Mobilblogg

Testar att mobilblogga nu då, för att se om det funkar. Då kan jag ju blogga kanske en gång varje dag när jag är i Stockholm :d Förhoppningsvis kan ni läsa det här. Kram !;-)


Paint

Kladdade lite med Akvarell :)









Ignorera dom två nedersta, dom vart misslyckade..

Tror jag ska ta och göra en ny header nu :)


Fotbollsturnering och Stockholm imöra

Imorgon så har vi Fotbollsturnering, hoppas det går bra. Jag och Idil ska turas om att vara målvakt och top. Idil fyller 15 imorgon också (mycket som händer), så vi borde ju vinna tycker jag. Nu kom jag på ännu en sak med imorgon. Det är ju 1:a April, ska ni lura någon? :)


Sen så har jag en timme på mej när jag kommer hem att fräscha till mig lite, äta middag och sen bär det av till STOCKHOLM!



Ska hälsa på pappa, saknar han och hans platt-tv! ;)
Den här gången följer mamma med också, vill egentligen inte det för att jag vill inte lämna Mitzie hemma alldeles själv. Mormor kommer ju och mata henne och sånt men ändå...
Ska stanna i Stockholm iaf till på Onsdag, så jag kommer inte kunna blogga. Pappa har ingen dator.. Kanske kan skriva ett kort inlägg varje dag om det går att mobilblogga? Vet inte om det funkar, förstår ni.


Onsdag 31/3

Det häde inte så mycket mer idag än Ungdomsmottagningen. Vi hade NO, vikarie för Pajen som vanligt.. På SO:n så lämnade vi in Marie Antoinette-uppsatsen, tror det vart ganska bra. Hoppas på ett MVG, men jag vet inte hur sträng han är? Vi har aldrig riktigt lämnat in en uppsats till honom förut.
Min brorsa har haft han förut och han sa att det var lätt att få högt betyg, så vi får se.

Jo, jag har upptäckt en annan sak. Det är hål i mina Jeans-tights som jag älskar! Typ vid röven, asså man ser det inte om jag går eller nåt, det är liksom inte som ett stort hål. Det går trådar över, men ändå. Vet inte om det går att laga, men ska försöka iaf.


Ungdomsmottagningen

Idag på morgonen så var alla tjejer på Ungdomsmottagningen. Någon tant där pratade om våldtäckt och lite andra saker. Och gissa vad vi mer fick göra? SITTA I GYNEKOLOGSTOLEN! x)
Mina ben vara typ för långa för den.. Åhh, vad jag längtar tills jag är 23 år och får ett brev hem om att jag ska till gynekologen. Nej, absolut inte! Fan vad hemskt att sitta i en sån där.




Tisdag 30/3



På morgonen hade vi SO, asjobbigt. Har varit så skönt att slippa Jonas i en HEL vecka. Men har iaf skrivit klart uppsatsen, eller kladden om jag ska vara exakt, men det är inte mycket jag behöver ändra.
Pajen var hemma med sjuk barn, typiskt. Just nu när det är viktagit att han är här! Behöver all hjälp jag kan få... Det är mycket jag inte fattar, plus att varken Karin eller vikarien kunde hjälpa mej med ett tal och då var jag fast.

Vi slapp Svenskan! Så det vart ingen bokredovsning. Typ första gången hon NÅGONSIN har varit borta. På Biologin så fick vi tillbaka proven, gick skitbra! Sen så hade vi bara bild kvar (Elevens val).

Nu ska jag gå och äta, känner våffellukten! x)


Ännu en Kan Dee teckning

Ritade av en Kan Dee teckning till Sara i helgen, hon fick den idag. Tog lite kort på hur jag gjorde den och resultatet :)




JÄTTENÖJD!


Smycken

Har knäppt kort på smycken, det var roligt!
Gjorde en liten kladd men bläckpenna också.


Hade på mig det här halsbandet idag!








Måndag 29/3

Det hände väl inte så mycket i skolan idag..

Sista gången vi hade fotboll innan turneringen, det kommer inte gå bra för mej i mål. I värsta fall kommer jag banga ur och Idil för stå istället, trots att vi behöver henne på plan. Men om vi släpper in en massa mål spelar det ju ändå ingen roll?
På Matten gjorde jag en av det förra årets nationella prov, som träning och det gick väl ganska bra. Men jag är ändå nervös inför de "riktiga" proven, och det muntliga. Jag kan inte bara rabbla upp en massa formel-grejs?

Bokrecencionen skulle jag egentligen kanske ha gjort idag men jag sköt upp det till imorgon, var inte fullt förberedd kände jag. Har fått reda på att jag ska ha Spanska-prov vecka 16 också, har inte riktigt något emot det faktiskt. Vi har inte haft ett enda Spanska-prov på hela 8:an, man har inte fått en chans att bevisa att man kan !! Men nu så... :)


Söndag


Tog bilden igår, men ladda aldrig upp den^^

Just nu sitter jag och fryser, har på mej tights och en lång T-shirt bara. Måste dra på mig en tröja. Idag sov jag inte lika länge, gick upp kl. 11.15. Men jag har inte alls hunnit med nå mycket.. Har börjat skriva en text med vad jag ska säga på Bokrecencionen, så ska jag träna på den. Kanske gör en liten mind-map sen också.

