Mycket på gång ;(


(Bilden har ingenting med texten o göra)

Har jättemycket jag måste göra den här veckan, mycket prov och saker jag måste lämna in.. Vet inte om jag hinner.

v. 49
Måste redovisa på SO:n senast den här veckan.
FREDAG : No- prov ! :S

v.50
Måste lämna in "Boken om mig" i svenska,
och teoriarbetet i No senast den här veckan.
TISDAG: Biologiprov

Det kanske inte verkar vara så mycket men de är de! Om man inte har börjat träna på proven än, och är bara halvfärdig med arbeterna... DÅ ÄR DE MYCKET!!


Musiktipzz !

Lyssna vettja :






Emma = 45696 st



Hur många finns det som heter som du i Sverige?
Ta reda på de HÄR.


Skridskor

Vi åkte skridskor idag, var inte på humör.
Lollo (lärare) sa att jag såg ut att ha sålt smöret och tappat pengarna ;(


Fy fan för skridskor!
+ att jag är den ändå som har konståkningsskridskor!
Har aldrig stått på vanliga.. .

Söndag.. 29/11

Var på Ljusdal hela dan med Sara och Carro idag.
Klockan 11 var de gudstjänst i kyrkan, så vi gick på de. Vi fick var sin stämpel, bara 3 stämplar kvar nu! Sen så slipper jag gå på någe mer ;)

Det var typ klart vid 12, och då tänkte vi gå runt lite på Ljusdal tills Julskyltningen börja kl 2. Men en sak vi hade glömt bort var att alla affärerna hade stängt!! De var ju söndag... Och alla affärerna skulle öppna när Julskyltningen började. Så vi satt och dryga på COOP. De var ju jätteskojj ;) nöt ! ("nöt= NOT": sara kommit på)
Carro tog ett kort på våra fötter :


Guu, va snyggt då :D

Carro gick senare och köpte lösgodis. Sen klockan 2 så gick vi runt lite bara, Carro spruta ner mej med parfym på Parfymshopen. Paris Hilton x) Den luktar asgott !<3 Carro tog säkert 10 sprut hon, hon älskar den där parfymen, haha.

Vi kom hem jättesent för att vi typ inte kunde fixa skjuts hem, vi fick sitta och vänta på Bibblan jättelänge.


Höhö, Sara sitter och äter mumsmums x) <3
Min godispöse på bordet, köpte lite godis jag också samtidigt som Sara köpte mumsmuns. Haha!

KRAM


Trött,,, 28/11 (lördag)

Jag och Sara va inte alls uppe nå länge igår, båda va jättetrötta typ.
Brukar inte sova över hos kompisar på fredagar egentligen, för man har ju varit i skolan... och då blir man trött ganska tidigt på kvällen. Men, jaja.

Vi kollade på Idol och åt chips men tacodipp.
Tyckte de var bra att Mariette åkte ut, alla som är kvar är ju duktiga, så de är inte att hon var dålig eller nåt. De var bara hennes tur antar jah. De blir nog Tove och Erik som kommer vara i Globen. De har jag tänkt enda från början av finalerna.
Vi var inte alls uppe nå länge, vi båda låg och sov vid 12.
På morgonen vakna vi 12, då har ni nog redan räknat ut att vi sov i 12 timmar!! x) haha. Vi gick upp och åt frukost. Sen kollade vi på tv i nån timme. Jag var jättetrött, men de är ändå konstigt när man har sovit så länge.

Men jag vakna först klockan 9, och då låg Sara och sov. Då tänkte jag: " ähh, jag kan sova lite till". Sen vid 10 hade Sara vaknat och sett att jag sov, då ville hon inte väcka mej. Så då hon sej igen hon också. Klockan 10.30 vaknade jag igen och såg att Sara sov. Då la jag mej igen, även fast jag var pigg. Till slut var klockan 12 och då måsta jag väcka henne !
Men det roliga var att vi liksom sov om varandra hela tiden! x)

Nu sitter jag hemma och har trök, ska duscha snart. Imorgon klockan 11 ska vi vara i kyrkan, och då hinner jag inte duscha på morgonen. SÅ SKA JAG PROVA ETT NYTT SCHAMPO, TRESEMMÉ.


Fredag,,

Har verkligen inte hunnit blogga nu på ett tag.
Pluggade på SO igår och i Onsdags va de Konfirmation.

Idag hade vi SO-provet. De gick väl ganska bra, hoppas på Mvg, men de blir nog VG. Men jag är nöjd mä de också:D Slutade tidigare idag, för att jag skulle fixa ID-kort med mamma. Åker ju ner till pappa lite då och då i Stockholm, och nu är de nå konstigt att man måste visa legg?? Om man är över 16, och de är jag ju inte. Men på grund av min längd så kan dom tro att jag är äldre än vad jag är och kasta av mej från tåget!! Så himla dumt, menmen..

