Söndag 31/1

Jaa, imorgon är det Februari ;) Tiden bara går, snart går man i 9:an.

Idag har det inte hänt mycket. Kollat på tv, gjort SO (stolt) och suttit vid datorn. Nyss åt jag middag, kycklingklubba vart det. Det har bara blivit på något sett att Söndag är en kycklingdag x) Varje Söndag äter vi någon typ av kyckling med ris. Det är likadant med Måndagar, då äter vi nästan alltid våfflor !
Är det något sånt i er familj också?

Nu ska jag fortsätta med min tecking. Kanske hinner gör klart den idag, sen så ska jag duscha.


The Exorcist

Igår satt jag och kollade på en läskig film, Exorcisten. Eller den är såhär, dum läskig. Man tycker bara den är äcklig, och man får inte direkt mardrömmar om den x)
Plus att den är jättegammal, från 1978 tror jag.

Det handlar iaf om en 12-årig flicka, som hade i smyg håll på och prata med en ande med en sån här bräda, vet inte vad det heter? Just då pratar hon med en ofarlig ande som hette "Kapten Howdy", men sen på nåt sett blir hon besatt av djävulen. Yuck, det är ju från den här filmen dom har tagit ifrån i Scary Movie 2 (Tror det var 2:an), när en tjej spyr som en fontän?


Den här gulliga lilla flickan blir..

=



Hoppas ni kan sova inatt ! <3
TODELOO....


Ny Header

Har hållt på med den här headern några dagar nu. Fixade nyss till dom sista detaljerna ;)



VAD TYCKS?
Själv bakrunden med ramarna, har jag tagit från google. För sånt vet jag inte hur man gör. Sen har jag lagt till mina egna bilder och ändrat lite saker.

ps. Ha en bra lördagkväll! Nu ska jag gå och poppa popcorn x)


Godissugen !

Jag och Carro gjorde inte så mycket, vi ritade, kolla lite på tv och snackade. Ville inte sitta vid datorn för mamma och brorsan sitter alldeles bakom en, jättestörande!

Hade tänkt att fortsätta med teckningen nu men orkar verkligen inte de, är jättetrött. Sov som sagt inte så bra, vaknade så många gånger på morgonen, vred och vände på mej hela tiden. Imorgon måste jag sätta mej och jobba med SO. Måste göra klart kompendiet för att kunna träna till provet på fredag.
Tänk... att snart är ännu en helg borta :( Det går för fort!

Är hur sugen som helst på nåt gott, kladdkaka eller något liknande. Men orkar inte stå och göra någonting. Kanske poppar lite popcorn senare ist ;) lite "nyttigare".


Lördag 30/1

Just nu sitter jag och väntar på att Carro ska komma, hon vaknade för ett tag sen så får nog vänta en stund ;)

I morse vaknade jag ungefär 5 gånger och var jättepigg, men tänkte "Det är väl jättetidigt". Men ungefär sjätte gången jag vakna, då kollade jag på klockan : 08.59. Hur fan tidigt vaknade jag första gången då? Fem? x) Konstigt att jag kunde vara så pigg när jag ändå hade lagt mej sådär vid 2 tiden. Men.. Jag är konstig!
Somnade om igen och gick upp halv 11.
Drygade lite framför tv:en i mitt rum, nu har jag iaf en box. Den nya boxen är nere i vardagsrummet, och den kan man spela in på och sånt. Det är bra det, för om det är någon film man vill se som är på en vardagskväll kan man ju bara spela in och gå och lägga sig tidigt :)

Här är bilden jag höll på med igår, blommorna asså :



Den är inte klar än, tror jag ska fortsätta med blommorna över hela pappret. Hoppas den blir fin :D


Min droglåt^^

Har suttit och nördat den här hela kvällen.
Brorsan klagade lite x)



Ska gå och lägga mej nu, så.. Sov gött allihopa!


En kväll framför datan

Har suttit och ritat av blommor en stor del av kvällen, några timmar, fast inte i sträck. Har gått ifrån lite då och då och kollat på Let´s Dance och klämt i mej lite godis och sånt. Fredagkväll ju!



Det är dom här blommerna jag håller på och ritar av^^
Lite avancerat men just nu så ser det bra ut iaf. Får bara inte bli stressad och rita för slarvigt. Det har hänt förut, att man så gärna vill bli klart med en teckning att man skyndar på på slutet och så blir det inge bra.
Men det ska inte hända nu ;)

Sitter också och Sms:ar med Carro^^
Tänk att jag har inte fyllt på pengar på mobilen sen den 23:e september, då med 300 kr. Har ändå typ 50 kvar, är en bra sparare måste jag säga.


