Stockholm, onsdag

ONSDAG, 7/4

Det blev en tidig tågresa hem, tåget gick 11.30. Det var en sån där dubbeldäckare så vi satt högst upp. Det var två saker som var skitstörande.

1. Dörren in till vagnen var typ sönder så den ville inte öppnas för dom som kom in, så varje gång någon steg på tåget måsta nån i vagnen resa sig upp och öppna.

2. Det var en tjej i 20-årsåldern som satt på andra sidan om mej som satt och prata högt i telefon hela jävla resan! Hörde lite när hon prata, hon jobbade tydligen med något inom politiken. Hon satt iaf och pratade skit om andra personer. Till slut så orkade jag inte lyssna mer och satt i hörlurarna till mobilen och lyssnade på musik istället.

Som tur var så bytte vi tåg i Gävle, då slapp vi henne !:) Men så kollar vi på biljetterna och det står att nästa dag inte gick förren om 1 timme och 15 minuter. Då gick jag och mamma och kollade lite i affärer, och Dennis fick sitta kvar på stationen med alla packning. SNÄLLA VI ÄR VA?
Vi hann bara vara inne på Gina tricot och cubus, men jag hittade iaf två linnen. Mamma var inne in någon tygaffär också och det gjorde så att en massa tid försvann.

Vi var hemma runt klockan 5, Hem ljuva hem !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0