Den här veckan har ju jag haft Prao, men det känns som att jag har haft lov. Känns jättekonstigt att gå tillbaka till skolan imorgon. Men som tur är så är det bara fyra dagar, och fjärde dagen är det fotbollsturneringen. Då slipper vi alla lektioner.



Det vart mycket ljus igår 28/3

Under Earth Hour





Earth Hour



SKA NI SLÄCKA LAMPORNA?
- Hemma hos mej kommer antagligen bara tv:en vara på och kanske en enda lampa.

20.30 - 21.30


Nyttig middag



Såhär såg min middag ut idag, sallad, tomat, gurka, räkor, morötter, fetaost, skinka, två rostade mackor och melon. En nyttig middag helt enkelt.
Har inte alls gjort något speciellt idag. Var uppe så länge igårkväll (läste ut min bok), så det blev att jag gick upp runt klockan 1. Borde egentligen ha förberett bokrecencionen och skrivit klart Marie Antionette-uppsatsen, men det sköt jag upp till imorgon.. JAG LÄR MEJ ALDRIG!


Sommarjobb



Har läst lite tips på den här hemsidan idag. Ganska bra tips och trix, och så kan man läsa lite mer om löner och hur mycket man för jobba om man är under 15 år. Jag fyller ju 15 i sommar och jag skulle vilja hitta något sommarjobb. Funderar nu på att försöka hitta 2 sommarjobb. För det blir att ena halvan av lovet är jag 14, och andra delen 15. DET ÄR SÅ HIMLA STÖRANDE!

På sommarjobb.se så står det också lite om hur man ska skriva om man skickar brev och berättar vad man kan och sånt där. Har ännu inte kommit på något ställe jag skulle kunna sommarjobba på. Antagligen blir det nog kanske i Hudiksvall isf.
VEM VET? Kanske inte ens hittar någonting tills sommaren...




Sista dagen på HR 26/3

Just nu är det Lördag, men jag var för trött för att skriva igår. Men nu kommer lite om gårdagen :

Vi hade sovmorgon, asskönt! Vi började klockan 10. Först gjorde vi snittar, det var 4 stycken olika slags snittar vi gjorde. Såhär såg mina ut.



Dom hade inga kunder i restaurangen idag tror jag.. Så dom sa att vi kunde få baka och sen ta med det vi hade gjort hem sen, som en liten avslutning på veckan. Vi gjorde kladdkaksmuffins och tårta.



Tårtan tycker jag vart asgod, men muffinsarna vart lite för söt-sliskiga. Vi hade nåt som kallar frosting på dom. (tror jag det heter)


Fjärde dagen på HR 25/3

Idag fick vi hålla på och laga lite mer mat iaf. Jag skar upp något kött och gjorde en sås, så fick vi också lägga upp det snyggt på tallrikarna. Carro fick göra någon pastarätt, och Sara fortsatte med kakorna som vi gjorde igår, som skulle bli dessert idag. Hon fick också fortsätta med hallonsorbeten som dom hade brjat med förut, den skulle bara i glassmaskinen.


Min snygga rätt, och så var det potatis i en liten skål potatis på sidan om.


Carros pastarätt, den beställdes nog mest utav.



Jaa, det var många som skulle ha mat ^^
Tog ingen bra bild på desserten, men man ser kakorna längst bort på bordet.

Sen klockan 1 fick vi också äta. Hallonsorbeten var skitgod! Chokladtryffelkakorna var också väldigt goda. Vi fick sluta ungefär klockan 2. Nästan alla frågar nu om vi funderar på att gå där, och svaret är : "Jag vet inte...". Man kommer ju gå upp flera kilo när man sen när man går tredje året på HR isf, för då är man ju typ i restaurangen varje dag. Tänk fika och desserter varje dag? Ny garderob tack! x)

Imorgon ska vi göra någon typ av tårta, ska bli skitroligt!

Foton på lite allt möjligt

Jag har skrivit tidigare att jag ville ta på mej mina gröna tights och mina klackskor och gå ut och ta lite snygga kort på dom, men det är ju lättare om man är två. Men för någon dag sen tog jag iaf lite kort på dom, fast det vart inte en sån värst snygg bakrund. Lämna aldrig huset heller..






Det vart en bild på blommor också.




Första Twilight-boken.




Gud va jag vill ha en systemkamera, är så trött på min digitalkamera..


Awww !



Mitzie är så gullig när hon sover! :)


Kvällens planer



Sitter vid datorn och slappar nu, men det är mycket som jag ska försöka hinna med ikväll. Fast kommer nog inte hinna allt :

Nu ska jag gå och duscha, sen tänkte jag ladda upp lite bilder som jag knäppte för någon dag sen. Tänkte sätta mej och rita lite efter det, bara nåt kladd, denna gång inte med blyetsch. Det blir färgpenner. Sen är det ju Grey´s Anatomy, det måste man kolla på ju!
Innan jag går och lägger mej ska jag se till att läsa lite av boken jag ska recencera nästa vecka. Är typ bara på sida 132? Måste dra på läsglasögonen! Om jag nu hade några.. x)



Tredje dagen på HR 24/3

Idag har nog varit den roligaste dagen iaf, det var inge möte på morgonen så vi började på en gång. Vi skulle göra morotsbröd, tre stycken. Men det jäste så började vi göra en pastasallad med tomatpesto.




