Stockholm imöra !

Åker till Stockholm imorgon ! Kommer bli roligt.

Har inte kunnat skriva någonting dom har senaste dagarna typ för de har hänt nåt med våran data. Sitter vid brorsans nu. Kommer inte kunna skriva nåt i Stockholm heller för pappa har ingen data, men jag funderar på att skriva som en liten dagbok i Stockholm om varje dag och skriva på bloggen när jag kommer hem.

LÅTER DE BRA??

Kommer sakna många, men jag kommer hem den 3:e Januari.
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! <3


JULAFTON

GOD JUL!



Hoppas ni får en underbar JUL!


Trökdag annars..

Har typ inte gjort någonting idag. Suttit och kollat på tv och suttit vid datorn.

De är nå konstigt med Mitzie ... (min katt). Hon äter inte alls nå mycket och hon har legat och sovit i min säng hela dan ? Och hela dagen igår också...

Imorgon ska jag köpa nån julklapp till mamma och mormor i sisådär, SISTA MINUTEN x) Hoppas att jag hittar något. Och så skulle jag handla nånting till mamma som hon hade glömt, men jag antar att de kommer vara hur långa köer som helst, nu i sista ruschen.


Sara kom ;)

Idag kom Sara vid runt 3 tin och jag fick julklappar av henne !<3
Hon gick ganska snabbt, så det blev en kram och "Tack så mycket!"

Sara och Carro ska få sina Julklappar efter jag har varit i Stockholm, tror jag kan hitta nå mycket bättre där.
Jag kunde inte hålla mej från att öppna paketen. Tänkte: "De får bli en lite tidigare julklappar ist" ;)



Blev Skiitaglad! :D
Jag fick en t-shirt och en parfym. Parfymen luktade jättegott !
Och tröjan var också fin !<3
Tack SARA!! <3 (en en gång)


How to play

Har försökt lära mej Love Story på gitarr, och då har jag tagit hjälp av den här videon :



Har tränat jättemycket och min fingrar är alldeles svullna x)
Jag spelade in en snutt på min cam när jag spelade, men jag vet inte hur man kan lägga ut video på bloggen utan att behöva lägga ut de på youtube ??

Någon som vet hur man gör?
THANKS !<3


Man önskar ju att man kunde spela såhär !
HELT JÄVLA OTROLIGT!


Handla

Idag gick jag upp klockan 8.30 för jag och Dennis skulle följa med mamma till Ljusdal och handla, och hämta ut ID-korten. Så jag hade inget val, jag måste vara med och hämta mitt ID-kort för jag skulle skriva under nånting.
Alltid när jag är med mamma när hon ska handla utnyttjar hon mej... Hon passar på att köpa hur mycket som helst, och man får bära på tunga påsar så nästan armarna lossnar !!

Först var vi på Dollar§Store där mamma köpte för 600kr, (hade jag absoluuuut inte förväntat mej...) Så på tillbakavägen bärde alla på en påse var. Sen gick mamma in på Apoteket, sen hämta vi ut ID-korten.

Jag ville försöka hitta en julklapp till Carro, men de var så HIMLA störande att ha Dennis och mamma med, så jag gav upp med letandet efter 5 minuter typ. Tror ändå att jag inte kommer träffa Carro så jag kan ge henne en julklapp heller. Åker till Stockholm den 26:e December.
Har redan köpt till Sara, men antagligen får dom båda efter nyår när jag kommer hem. För då kan jag köpa nånting i Stockholm ist. Mycker mer att välja mellan än i lilla Ljusdal ! x)

På Coop handla mamma ännu mer, så det blev plus 4 påsar till, och mamma hade redan en annan påse också för hon hade köpt en present som var till min pappa för han fyller år den 27:e December, och den skulle vara från alla tre. Så Totalt : 8 påsar!! asjobbigt..

FÖR ER SOM KANSKE UNDRAR, SÅ HAR MAMMA INGEN BIL. HON HAR HAFT KÖRKORT, MEN MAMMA HAR SÅ HIMLA DÅLIG SYN SÅ JAG TROR INTE HON VÅGAR SÄTTA SIG BAKOM RATTEN IGEN ;P


Ändå från när jag kom hem har jag suttit vid datorn men gitarren och försökt lära mej lite låtar, men de går inte så bra... snyftsnyft !


Paramore

Äger ju!



Tycker låten är jävligt bra också.