Ska äta nu, och sen ska jag börja gå till Sara.
Ska sova över hos na !<3

KRAM


Bad Romance



BRA LÅT!
Videon är sjuk, men bra ändå ! x)


Digitalkameror.. vilken?

Jag funderar på att köpa en ny digitalkamera, har en med 7 megap. men den tycker jag inte är bra. De blir så dåligt ljus, och om man inte använder bilxt blir bilden suddig hur man än gör.. är de någon som vet vilka som är bra och inte ? Nå tips?


SONY DSCW 220B
1679 ;-

12,1 megapixel
2,7" LCD skärm




Samsung PL70
1990 ;-

12,2 megapixel
3" LCD skärm




Sony DSC-W190
1690;-

12,1 megapixel
2,7" LCD skärm


VILKEN AV DOM?
KRAM <3

(Den sista är den absolut snyggaste!!)


Tisdag

Den här dan gick snabbt iaf :D Vi slutade klockan 12.50, skönt !

Nu har vi också ett nytt prov på gång, vi har redan So-prov på fredag och om 2 veckor så blir de biologiprov.. Sexualkunskap x) hahahaaa ! Aaa, men de är inte så jättesvårt. Bente tar de ganska lugnt hela tiden på lektionerna, ibland är de väl bra, men vissa gånger vill man bara bli klar med allt !

Haha, " De man kan, går de långsamt på. De man tycker är svårt går de alldeles för fort. " ..typ


Hos Sara ;D

Datorn dampa igår så jag kunde inte skriva nånting. (internet va jättesegt)

Iaf så följde jag och Carro med Sara hem för hon fyllde år.. Grattis en en gång ! Carro glömde presenten hemma, som vi skulle ge till henne. Men när Carros pappa kom och hämta henne så hade han med sig den. Sara fick ett sånt här paket med Avril Lavigne black star, fast en lite mindre. Som de också följde med Body Lotion, och så va de nån annan tub också..



Carro åkte hem väldigt tidigt, så de va inte så roligt... Hon kunde ha stannat längre ;(
Vi åt tårta och chokladbollar senare, mums !

Vid runt kvart över 6 tiden så började jag gå hem, och de va redan kolmörkt. Såg inte var jag gick så jag höll på och halka i lera x) Min dojjer är helt skitiga nu, så jag fick ta dom andra idag. (Dom där fula mamma köpte..)

KRAM !!


Grattis Sara !!



Världens finaste tjej fyller år!
SARA 14 ÅR <33


Dryg dag de blev...

Den här dagen har varit tråkig, bara suttit vid Tv:en typ hela tiden, torkat upp kattspya och gått och hämtat pizza i regnet. FUN..
Men imöra blir de sköjj iaf, Sara fyller år! Min flikka blir fjortis (14 år)! Så jag och Carro ska följa med henne hem imöra. Då ska hon få sin present som jag och carro har köpt till na också.

Imorgon ska jag också kanske springa om Beep-testet.. Sprang inte fullt ut i Fredags, så jag ska försöka igen. Nu blir de nog inga fler inlägg. Så..
GO´NATT ALLESAMMANS! ;D <3

KRAM


Pizza !



Orkade inte klämma i mig en hel pizza, så Dennis fick lite av meej.
Skulle ha tagit en Barnpizza istället x)

TODELOO!


åhhh, fräscht :S

Nyss när jag satt vid datorn kom Mitzie (min katt) och jama, fast hon prata typ. Såhär: åhhmjoåh x)
Då tänkte jag först att hon kanske va hungrig, men så gick hom iväg och fortsatte göra konstiga ljud. Och så dennis : "åhh, fan.. hon spyr!"

Rätt på vardagsrumsgolvet. Trägolv som tål inte ens att få lite vatten på. Krister som har varit hos oss i helgen hade tagit mä sig nån ny kattmat spm Mitzie hade fått, och tydligen tålde hon inte de. Jag sprang efter en plastbunke och papper och satt och tog upp de  :S fy fan !
+ att mamma inte är hemma, hon kommer hem imöra, och dennis och jag va ensam hemma. Som tur va så fick vi bort de och mamma kommer inte få nå dampryck när hon kommer hem. Om de skulle ha vart en stor fläck på golvet, skulle hon säkert få till de att de va mitt och Dennis fel. åhh.


Nu snart ska jag beställa pizza, har ingen lust att gå ute i mörkret, men antagligen måste jah...