Vi blanda också ner hackade tomater, spenatblad, fetaost och toppade med oliver. Sen så hände det inte så mycket till klockan 1. Då sa Peter (Någon lärare för ettorna på HR) att vi kunde få göra tryffelchokladkakor till imorgon. Så det vart lite mer bakning för oss. Det skulle vara någon glasyr till också, men den skulle vi göra nästa dag.
Sen var det våran tur att äta. Vi fick hålla på och plocka lite vad vi ville ha av det som alla hade gjort.



På tallriken : Våran pastasallad, potatisgratäng, räksallad och någon pizzarulle. SKITGOTT!

Vi stannade ganska länge uppe på gymnasiet, hjälpte till och städa. Dom spruta ner hela golvet med vatten och så skulle man sopa ner det i brunnarna (eller vad man ska kalla det?).


H&M

Jag har aldrig tyckt att H&M har så fina kläder men nu så kollade jag runt lite på deras hemsida och jag hittade ovanligt mycket snygga och billiga kläder!


Jag har då aldrig sett allt som fanns i butik? Kan nog bero på att HM-butiken jag alltid åker till inte är så stor.. Nu ska jag nog gå och kolla på tv och spela lite gitarr. Tror att jag kanske ska börja videoblogga. Inte så mycket att jag sitter och babblar, utan mer när jag kanske är med Sara och Carro eller kanske någon gång när jag spelar en truddelutt på gitarr ;)


Alice in Wonderland

Jag antar att alla har sett den redan?



Den kommer iaf gå på bio hos mej 10-14 april, då ska jag, Sara och Carro gå och kolla på den. Det är så typiskt att alla filmer kommer så sent här.. Den verkar vara skitbra! Längtar! :)


Andra dagen på HR 23/3


Kolla vilka snygga hattar vi fick ha på oss idag då!

Vi fick inte direkt gör så mycket idag heller, vi gjorde hela salladsbuffén, hummus (kikärtsröra?) och hjälpa till med disken. När vi hade slutat så gick vi till Coop och köpte Ben & Jerrys. Kommer inte ihåg vad smaken hette, Caramel någonting? Asgod var den iaf. Vi satt och mumsa i smyg inne i bussen och skickade paketet mellan varandra hela tiden ! x)



Kanskekanske?..


Om vi kommer få gå runt på Ljusdal i över 1,5 timmar imorgon också tror jag att jag kommer ta och köpa Ben & Jerrys, och så kan vi sitta inne på bibblan och smaska på det. Om sorten på bilden inte finns får jag väl ta någon annan som ser lika god ut.
Egentligen är det dyrt att den kostar 50 kr och det är 0,5 L i den. Men om man tänker sej en magnum som kostar en tjuga så blir det ju ändå samma pris per liter. Så om man tänker efter är det inte så dyrt iaf! ;)


Hotell & Restaurang - Första dagen

Jag lyckades tvinga mej upp klockan 06.10 den här morgonen (stolt), plattade håret och och frukost. Jag tog bussen som gick 07.15 från skolan. Trodde att vi skulle få gå från Resecentrum till Gymnasiet, men vi kunde gå av på ett ställe så det blev lite närmare iaf.

Först när vi kom dit så visste  vi inte riktigt var vi skulle gå någonstans. Bara för att dom går på HR betyder det inte att dom är i köket och lagar mat hela tiden. Så vi gick till receptionen och frågade, men vi skulle till matsalen. Där fick vi äta lite frukost (lyxigt), sen gå och ta på andra byxor och en rock med förkläde. Gud vad vi garva, vi såg så himla roliga ut i kläderna. Man fick en jävligt snygg plattröv!


Ignorera mej, visste inte vad jag skulle göra för nåt när Sara tog fram mobilen, så jag gjorde något konstigt!

Vi fick inte göra så mycket. Vi gjorde en stor bytta med pizzasallad och hackade rödlök! Vi hjälpte också till Och diska, eller.. vi stapla upp grejer iaf. Dom har ju maskiner som sköter diskandet. Vi blev bjudna på fika, men Sara och Carro drack bara kaffe och jag ingenting.
När klockan var 11 fick vi sluta, dom hade inge mer vi kunde få göra. Som sagt så är dom ju inte där hela tiden, bara fram till lunch. Sen skulle dom typ ha svenska och sånt, och det behövde vi inte vara med på så...

Gick runt lite på Ljusdal sen bara, så tog vi bussen hem klockan 13.10.


Foton från idag

Snart är det vår !









Jag vill verkligen att det ska bli vår och varmare nu!
Kom och tänka på att jag måste köpa nån ny vårjacka.. Mamma köpte en till mig bara för en vecka sen, men den var alldeles för kort i armarna. Jag blir så sur när saker inte passar, har för långa armar!


Trött i beeenen !



Gick en bra bit idag, trött i benen nu! Gick jättesnabbt hela tiden i en timme och 15 minuter, och hade lite högre puls, så förhoppningsvis blir det lite förbränning. Ska försöka gå ut och gå varje dag den här veckan men det kommer ju knappast hända. Kommer komma med någon ursäkt typ "Men jag måste läsa ut den boken, måste jobba Biologi, blablabla".
Inte för att jag inte borde göra det, har massa jobb som borde vara klart! x)


Bring me to life

En bra låt det här :



Det är inte riktigt min stil men den här låten gillar jag. En låt man kan få på hjärnan!


