Söndag 30/5


NO MAKEUP-GIRL! ^^

Idag ar det ju "Mors Dag", så grattis Mamma!
Den här Söndagen blir nog ännu en pluggdag, har matte, SO och Engelska som ska göras... Men vi ska tydligen på lunch hos Rune kl. 15. Egentligen vill jag inte dit för att jag har så mycket att göra, plus att mitt hår börjar bli fett, men jag hade inte räknat med att gå ut idag... :/


Dagens Tips


Ska först bara skriva någon rad om min nya kategori "Dagens tips", jag tipsar om olika knep, vad man ska och inte göra, om produkter, kläder eller vad som helst kan man säga.

#1

Jag försöker alltid behandla folk som jag själv vill bli behandlad, och det här tipset har med det att göra. Om det är en tjej eller en kille i ens skola som har nästan samma kläder varje dag, så tycker jag att det är så himla dumt om någon säger såhär till deen personen: "Har du en ny tröja?"
Det kanske inte verkar som att man säker något elakt i ens egna öran men jag tror att hon/han känner så. Vet inte riktig hur jag ska förklara det, men den personen kanske tänker: "Har jag aldrig nya kläder...?". Är det inte bättre att säga: "Snygg tröja!" istället? Det är iaf någonting man kan säga TACK till =)




Tabbar från "Talang 2010"



Tobbe och Markolio som gör tabbar från Talang 2010, lite roligt att titta på ^^


17 Again

Ikväll har jag kollat på "17 again" med Zac Efron.



Det handlar om en medelålders man, Mike, som sumpade sin hans att bli basketspelare när han var ung. Han valde sin flickvän som var med barn. Nu så ska dom skilja sig, och Scarlett (som hans fru heter) tänker begära egen vårdnad om deras två barn.
Mike blir sedan 17 år igen, han får en ny chans. Han börjar i samma skola som sina barn, och hela tiden händer det någonting roligt på grund av att han är så vuxen av sig.. ^^. Han börjar umgås med sin son, som blir mobbad i skolan, någonting han inte visste om.


Ser ni att det är killen från "Sonnys chans" och "Starstruck" på Disney Channel?

Man tänker lite hela tiden att "varför känner inte hans barn igen han?", jag menar, dom måste väl sett något kort på honom från när han var ung. Men det är ju film så.
Det är lite roligt att se Zac Efron på ett lite annorlunda sett, han är ju fortfarande en basketspelare, men på något sett så är han en bättre skådesspelare i den här filmen. Han som spelar Chad Dylan Cooper i "Sonnys chans" (kan inte hans riktiga namn), får man också se på ett lite annorlunda sett.

Är glatt överaskad av den här filmen, ni som inte har sett den tycker jag ska göra det.^^

9/10

Matematik.. 29/5


Jag hatar matteboken just nu!
Har suttit i några timmar under dagen och försökt räkna lite! Men det vill inte funka, den formeln det står att man ska använda i boken funkar inte! Och när brorsan hjälpte mig använde han någonting som dom fått lära sig på gymnasiet och det funkade. Och jag har prov nästa vecka! Vet inte hur jag ska göra... Åhh!


Min soffa

Jag är med och tävlar i Fokis blogg, i samarbete med Furniturebox.se.
DET HÄR ÄR MIN SOFFA:


Det här är den perfekta soffan för en mysig hemmakväll med familjen eller bara för att hänga med kompisar. Tanken är att den ska stå i ett hörn, och i mitten finns det plats för ett bord. Armstöden har en lätt böjning för att det ska bli skönare att ha armarna på. Under soffan finns det en lten panel av fint ljust trä.
Soffan ser bra ut i alla möjliga färger och passar med olika slags kuddar.


Man kan också flytta på de långa sidorna, så man kan sätta ihop dom tillsammans eller ha en av dom i ett helt annat rum. Så som det är placerat på bilden ovan, blir det lättare om man vill ha en tv i närheten.


Här är lite utav måtten. Ryggkuddarna är lite längre i verkligenheten än vad man ser på dom två första bilderna, för att dom går bakom sittkuddarna. När soffan står som i bild1 har den längden av en kvadrat på 225x225cm. Den inre kvadraten har måttet 90x90cm.

NU GÄLLER DET BARA ATT HÅLLA TUMMARNA! :)


Mamma fyller år ;)

Åhh! Mitt örhänge har fastnat i håret!.... x) Nu är det borta.