Hihi, Miiiiin !<3

Jaa, nu har jag köpt gitarr ;)
Kan inte fatta att den är min !!





Nu gäller de att bara börja öva. Jag ska försöka fixa lektioner till 9:an, om inte till nu efter Jul. Men annars kan ju kanske Krister lära mej någonting också. Är inte så bara på gitarr just nu... x)


Bilder !

Knäppte lite bilder igår också.
Här är några :





Diggar den här bilden ^^
Skulle ha fått den ännu finare om man hade en systemkamera. Då kan man ju ta bilden närmare utan att de blir suddigt.




KRAM <3


Sara och Carro 19/12

Idag är det egentligen söndag (20/12), men jag hann inte skriva någonting igår.

Vi gjorde inte så mycket, satt typ och snackade bara. Sara och Carro satt och garva hela tiden i början, dom har lite konstig humor. Första 10 minutrarna låg jag i soffan och försökte få upp värmen. Sara bor ungeför 1-1,5 km från mej och man blir ju nästan nedfryst på vägen, iaf om det är runt -20 grader :S Och det var de igår.


(Jag har inte tagit bilden)

Carro åkte hem ganska tidigt, som vanligt då... Hon får aldrig stanna nå länge :(

Jag och Sara kollade ett tag på Shrek 2 som var på tv, och vid 5 tiden gick jag hem. Som tur var var de inte lika kallt då. Typ -11, men de är ändå kallt x)

TODELOO!


Dagens fråga


Själv så fick jag en shock när jag såg termometern i morse. -27 grader!!
Och under dagen har de varit runt -25. Fatta hur kallt de var att ha tights !

Det var så kallt... Att de riktigt frös till i näsan på en, man kunde inte andas innåt x)

KRAM


Slappa.. ;)

De var super att sluta 10.30 idag, känns nästan som det är lördag. För ibland vaknar jag den tiden jag kom hem idag på helgerna. Så de blir konstigt i huvvet x)
Har iaf slappat idag framför tv:en, har eldat i mitt rum också så lite nytta har jag väl gjort (stolt).

Har lust att rita nu eller nåt, men jag vet inte vad? Om jag ska ritar av någon kändis måste jag sitta vid datorn, men lampan har gått sönder... och jag kan inte sitta i mörker. Orkar inte hämta en ny lampa heller ! ;)

Hörrni...
Jag kanske borde ändra rubriken för jag har faktiskt inte slappat så mycket idag. Har faktiskt städat rummet (stolt igen). Hade en massa grejer på skrivborden och högar med kläder på soffan och stolarna. Höll också på och leta efter min bok, "100 enkla låtar på gitarr" (eller vad den nu hette), min mamma skulle få damp om jag hade slarvat bort alla gitarrgrejer. Det är ju nu äntligen jag har skaffat gitarr, snart iaf x)

Imöra blir det nog Sara och Carro, vi tänkte hitta på någe. Vet inte vem de blir hos, vi får se.
Någon som har nåt tv-tips nu på kvällen ? Det är ju ingen idol nu... Snyft, snyft.


Jullov!



åhh, är så himla sur nu !
Hade redan skrivit det här inlägget och så hände det någonting och de försvann! och nu orkar jag inte skriva om det...

Vi har iaf fått Jullov nu, skitskönt!!


Äntligen !!


Gissa vem som ska köpa gitarr !!??  JAG!
Ett bra tag har jag velat börja spela gitarr, och nu ska jag få köpa Kristers (mammas kille) gitarr för 800 kr och den ser typ ut som den på bilden. Han ska köpa en ny och han visste ju att jag vill ha en, och jag har spelat många gånger på hans, så jag är liksom van vid den också. Plus att jag får med en väska också.

Kram // En glad Emma!!


Knäppte lite kort

Nu när jag kom hem så tidigt var de fortfarande ganska ljust ute, då tog jag fran kameran och gick ut i det kalla vädret och knäppte lite bilder. Dom blev inte så lyckade.
Hade inte så mycket tålamod, frös så förjävligt ..!!


Mitzies spår i snön, jättemycket snö uppe i Ljusdal nu. Allt kom på typ två dagar! x)






Todeloo !

Tomten på besök x)

Gissa vad jag hittade i Julstrumpan...