KRAM

Transformers x) hah

Nu ska jag kolla på Transformers :D
Har sett en liten snutt av den förut, men jag vet inte om den är så bra...
Om inte, sätter jag mej nog vid datorn igen. Finns ju fan ingenting på tv ! :(

KRAM

Fynd från Ellos



Hittade lite grejer på Ellos.
(klicka på bilden så kommer ni direkt till hemsidan)


Ny Design :D



Ny design, är jättenöjd.
Lite liknande den som jag hade innan, men de va meningen.

KRAM


Ritade, Gissa kändisen? :D

Gu va länge sen de va jag ritade ! har inte haft tid. Även fast jag har velat.
Bestämde mej för att rita av en kändis nu då. Såhär blev de:



Den vart inte så noga, menmen.

GISSA VEM DE ÄR?


Fixade mina naglar igår och idag :D 21/11

Igår satt jag och försökte fixa mina naglar mä de jag hade hemma, och de e inte mycket precis x) Jag gjorde små blommor, blev ganska nöjd med de, med tanke på att de va första gången jag gjorde nånting sånthär ;P ^^



Dålig blid, men jag har inge batteri i kameran så jag håller på och laddar den.
Åhh, så får ni se min knubbiga hand ! x)

Man kanske inte ser så tydligt, men naglarna är iaf ljusrosa (dubbellager), med röda blommor. Blommerna gjorde jag med ett nålhuvvud. Fråga mej inte hur, de va mycket pill. Har inte alls nå mycket nagellack, så jag fick ta de jag hade. Har typ bara en massa "naturella" färger eller vad man ska säga.
Inte så stärka....

KRAM


Beautiful Day

BRA LÅT! ;D

Gammal, men ändå bra. Ni har säkert hört den.

KRAM


Skulle ha vart på kläppa..

Idag gick dan segt.. Började mä NO, drygast.
Sen så hade vi spanska, jag gjorde klart mitt korsord. Efter de hade vi lunch, idag fick vi iaf nå gott ;D Hamburgare!! Thihi, vi får aldrig de. Vi kan få fusk ibland. Parisare (korv) eller fiskburgare. Åt mej mätt idag.

Vi gick direkt till Bilden, Maggan hade lunch men vi brukar få komma in ändå. Hon litar på oss x) De dåliga är att ibland är hon på dåligt humör när vi har bild. För hon har just haft 7A, och dom är ett helvete för na.. Tycker synd om maggan. Första gången jag har tyckt synd om en lärare? x)
Men asså dom ger na inte en chans ehh? Maggan är en av dom snällaste lärarna, och jag stör mej på dom som inte fattar de. Men antagligen så mognar dom till lite tills 8:an. Vi var lite stökigare i 7:an också, men vi var aldrig nån riktigt "bråkklass". NOG OM BILDEN.


Nu sitter jag hemma och lyssnar till Idol ;D Jaa, jag sa de. LYSSNAR, tycker de e drygt att kolla på. haha ! Jag skulle egentligen vara på kläppa nu mä Sara och carro.. men jag vill inte va på kläppa, hade inte alls nån lust.Är aldrig där, men vi tänkte åka dit för att de skulle komma nån tant som har saker man kan fixa naglarna mä. Naglack, pärlor och sånt.



FRÄNT !^^


So..



Har en massa saker att göra nu.. Fan !
Måste sätta igång nu... Ska göra en turistbroshyr?? :o 

KRAM


Torsdag..

Ingen bra dag idag...
Var tvungen att göra situps på gympan även fast jag får så j*vla ut i svanskotan, och så måste jag springa beep-test också. Jag orkade inte pressa mej själv nå mycket, jag var inte på humör att springa. + att typ hela 8C kollade på!! Störande säger jag bara.
Och när jag blir varm blir jag alldeles röd i ansiktet, svettas typ ingenting. Men jag blir skiitröd! Och jag ville inte bli så framför alla som kolla heller, skämmer ju ut mej själv... De blev bara 6.4, de va dåligt, iaf om man tänker att jag sprang till 8.0 förra termin. Jag skulle kunna ha sprungit längre, men som sagt. VILLE INTE SKÄMMA UT MEJ! Funderar på att fösöka igen på Måndag, Sandra och Johanna skulle springa då ;P

På hemkunskapen blev våran fiskrätt ganska misslyckad. Den smaka väl gott, men den såg jätteäcklig ut. Tony våran spanska/engelska - lärare kom ner till HK:en också. Han fick äta av vårat, han tyckte om den iaf x) Han åt mest. Fast kan undra om man skulle äta den mä sugrör? x) (Den vart rätt sölig)


U2

Jag har insätt att U2 är väldigt bra, och att vi faktiskt har en skiva mä dom ;D


Hahahaa, dom ser jätteroliga ut på bilden ^^

KRAM


Onsdag ;D

Men guu, nu har Emma varit slapp måste jag säga.
Ladda inte upp nå inlägg igår och i måndags var jag inte så rolig heller. De e de att mamma har hållt på och sytt alldeles vid datorn, så de har varit jättestörande. Och om hon hör att jag skriver så frågar hon bara:

Mamma: " Vem skriver du med?"
Jag: "Ingen.. "
(och de gör jag ju inte, skriver ju på bloggen)
Mamma: " Är de nån Kille?"
Jag: "MEEN NEJ! "


Hon är så himla störande...