Idag så fyller mamma år, och jag får snart damp. Mammas goda tårtor som jag inte ätit på hur länge som helst ligger nere i kylskåpet! Snart går jag ner och tar mig en rejäl bit!
Men brorsan kommer inte hem förrän klockan 18.30, och Rune kommer väl hem från jobbet vid den tiden också. Just de, Rune ringde till mig i skolan? Vet inte hur han hade fått mitt nummer utan att fråga mamma, men har fråga om presenttips. Jag var inte till så mycket hjälp.



Stora goda maränger ligger bakom mig på bordet nu också, gör mamma allt för att plåga mig?? x)



Målade i Lördags

La aldrig upp den här bilden på bloggen i lördags, men jag satt iaf och målade. Hade lust att måla en liten gullig tjej!



Håret tycker jag att jag fick till, har inte så mycket att jämföra med precis. Typ första gången jag allvarligt ville att håret skulle se verkligt ut och det tror jag att jag lyckades med. Allt det andra vart väl lite halvdant.



Just nu håller jag på och spelar in "Ugly Betty", men jag tror jag spelar in "The mentalist" också. Ska duscha nu och sen vill jag bara sitta och måla med vattenfärger. Måste försöka få lite inspiration först. Ni kanske får en bild på resultatet imorgon om det blir något fint, TODELOO!


Tisdag 25/5

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn någonting dom senaste 2-3 dagarna, på grund av en dum SO-uppsats. I Söndags var jag oerhört lat och skrev några rader. Så det vart jättestessigt igår och jag satt och skrev av och till från 17.00- 23.30.

Idag så har det varit ganska lugnt i skolan. Igår så fick jag reda på att jag hade muntliga nationella provet i matte, 10 minuter innan jag skulle ha det (asdåligt btw), men idag fick jag reda på vilket betyg jag fick när man räknade ihop alla poängen på de tre proven. Är jätteglad, för jag lyckades få ett MVG! Vet inte hur, men jag lyckades. =)



På elevens val så gjorde jag, Sara och Carro kokosrulltårta, den vart god. Efter skolan letade jag efter en till present till mamma som fyller år imorgon. Har redan köpt en tröja till henne när jag var i Gävle, men det finns en chans att den kanske är lite för liten (då får väl jag ta den då?), iaf så är det bra om jag köper någonting till. Det vart ett fint halsband.
Jag gick också upp till Dollar§Store och köpte lite småkrafs x) Men inget godis! (stolt)


Taylor Momsen, ej klar än



Den är ännu inte klar, jag vill att håret ska bli så fint som möjligt så det går sakta men säkert framåt.

Nu har jag en fråga till er, jag skulle vilja rita porträtt till folk och sånt och ta lite i betalt, hur mycket tycker ni att det ska kosta? Jag menar, jag är 14 år (snart 15), men jag tycker själv att jag inte är superbra på att rita. Det finns dom som är så himla mycket bättre. 

MEN TYCKER NI ATT 100-150 kr är ett rimligt pris?
Kolla gärna igenom kategorin "Mina Teckningar/målningar" och sen kommentera, så är ni jättesnälla! =)







Nya grejor 22/5

Idag har jag sovit bort halva dagen, gick upp 13.55.. Jag hade vaknat några gånger innan men aldrig kollat på klockan, visste inte att klockan var så mycket!
Så jag har inte hunnit göra så mycket idag, vi har grillat och så har jag suttit vid datorn. Måste egentligen jobba med matte, men jag skjuter nog upp allt plugg till imorgon. Ska skriva på SO-uppsatsen då också.
Glömde igår, mamma har köpt en vågtång och en ny hårfön. Tydligen så hade våran hårfön gått sönder, men det visste jag typ redan. För när jag använde den förut slutade den fungera och det började lukta bränt, då drog jag ut sladden.



Förstår mig inte riktigt på vågtången än? x)


Kvällsljuset



Det är alltid så fint ljus på kvällarna, det här bilden är absolut inge redigerad. Hade bara på helt vanligt läge på kameran.


Gott utan kalorier

Under kvällen har jag kollat på Lost, två riktigt spännande avsnitt. Älskar serien!
Mamma hade köpt sånna där skumchokladbollar, vet inte vad dom heter. Så jag har ätit två små sockerbomber, det var vad jag trodde. Tydligen innehåller en sån bara 40 kalorier. Tänk att om man äter upp en hel kartong med dom chokladbollarna (12 st) så är det ändå inte mer en typ en påse med smågodis!