GODIS!!
Kan de vara tomten ?? x)
Nehhehe då.. <3


Torsdag 17/12

Väldigt kort dag idag.
Vi hade ingen hemkunskap, för att Maud fortfarande var sjuk. Så vi gjorde samma sak som förra torsdagen, vi sköt fram tjejcirkel så vi fick sluta tidigare, 11.20 x)

Var inte med på idrotten idag, på grund av tån och inte har jag inte fått nått förlåt från Erik heller, inte för att jag bryr mej så mycket om det men christina frågade: " Han har väl bett om ursäkt?"
Gick till skolsyster igen, men hon hade fullt upp med små 6-åringar som skulle mätas och vägas. Ville få nytt plåster/bandage av henne, men kom på att vi kanske har nått hemma så jag orkade inte vänta hur länge som helst.

Kom iaf hem tidigt idag. Lite innan 12. Sara, Carro och jag hann med halv 12 bussen.. TUR, skulle inte palla gå runt på Ljusdal till 13.10. Fast jag måste köpa julklappar jag... Har bara köpt till en person hittills, PANIK! Vet inte vad jag ska köpa till alla?


Onsdag 16/12

När jag kom hem från skolan satt jag mej framför tv:en med Gott & Blandat som jag hade kvar från SO:n. Vi kollade på film, så man fick ha godis med sig. Mamma köpte godis åt mej, men de var inte nå vidare gött. SMAKADE DISKMEDEL! x).. Haha.
Men asså det var någon konstig smak på de iaf.

Ville vara lite nyttigare när jag kom hem så jag åt två mandariner också :D



Min tå har då inte blivit bätte...

Typ hela foten är svullen också, och blir alldeles blå med röd/oranga prickar om jag står upp på foten i några minuter. Konstigt, jag vet ?? :S Har typ jättedålig blodcirkulation eller nåt?

Hare gött !

Muffins

Efter skolan köpte Carro en hallonmuffin på Nyfiket, fick smaka en tugga och jag är KÄR! Måste göra sånna!!
Den var ganska stor och hade små chokladbitar och hallon inuti, plus någon chokladglasyr på. Gud vad god den var!


(Bild från google, inte riktiga varan x)


Ajj... 15/12

Förlåt att jag inte har skrivit.. Men jag har inte alls varit på humör, och jag ska berätta varför.

Igår på gympan så hade vi dans igen, de blev en dans som vi har gjort kört några gånger förut. Lite country typ x) Iaf så var vi tjejer och killar, och själva dansen började med att man stod framför varandra. Sen gick man 4 steg framåt och 4 steg tillbaka igen, och de blir ju att man möts precis i mitten.
Men så var han lite efter mej, så när jag stog i en sekund som kommer han med sin fot "Bang" (och nageln lossnade)

Eller... Den lossnade inte riktigt, men på ena sidan. Först trodde jag inte att de var så farligt, så jag fortsatte dansa. Men sen så såg jag att jag blödde, och de va inte lite heller :S
Det här hände inte på en gång, utan vi hade dansat ett tag redan.

Fick jävligt ont, och jag fick pressa ner foten i mina dojjor.

Idag så var jag till sjukhuset, för att vi tänkte dra bort nageln (de låter hemskt). Men han doktorn tyckte att vi skulle vänta en vecka och se om de växer fast, för han sa att de fanns en god chans.
När jag var på sjukhuset hade jag tagit ledigt från skolan på morgonen, men så fick jag gå enda från sjukhuset till skolan. Fan va ONT!!
Skulle nästan ha varit bättre att dom drog bort skiten, då skulle jag iaf ha bedövning på vägen ner ! x)



Men iaf så har jag inte alls varit på humör för att sitta vid datorn, har bara legat med foten i vädret framför tv:en. Haft jättetråkigt...

KRAM //Emma



Another Butterfly

Ritade av en tecknad fjäril nyss, och jag tyckte den vart jättegullig. ;)
Sen kanske ser ganska svår ut, men den var inte så svår att rita. De gäller bara att ha ett flyt i draget med pennan, vet ni vad jag menar?



Vad har alla gjort den här fina advent-söndagen då?
Hittat på nå sköjj?


Taylor Swift - Crazier

Beautiful Song :)



KRAM


Fika med familjen. 13/12

Bakningen forsatte idag. Jag och mamma gjorde pepparkakor:)

Dom blev fina dom. Dennis hjälpte till sen med glasyr, sen så skröt han över att han var så duktig på det. DE ÄR HAN INTE! x)
Mormor kom och så satt vi och fika lite med glögg, busselullar och peppisar !x)




Gött sörrni, fast inte glögg :S


Hemma hos Carro.