Idag var iaf en av dagarna vi inte har så många lektioner. NO-profil, NO, SO och Matte, sen så slutar vi. Jag och Carro stannade på Ljusdal och leta efter en present till Sara (hon fyller år på måndag), och vi lyckades hitta en bra sak ;D men jag kan inte säga vad, för sara kanske läser dehär x)

Sista halvtimmen satt jag och Carro å åt glass på Finess, de va gött de. Glass i bägare, regnbåge och daim.



MUMS ! ;D

Nu e jag hemma,.. eller jag har varit de ett bra tag. Men nu ska jag lägga över några U2 låtar på mobileen :D TODELOO <3


Dagens fråga



Har ni föräldrar som är ovanligt duktig på att skämma ut er? x)
Vad har hänt?

KRAM


Måndag.. 16/11-09

Idag va de skridskor, jättekul.. öh, NEJ!
Jag suger ! Och + att jag känner mej så jävla udda ! De e bara jag som har konståkningsskridskor, och lärarna säger att jag kan prova vanliga. Men jag kan inte börja mä de nu i 8:an, har aldrig stått på vanliga. De e mammas fel.. dom ska inte klaga på mej x)

Annars hände de inte så mycket idag, vi hade syslöjd, och jag, carro och Johanna stannade på extra-syslöjd också. De va kul när man inte va så många. 5 st x) Har kommit jättelångt mä virkningen nu, så snart kan jag börja på en klänning :D


Va mä Sara idag ;D

Idag va jag mä Sara ett tag. Vi gjorde inte så mycket.. Vi satt vid datorn en stund sen så var vi på mitt rum ett bra tag. Vi tänkte jobba mä SO:n men jag orkade verkligen inte. JÄTTEDRYGT! Jag tror jag måste vara själv och göra de..

Senare så spelade vi Tekken. Sara typ ägde ut mej, är inte alls nå duktig x) Får så himla ont i tummarna, hihi.



KRAM
ps. 200 inlägg nu !! Hihi


Day After Tomorrow



Igår satt jag och kolla på den här filmen ^^ Day after Tomorrow.
Den är inte superbra, men okej.

Det finns en liknande film på bio nu. 2012?  den känner ni väl igen?
Den handlar ju om världen undergång typ, den vill jag se. Den hade premiär i fredags. Men de kommer nog bli att vi hyr den ist när den kommer ut på film. Men orka vänta så länge då? vet inte ens om den kommer gå på bio här i lilla Ljusdal heller.


Bilder från Discot :D

Här är några bilder som johanna tog :


SnyggCarro vettu ! ;D<3


Hihi, Idil <3


Johanna som hade tagit ett kort på sej själv då ! <3


En bild på Sara när hon inte va beredd x) <3


En suddig bild på småbarnen x) dom får inget hjärta, haha :)

KRAM


Snööö ;D

De kom lite snö idag iaf.



Inte för att de va så mycket men ändå :D
Jag vet inte varför jag är så glad att de snöar.. Kan vara för att de inte ser lika dystert ut eller vad man ska säga. De e fint mä snö. Vi får se om de kan hålla sej ett tag.


För en stund sen åt jah Tacos, de va gött de. Vet inte vad jag ska göra nu, jag vill inte kolla på tv för de har jag redan gjort länge. Finns inge åh kolla på heller.
JAG FÅR TA OCH HITTA PÅ NÅGE ;D

KRAM

Discot blev lyckat!! (Lördag..nu)

Innan Sara kom och hämtade mej igår, så mådde jag inte så bra. Tog tempern, och jag hade feber.. Eller för "mej" är de feber. I vanliga fall så har jag bara 36,4 och de är ganska lite. Så jag kan knappt komma upp i 38 grader äns. Men jag stack på discot ändå...
Jag hade min gråa långa cardigan med ett långt rosa/rött linne och svarta leggings. Inte nå vidare speciellt. Åhh sa hade jag plattat håre. Sara hade fixat sig ganska mycket, hon hade en tunika i 3 olika färger. Typ svart, rosa och orange om jag inte minns fel. och så hade hon sminkat sig coolt.