Har klippt av naglarna på vänstra handen så att jag kunde spela gitarr, spelade lite på kvällen. Har inte gjort det på aslänge, känner med lite uttråkad bara. Väntar fortfarande på lektioner, och om jag fortfarande står på väntelista efter sommaren får jag fan damp!




Clip from "The Last Song"

Kollade på lite klipp från "The last song" på youtube. Jag vill verrkligen se den! Men kommer antagliegn inte se den på bio, jag får vänta tills den kommer ut på DVD.



CHECK IT OUT! =)


Home sweet home for two days..

Det är så himla skönt att det är helg nu, den här veckan har gått riktigt segt..

Jag hann klart med berättelsen till svenskan i sista sekunden, men nu har jag i SO som måste vara klar till på Tisdag. Man ska skriva om en naturkatastrof, och jag ska skriva om VULKAN. Jag tänkte, man kan ju redan lite om vulkaner så..
Vi hade Bild efter lunchen, då satt jag bara och skrev på berättelsen, vi håller ändå inte på med någonting. Ska fortsätta med fotografering i nian nästa år istället. Gud, det kändes som det bara var en dag sen vi började sjuan! Det är helt sjuk, snart går man i nian!



.. och tänk att Mitzie är snart 6 år!


Skriver om gårdagen, Torsdag (21/5)

Just nu är det fredag, men jag hann inte blogga någonting igår. Så jag ska skriva lite om gårdagen.

På Engelskan har vi börjat kolla på en film, "Världarnas Krig", har sett den någon gång förut. Men det är ju Engelskalektion så vi kollar på filmen med engelsk text. Jag tycker inte ens att det behövs typ någon text, men det kan ju vara bra om man inte hör vad någon säger.



På idrotten försökte jag göra klart Friidrotten, men har fortfarande 60 m kvar. Blev jätteförvånad när jag klarade 7.60 i stöta kula! Jag vet inte, det kanske var fel tyngd på den, men jag tror inte det? Jag sprang Stenhamre runt också. Slog förra terminens tid med 5 sekunder, gud vad bra jag är då. x)


SEXIG BILD? x)

Hemkunskapen var rolig, vi bakade stora bagetter som vi delade på mitten och fyllde med köttfärs, ost och chilisås, sen in i ugnen igen. Det vart jättegött!

Hann inte sitta vid datorn igår för att jag måsta skriva klart en berättelse till svenskan, men har ändå inte skrivit klart den. Måste fortsätta på lunchen och sen har jag ju svenskalektionen på mig också. Om ni inte har fattat det är så är jag i skolan, datasalen. Det är mening att vi ska ha Spanska men Tony är borta och vi har ingen vikarie. Så vi ska kanske egentligen jobba med "spanska", men äh!


ps. JAG HAR SKRIVIT 600 INLÄGG NU PÅ BLOGGEN! :)


Kavajer

Jag tycker det är så himla snyggt med kavajer, men jag har ingen... Tittade runt på ellos och hittade några billiga.



Vilken tycker ni är snyggast?
Jag diggar den gråa, den finns i svart också.


Mitzie låg ute hela dagen

Hah, under vintern så totalvägra Mitzie att gå ut, nu så ligger hon och slappar hela dagarna ute i det fina väder. Undantag idag då, det har småregnat typ hela tiden och det är väldigt molningt. Men dom här gulliga bilderna är tagna från igår :


Alltid när jag väcker Mitzie gör hon en stor gärspning, men jag är alltid för seg och missar det!





På den sista bilden ser hon så.. . Hmm, liksom sådär prydlig eller vad man ska säga? x)


Smulpaj

Slutade klockan 14.00 idag så det var skönt att få komma hem lite tidigare, iaf så gjorde jag smulpaj. Skitgott, gjorde smulpaj igår också på Elevens val, men min vart mycket godare. =)




MUMS!


Onsdag 19/5

Gud vad jag är skoltrött nu.. Idag hade jag en liten Redovisning på Spanskan som var skitjobbig. Och igår så hade vi ett skitstort Biologiprov som vi bara hade 50 minuter på oss att göra. Vad tänker hon med? Det var typ 8 blad, 16 sidor. Det var mycket som jag inte hann skriva, hoppas på VG iaf.