När jag sen var hos carro var klockan ungefär 21.10.
Jag trodde att vi skulle sova i hennes rum men vi sov i deras husvagn som vi har gjort några gånger tidigare. Vi kollade på film på en liten bärbar dvd och klämde i oss chips och sprite. Thihi !



Det blev den här filmen.^^ skitrolig ;) rekommenderar !
Vi sa gonatt lite tidigare en vanligt för att Carro skulle till Hudik nästa dag.

Församlingsgården.

När vi kom till församlingsgården var det ganska mycket människor där. Det skulle var några som skulle spela där, typ Indigo nånting... De vart lite försenat för vi blev inte insläppta förren 19.20.
Dom hade radat upp bord som på en nobelfest, och så fick vi en macka med köttbullar,ost, skinka och tomat på och lite annat.
Randy sa till oss att "småprata" med dom satt runt omkring oss, men det blev inte mycket av de x) Senare fick vi efterrätt, cheesecake. Den var sådär, lite för söt. Men vi fick ett litet glas med alkohol fri cider att skölja ner de med, men behöver nåt lite beskare, eller vad man ska säga för att få ner de. Inte för att cider smakar beskt men ni fattar vad jag menar.

När klockan var 20.30 ville vi åka hem. Randy hade tidigare sagt att de bara skulle vara 1,5 eller 2 timmar, men de skulle vara till klockan 22.30!! orka vara där i 3,5 timmar!!
Så vi stack, vi sa till randy att vi inte hade nån skjuts senare, och han gick på det. Haha !x)

Saras pappa kunde inte komma på en gång och vi kunde inte stå kvar på församlingsgården om han skulle se oss, så vi gick till Statoil. Carro köpte klubba (jag hade inga pengar), så satt vi där ett tag. Senare gick vi ut och stog där en stund. Sara och Carro posta lite godispapper och kvitton i postlådan. Dom var lite flummiga (jag å), de var nog nånting i den där cidern endå. Närååå x) <3



TODELOO !


Lussebullar !!

Just nu sitter jag och mumsar på en lussebulle ;)
Jag och mamma har bakat, de blev 33 stycken tror jag !





Mums !

Runt 7 kommer Carro och hämtar mej och så ska hon, jag och Sara till församlingsgården. Tror vi typ skulle äta Julskinka och Julgröt där eller når? x) Randy sa också att de skulle vara en "rockkonsert" och de tror jag inte så mycket på... Sen så åker jag till Carro och sover över.
Det blir nog ändå en bra kväll. ;)

TODELO!!

London Bridge

Ändå sen vi dansade en hiphopdans till den här låten i torsdags har jag haft den på hjärnen hela tiden! Allvarligt, HELA TIDEN! Så nu så lägger jag upp den, så ni också ska få den på hjärnan x) !<3



KRAM
Nu ska jag sova tror jag.
Och imorgon blir baka lussebullar, och på kvällen till församlingsgården, och kanske sova hos Carro om de går :D Todeloo!


Urgullig klänning - Gina Tricot



Hittade den här klänningen när jag kollade igenom lite på ginatricot.se.
Åhhhh, jag vill ha den!!


ERIK SKA VINNA!!



Kollade nyss på Idol, och nu är de klart... ERIK SKA VINNA!
När Calle sjöng vinnarlåten, så tänkte jag : "Den där låten var ju inte så speciellt bra?" Sen efter reklamen när Erik sjöng förändrades låten helt och hållet! Erik gjorde den mycket bättre, det var på ett ställe han höll tonen hur länge som helst! Han gjorde låten till sin egen helt enkelt :)

Nu får jag bara sitta och hoppas tills klockan blir 22.25.
RÖSTA!


Sara x) awww <3

Har en Warp-bild på Sara här på datorn som jag tänkte ladda upp med en warp-bild på mej och Carro också, men nu är de så att jag inte har lagt över nån på mej och Carro än, och jag orkar inte de nu.
Men jag vill verkligen lägga upp den här ! Sara är urgullig "<33



Hahah ! Älsker deej<3


VOLLEYBOLL

Idag hade jag och Carro ledigt från alla lektioner, och var domare i 9:ornas Volleybollturnering. Eller som Lollo säger "funktionär". x)
Första matchen var jag ganska nervös, ville inte göra nå fel.. Det gick dåligast. Egentligen skulle jag och Carro byta efter varje set, och jag skulle sitta och vända på poängtavlan, det gjorde vi bara på första matchen. Jag tror att carro tyckte inte riktigt om att stå däruppe på plinten och vissla och peka. Inte för att jag tyckte de var superroligt, men andra gången gick mycket bättre. Då var de faktiskt roligt.