Mango är alltid GÖTT!



Mamma skar till lite mango, SKITGÖTT!
Har inte hänt så mycket idag, varit och fotat ute lite. Fick också nått ryck för en stund sen och började göra situps! Hare ätit så himla mycket onyttigt den här helgen.. Tror jag ska ut och gå nu? Ännu ett ryck kanske? x)


Urgullig klänning - Gina Tricot



Det fanns ett par matchande shorts också men dom var... Ne, dom var inte fina! x)


Vaken 21/3

Idag blev det inge sova till klockan ett iaf, gick upp runt 11.
Igår satt jag och ritade, det går lite framåt iaf. Men den är inte klar, och det blir den nog inte på ett tag heller.





Tar och knoppar nu

Nu på kvällen har jag suttit och ritat, fortsatte lite på bilden av Emma Watson som jag började med för ett bra tag sen. Kollade början av "The Green Mile" men orkade inte kolla nå länge, som jag sa tidigare så såg jag den för ett tag sen och den är så himla lång! Tror faktiskt att den håller på forfarande !
Men nu ska jag iaf gå och sova.

Lite skillnad och man jämför! x)




Lördag

Har inte gjort så mycket idag. Vaknade klockan 1! :O

Satt och försökte räkna lite matte, men jag hade inget tålamod. Så jag slog ihop boken utan att göra ett enda tal... Tog fram en bläckpenna och kladdade lite och kollade på tv ist.



Ska bli så himla skönt att slippa skolan en vecka. Vi har PRAO, sen går vi bara fyra dagar och sen är det Påsklov! Men det kommer ändå inte bli en lugn vecka. Praoar uppe på Gymnasiet så kommer ändå få gå upp samma tid som vanligt. Under veckan måste jag också räkna matte, göra klart Biologifrågorna, Marie Antoinette-uppsatsen och Engelska-arbetet.


Lördagens Filmtips

THE GREEN MILE




Filmen är ikväll klockan 21.00 på tv6. Det var inte så länge sen jag kollade på den senast så jag vet inte om jag ska kolla på den eller inte, den är så himla lång! Men det är en av mina absoluta favoritfilmer.
Det kanske inte är en av dom "typiska" favoritfilmerna men det är så J*vla bra! Dom är på ett fängelse, och utspelar sig kanske på 1930-talet? (kommer inte rktigt ihåg) Så får man följa med fångarna som sitter i dödcellerna. Huvudpersonerna är en man som jobbar på fängelset och en oskyldig fånge som kommer dit.
Den är så himla hemsk och sorglig, men den typ av film jag gillar :)


Förvånad! 20/3

Idag när jag gick in på bloggen såg jag att jag hade fått en massa kommentarer på mitt senaste inlägg, hur hade jag fått det? Då kom jag på att jag hade ju skickat bilden av FEBB (Lousie) till henne för ungefär en vecka sen och att hon kanske hade lagt upp den på hennes blogg. Det hade hon :)

Det vart besöksrekord idag! :D


Slänger in en gullig bild på Mitzie, det är så tråkigt med ett inlägg utan bild!


Ute på hal is..

Här är två bilder jag har glömt bort att ladda upp, dom är ifrån när jag gick till Carro förra helgen. Det vara riktigt halt den dagen, slira till några gånger.




Jag är alldeles för lat för att redigera bilder.. x)


Lugn kväll



Det vart en lugn kväll idag, satt och kollade på två Lost-avsnitt. Det andra avsnittet var väldigt sorgligt, håll på att gråta några gånger men höll tillbaka det. Satt och smaskade på lite smågodis också.


En galen Mitzie ;)



Inte precis den bästa leksaken, så när det blev så här vilt vara jag tvungen att stampa i golvet, och hon for iväg som en blixt.
HON SER ALLDELES GALEN UT!


Fredag 19/3

Ledsen att jag har varit så sjukt osocial här på bloggen den här veckan, inte för att jag har så många läsare som bryr sig men.. Har inte mått så bra, har haft ont i huvudet i ungefär tre dagar i sträck nu. Inte precis hela tiden, det är som att någon trycker på on & off hela tiden.

Igår så missade vi Engelskan för att vi hade homoprat men en kille som hette David. Senare på Hemkunskapen så stod jag ensam i köket och det gick väl ganska bra. Annars hade det väl inte så mycket mer.
Idag så tog jag med min gamla systemkamera till skolan för att jag ville att Maggan skulle kolla på den. Har aldrig blivit andvänd så jag visste inte ens om den funka. Maggan tycker iaf att den såg helt okej ut och att jag borde använda den. Tog med den till Bilden för att vi ska börja fota nu, skolan har två systemkameror. Dom är en aning bättre än min !
På Engelskan var det meningen att vi skulle redovisa men det vart inte för att det var så många som inte var klara, vi missade ju engelskan dagen innan.



Senare på dagen började det regna, det var länge sen.. Blir deppig av regn jag!



Onsdag 17/3

Skoldagen gick väldigt snabbt idag tycker jag, snart är det helg igen !