Annars så har det väl inte hänt så mycket, har börjat läsa andra delen av Twiligt-böckerna. Alltså "När jag hör din röst", jag gillar verkligen böckerna mer än filmerna.



Måste egentligen läsa ut boken jag läser till Engelskan, men jag kunde inte motstå att öppna den i Fredags.


Bjuder på sommarbilder 17/5

Just nu är jag fullt upptagen med pluggande så jag hinner inte skriva något om dagen, jag har biologiprov imorgon och jag har inte tränat någonting. Ni vet, det är ju jag? Men här kommer lite bilder som jag knäppte ute idag, det var ju så himla fint väder.
Jag gjorde då en missbedöming i morse, jag trodde att det skulle börja regna. Men sen så blir det ju självklart 20 grader i skuggan.







Nu ska jag äta middag, duscha och sen blir det mera plugg inför biologiprovet... Uff.


DAGENS TIPS



Fredagens shopping

Här är lite försenade bilder på vad jag köpte i fredags med Sara i Gävle.




PÅ BILDERNA
En locktång från Clas Ohlson - 99:- (kammen hade jag redan)
Orange gulligt linne från Cubus - 29:- (Rea)
Grön/lila rutig klänning från H&M - 99:-
Vit Blus/skjorta från H&M - 99:- (Skulle kosta 49 kr men personalen är ju konstiga?)
Orange Bikiniöverdel och underdel från H&M - 49:- /st
Hello Kitty BH från H&M - 64.50:- (Rea)

Köpte också två andra saker från Vero Moda som jag inte knäppt kort på.
Lång ljuslila T-shirt - 49:- (Rea)
Lång beige cardigan - 60:- (Rea)

Det var många lyckade köp, det kanske blir att jag har klänningen från H&M på skolavslutningen istället för den vit/röda klänningen som jag har lagt upp tidigare. Vi får se hur jag gör =)


Varit med Carro, Lör-Söndag

Har inte uppdaterat så mycket nu dom har två senaste dagarna, Carro har sovit över här. Tycker det är lite tråkigt att jag liksom ska sitta och ladda upp bilder och skriva på bloggen när hon sitter bredvid.

Under förmiddan på Lördagen så höll jag på och lockade håret (igen) och nu gick det mycket bättre, har till och med kvar mycket lockar nu. Men Carro kom vid halv 6 ungefär för att vi var bjudna på mat hos Rune. Carro hade en liten överaskning till mig, hon hade samlat ihop typ alla sina enkroner och köpt klass till oss två. Snäll hon är!
Så vi satt uppe på mitt rum och åt var sin halvsmält "Magnum Strawberry White", asgod. Hade alla det lika varmt igår som vi hade?
Det var ungefär 38 grader i solen och i skuggan 23!

Vi bestämde oss för att gå ut iaf, vi gick till våran gamla skola och gunga. Carro fick någonting i ögat och hon svor på att det var något kryp som hade pissat henne i ögat! "Det luktade surt om fingrarna". Det förvånar mig inte, man vet aldrig vad småkryp kan hitta på?
Under kvällen så kollade vi på Mr Bean och Marley & Jag.



En riktigt bra film, jag låg och storböla i slutet och jag gråter sällan till filmer.
Vet inte riktigt vilken tid vi la oss, men runt klockan 1.

På morgonen var Carro åter igen min personliga myrdödare. Hon hade dötat lite myrer i köket dagen innan också. Gud vad jag avskyr myror, deras ängliga som ben och.... åhhhaooh!


Haha, fina Carro som tog lite egobilder med min Kamera.

Senare åt vi lite glass och sen passade Carro på att cykla hem medans det inte regnade. Är det inte konstigt, i Fredags var det åska och regn, Igår sommar och solsken, och idag en blandning. Soligt i ena sekunden, och sen regnar det.


Bella & Tyra Show : Kissie

Just nu sitter jag och kollar på när Kissie är gäst hos Bella & Tyra Show.



Är halvvägs genom första delen, men jag måste ta en massa pauser för att det är så himla segt. Tycker det är skitroligt att lyssna på när dom sitter och käftar emot varandra. Stör mig lite på hon Tyra, säger som Kissie: "Vem fan är hon?". Blondinbella vet väl alla vem det är men hon Tyra har jag aldrig hört talas om innan det här började sändas.