När vi kom dit så va Carro och Johanna där, dom sa att de hade varit jättelyckat med småbarnen. Carro hade fått 4 nya beundrare x) och en av dom sa "Du är den snyggaste tjejen i världen." aww, va gulligt <3 Dom små hade inte dansat så mycket, dom hade typ bara sprungit runt och jagat varandra. 51 stycken kom mellan 18.00-20.00. De va ganska mycket, och dom hade köpt jättemycket. De va säkert bara 30 chokladbollar kvar av 110 typ x)



Sen klockan 20.30 kom ju alla från klass 4-6. Men dom var inte lika många. 30 st tror jah, och dom dansade typ ingenting. Jag och Carro gick ofta fram på dansgolvet och skämde ut oss lite för att få dom andra att börja dansa, utan nu vidare bra resultat x)
Dom köpte iaf slut på precis alla chokladbollar och all dricka. De va runt 15 chokladbitar kvar och 30 godispåsar.

VI FICK IN HELA 3800 kr!! Men så måste vi dra av pengarna vi köpte allt godis och sånt för , men de blev ändå ca. 2700 kr!! De är endå jävligt mycket på en kväll, tycker jag. När alla hade gått fick vi stanna och städa och de va mycket. Dom hade lämmat burkar och papper och sånt överallt, och popcorn. Glömde å säga att vi sålde de också.

Jag kom hem igår kl. 00.05 ungefär.
TYVÄRR HAR JAG INGA BILDER, MEN JAG SKA FRÅGA JOHANNA SEN OM HON KAN SKICKA :D


Dålig uppdatering.. Jah vet :(

HEJSAN!
Har inte kunnat skriva nånting på bloggen dom här senaste 2 dagarna. I Onsdags så var de konfirmationtion saken, och igår tog jag spruta på kvällen :S

Jag kunde ju egentligen skriva igår men mamma och dennis satt precis breve datorn, så de va störande. Mamma satt och sydde överkast och örngått och Dennis satt och nörda WOW. Direkt när jag kom hem igår gjorde jag chokladbollar till discot, 30st. Men de e inte bara jag som gör, 3 till också.
När jag tog sprutan va de inte så farligt som jag trodde. Det gällde bara att vara så avslappnad som möjligt. Nästan alla får ju ont i armen också, men jag har inte så ont. Lite om jag tar armen uppåt och bakåt. Men jag var skittrött idag. Jag somnade nästan inne i bildsalen x) och så har jag jätteont i nacken, de kan va för att jag gjorde ganska många chokladbollar igår, eller så är de nån biverkning av sprutan :S

Carro va precis här och hämtade saker till discot, jag ska ju va där senare och mina grejer måste ju ändå komma dit. Hon såg lite rolig ut, men några tjejer i klassen skulle klä sig lite udda, och sminka sig udda också x) Och Carro va en av dom, haha. Fast kläderna såg väl bra ut, men sminket såg roligt ut. Dom vill skrämma småbarnen haha.

Nu ska jag duscha, och sen äta middag.
Klockan 8 kommer Sara och hämtar mej. och så ska vi va där till typ halv 12 :s Jag undrar om jag orkar de egentligen? Jag får kämpa x)

TODELOO!

Datasalen ;D

Det här är första gången jag skriver ett inlägg i bloggen från skolan ;D
Nu så finns de en som jobbar i datasalen, så nu kan man gå dit lite när man vill, de e bra de. Idag så slapp jag No:n för vi satt och planerde vad vi skulle köpa in till discot ;D

Sen efter skolan ska jag och sara gå och köpa allting. Men vi kan ju inte liksom bära på 90 drickor, så karin (mentor) kommer och hämtar oss sen. Så nu blir de storshopping ! fatta va roligt de kommer se ut !x) Två tjejer som köper 90 dricker, och typ 100 godispåsar. Kommer bli sköjj iaf . Tycker vi förtjänar att få lite godis gratis av klassen för vi e sååå snälla och går och köper allt. thihi <3



ps. Nu snart ska jag ha matte och sen så slutar vi, YEAH ! :D


haha, invigning ! x)

Nu ska vi inviga vårat nya våffeljärn :D haha
Våran förra gick sönder för ett tag sen, har säkert inte ätit våfflor på 3 månader!

GU, VA DE SKA BLI GÖTT !


Vaccin ?

HAR NÅN TAGIT SPRUTAN?



Åhh, jag vill inte ta sprutan mot svininfluensa på TORSDAG! och sen på fredag ska kag va på discot vi har fixat, palla alla småbarn som skriker! jag kommer säkert vara trött och ha ont i armen, inte på nå bra "partyhumör" x)
Brosan tog sprutan idag, direkt när han kom hem klaga han på att han hade ont..

VILL INTE TA DEN!


Fortsättning på städning.