Fredag 29/1

Sovmorgon var det idag, hade helt glömt bort det men sen på kvällen fick jag ett sms av Stina som fråga om jag skulle ta 8.20 bussen, då kom jag på det :D

Iaf så hade vi sovmorgon till 09.30. Ganska dåligt för jag måste ändå ta bussen 8.20 och är i Ljusdal redan 8.45. Då gick jag, Sara och Carro till Coop. Köpte en liten chokladbit och en Snickers, var så himla sugen. Vi drygade ut tiden lite på Coop, och kollade på filmer. Ni vet, 2 st för 99:-. Hittade några jag skulle kunna tänka mej att köpa, måste ha lite nya dvd-filmer.
Sen så gick vi till Skolan.

Hade väntat mej att få betygen idag, men så blev det inte. Jag menar, dom satte betygen för en vecka sen. Varför skulle det ta så lång tid? Karin babblade på om att dom inte hade lovat någonting, och blablablaa.. Tant ;)
Första lektionen Spanska, så hade iaf Tony kommit tillbaka. Vet inte om jag hade klartat av Kajsa en dag till ! x) Sen var det lunch, men vi åt inte. Åt choklad istället inne i bildsalen. Maggan släpper alltid in oss lite innan lektionen, för hon litar på oss. Hon släpper typ inte in några andra när inte hon är där.
Fortsatte på min tavla, och det var helt omöjligt att få till en bra brun! Hur svårt kan det vara? Iaf så var det helt omöjligt, höll på hur länge som helst. Det hände inte så mycket på tavlan den här bildlektionen :(

SO:n var inte precis så rolig, pratade med Jonas åt Sara. Vet inte riktigt om han fatta, men nånting lyckades jag väl klämma in i skallen på han. (Sara hatar Jonas).
Sista lektionen hade vi också Tony i Engelska, it was a funny lesson !

"Och så skriver ni 5 påståenden om texten, falska och sanna. Och kolla om ni kan lura er kompis."
"Ska vi skriva på Engelska?
"Nej, turkmänistanska"
"Men jag kan inte turmänistanska.."
"Oroa dej inte, det är precis som Engelska"

(Carros och Tonys roliga konversation)





Bik Bok


Skulle verkligen vilja ha en sån här tröja ;)
Diggar ränderna i olika färger ! Skulle vara ännu snyggare om de var mycket mer färgstarka!
299:-


Det är någonting lite tantigt över den här men tycker ändå att den är gullig. Nu till vintern är den väl lite väl somrig men, jaa.. Då har man den på sommaren då ;) Smart va ?
199:-


Kan Dee - Teckning

Igår kväll så satt jag och ritade av en av Kan Dee´s teckningar. Dom är så himla coola, måste göra det nån mer gång. Den har gången blev det iaf den här tjejen :



Inte i närheten av hur bra orginalet var, men antar att jag är en bit på vägen ;)


Skyltdockorna Sara & Carro!

Idag i skolan "lekte" Sara och Carro skyltdockor !x)
Plus att några andra hängde på ;)



Sara och Carro till vänster, ni vet.. "Dom långa"


Torsdag 28/1

Den här dagen var både seg och dryg..

På morgonen hade vi Sur-vikarien Kajsa i Engelska, och hon är helt jävla blåst. Hon är inte riktigt sur, men hon pratar som om hon har en skruv lös eller två? Usch på henne säger jag!
Ena kvart efter hade vi Idrott, de var styrka och kondition typ. Först så hoppa vi hopprep, (jag vet, det låter roligt när man säger det) sen var vi två-och-två och gjorde en massa saker med en medicinboll, ASJOBBIGT!

Efter lunch hade vi Hemkunskap så jag åt inte så mycket på lunchen, det var ju ändå bara fläsk.. På Hk gjorde vi potatisgratäng. Men grädden tog slut så jag och Sara fick ta bara mjölk istället och då blev det bara en massa blask i Gratängen. Inte nå tjockt alls, se det blev inte så lyckat.
Johanna sa att hon såg på en lapp med betygen att bara typ tre stycken hade fått VG och resten G i terminsbetyg, och antagligen har jag nog bara G. Är inte alls duktig i HK, det beror nog på att jag aldrig lagar mat hemma. men måste ta och börja för det är roligt. Och jag har ju ändå gått om tid i 9:an att bli bättre ;)


Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska laga middag, men hon är så seg. Ska kanske koka ihop det själv kanske? x)


Nu har jag bestämt mej..

Nu har jag bestämt mej.. Jag har slutat på Konfan. Tycker helt enkelt att det inte är värt det. Jag ville konfirmera mej för att det skulle kanske vara roligt på lägret i sommar, kanske få nån ny kompis och få pengar sen när man har konfirmerats.