Det började med Stormöte i Aulan, då pratade Rektorn. Våran rektor (Sten) är endå en ganska cool rektor faktiskt. Han sa att alla skulle resa sig upp och sjunga för Fia som fyllde år. Gud va hon tog i! Man trodde att han skulle spricka nästan, och så har han nå konstiga ljud för sej hela tiden. "Nu fick jag en gök i halsen också"
Sen hade vi studietid den halvtimmen som var kvar på lektionen som vi egentligen skulle ha haft. Efter det hade vi NO och en SO. Vi forsatte kolla på Marie Antoinette, och nu har vi sett klart. Började skriva lite på uppsatsen men det vart inte mycket gjort.

Idag hade vi en lång lunchrast, då satt vi typ uppe i lärarrummet. Vi ringde också till Märtas för tredje gången (vi ville praoa där), men nu när ägaren är där så säger hon att bara en person får vara där... Typiskt. Så nu måste vi vara på Hotell & Restaurang hela veckan, hoppas vi får göra något roligt iaf.
Sista lektionen skulle ha varit Spanska men Tony var sjuk, så vi fick ha Studietid för andra gången.




Marie Antoinette

Den här filmen ska jag skriva uppsats om :



Den handlar om Partydrottningen Marie Antionette som lever på 1700-talet. Tycker filmen är väldigt bra, vi har inte kollat klart på den på SO:n, men jag har sett den förut. Carro kom med idén att vi kunde kolla på den nu när vi ska läsa om henne och Franska Revolutionen.
Dom har alltid så fina kläder, man kan kolla på filmen bara för det ! x)

REKOMMENDERAR DEN IAF! :)


Tisdag 16/3



Hann inte skriva någonting igår för att jag pluggade på Biologi. Vi hade iaf Biologiprovet idag, tycker det gick ganska bra. Hände inte så mycket annat idag, vi fortsatte att kolla på Marie Antoinette på SO:n och nu har jag till slut slutat på NO-profilen, så nu hade jag Elevensval istället.
Imorgon slutar jag 14.00 och då när jag kommer hem ska jag jobba med min Engelskauppsatt/plansch, så att det är klart. Men självklart så kommer jag att skjuta upp det till sista dagen som vanligt x)



Går till Carro snart 14/3


Jag ser gråhårig ut i det där ljuset ! x)

Duschade för ett tag sen så jag ska vänta lite tills det torkar, sen ska jag gå till Carro. Det är typ noll-gradigt ute se jag vill inte att håre ska frysa till is. Sen när jag kommer hem måste jag jobba matte och träna Biologi. Fatta att jag måste hinna med att göra ett helt kapitel på 3 veckor!!??


Gulliga Mitzie !



Mitzie är typ en modellkatt, hon stog sådär i typ 10 sekunder, alldeles blickstilla. Mitzie har lite konstiga saker för sig också: Hon är rädd för plastpåsar och om hon går till attack mot min hand, biter och rifts då kan jag bara hålla min hand still och så börjar hon slicka istället! x)

Vet inte vad jag ska göra för nå nu. Ojj! Va klockan så mycket ? Den är redan över 11. Funderar om jag ska börja på en ny teckning, leta efter nån bild på Hayley Williams. Men så ska jag läsa igenom biologin en gång innan jag går och lägger mej också.



Semlor & Melodifestivalen

För ett tag sen så bakade jag och mamma semlor, det vart 13 stycken. Så vi la semlorna i ugnen på två plåtar, den första vart bra men semlorna på andra plåten vart lite degiga.


Fick till en snygg bild :)

Kollade på Melodifestivalen för typ första gången idag, kollade på ett halft avsnitt med Sara en gång, det är allt. Men det var ju final så man är väl nästan tvungen att kolla tycker jag. Som nog alla vet vann Anna Bergendahl, har inte riktigt något emot det. Fast jag tycker att han Salem Al Fakir skulle vinna. Han skulle ha myyyycket större chans att det går bra för i den stora finalen i Norge...'



Hmmm..?



HUR LÅNG TROR NI ATT JAG ÄR?
Så får vi se hur nära ni är.. x)

Nu ska jag gå och baka semlor med mamma, skulle egntligen ha gjort det för länge sen. Men det har blivit uppskjutet hela tiden, antingen för att jag har varit med kompisar eller att hon inte har haft tid då.


Har knäppt lite kort 13/3

Jag gick aldrig ut, men jag knäppte kort inne istället. Det var faktiskt jättefint väder men var inte på humör för att gå ut och fota.




Jag speglas i ljusstaken ! x)





Ska kanske vara med Carro imorgon, ska ta och fråga henne om vi kan hålla på och ta kort ute. Roligare om man är två ! <3


FEBB



Är jättenöjd med den här, jag är alltid så rädd att håret ska bli misslyckat och förstöra hela teckningen, men nu blev det ganska bra tycker jag.

Nu ska jag nog ta och sova, är lite trött.
VAD SKA ALLA HITTA PÅ I HELGEN DÅ?


Min kväll



Den här kvällen vart det Lost på tv400, som alltid då. Två avsnitt på raken och sen var klockan 21.50, då gick jag och satt mej vid datorn. Sen så fortsatte jag med teckningen på Febb (Louise), och nu är det klar :)
Imorgon måste jag verkligen plugga, får inte skjuta upp det någe mer. Det vart ju inte så mycket idag precis... Någon borde ge mej en Bitchlap så jag vaknar till lite ! x)

Imorgon vill jag också fotografera, tänkte ta på mej mina svarta klackskor och snorgröna tights och fota mina ben ut vid snön! Om jag kan få till det kommer de bli skitsnyggt, vänta bara. Vi får se om jag hinner och om vädret är bra.