På tredje skulle jag dömma killarna, och det gick också jättebra. Båda lagen var redan i final och skulle möta varandra i en match till direkt efter, så de var inte så allvarligt spel. Skönt tycker jah ;)

Här är lite bilder :


Killarna som spelar.



Tjejerna i 9D som väntar på nästa match.



Sekretariatet (som också Lollo säger, haha) satt vi när vi inte hade nån match att dömma.
<--------- Sofie ------------ Klara ----------- Lollo---------->



Avslutar det här inlägget med en bild på Gulliga Carro <3



Ritade :D

HELLO !

Har så mycket tid nu, så nu ritar jag nästan varje dag. Skiitsköjj ;D
Ritade av en tjej, fast de var inte meningen att de skulle bli jättelikt. Ville göra den lite annorlunda.


(Man ser kamerabandet i hörnet, haha)

Den blev lite frän den här bilden.
Har aldrig gjort någon liknade frisyr förut ;)


The Last Song

Den här filmen vill jag se !
Men jag vet inte när den har premiär i Sverige ? Någon som vet?



TODELOO !<3


Skön dag :) 10/12

Jaaa, det började med Engelska med Tony.
Karin berättade i början av engelskan att Maud var sjuk så det blev ingen hemkunskap kl. 11.30. Senare på dagen bestämde vi med Madde att vi skulle ha Tjejcirkeln klockan 12 iställer för 14, så vi inte får hur lång rast som helst.

Sen var det Idrott. Vi gjorde en hiphop-dans med 8C, de var ganska roligt. Men de kändes urdumt. Det var en del i dansen som man skulle vara tjej och kille och ha ena handen mot den andras hade och gå runt ett varv med 8 steg.
De var väldigt viktigt att de skulle vara 8 steg och inte mindre för då kommer man i otakt, men de verkade som att killarna våga inte ha handen mot en annan tjejs hand för killarna gick de där varvet på typ 3-4 steg x) Haha, jag menar hallå! Så antagligen kommer jag få inte ett sånt bra betyg i dans.
Sen efter så körde vi flaggan, eller vad de hette? Så tror jag att jag blev inputtad i någonting, för jag slog iaf i tån, så jag började blöda. ALLTING HÄNDER MEJ, SKA JAG SÄGA.

Efter Lunchen så var jag och Carro på 9:ornas träning i Volleyboll, och vi fick provdömma. Det jag väldigt bra, fast de va lite läskigt och stå på den där plinten i början, de såg jättehögt ut. Men nu är jag inte lika orolig längre, som jag var igår.

Vi slutade 13 idag, igen. De vart ingen jobbig vecka det här. Inga prov och veckan har gått jättesnabbt :D
KRAMIS !


Konfirmation

Vi gjorde inte så mycket på Konfirmationen. Jan-Anders (prästen), pratade om dopet. Och då kom frågan som jag visste skulle komma till slut:

"Har alla blivit döpta?"

Jag trodde jag var den enda som inte var döpt, men som tur va så fanns de en annan tjej också. Hon måste ha tänkt samma sak som mig: "Hoppas det inte bara är jag..". Så nu antagligen ska jag bli döpt också, FUN.. x)
Jag anmälde mej till nån Lucia-grej på församlingsgården på Lördag idag också. Men Randy sa det som att man måsta gå på det, när det förra gången var som att de va frivilligt. Jag ville egentligen inte gå. Det blir så mycket. Det där nu på Lördag och sen på Söndag ska vi också vara på kyrkan.


Hurtful

Låten är jättebra, men han Erik som sjunger är.. öhm,
Han ser rolig ut x)



Todeloo!


Lika som bär?

Jag tycker dom här två är väldigt lik varandra på något sett, det har jag tänkt på många gånger.
LIKA SOM BÄR?




Första bilden är på Jaimie Alexander, har är känd från Kyle xy där hon spelar Jesse.
Den andra tjejen är Leighton Meester (Konstigt namn, jag vet), hon spelar Blair i Gossip Girl.
Skillnaden mellan dom måste väl vara att Jaimie har liiite kantigare ansikte och helt annorlunda ögonbryn, men annars tycker jag dom är ganska lika.
VAD TYCKER NI?