Men det är så himla tråkigt!
Plus att jag inte är döpt! Så jag menar, jag måste döpas. Hela min jävla familj är fattig så jag kommer inte få ett skit när jag komfimeras heller.. Fanny, på Konfan (känner inte henne) ska också döpas, så hon kanske inte tycker det är så roligt att jag slutar för då är det bara hon.
Randy har också en skruv lös måste jag säga. Han har nåt konstigt för sej och till och med min mamma tycker att ha verkar jätteotrevlig och det har hon rätt i.





Hela tiden på Konfan..
Om det var någonting man kunde gå på som var "frivilligt" då tvingar han ändå en till det. Så nej, jag tycker inte att det är värt de, och dom där lamporna.. Jag är känslig mot ljus, så mina kinder och händer blir alldeles röda ?

Sara och Carro tycker antagligen att jag skulle ge den en till chans, men ärligt talat så har jag gett det så många chanser att jag redan har gått ett halvår. Det var därför jag tveka i början. För att allt jag jag gjorde skulle vara i onödan, och många kommer nog tycka att det är dumt av mej att sluta..
MEN NU FÅR DET VARA NOG!


Onsdag 27/1

Dagen började med Studietid, jobbade med SO:n. Som sagt så ligger jag lite efter med det med tanke på att vi har prov nästa vecka!! :(

Efter Studietiden "skulle" vi ha NO, men Pajen kom inte. Och det brukar vara så att när det har gått 15 minuter så får vi håltimme. Så när det hade gått 15-20 minuter gick vi ut från NO-korridoren och ut i trapphuset. Då kom pajen upp från trappen, och så gick några fram till han och sa : "Nu har vi håltimme! Nu har vi håltimme!" typ. Då blev han sur och gick väg?.. Såå, ja. Vi fick håltimme.
Alla tjejer gick då ner till Coop förutom jag och Idil. Alla vet väl om snöstormen som skulle vara i typ hela Sverige, jag hade ingen större lust att gå ut i snöandet och blåsten. Vi satte oss i NO-korridoren. När våran lektion egentligen skulle ha slutat, 10.30, kom Pajen ut från Kemi-salen. Så kanske han satt där och väntade på oss ändå. Men då tycker jag att det var hans problem, då skulle han bara sagt att "Neej ! Ni får inte håltimme, jag ska gå upp och hämta grejerna."

På SO:n var det inte precis någon rolig lektion för Sara och mej, mer tror jag inte att jag behöver berätta. Eller, jo.. Jag har troligen fått Pah Le- Löss/Mjäll ! :S Måste duscha !! haha.

Sista lektionen var Spanska, som förra veckan var Matte (Dom har bytt). Vi hade återigen surtanten Kajsa. Hon har en så irriterande röst så det blir liksom att man måste ta ett djupt andetag för att inte få något utbrott!

TODELO!!




Snygga skor sörru "SSS"


Tänk att kunna gå i dom här? Assnygga iaf ;)
Ont i fötterna, men vill man vara fin får man lida pin får man väl säga!


Lite Gitarrträning



Satt och spela gitarr framför datorn ett tag när jag kom hem, filmade också. Inte för jag är så värst bra, med det är roligt att höra hur det låter iaf ;) Nu tror jag ska gå och duscha !

PUSS PÅ ER!

Luftballongerna

Sista lektionen var Elevens Val, och då har jag NO-profil, jag, Carro och Idil. Vi skulle försöka få upp våra luftballonger som vi har hållt på och göra under höstterminen. Vi alla tre skrev våra telefonnr på den om någon skulle hitta den ;)


Idil och Carro, dom snygga pinglorna ! Carro gjorde värsta fjortisminen x)

Vi gick ut till Parkeringen, 7:orna hade också gjort luftballonger så dom var med också. Lite annat folk kom och kolla också. Inte för att det var så roligt, man frös ihjäl ju! Plus att vi lyckades inte få ballongerna att lyfta. Det blåste för mycket.


Våran luftballong var den första att testas, utan någe vidare bra resultat..


Haha, Idil ville egentligen inte vara med på bild, men nu har hon fått äran att vara de! ^^ <3


Många frusna elever, fast man ser mest av Sandras huvud (blålila mössan)


Gubben som har knäna i snön är AJO x) (lärare)
Det här var väl det närmaste försöket för att få den att lyfta själv, men som sagt.. Det blåste för mycket. Fast vad jag vet så testade vi bara två ballonger ? Kanske en till, vet inte riktigt. Vi insåg ju att det var ganska omöjligt.

Deppiga elever går tillbaka till Skolan... x)


Tisdag 26/1

Jaa.. Dagen började med en förvirrad Emma ;) När alarmet på mobilen ringde och så råkade jag trycka på "stänga av" iställer för "snooze". Då gick jag in på alarmet igen och skulle ändra till 10 minuer senare, då knappa jag in den vanliga tiden igen istället, och det hade ju redan varit. Så det skulle i så fall vara nästa dag x)
Så då försov jag mej med ungefär 40 minuter någonting.
Fast det var inte så farligt, det har varit värre. För ett tag sen försov jag mej till 07.11 och bussen gick 07.25. Otroligt nog så hann jag då också (;

På morgonen var det SO.. tänk att jag faktiskt satt och jobba hela tiden (!!). Behövde en liten smäll på fingrarna för jag hade inte typ jobbat någonting dom senaste två lektionerna. + så har vi SO-prov på Fredag nästa vecka.. Usch. Jag som hade tagit det såååå lugnt, nu blir det stresspluggande igen ! :( Typiskt..