Ska kolla klart på det här nu iaf. :)


En lyckad dag i Gävle


Varför ser det alltid ut som att man skelar på bilder från sidan? Stör mig på det.. x)

Det vart iaf en lyckade dag i Gävle, hittade bland annat en locktång för en hundring. Ett riktigt fynd från Clas Ohlson. Var tvungen att prova den när jag kom hem, på bilden ser ni resultatet, men man kanske inte ser så mycket. Hinner inte skriva så mycket just nu, ska ju kolla på Lost.
Lite bilder på kläderna kommer imorgon eller på söndag, ska kanske sova hos Carro imorgon ! ;)


Taylor Momsen Work in Progress



Bilden är inte klar, har håret kvar och nyckelbenen. Lite detaljer på ansiktet också, såg nyss att jag bara är halvt färdig med det vänstra ögat! Ser lite mysko ut! x)


Sommarfynd från HM


Har inte så jättemycket pengar, men jag och Sara åker till Gävle med några andra tjejer från våran skola imorgon. Då blir det nog att jag köper några av dom här. Den grön/lila rutiga klänningen, skorna, hela bikinin och den blå/grå randiga linnet tror jag, d.v.s om dom finns. Linnet blir ju skitsnyggt om man drar upp resåren lite, så att det blir pösigt.
Plus att jag har ett presentkort på HM, 100:-. Jag vet jääättemycket! x)




Börjat rita igen 13/5

Just nu sitter jag och pratar i telefon med Carro samtidigt som jag ritar på ett nytt porträtt. Har sagt förut att jag ville rita av Taylor Momsen så nu vart det hon. Har typ bara håret kvar att rita, tror att den kommer bli fin. Det är så skönt att skitta och rita nu, har inte gjort det på jättelänge p.g.a alla läxor och prov. Men fram till Söndag är jag en fri människa!

Hade roligt hemma hos Rune igår iaf, men det var inte bara våran familj där. Fem andra vuxna och två barn var där, två små tjejer som var bara 5år och den andra var bara en liten baby på ungefär 8 månader någonting? Vi blev bjudna på älgkött med klyftpotats (konstigt nog så hade jag inte ätit älgkött förut), och så fick vi efterrätt också.

Orkar inte skriva något mer nu för det är jobbigt att skriva med en hand x)
Teckningen kommer nog upp på bloggen senare idag eller imorgon :)


Snart räcker det...

Jag har börjat bli riktigt trött på en dum unge på min skola, han är ett år yngre än mig. Han håller på typ och säger "pinocchio" och "Långnäsa" till mig hela tiden. Har försökt att bara ignorera det men snart får jag fan nog!
Jag vet att jag har en ganska lång näsa men har han någonting att göra med det? NEEJ! Plus att jag inte bryr mig om något han säger för, enligt mig är han bara en "liten fjärt i rymden". Har ingen betydelse och stinker!

Jag skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst om det här. Det är inte bara att han är på mig, han är dum mot mina kompisar också! Vi försöker bara ignorera han så mycket som möjligt. Jag och Sara är kamratstödjare och vi kan inte riktigt säga någonting tillbaka heller...
Men allvarligt, han har inte rätten att säga att jag har en stor näsa när det är han som går runt med 40 extra kilon!


Om han inte håller käften snart kommer han råka illa ut, av mina kompisar eller någon annan. Jag hoppas verkligen att alla störande ungar på min skola mognar till sig efter sommarlovet.

VADÅ? .. Man får väl drömma?


ps. Måsta få ut min vrede..

Onsdag 12/4

Har inte uppdaterat så mycket nu i början av veckan, har haft två prov efter varanda. Tisdag och Onsdag, så det har varit mycket plugg. Eller kanske inte om jag tänker efter. Började plugga på NO:n går kväll 21.15. Det gick ändå jävligt bra på provet (vi fick veta vilket betyg vi fick på samma lektion).

Nu när jag har kommit hem så har jag ätit upp min Ben & Jerry's som jag köpte igår. Så himla god, har varit riktigt egoistisk med den. Brorsan och mamma fick typ några skedar var.



Men allvarligt, borde inte Företaget "Ben & Jerrys" förlora på att glassen är så dyr. Om dom kunde sänka den till typ 35 kr (-15kr) skulle säkert dom säljas dubbelt så mycket.