Domare.. 9/12

Jaa, då ska jag och Carro vara domare i 9:ornas Volleyboll-turnering.
Idag hade vi ett möte med alla från 8:an som skulle vara domare, vi är 8 stycken. Lollo (idrottslärare) förklarade reglerna och sånt, som tur va... För jag kan ingenting x)

Imöra ska vi kolla på när 9:an spelar lite, och provdömma. Så antagligen kommer jag och Carro missa lite av Hemkunskapen.. Men de kanske inte gör så mycket. Och på fredag är de turnering! då slipper jag lektioner under en hel dag ! SUPER.

Men en sak som jag är orolig för... Tänk om man dömmer någe fel (eller publiken tycker de iaf), och så börjar dom att skrika och vråla. Vad fan ska man göra då? Tänk om de händer ;/ åhhh.



KRAM !


Julklappar !



Det här är en liiiten aning överdrivet, för jag vet att jag inte kommer få alla dom här sakerna. Men man kan ju alltid hoppas ! Jag önskar jag hade en jättestor släkt, men tyvärr så har jag inte de...
Dom ända jag får större grejer av är väl mamma, pappa och mormor, och de är inte mycket.

GE MEJ EN STOR SLÄKT I JULKLAPP !! x)
Då blir jag nöjd.


Sähär blev den:



Tycker nästan att den var finare när den var halvklar.
Håret blev inte så bra... :/
De blir att man håller på ett bra tag på ena sidan, och så tänkar man : "Åhh, nu var de klart.. och så har man andra sidan också.." Då blir de att man skyndar på och de blir inte lika snyggt som andra.

Om ni kanske inte ser vem det är så är det iaf BLAKE LIVELY, från bl. a Gossip Girl och Systrar i Jeans.

HA EN BRA KVÄLL !

Påbörjad

Började med den här för ett tag sen.
Nu är det bara håret kvar typ, och så ska jag fixa lite andra saker också. Ska göra klart den senare om jag orkar.



Man kanske redan kan se vem det är?
Jag tycker det blev jättelikt iaf.

WHAT DO YOU THINK?


Hahah, igår x)

Glömde att säga att igår, när vi åkte skridskor så typ gjorde Joppe torpeden (kastar sig på isen). Och jag var absolut inte beredd.
Så han kom svishande mot mina ben, och så ramlade jag bakåt. Jag var säker på att slå i svanskotan i isen, men så satte jag mej på Joppes rygg ! haha x)

DE MÅSTE HA SETT ROLIGT UT!

Nu kom jag på att tänka på att killarna sa att dom hade sett när Jonas Kraft halkade vid skolan ! Guud, de skulle jag vilja sett. Skulle göra vad som helst för att få se de ! Rätt åt han x)


Kort Skoldag 8/12

Idag så gick vi till 13, skitskönt!

Först var det SO med Jonas Kraft, Yippe.. Är klar med SO-arbetet och har fått en extra-uppgift nu. Det var fullt i datasalen, så jag fick sätta mej i bibloteket. Var alldeles själv därnere. Sen kom Kristina Flordahl (min granne), som är lärare, men inte på Stenhamre. Visste inte vad hon gjorde där ?
När hon såg mej :

"Hej, Emma !"
"Öhmm, hej.."


Haha x)
Hon är skåning, tycker hon pratar jätteroligt ;D

Jag frågade Jonas om vi kunde kolla på film sista SO-lektionen, och nu ska vi de. Men han sa att de isf skulle vara en svensk film. Är de någon som vet någon bra?

På svenskan kollade vi på en film, ZOZO. Jag tror det gick på bio förut. Dom hade skickat ut den där filmen i skoler i Sverige för att man skulle kolla på den. Tror de bara var för 8:erna. Sen nästa Tisdag ska vi svara på frågor om filmen. Vet inte varför de är så nödvändigt?


En snabb Foki :D

Satt och ritade av Foki lite snabbt nu, gjorde inte så noga. Tog väl omkring 20 minuter. men blev ändå väldigt nöjd med den. Ska rita av henne nån annan gång också, och göra de lite mer noggrant.





Inte jättelikt, men jag tycker att man ser att de är hon iaf.

TODELOO !


Ullared;P

Ikväll blir de Ullared då ! x)



20.00 på Kanal5


Godis, nej tack!