I lördags började jah mä städningen som jag hade i läxa.
Idag så har jag damma, dammsugit, bytt sängkläder och tvättat fönstrerna x)



Golvet blev riktigt fint . Är riktigt stolt att jag hann mä och göra allt.
Carro följde ju mä mig hem också, vi satt upp 2 lappar om Discot våran klass har ordnat för klass 1-6. Men Carro stanna bara till 3.. Hon skulle också hem och städa.




Jag tog spisen i mitt rum sist. Höhö, disktrasan ^^ x)
Jag är nog den enda som har ett rum som har varit ett kök.

Nu sitter jag vid datorn och fryser, även fast jag har mammas tjocka tröja på mig. Den är jävligt skön :D




Sådär ser den ut, den liknar typ dom här nya tröjerna från Gina Tricot.
Men den här är kortare och är från H&M.


Libresse.se



Nu är jag medlem på Libresse.se
Det är faktiskt ganska roligt, rekommenderar andra att bli de också.
Man kan diskutera olika frågor med smarta tjejer i sin egen ålder.


Beyoncé Live EMA

Det är inte många artister som är lika bra som beyoncé live. Det är väl många som håller på och fixar mycket i studieon och sånt.
HÄR ÄR BEYONCÉ LIVE PÅ EMA 2009:




KRAM <3


A Little Fantasy

Igår kväll så satt jag i mörkret och försökte rita ögon som ser lite änglaaktiga ut, sen så blev de en näsa.. och en mun... och en fjäril. Funderade på att göra huvudformen och hår också, men jag skulle säkert förstöra den.
Av nån anledning kunde jag absolut inte ta nåt bra kort på bilden, höll jättestilla. Men de blev ändå suddigt..



Ladda upp den lite mindre än vanligt, kanske blir lite tydligare då.

Todeloo!


Ghost caught on tape

En tjej hade lagt in på sin blogg, videor från youtube när folk har filmat "spöken". Så jag började kolla nu lite på sånna videor. Vissa ser man ju är fake, men på få stycken kan man tänka.. " De där såg ju riktigt ut.."

SÅ DEN STORA FRÅGAN ÄR,.. TROR NI DE ÄR FAKE? ELLER "DO YOU SHIT IN YOUR PANTS" ?? x KOMMENTERA
HÄR ÄR 2 stycken:


Den här ser äcklig ut, och lite dataanimerad. Men de verkar på nå sett riktigt mä ficklampan (när de lyser på) och ljuden i bakrunden.




Den här va lite läskig den..


HAVE FUN!


Bloggtrafik.nu



Gå med i bloggtrafik och få 100 garanderade besökare ! Och de är helt gratis, så DU har inget att förlora. Det funkar också, och för att få fler besökare samlar man poäng genom att gå in på andrar bloggar. DE E JÄTTEENKELT  !
Klicka på bilden så kommer du direkt till hemsidan.


Fjärilar:)

Fjärilar^^



Dom här tog faktiskt ett tag att göra.
Den första jag ritade va den röda, den va jag inte så noga mä. Den andra jag gorde va den lila högst upp, den tog längst att rita. Själv tycker jag den va finast. Måste rita nått sånt här igen, för de va roligt. Man tröttnar ibland på att bara rita människor.

KRAM <3


Little Suri Crusie

Den här gången blev de lilla Suri som jag ritade av, tycker hon är jättegullig :D Hihi.



För er som inte vet vem de är, så är de iaf Tom Cruise och Katie Holmes dotter. Tror hon är ungefär 3 år.
Kladda ihop den här ganska snabbt så den är inte perfekt.


Storstädning ! 7/11

Vi har i läxa i Hemkunskapen att vi ska städa vårat rum. Jag gillar absolut inte att städa, och de är värre när man blir tvingad till de.. I städningen ingick : Tvätta fönstrerna, dammsuga och byta sängkläder.. De kan hända ibland att jag dampsugar men aldrig tvätta fönstrerna.

Började städa på mitt rum idag då. De ser jättestädat ut måste jah säga. Gjorde extra noga nu, för mamma ska fylla i omdöme. Men jag lämnade fönstrerna och dammsugning till imöra ist.



På den här byrån var de fullt mä grejjer.
Är riktigt stolt över mej själv ;)


Marabou :)

De blev lite Marabou och smågodis till fredan då..
Jag som inte skulle äta sånt, ville typ äta nå frukt ist. Men mamma glömde köpa vindruvor åt mej.. :(



KRAM


Fula dojjor !

När mamma kom hem igår så hade hon köpt ett par dojjor till mej då, och dom va... SKIITFULA! Dom va inte alls som hon hade sagt. Hon sa att de va svarta stövlar, och de va ju typ smala kängor. Vart jättesur, jag vill inte ha på mej dom där ! Det är inte min stil, dom va faktiskt inte jättefula.. Dom skulle säkert passa, och va snygga på nån annan.
MAMMA HAR INGEN SMAK!!

KRAM !