Nästa lekton var det Matte, då hade alla prov. Tycker det gick bra (hoppas,hoppas), det var bara den sista jag hade riktigt problem med. Så den förväntar jag mej inte att ha rätt på x)
På Svenskan fick vi tillbaka uppsatserna. Blev nöjd, mycket bättre än förra gången.

På Biologin så har vi nu börjat med ett nytt ämne, "Nervsystemet och Hjärnan". Och så gick vi alla och ut en och en och fick veta vad vi fick på senaste provet och vårat terminsbetyg (Försenade terminsbetyg x)

TODELOO!


ps. Blev mycket text i det här inlägget x)

"Soltorkade tomater!" x)

Haha, äger!



En gammal ICA-reklam från början av 2009, kommer inte alls ihåg den ;)
MEN NI KANSKE GÖR DE


Skitmatte säger jag bara !! ):

Satt nyss och plugga matte, prov imöra... Usch !
Åhh, känns som att det inte kommer gå bra, och jag behöver ett MVG :(.. Åh, pressar mej själv alldeles för mycket känner jag. Men så äre iaf, måste få ett MVG. Det är just ekvationer och sånt som jag tycker är jobbigast som är på kapitel 3, kapitel 4 är jag väldigt säker på.



Mamma gör det inte så mycket bättre när hon kommer mitt i allt pluggande. Hon ville att jag skulle hjälpa att nåla ihop korsetten mamma håller på och göra, när hon har på sej den. Det är helt fan omöjligt, kämpade med dom där jävla nålarna hur länge som helst.
Det ända mamma sa var:

"Om du blöder, akta korsetten!!"

Ohh, tack du! Emma kan blöda floder men det är bara korsetten som betyder nåt ! Jo, jag tackar jah..


Ännu en Måndag... 25/1

Man tycker helgen är så himla skön och sen... kommer måndagen och förstör allt!! Någon som håller med? x)

Idag var det blindbana på Gympan, vi var två och två och vi skulle föra varnadra runt hinderbanan på olika sett, skitläskigt ju ! Jag och Sara var typ alltid klara sist, så alla satt ner och prata medans jag fortfarande gick banan ;) Haha, lite pinsamt.. Men jaja.

På syslöjden håller jag på med en klänning, gjorde första prövningen idag. Måste göra några små förendringar på överdelen. Tror den kommer bli jättefin :D Har några egna idéer på gång. Efter Slöjden fick vi den efterlängtade pannkakan. Vi trodde förra måndagen att det var pannkaka, och så blev vi jättebesvikna x)

I Spanska hade vi nån jättesur vikarie som hette Kajsa, Tony är borta fram till Torsdag, så vi ska ha henne på onsdag och torsdag också .. Iaf var hon tantig och luktade rök !
SEG DAG BLEV DET!

Nu tror jag ska gå och spela lite gitarr och sen träna lite till mitt matteprov imöra ;)


Fräna Jeans till våren



Hittade dom här på Ellos och jag är kär! Tycker dom var ascoola :)

Pris: 399:-
(Inte så dyra heller)


Fint med lila ! :)


249 :-                    199:-

ELLOS.SE


Snabbskiss ;)

Satt och ritade i en snabb liten skiss. Orkade inte fortsätta på Ashley Simpson nu, men ville ändå rita någonting så det blev det här :


(Kolla i kategorin "Mina teckingar" för fler)


HAR ALLA HAFT EN BRA HELG DÅ?
Även fast det går alldeles för fort...


Söndag 24/1

TODELOO!

Som sagt så sov Sara över hos mej igår. Vi satt och målade, och vi är grymma ! x) Haha, Sara målade Bubblan i Powerpuffpinglorna (ett självporträtt alltså). Jag målade en tjej och blomma:D


(Lite av grejorna)

Vi satt säkert och måla i nästan i 2 timmar, och snackade.
Mitzie låg i mitt rum hela dagen, åt inget heller. Var helt enkelt jätteslapp ! x) <3



På kvällen klämde vi i oss Daim, Japp och lite smågodis samtidigt som vi kollade på Superhjältarna ;).
Vi vaknade idag runt halv 12, vi hade satt på alarm så vi inte skulle sova bort halva dagen. Jag hade världen galnaste morgonfrilla, ingen kan slå den. (stolt) Sara höll på och garva ihjäl sig typ.