Mitt lilla experiment



Jag ska börja dricka mer vatten för att se om vissa påståeenden är sanna. I vanliga fall kanske jag dricker ett glas vatten om dagen, inte alls mycket. Men nu ska jag försöka dricka 1,5-2 Liter varje dag, jag har lagt upp det som ett schema. Att jag ska dricka ett glas vatten varannan timme ungefär.

Vatten ska göra så att man får en naturlig skönhet, bra för huden och hår. Det ska också göra så att man inte är lika hungrig, man blir snabbare mätt.
Gör som jag om ni inte är en vattenmänniska, PROVA OCH SE!


Några fynd från gårdagen

Allt är från Vero Moda



Svart Cardigan - 75:-
Blå Cardigan - 75:- (Tycker den är så jävla cool, det är dragkedjor på den!)
Blåa jeanss - 100:-
Blå-svarta jeans - 150 kr

Det var typ rensning av alla jeansen och en massa tröjer. Kunde ha köpt fler saker men som sagt, jag vill spara pengar till en ny mobil. Min mobil som jag har nu är värsta stenålders, plus att jag har haft den i 2,5 år.


Biologi



Det vart inte så mycket pluggande som jag hade hoppats...
Jag läste igenom alla sidor i Biologi (Det är faktiskt ganska mycket), och sen orkade jag inge mer. Har ändå varit duktig idag :)

VAD HAR ALLA HAFT FÖR SIG IDAG ANNARS DÅ?



Städning


Började med städningen, är riktigt stolt över mej själv nu. Det har inte varit så städat som det är nu på ett bra tag! x)


Det blir pluggdag 12/3

Ska se till att få lite gjort idag, plugga Biologi (prov på Tisdag), skriva Engelska uppsats och kanske städa rummet om jag har några krafter kvar ! x)
Senare ska jag lägga ut bilder på kläderna jag köpte igår.


Hayley Williams

Tycker Hayley Williams är så j*vla FRÄN!




Hon är ju med i bandet "Paramore". Hayley är både skitfin och sjunger så himla bra, första låten dom slog igenom med måste ha varit Misery Business. Jag vill rita av henne! Men det får vänta ett bra tag, har en massa annat på gång.

En låt med Paramore som jag har börjat digga till :





Pizza



Det vart hemmagjord pizza till middag, mums!
Appråpå mums. Mamma köpte mums-mums från nån dag sen. 16-pack x)



Hudik 11/3


(Bild från Google)

Det var lite tråkigt att gå runt i Hudik alldeles själv, men jag lyckades göra många bra köp. Det vart 3 cardigans, 2 par jeans och en bh. Och allt för bara 600 kr! Skitnöjd ! Jag håller på och sparar till en ny mobil, men jag hade stort behov av nya kläder.

Jag tog bussen från Ljusdal kl. 09.55 och åkte hem från Hudik klockan 13.35. Egentligen var jag klar runt 12.40, men om jag hade tagit en tidigare buss skulle jag ha fått vänta i Ljusdal på nästa buss i nästan 2 timmar. Då är det väl bättre att irra omkring och kolla på andra saker i Hudik. Jag gick till Åhlens och Ur & Penn, men jag köpte inget.
Jag fick ändå vänta ett tag i Ljusdal, satt på bibblan och pluggade Biologi i 40 minuter. Hade med papprerna för jag tänkte att jag kunde träna på bussen. Fast det var så fullt på bussen så det kändes dumt att ta fram x)
Lägger upp bilder på kläderna imorgon !



Filmkväll


Slänger in en gullig bild på Mitzie !<3

Kollade på Twilight, New Moon för första gången nu på kvällen. Är inte ett sånt stort fan utav Twilight, men första boken är bra iaf. Första filmen är också ganska bra, men New Moon var bara okej, jag blev lite uttråkad. Tänkte läsa andra boken också, men lånar den om ett tag.
Twiligt, New Moon : 6/10
Måste låna en annan bok och recensera den på svenskan, och så har jag en massa andra prov på gång.

Det blir Hudik imorgon, ska försöka hitta ett par jeans och någon Luvtröja. Sara kunde antagligen inte följa, tycker inte att jag fick något riktigt svar, men åker iaf imöra. Så då blir det att jag måste gå upp ca kl. 08.15, jag som vill sova. Får se till att lägga mej lite tidigare.

GÓ NATT! :)


Onsdag 10/3

Har varit med Sara och Carro idag, vi var hemma hos Sara. Vi höll på för fullt med att hitta praoplats, men tydligen har gud något emot oss idag ! x)
På Rosehills var det redan några där, på Finess fick man bara vara en åt gången och på Gymnasieskolan var det inga lärare som var där under lovet så man kunde inte bestämma någonting. I måndags ringde jag till Märtas också (fik), men där så var ägaren ledig hela den här veckan så vi skulle ringa tillbaka nästa vecka :(

Men grejen är att vi ska lämna lappen på Måndag nästa vecka, men vi får väl bara förklara för Linda och Karin (mentorer) att vi inte kunnat få tag i någon, och antagligen får vi lite mera tid.
Annars så gjorde vi inte så mycket. Det var skitjobbigt att gå till Sara, det var så himla slaskigt. Snön smälter, det är både positivt och negativit. JAG VILL HA VÅR!