Engelska prov.. 6/11

Idag så hade vi matteprov, men jag kände mej inte alls nå förberedd även fast jag hade tränat. Kan vara för att Tony inte direkt hade sagt "vad vi skulle träna på. Han sa bara att vi hade kapitel 1... Men de gick bra ändå, några fel blir de iaf.

TODELOO <3

Vill att mamma ska komma hem nu !!

Idag har mamma varit i Gävle och hon ringde nyss och sa att hon hade hittat ett par typ svarta stövlar. Ibland kan mamma köpa nå snyggt åt mej, men ibland gör hon en riktig miss !! Hoppas så J*VLA mycket att dom är snygga !!
ÅHH KAN HON INTE KOMMA HEM SNART!!


Jag antar att de e 50/50...


Japanska sony ericsson- mobiler.

Sökte på sony Ericsson mobiler på google för jag ville se mer bilder, vet inte vilken jag ska köpa. Tror jag ska köpa en ny mobil nu i Jul, men vi får se. De e mycket jag vill ha.
Hittade några mobiler från Japan som inte säljs i Sverige x)




Dom är inte så jättesnygga precis, men dom ser roliga ut x)
De verkar vara populärt i Japan mä mobiler med avlång skärm ??


Funderar själv på att köpa nån av dom här 2 :
 

Har bestämt mej för att jag vill ha en silvrig, så nån vart har jag kommit iaf x)
Just nu är dom här ganska dyra. 1:a ca. 3000kr och 2:a ca. 4000kr. Men om jag har tur har dom sänkts ganska mycket till mellandagsrean ! :D


Konstig vikare.. ??:S

NI MÅSTE LÄSA!!

Idag så hade vi nån konstig kille som var vikarie i Matte och NO.
Han ville inte ens säga sitt namn?? :O

På NO:n sa han bara att vi skulle läsa 2 sidor i boken och svara på uppgifterna, så satt han där. Sen gick han runt och klaga på någras handstil? Han kan säkert inte skriva nå mycket bättre själv, han såg ut och vara i 20-årsåldern och ås hade han på sej en mössa som va alldeles för liten x)
Vi tjata lite på han om vad han hette men han ville ändå inte säga de? Tror han att vi är nå stalkers, som ska söka på hans namn på hitta.se och få hans nummer, och stå utanför hans hus och använda en laserpekare och blända han i ögonen?? Han satt säkert och fundera på de x)

Sen när vi hade tjatat ett bra tag till så sa han att han hette kalle och va 31 år ?? Öhmm, för de första såg han inte ut som en Kalle och han var absolut inte 31 !!
Senare på matten när alla hade matteprov, så satt han där fram med armarna och huvudet i bordet, samtidigt som han höll på och stampa mä fötterna? Han va helt j*vla sjuk i huvvet !!??
Vi ska fråga imöra, nån av lärarna, om vad han heter. För han ljög säkert...

Den sjukaste vikarien jag har haft och kommer ha iaf..




Tänk att jah har lyckats sova lite.. 4/10

När jag kom hem från skolan tog jag en macka och kollade sen på project Runway. Jeffrey är bäst han, + att han vinner x) i det här programmet gjorde han den här klänningen:



Domaren tycket inte att den va nå bra, och han va nära att åka ut. Men dom har ju så j*vla fel! Tyckte den där va urgullig, och även fast de inte riktigt va hans stil tycker jah att man ändå ser att de e han.

Senare somnade jah och sov en stund x) brukar aldrig gö de bara sådär.


STOR REA PÅ ELLOS


(TRYCK PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU DIREKT TILL ELLOS)


Rea på Ellos just nu, 40% på en valfri vara och 30% på resten av beställningen !!
Så de är bara att välja och vraka ;P
Dom har just fått in nya snygga lite partyaktiga klänningar, och jättefina skor. Nu ska jag titta runt lite på Ellos.se.
TODELOO!


Man kan inte få för mycket Hello Kitty.

Sökte på Google på Hello Kitty och då kom de upp "Hello Kitty tårtor" .
Jag måste bara lägga upp dom!





Nån av dom här kan mamma göra till jag fyller år, de e ju inge svårt?? x)
Är förälskad i blommorna på bild 1 & 2 <3 Tänk att kunna göra sånt här.. Talang må jah säga.



Utvecklingsamtal 3/11

I skolan gjorde vi inget speciellt, vi hade ingen elevens val, och de kommer vi inte ha fram till Jul :) Så vi skulle sluta 13.20, men vi gjorde upp lite mä Bente att vi börjar lite tidigare så man kommer på bussen 13.10. Jobbit schema.. Dom kunde ju göra de lite bättre så man inte behöver vänta i 50 minuter på nästa buss .