Sara åkte hem vid runt 13.30 någonting. Sen har jag spelat lite gitarr, Tränat, asså gjort lite situps, benövningar eller vad man ska säga och armhävningar, ska komma i form om de så är det sista jag gör. Funderar på att jag ska gå en sväng när jag kommer hem från skolan. Utan att ta nånting och äta först.
För då kanske vi ska äta middag när jag är tillbaka typ, och då slipper jag ju dom där mackerna jag alltid klämmer i mej x) Smart jag är vaa? ;)


Lördag 23/1

Snart så kommer Sara, hon ska sova över!<3

Just nu sitter jag och ritar av Ashley Simpsons, tror den kommer bli fin. Började med den igår ganska sent, men den kommer nog ta ett tag till. Igår satt jag och spelade gitarr ganska mycket också. Skrev ut låten "Thinking of You", asså bara texten.
För jag kan en liten bit av den låten på gitarr, så får vi se hur det går efter lite träning :D


PowerPuff Pinglorna!

Powerpuff Pinglorna, det är jag, Sara och Carro!!
Sara och Carro ritade den här i Onsdags ! <3^^






Likt vaa? ;) <3


Look Alike

Här kommer ännu en Look Alike :



Evangeline Lilly vet jag inte riktigt vad hon är känd för men jag har hört talas om henne förut i någon tidning. Avril vet alla vem det är ;) Men iaf så tycker jag att dom är hur lik som helst ! Samma huvudform, näsa och leende.

ELLER HUR? ;)




Dagens... hmmm?

På Ljusdal så såg jag ett par, tjejen var ungefär 10 cm längre än sin kille.
Det fick mej att börja fundera...

HUR TYCKER NI ATT DET SKA VARA?


(Katie Holmes & Tom Cruise)

Ska killen var hur lång som helst och tjejen 1,60?
Jag tycker inte riktigt att det spelar någon roll, det är insidan som räknas iaf. Men med mina 178 cm vill jag ändå kunna använda klackskor utan att det ska se allt för konstigt ut :D

Kommentera!!


Mitzie kizzen ! <3

Awww, Mitzie var jättegullig när jag kom hem, eller det är hon alltid. Men lite extra idag ! :D Hon kolla på mej med den där blicken från Shrek 2, ni vet den där mästerkatten i stövlar.
Haha, tog litte kort på na !<3







Världens Gulligaste! <3





Fredag 22/1

Grattis Johanna Skoglund som fyllde 15 år igår, puss pådej! <3

Jag vet att jag har varit tråkig och inte lagt upp någonting dom senaste dagarna, men har bara inte hunnit. Men massa läxor och skit.. Ursäkta språket x) Men det är faktiskt en massa skit.
Idag är dagen alla lärarna sätter betyg på oss, i de flesta ämnen vet jag redan vad jag kommer få, men i vissa är det fortfarande ett frågetecken. Antagligen kommer vi att få veta nästa vecka ;)

Iaf efter skolan idag stannade jag på Ljusdal för jag skulle till bokhandeln och köpa en ny pennvässare och en stomper (tror jag att det heter), men använder en sån för att göra skuggor.



Så nu så blir det rita i helgen, har inget annat för mej.. Guu, vad länge sen jag sa det. Skönt att inte ha nåt prov att plugga på. Eller jo, har matteprov på tisdag, men det blir inte mycket pluggande för de ;)

KRAM


Tisdag 19/1

Idag var nog en av dom jobbigaste skoldagarna någonsin !!

På morgonen hade vi SO med Jonas Kraft, lika tråkigt som vanligt.. Efter det var det ytterligare en till mattelektion med någons flåsande i örat, tack för placeringen karin ! Var absolut inte på humör idag..
På svenskan fortsatte vi med uppsatsen från igår, igår så valde vi ämne att skriva om och började. Bara en massa tråkiga ämnen, som förra gången i 7:an. Så då satt man i en hel timme och tokskrev för man måste hinna färdigt. För man ska först skriva uppsatsen på ett papper (kladd), och sen renskriva det på ett annat. SÅ HIMLA ONÖDIGT!

Idag hade vi bara 20 min lunch för vi vill ju hinna med bussen, så vi har kortat av den så vi kan ha biologi tidigare. Men i det här fallet var det inte så bra för att vi hade ju Biologi-prov idag, så jag sket i lunchen (var ändå bara soppa) och tränade mer. Provet gick väl bra, men jag var den sista kvar ! Sara och Carro fick vänta på mig ett tag.


När jag kom hem var jag inte precis på nå bättre humör, är väl "på vrången" ganska ofta nu för tiden tycker jag. Men nu ska jag fortsatta skriva lite på Engelska-uppsatsen, sen duscha. Så ... TODELO!!


Plugg, Plugg..

HEJHEJ!