Syslöjd ;D

Den här dagen bara flög iväg, tycker jag. Och de är ju i bra, så... BRA x)

Dagen började med Skridskor uppe på IP, gillar inte att åka skridskor men det var faktiskt okej idag. När vi kom ner till skolan så hade vi syslöjd. OCH NU HAR JAG BÖRJAT MED EN KLÄNNING!
Det kommer vara en klänning med typ en korsett, och med en stor och kort kjol. Funderar på att ha tyll under också, men de tror jag besämmer senare. Nu är det viktigaste vilken färg jag ska ha?
Jag tror kjolen ska vara svart i alla fall, och dom smala banden ska också vara svarta. men korsetten... Jag vet inte :S

VAD TYCKER NI?


WHooo?



Jag vill rita av någon, men vem???
NÅ TIPS? ;) Tjej eller kille spelar ingen roll.


Trööööök !



Åhhh, jag har så himla tråkigt...

Har varit duktig och eldat ;)

Idag har jag eldat i mitt rum under dagen, så nu är de varmt och skönt.



Åhhh ! Vad helgen går snabbt!! Man hinner ju inte göra någonting.
Jag tycker de kan vara att man går i skolan en vecka sen är man ledig en vecka. Smart jag är vaah?

VAD GÖR ALLA DEN HÄR LÖRDAGSKVÄLLEN DÅ?


Skriva, skriva.

Det blev inge sova över hos carro idag... ;(
De gick inte... Blir kanske imöra, fast då sover jag inte över.

Men två saker som är bra:
Jag är snart klar med "Boken om mej"!
Skivaren funkar!



KRAM


Neeeej !!

Svenska folket gjorde helt fel att skicka hem Tove!
Och jag blev jätteförvånad över att Erik var i botten? Jag trodde de skulle vara Tove och Calle och så skulle Calle åka hem. JAG SOM BRUKAR VARA BRA PÅ SÅNT HÄR!



Erik var skiiitbra idag, och jag tror han kommer vinna allt.
+ att jag tror att han kommer bli känd lite överallt i världen. Han kan ju sjunga vad som helst ju!? Ni hörde väl Iron Maiden- låten? "Run to the hills" eller vad den hette.


Pluggis.. ? nee, då x)

Guu, vad mycket jag har skrivit den här kvällen.
Om ni inte fattar vad jag menar så håller jag iaf på med en sak som heter "boken om mej" i svenskan. Det ska vara en bok med 7 kapitel och då ska man först skriva allt i ett skrivbok bara och så rättade Maggan lite stavfel och sånt. Sen när man har skrivit allt så måste man "renskriva" det i en annan bok, som är själv boken.

Plus att man ska skriva extra fint och med bilder och framsida.
Nu på kvällen har jag alltså hållt på och renskrivit i ungefär 2 timmar på en Fredagkväll.
Jaa, jag vet vad ni tänker sörrni.
Men jag höll på med dehär för en anledning. Jag ska kanske sova över hos Carro imorgon, och då vill jag inte hålla på och stressa på söndag med allt, för vi ska lämna in de på Måndag. Men när boken är inlämnad så har vi ingenting kvar att göra innan jul. Inga prov, inga arbeten.. Pjuuuh ! Känns asskönt.

Alltså... TÄNK ATT DE BARA ÄR TVÅ VECKOR KVAR TILL JULLOVET!! ?? iiipp !



KRAM /
emma


Tack mamma ! <3

Mamma har köpt jättefina kläder åt mej i Gävle idag!
Är riktigt nöjd :D

Men nu ska jag kolla på Jay Leno x) Megan Fox skulle vara gäst där. Så vi får se om de är bra.



ohhh, trevligt..
(Megan Fox)


Äntligen Fredag :D <3 4/12

Äntligen så är de Fredag, bästa dagen i veckan måste jag säga.

Dagen började med NO-prov, tror jag kunde alla frågorna utom en. De var en fråga jag hade missat att träna på, men sånt händer. Är nöjd endå:D
Idag har jag iaf fått skriva ut bilderna till "boken om mig". Skrivaren hemma har dampat, och det ville inte skriva ut. Så jag fick skicka alla bilderna till min mail och skriva ut dom i skolan. Jag fick sitta i Lärarrummet och göra de för de är det enda stället man kan skriva ut i färg.