The Birds



Mitzie har sett att fåglarna är tillbaka ! :)


Lovegeneration.se



Tydligen, finns det någon musiktävling nu. Man skickar in en video/demo på när man sjunger och så kan man bli en av dom 4 att väljas ut av en jury. Man får åka till Hollywood och samarbete med Peter Swartling (Han från Idol, ni vet) och skivbolaget RedOne. Bandet som bildas heter "Love Generation".

Det dåliga är att jag hittar inte någonstans på deras hemsida hur gammal man ska vara för att få vara med. Jag såg en 12-årig tjej som hade lagt ut en video? Inte för att jag ska lägga ut en video, jag tycker bara det är konstigt?
Det "roliga" med sidan att man kan kolla på en massa videor på när andra sjunger, vissa bättre än andra. Så gå in på www.lovegeneration.se


Börjat rita av FEBB

Tänkte att det kunde vara roligt att rita av FEBB :)



Håret är inte klart, och så har jag kvar lite skuggningar vid halsen och lite annat smått här och där. Har suttit med den här i 1 och en halv timme nu, tycker det är väldigt likt iaf :) Så jag är nöjd. Har inte gjort klar teckningen på Emma Watson än, men jag ville börja på någon ny.

Nu ska jag ta och sova, klockan är precis 00.00.. Hihi.
Just de, jag har läst ut boken nu också, "OM JAG KUNDE DRÖMMA"



Tisdag 9/3

Ledsen att jag inte blogga igår, var inte på humör för det. Visste inte vad jag skulle skriva heller, det hände iaf inget.

På morgonen skickade jag sms med Carro, och hon sa att hon var på väg till hudik! Jag som tänkte fråga hon och Sara om dom ville åka till Hudik med mej! :(
Senare var jag med Sara, vi gick ute med Wilda, det var skithalt! Det var bara sin om tid att jag skulle halka. Sen efter ett tag "swischhh", så ligger man där. Jag är bra klumpig av mej, slira till med foten minst 25 gånger och höll på att ramla flera gånger också.
Snacka lite med Sara om att åka till Hudik, och det ville hon. Så det kanske blir på Torsdag. Imorgon tror jag att jag, Sara och Carro ska försöka hitta praoplats. Ni vet, ringa runt lite, kolla i katalogen.. :/


Wallander



Håller på och kollar på Wallander, men just nu är det Nyheter. Så tänkte bara skriva ett sista inlägg.
Vet inte vad jag ska göra imorgon, orkar inte dryga hemma ännu en dag. Kanske kan vara med Carro? Har inte varit hos henne på aslänge! Funderar på att åka till Hudik eller nåt på Tisdag. Jag vill shoppa, fast jag vill ändå spara pengar... Vill ha ett par nya jeans och någon tröja, och kanske nå underkläder. Kan ju fråga om Sara eller Carro vill följa med:)





Söndag 7/3

Har inte hänt så mycket idag. Sov aslänge, gjorde jag igår också. Då sov jag till halv 2 och idag blev det till klockan 1 ! x) Och jag är ändå inte uppe nå länge heller, måste ta igen dagarna jag har sovit för lite när det varit skola antar jag.

Har suttit vid datorn mest, och nyss så åt jag middag. Det var revbensspjäll.
Jag måste säga att det är en av dom sakerna jag riktigt äcklas av, inte för att jag är vegetarian eller nåt. Men tycker det är så himla snuskigt att sitta och gnaga på revben, usch! Åhh, jag mår illa bara jag tänker på det... Men klämde i mej det ändå.
Imorgon måste jag ringa och fixa prao, borde egntligen ha gjort det för länge sen. Jag och Sara hade tänkt att praoa två dagar på Märtas (fik). Sen blir det kanske något gymnasieprogram, funderar på Bild och Form och kanske NV men då vill jag ha någon med mej också ! :) Får ta och fråga Carro.



Bokmalen




Fota

 

Höh, jättefina.. NO!
Tyckte bara om mina ögon :) Eller öga, för att vara exakt x)


Om jag kunde drömma 6/3

Glömde att säga att i Torsdags lånade jag boken "Om jag kunde drömma", eller ja, Twiligt.



Jag har sett filmen, men den tycker jag bara var sådär, typ okej. Men sen så tänkte jag att jag kunde kanske ge boken en chans. Har inte läst så jättemycket i den, är på sida 76.

NÅGON SOM HAR LÄST BOKEN? VAD TYCKER NI OM DEN?

Tavla från Bilden

Tog hem min målning som jag har hållt på med på Bilden idag också. Själva tavlan har tagit några lektioner. Tycker iaf den blev gullig, lite slarv här och där men jag är ändå skitnöjd med den.




ps. Det blir nog inga fler inlägg idag, det är ju LOST-kväll ! :)


Jävligt kallt var det på morgonen 5/3

Hade sovmorgon idag men man måste ändå upp 07.30, så ´man kan inte direkt kalla det sovmorgon, menmen. Det var iaf väldigt kallt när jag vaknade.



Men det var ändå skitfint ute. Alldeles blå himmel och solen som bländade en. Sen på dagen blev det asvarmt! Kändes som att det var plusgrader, men det var bara solen som lurades. Men vart var det, -3 grader.