Idag har det inte hänt mycket, suttit och pluggat Biologi, kollat på tv och sutit lite vid datorn. Duscha för ett tag sen, så nu är mitt hår jättefluffigt ;) ^^

Biologin känns det som jag kan nu även fast jag inte har tränat jättemycket, så det är därför jag är osäker ändå. Ska verkligen försöka få MVG på det här provet för jag tror jag ligger mellan VG o MVG. Alla lärare ska sätta våra betyg nu på frdag så måste verkligen göra bra ifrån mej om jag vill ha MVG i terminsbetyg...
Åhh... Har varit så jävla stressad nuförtiden..

Försöker hinna med att skriva på bloggen, öva gitarr och träna på prov. Vill sitta och kunna rita lite då o då också men jag har inte tid :( Skolan är förjävla jobbig. Trodde egentligen inte att de skulle vara sån stor skillnad mellan 8:an och 7:an men det äre!! FYFAN..


Fotograferat lite 16/1

Har drygat ganska mycket den här dagen, men sen tog jag fram kameran och tog lite kort. Inte för att jag är världens bärsta fotograf precis, men det kan vara kul ändå.
Men jag vill ha en systemkamera! Min suger, + att det bara är en digitalkamera men 7 megapixel..












Tog fler bilder på vatten som också var coola men kranen var jätteskitig så jag ville inte ladda upp dom. Så det blev bara uppefrån. Visste inte att man kunde na sånna här bilder med min kamera, men det fanns en kategori "splash water".

Nu ska jag gå och baka, det blir nå munkliknande saker ! x)

TODELO!!


Musiktipzz !

Tik Tok ! Bra låt ;)



KRAM <3


Snygga kläder - Cubus






Look Alike

Måste bara lägga ut dethär. Har tänk på det så många gänger nu.
Ni vet Andreas Carlsson från Idol-juryn, är det nån som har tänkt på att har är sjukt lik Gary Sinise från CSI New York ? Ni kanske inte vet vem det är?
Det här är han iaf ;P



<--- Andreas Carlsson    Gary Sinise --->


Fredag, äntligen helg!

Tjeeenas !

Idag var det Christinas (min mentor) sista dag, hon vikarier egentligen bara för Linda som är min riktiga mentor, Vi hade Christina hela höstterminen när Linda var och plugga någonstans.
Men nu så kommer iaf hon på måndag. Tycker om henne bättre än Christina, inte för det är nå större fel på henne precis ;)

Iaf så Bjöd Christina på kladdkaka på morgonen, klo. 8. Inte för man var så sugen på kladdkaka då men jag tog 2 småbitar. Det blev min frukost x) Jag tycker alltid det blir dumt när någon slutar och man äter tårta eller nåt annat ? Det blir som att man firar att dom försvinner ist ju! x) Haha .

På NO:n lämnade jag in mitt arbete, (äntligen) så nu behöver jag inte stressa med det över helgen. Har ändå Biologin och stressa med, och det räcker. Har inte tränat nåt, och vi har prov på Tisdag!! "PANIK"
På lektionen så pratade jag med pajen om nationella proven i matte också, och nu är det bestämt. Jag ska vara med när 9:orna har nationella provet i Matematik i April. + att jag ska vara med på nå genomgångar vecka 5-6 tror jag det var. Så får man se hur det går... Men det är långt kvar, inget att bli nervös för nu... antar jah :S


Carro och Sandra utanför Lärarrummet, vi ville ha mer kladdkaka ! :D

Spanska, Bild  och SO vart det senare. På bilden fortsatte jag att måla på duk, vet inte om den hommer bli så bra. Men vi får se. SO:n var lika dryg som vanligt.. Äckel-Jonas säger jag bara! (Sara fattar)
Sista lektionen var Engelska med Tony, Tony verkade väldigt stressad. Han sa att han verkligen hade jättemycket att göra så vi fick sluta tidigare :) Kl. 14.10, men vi missade ändå bussen med typ 2 minuter.

Så vi gick runt på Ljusdal i -20 grader för att ha något att göra, men vi var ju inte ute hela tiden. FAST DET VAR ASKALLT!!


Hahahaa ;D

Sitter och äter russin och fryser nu då =)

Har klätt på mig halsduk och en tjcok stickad tröja, så just nu så fryser jag inte så mycket. Som ja sa, så sitter jag och äter russin, känner mej nyttig. Nu var dom faktiskt ganska goda. Öpnnade en helt ny burk, så nu var dom inte bara hårda klumpar ! x)

 

Är nästan helt klar med NO-arbetet nu faktiskt (stolt).
Sket i Konfan idag, har ändå så mycket och göra. Tänkte kanske börja läsa lite på Biologiprovet som vi har nästa vecka, "That´s lite I guess" bara en massa plugg. Men Sara och Carro hade inte heller nån större lust att gå på konfirmationen heller, det är så drygt. Men jag vill inte sluta nu när jag har gått hälften av gångerna, då har jag gjort allt i onödan...