På bilden gjorde jag inte så mycket. Tog med mig boken, som jag ska anväda till "boken om mig" och fixade den, för jag var klar med de vi skulle göra. Ritade en bild också som Sara fick. Lite barbie liknande :D

Är jätte förvånad över hur många som hade varit inne på min blogg nu när jag loggade in ?? Och hur många kommentarer jag hade fått. Typ 10 stycken! Väldigt ovanligt. Och så hade jag 44 unika besökare igår?? Hihi, roligt för mej, men konstigt ? x)

KRAM <3

höhöhö..

En tjej hade skrivit såhär på hennes bdb.


*Heeiii bejjbiiis' :**

Shiiieet assooo igrorera bilden, asso fedt fuuuwl ;$$$$ (aa' mennnnnne söwtisarr de finns ingen lithen söwt sexxi pojkäääh* som skulle kunna tänka sejj att myyyshaa liiiite med lillah mejj...? ;$$$ (aa'' snälla? [[aaa' asso inte för jjag är nån ttiep fjortis eller så' menn asso vvem gillar inte lite sexx? :*** (aa'

puuueeewss söwntowsaahr <333'' ;**




Vem är de som har kommit på att skriva sådär?
Man fattar ju knappt vad hon skriver?

Klänningar från hm.se !



Hitta dom här^^
Coola och billiga, precis som de ska vara.

(klicka på bilden så kommer du till hemsidan)

Lussebullar - recept.

Hitta den här bilden på Google.
Bigrecept på lussebullat, höh.. 3 paket saffran ;P




HK - lussebullar:D

Idag på hemkunskapen så gjorde vi lussebullar;D
Jag, Sara, Carro och Johanna fick vara alldeles ensamma i andra köket, medans dom andra fick vara inklämda i köket brevé. Vi gjorde allt möjligt tok ! När vi gjorde lussebullarna, eller "busselullar" som Carro kallar de, gjorde vi alla möjliga saker. Flätor, vanliga, hundbajsar (jag gjorde en bulle som var rund, som jag hade gjort jättelång och rullat ihop), men när den jäste så de ut som hundskit! x) haha.



Kramilikram ! <3


Julstämmning.


(Jag tyckte bilden blev fin, men jag stör mej så mycket på Russinburken i hörnet som jag glömde ta bort, åhh !)


Vi har hur mycket Julsaker som helst nu hemma hos mej.
Samma hos er?
Lite överdrivet mycket måste jag säga. Det ändå som saknas är en Julgran ? x) Men antagligen kommer vi inte ha en i år. Vi har inte plats för en stor gran någonstans. Förra året hade vi en mini-mini-Julgran på ett glasbord !x) haha.



Ungefär 07.50 på morgonen.

Tycker skolan börjar alldeles för tidigt jah.. Usch.
Alltid när jag kommer till skolan, så är Sara och Carro där typ 5 minuter tidigare.
Vi sitter typ alltid inne i NO:n.



Carro är alltid lika snygg ^^ <3



Sara, thihi ! <3


Lite senare kom Johanna.

VinkVink! <3


Vet inte varför jag ladda upp dehär x) Hade bara lust. haha
KRAM


DAGENS - Vill ha!




Jag tror de var den här Paris-Hilton parfymen som Carro sprutade ner mej med i Söndags?
Men iaf, den luktar otroliiiigt gott och jag vill ha den!
Kollade aldrig på priset, men de är nog alldeles för mycket för min plånbok... snyft !



Tisdag. 1/12 !

Första December idag då. Jag har ingen chokladkalender... jag som var sugen på godis !

Den här dagen gick väldigt segt även fast vi bara gick till 12.50. Dan började med SO, på morgonen. Vi fick veta vad vi fick på SO-provet. Blev överaskad när jag såg att jag hade fått MVG. Trodde absolut inte de, trodde på Vg jah. Så vart väldigt glad. Men de var inte med någon vidare marginal eller vad man ska säga. Jag fick 38p och för MVG skulle man få 36½. De va på håre.
Sen så var det matte, som vanlig är jag inte på humör för matte. Jag tycker de bara är drygt nu :(

Sen så hade vi Svenska och Biologi. Vi slipper biologiprovet!! Yippie ! Så de han jag skryka från listan. Vi behövde inte gör ade än för att dom har ändrat nu när vi ska få betygen. Det blir efter Julen ist, så då kunde vi göra de efter Jullovet. Detsamma med Teoriarbetet i NO. Kan lämna in de Vecka 2 ist, så då har jag hela julen på mej.
Pjuuhh ! Skönt..

KRAM

RSS 2.0