Det vart inte mycket jobb i skolan idag. 7:orna hade innebandyturninering så vi var mest nere och kollade på det. Både på Engelskan och Spanskan gick vi ner och kolla. Dom enda "riktiga" lektionerna vi hade var Bild och SO. Fast på SO:n så tittade vi bara på film, Marie Antoinette och sen ska vi skriva en uppsats om filmen... Vi kunde faktiskt ha skippat uppsatsen ! x)



ÄNLIGEN LOV!



ÄNLIGEN FÅR VI OCKSÅ SPORTLOV!


Grey´s Anatomy - Ny säsong

Någon som kollade på Grey´s Anatomy igår?



Nu har det ju börjat en ny säsong av Grey´s Anatomy. Har följt serien ett tag och tycker den är skitbra :) Eller är ni sånna där Desperate Housewifes-fan? Men det är en sak jag undrar. Har hon som spelar Izzie hoppat av? Eller kanske hon kommer tillbaka om ett tag? Tycker iaf att det är astråkigt om hon inte är med längre ! :(


Vart semlor hemma också.

Direkt när jag kom hem så fixade jag till semlorna. Var så himla sugen. Mamma åt en också, men dom andra två åt jag. Haha, jag kanske är ganska smal, fast jag har aptit som en 100-kilos man ! x) Nämen, jag kan äta mycket iaf.



Vi hade ingen sån där sak som man kan pressa ut grädden i som en stjärna, så jag tog en liten påse - La i grädden- och klippte ett hål och använde den i stället. Det blev som långa körvar ! Kanske inte vart så jättefint, men kul :)



Torsdag 4/3

Dagen började inte så bra, det var så himla kallt när jag vaknade så jag låg och dryga i sängen till 07.02 men sen fick jag ett ryck och kastade mig upp ur sängen. Hade inte mycket tid att fixa mej, bussen går 07.25. Så i skolan märkte jag att jag hade glömt skåpnyckeln hemma för första gången på hela högstadiet, och nu är jag tydligen en klantskalle ! x)
Men jag brukar alltid ha lite tur i oturen, det kunde ha varit en värre dag. Vi hade ju bara Engelska, Idrott, Hemkunskap och studietid. På Engelskan var vi uppe i Datasalen och jobbade på ett arbete som vi började med förra veckan, ett resemål/stad i USA. Sen blir det en muntlig redovisning, mycket redovisningar nu tycker jag.

På idrotten hade vi Fotboll igen, tråååkigt!
Idag var det iaf god mat, fiskburgare. x) Kanske inte låter så gott men det är det.

Sen på hemkunskapen gjorde vi semlor, asgoda vart dom!


En av Saras semlor !


Och så en av mina semlor. Vi gjorde 4 stycken var, men dom andra tre fick vi ta med hem istället. Man kan inte precis ta grädde på dom och sen lägga ner dom i en påse.


Johanna som sitter och väntar på att hon och Idils semlor ska bli klara. Deras ugn dampade tydligen och kom bara upp i 125 grader så dom fick ta våran.

På studietiden behövde jag inga grejer från skåpet, syv (Studie- och yrkesvägledare) var där och pratade mer om gymnasievalen i 9:an. Det var nån annan tant med också, som kallads EMO ! x) Hon hette Eva Maria Olsson någonting tror jag. Det var lite drygt men jag lyssnade helldre på dom än att jobba, och lite intressant var det ju faktiskt.


Mina älsklingar

Skrev förut att jag skule köpa ett par skor, fast dom inte hade min storlek så dom skulle skicka efter. Hämtade dom igår efter skolan, jag är kär i dom! ;)




Långben x)

Det gick inte att ta nå bra kort på dom men det där får duga. Tror jag ska ha dom på lite finare tillfällen, för dom är inte jättelätta att gå i precis, men det går :)


Ebbas minikamera-kort

Idag hade Ebba med sin minikamera.
Här är lite kort, inte så bra kvalite men asså kameran var kan kanske 4,5 cm:

 
 

Gulliga dom är va?
Inte André, han gillar jag inte! x) Men alla andra!


Onsdag 3/3

Jag har varit lite frånvarande på bloggen den här veckan, har hadt så himla mycket prov nu. I Måndags följde Sara med mej hem och vi jobbade med SO-arbetet, och gjorde det klart, vi skulle bara limma och sånt i skolan. Igår så pluggade jag säkert i 2,5 timmar på NO-provet, knappt tränat någonting innan, hade typ läst igenom sidorna en gång.

Jaa, och så var det den här dagen då. NO-prov och SO-redovisning på samma dag, och lektionerna efter varandra också. Dagen började med Studietid i en timme, då jag fortsatte träna på NO:n.
NO-provet gick väldigt bra. Jag är en sån som tror att jag inte kan det, men när jag får provet framför näsan då kan jag svaren. Pajen rättade några av proven på en gång, och jag lyckades få MVG, 71/73 ! :) Skitnöjd.
Sen var det ju SO-redovisningen, kunde det inte helt utantill men man får ju titta ner lite då och då. Jag och Sara fick iaf MVG på redovisningen ! Vi får se sen vad vi får på själva "innehållet".

Vi hade en lång lunchrast och sen var det bara språk. Det var en jobbig, men snabb dag! :)



RSS 2.0