Skolan

Heej hej!

Sitter i datasalen nu.
Har hållt på och skrivit på NO-arbetet, fast på papper ist.
Men tror jag ska gå nu, vi börjar om ett tag. Plus att det kom så mycket folk nu, dom kanske ska ha lektion ? För dom kom i en hel hög x)

Ajaa.. TODELOO DÅ ! <3


ASSNYGG SONY ERICSSON !!

Kollade på lite Sony Ericsson mobiler på Google och hittade den här !!
FYFAN VAD SNYGG DEN ÄR!!



Den har inte kommit till Sverige än och jag hoppas verkligen att den gör de. Inte för att jag har råd att köpa den, men vem vet? Kanske den inte är jättedyr?
Just nu finns den typ bara i Japan. Det coola med den är ju att den är både en vanlig uppfällbar, och så kan man flippa upp den på sidan som en data. OCH ÄR INTE FÄRGEN FÖR JÄVLA HÄRLIG! x) <3

VILL HA!!


Söndag 10/1

TODELOO!
Idag har jag typ inte gjort nånting.. Är så himla sur att det är skola imöra !!

Sov till 12.30, som vanligt nu då x) Sover jättelänge, men det är nog för vi har de så kallt inne. Så man ville bara stanna under det varma täcket, och så somnar man om...
Jag har jobbat vidare på NO:n, vilken överaskning va?? Det är ju typ det ändå jag gör ! x) Det är så himla jobbigt att behöva stressa med det.

Vet inte när vi har Biologiprov heller?? Kommer ihåg att Bente nämnde ett datum : 29 Januari. Men jag tror det var de datumet hon skulle sätta vårat terminsbetyg, för den 29:e är på fredagen v.4. Och det var då betygsättningen skulle vara klar. Jag är rätt säker på att vi har provet den 19:e eller nå?

HAR ALLA GJORT I HELGEN DÅ?


Lördag.. 9/1

Har inte haft nån lust att blogga...

Har varit jättetrött.
Men igår var jag med Carro iaf. Vi kollade på Mean Girls, (hade inte sett den på skitlänge) satt vid datorn och typ snackade. Det här var en av dom få gånger Carro har stannat länge hos mej, annars åker hon hem så tidigt :(. Vi hann kolla en stund på Let´s Dance (som är lika drygt som förra året x), sen kom hennes pappa och hämtade henne.

Vad tycker alla om Let´s Dance?
-Jag tycker de är alldeles för länge, men de går att kolla på. Lite drygt i början, nu när dom är så många.
12 par var de va??


NO-arbetet flyter på.

Som jag skrev tidigare har jag helt och hållet börjat om mitt arbete om "Bilens Utveckling"...



Det är väl som en uppsats jag håller på med, och den här kommer bli mycket, mycke bättre än den jag hade börjat på innan då jag skrev om "Fordens Utveckling". Men jag hittade inte nå mycket om det, det blev inte riktigt någon utveckling. Jag skrev bara om deras populäraste bilar under alla 100 åren typ.

Men nu så flyter det på bra ;D
Har kladdat ner 2 sidor på papper (använde inte linjerat), men de vart bara en sida på datorn... och jag ska komma upp i 2,5 sidor på datan. Såå.... det är ganska mycket jobb kvar x)

TYPISKT MEEJ ATT SKJUTA UPP ALLT I SISTA MINUTEN !!


Torsdag 7/1

Idag så sov jag en än gång till 13.00, typiskt. Dagen går så himla fort när man sover för länge.
Carro rinde på morgonen och fråga om vi kunde göra nåt, men jag var tvungen att säga nej. Måsta verkligen jobba med NO: arbetet. Har varit tvungen att börja om helt...

Men ska vara med Carro imöra ist.

Jag har ju ändå lite tid att göra klart NO:n, ska försöka göra klart de innan Måndag. Men jag har ändå hela veckan på mej, sen måste de vara inlämnat om jag vill ha ett betyg i Teknik nu. Annars blir de senare.
Har suttit och skrivit ganska mycket nu, men tänkte ta en paus. Ska spela lite gitarr och sen fortsätta... Yippie.

Man skulle ha en sån där robot i Lotto-reklamen, som gör att jobbigt åt en medans man har roligt :D


Stockholm : ALLA DAGARNA !

LÖRDAG, 26/12 :

Det var inte precis den bästa dagen att åka tåg på, det snöade jättemycket och de kunde ju göra att de blir en massa förseningar och sånt. Det är de sista man vill.
Det blev taxi ner till Station och tåget gick 18.10, vi var framme vid 21.30. När vi kom hem till pappa såg vi att han hade köpt en ny tv. En 46" LCD tv med FULL HD. Och de hade han inte sagt heller !! Han hade typ köpt den i November.
Jag och Dennis hade inte ätit nån middag så vi delade på en pizza.


