Församlingsgården.

När vi kom till församlingsgården var det ganska mycket människor där. Det skulle var några som skulle spela där, typ Indigo nånting... De vart lite försenat för vi blev inte insläppta förren 19.20.
Dom hade radat upp bord som på en nobelfest, och så fick vi en macka med köttbullar,ost, skinka och tomat på och lite annat.
Randy sa till oss att "småprata" med dom satt runt omkring oss, men det blev inte mycket av de x) Senare fick vi efterrätt, cheesecake. Den var sådär, lite för söt. Men vi fick ett litet glas med alkohol fri cider att skölja ner de med, men behöver nåt lite beskare, eller vad man ska säga för att få ner de. Inte för att cider smakar beskt men ni fattar vad jag menar.

När klockan var 20.30 ville vi åka hem. Randy hade tidigare sagt att de bara skulle vara 1,5 eller 2 timmar, men de skulle vara till klockan 22.30!! orka vara där i 3,5 timmar!!
Så vi stack, vi sa till randy att vi inte hade nån skjuts senare, och han gick på det. Haha !x)

Saras pappa kunde inte komma på en gång och vi kunde inte stå kvar på församlingsgården om han skulle se oss, så vi gick till Statoil. Carro köpte klubba (jag hade inga pengar), så satt vi där ett tag. Senare gick vi ut och stog där en stund. Sara och Carro posta lite godispapper och kvitton i postlådan. Dom var lite flummiga (jag å), de var nog nånting i den där cidern endå. Närååå x) <3



TODELOO !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0