Men jag och Carro skulle ändå inte mä bussen. Vi båda hade utvecklingssamtal kl. 14.30, så vi stannade på skolan för de va ju ingen ide att åka hem. Då blr de bara att man skulle komma hem i 20 minuter och sen då bussen ner igen x)
Carro har Karin som mentor, och jag har Christina om ni undra. Vi kan ju inte ha samtal samtidigt ehh ;P Först så gick vi ner i cafeterian som var alldeles tom. Carro ville räkna matte, för hon sa att hon låg lite efter. + att dom har matteprov imöra, de har inte jah! ;D Thihi . Sen så föjlde Carro mej ner på Coop, för jag skulle köpa brö åt mamma. Annars skulle hon inte hinna. Köpte inge godis eller nå till mej själv, men jah ville ha nå och dricka. Köpte Bonaqua, de är typ de ända vattnet som är gott. Päron vart de.





Mamma kom lite tidigare, och då kunde vi börja tidigare också. Samtalet var väl som vanligt. I vissa ämnem i 7:an ville jag ha lite svårare, men nu tycker jah de e ganska bra. Men de e de att ibland hakar dom upp sej på nånting.
Mamma va också dum och berättade om att jag är ljuskänslig. Blir varm och röd om kinderna och de liksom typ pirrar under huden känns de som. Och då tycker jah att dom haka upp sej på de. De är ju som värst på hemkunskapen när de e sånna här starka stora lampor och vi är där inne i 2 timmar, men jah menar? va ska dom göra åt de? Ska de va kolmörkt i rummet så jag ska må bra?? x) nää, men Christina skulle fråga maud om de e okej att jag kan gå ut ibland och ta en paus. Men jag tycker bara de va dumt att ta upp de...
Annars va de väl som vanligt, man gick igenom alla ämnerna.


Första skoldan på ett tag..

Idag va de skola igen, vi hade idrott på morgonen i typ 25 minuter. De va ingen idé att ha de äns tycker jah. Vi missa för en en gång så va de att man skulle samlas i aulan för att Rektorn skulle prata, och just nu när vi har Redskap också. Inte för att de är roligt, men de e de att man har bara några gånger på sej. Och då e de bäst att inte missa nånting.

Sen var de syslöjd. De e roligt att sitta i soffan och prata :)
Fast jag sitter ju och jobbar också. Håller på och virkar. De är iaf inte lika drygt som att sticka, fast sticka kan också vara roligt om man bara e på rätt humör. Gjorde ganska mycket på lektionen.

På lunchen
åt jah mej mätt som jag sällan gör i skolan, men jag var så j*vla hungrig. Hann inte frukosten.. Fy skäms Emma.

På matteprovet gick de inte så jättebra.. hela 7:an fick jag bara MVG:n och nu fick jag VG. Men jaja, får ta och göra bättre på dom andra proven. På den här mattelektionen jobbade jag också väldigt mycke, typ 12 uppgifter. Vet inte va de e mä mej idag. De är ju nu, bland alla dagar man har rätt till att vara trött.

Idag va de jättemånga som va sjuka. Eller inte från början.. ;D
3 stycken åkte hem under dagen och 2 va redan sjuk, och som inte hade kommit alls :S Svininfluensan är på gång anar jah.. Tur att man ska få spruta snart mot de.
NÅGON SOM REDAN HAR FÅTT?


Smygtitt på Serien Ullared.



Här kan du kolla på dom första 5 minutrarna på "Ullared" som har premiär ikväll kl. 8.
Guu, vad jag längtar !!<3
Ska kanske dit till våren, men jag vill tidigare! Men man måste ståi kö ute ett bra tag för aatt komma in (filmen).

Nu ska jag duscha innan de börjar, TODELOO!


Jag vill till Ullared!!

Är det bara jag som vill till Ullared?
Typ visste inte äns att de fanns förren dom visa reklam om de på 5:an.
Hur mycket shopping som helst!! Och jättebilligt!!





Snacka om mycket shopping!!
ÄR DE NÅGON SOM HAR VARIT DÄR? Kommentera :)


Har trökiiigt...

Hade jättetråkigt så jag satt och lekte på picnik.com, eller jag har fortfarande tråkig åh...



Såhär blev den här.. Lite överdrivet mä färgerna, jah vet. Men jah villa göra de.
Satt och gjorde en sak till Sara också, men hon får ju bestämma om hon vill använda den eller inte. Hade bara så jävla tråkigt. Det finns inte så mycket man kan göra när jah sittervid datorn.
Lägger typ aldrig ut nåt på bilddagboken längre, och är inte medlem på så mycket annat. Lyssna på musik gör man väl ibland men man ska ha nånting och gö samtidigt.

NÅGON BRA LÅT NI HAR PÅ HJÄRNAN?


RSS 2.0