Hahah, patrik ! x)


SÖNDAG, 27/12 :

Pappa fyllde 67 år idag ! <3
Jaaa, jag vet att han är gammal.. men, jaja. Vi fira hemma hos min halvsyrra, åt lite tårta.


MÅNDAG, 28/12 :

Idag åkte jag och shoppade i Skärholmen !



De var aspackat med folk, gick knappt att komma fram. Iaf inne på Gina Tricot, hittade en brun cardigan där och en lila t-shirt.
Inne på Vero Moda köpte jag ett par jeans-tights som är nästan helt som vanliga jeans.



På HM hittade jag en svart väst, den var typ en storlek för stor men tänkte att de går nog ändå. Köpte också mina försenade Julklappar till Sara och Carro.
Inne bland alla affärer så fanns det en stor rosa trappa. Den va jättecool, överallt på trappstegen var de en massa rosa lampor. Tänkte ta fram kameran och ta kort på den, men de var så himla mycket folk. Dom vill nog inte vara med på bild x) !
Var inne i en skoaffär (kommer inte ihåg vad den heter, Belle tror jag), där sålde dom en massa skitsnygga klackskor för 99 kr!! och tänk att dom faktiskt hade storlek 41 !? Haha. Men de var så himla proppfullt med folk och man kunde typ inte sitta nånstans och prova heller. Är så himla sur att jag inte köpte nå skor, men jaja.... Ville inte heller visa min fina omplåstrade tå heller. Gu va roligt de måste se ut om dom såg mej prova nån sko, Haha !!


TISDAG, 29/12 :

Idag var jag med Malin, vi gjorde inte så jättemycket. Pratade, kolla på film och var ute ett tag.
När jag sa att de hade varit -28 grader hemma hos mig så blev hon jätteförvånad. Men i Stockholm blir de ju inte mer en typ -15.



Det är endå ganska mycket snö i Stockholm, typ lika mycket som i Ljusdal. Eller mer ?? :o


ONSDAG, 30/12 :

Gjorde inget speciellt idag, vara bara hemma. Karina (min faster) kom. Hon bor i Paris. Min faster pratar ALLDELES för mycke ! man önskar de fanns en avknapp på na. Hon är lite trög ibland för hon fattar iunte vad man menar också. Hon är ju bra på svenska, men jah... Lite trög som sagt x)
Hon hade med sig fransk pizza, så deblev att vi åt pizza igen.


TORSDAG, 31/12:

NYÅRSAFTON!!

Under kvällen var vi hemma hos min halvsyrra. Maten som vi åt var skit god, men som vanligt började Ilona och Karina att bråka. Precis som 2 år innan...
Öppnade lite sna Julklappar idag också.



Man ser pappas lilla kattunge på bilden !! ^^ Hihi, han har ingen namn än x)

Jag fick en tröja från paris utav Karina och den kommer jag aldrig att använda !! Den hade värsta stora pälskragen. Karina sa att de va "inne" i paris. Men nu... inte här!! Jag tror man kunde ta bort kragen, då kanske... Men bara kanske, går den att använda.


FREDAG, 1/1 :

Ett nytt år ;D

Den här dagen slappade jag mest, gjorde inge speciellt.


LÖRDAG, 2/1:

Sista dagen i Stockholm kan man säga. Karina åkte hem under natten och brosan hade sovit över hos sin kompis, men jag och pappa åkte till Ilona på morgonen, för att typ jag skulle säga hejdå till Filip. Då började Ilona och pappa bråka, så fick man sitta och lyssna på de.
Ilona skulle typ försöka gör "om" nyårsafton för Filip, för att han hade blivit ledsen. Men innan vi åkte sa jag tyst till pappa:

"Vi ska väl inte vara här då?"
"Neee.."


På kvällen tänkte vi åka och kolla på Avatar på bio. Men vi råkade komma lite för sent och det var bara 9 platser kvar. Och de var hur lång kö som helst, och till slut var de slutsålt. Och då på tillbaka vägen sa pappa: "Nu ska vi til Ilona".
Men jag totalvägra, jag ville inte vara där om dom börja bråka igen. Skulle inte heller tåla Ilonas kanske fejksmile hela kvällen, för hon vill att de ska bli perfekt. Så vi hyrde en film, och så släppte dom av mig hemma och dom åkte. Så kollade vi på film när dom kom tillbaka.


SÖNDAG, 3/1:

Idag så åkte vi hem klockan 12.30. Och vi var hemma klockan 16.20 nånting, efter att ha tagit bussen också. Tiden gick ganska fort på tåget den här gången.
När jag kom hem så satte jag mig och spela gitarr typ på en gång, de var så länge sen x)


RSS 2.0