Idag så fick vi sluta 11.45, men bussen gick inte förren klockan 1 så vi gick och åt iaf. Hamburgare, och till efterrätt Marängswisch, stavas det så? Vi får inte precis sån här mat varje dag, det var invigning i matsalen. Alltså vilket namn själva matsalen ska ha. Det vart "Brickan", låter ganska dumt enligt mig. Men det spelar ingen roll vad matsalen heter?
Jag och Sara fick vänta på bussen i ungefär en timme, sen så gick vi och hälsade på på våran gamla skolan där jag gick från klass 3-6. Inga lärare typ var där så det vart bara ett snabbt besök.
Snart ska vi till Rune, ska grilla. Men det är klockan 5, så det är lite tid kvar.

JUST DE, NU ÄR DET INGE MER SKOLA DEN HÄR VECKAN! SÅ HIMLA SKÖNT...



Studdy Time! 10/4


Åh, sexigt mitt hår är då! x) Nytvättat.

Hinner inte skriva så mycket nu. Måste plugga, jag har SO-prov imorgon! Usch, och jag har inte tränat någonting. Där ser ni, jag var allvarlig med att skjuta upp saker till sista dagen som jag skrev i förra inlägget. Vill hinna läsa mer i FRIDA-tidningarna som jag fick utav Carro sen också, läste dom istället för allt plugga... Jag behöver en smäll på fingrarna just nu!


Söndag 9/4



Idag på morgonen hade mamma och Rune åkt och handla, och då köpte mamma en massa glass. Vi kan ju inte köpa glass så ofta, mamma har ingen bil. Så vi kan bara köpa glass när det är kallt ute på vintern. Men det är ju då man INTE vill ha glass, man fryser ju ihjäl!
Men åt en NOGGER idag iaf, så himla GÖTT!

Har inte hänt så mycket idag. Har varit jätteduktig och skrivit alla NO-frågorna på datorn (stolt). Jag brukar ju alltid skjuta upp allt plugg, till typ andra eller sista dagen. Men jag pluggar faktiskt bättre under lite press.
Tror jag ska leta reda på en bra bild på Taylor Momsen nu, ska rita av henne någon dag. Har gjort det förut men det var bara ett ganska snabbt och slarvigt porträtt.


The Pretty Reckless

Skitbra låt!
Ni vet väl att Taylor Momsen sjunger i ett band "The Pretty Reckless". Hon har inte bara talang för skådesspelari, Taylot är också jätteduktig på att sjunga. Diggar verligen den här låten!



Hennes skiva släpps i Sverige i September tror jag det var?
Nu ska jag sova iaf, klockan är ganska mycket. Imorgon blir det plugg, och då ska jag inte sova till klockan 12.30.


Min kväll



Under dagen har det väl inte hänt så mycket, jag har skrivit lite på NO-frågorna (Prov på Onsdag). Mamma har varit upp i Runes stuga och Brorsan spelat basket. Mamma sa att om hon skulle komma lite senare kunde jag och Dennis köpa pizza, men så hade Dennis glömt mobilen så jag fick ringa och bästella pizza och sen leta reda på han och säga att vi skulle äta. Han var inte på basketplanen, sen såg jag att han var på fotbollsplanen istället, då fick jag liksom gå en omväg.

Men det vart pizza iaf, lite kall pizza men ingen fara. Har hållt på och rita en soffa till Fokis tävling och när den var helt fördig kom Mitzie och skrynkla ihop den. Hade den i soffan bredvid mig, sen kom hon och la sig på den och började leka. Så himla typisk, men det kanske går att scanna in bilden? Men då försvinner liksom det fina med den på något sett?


Klänning från OHIO

Det här är klänningen jag köpte i Stockholm, tror jag kanske kommer ha den på skolavslutningen. Men isf skulle jag och mamma sy in den lite, den är lite stor.



Ett riktigt fynd : 99:-



Kopia?

När jag tog dom där bilderna på blommerna så var det en liten kattunge som följde efter mig hela tiden, och det verkade som den kände mig. Den kom och kela och ville hålla på och leka.




Den är skitlik en av min pappas katter, fast hon försvann för ungefär ett halvår sen.. Tänk om hon har föds på nytt? Tänk om det skulle vara möjligt? Jag menar.. Den här katten hade till och med samma två små prickar under nosen! Helt jävla otroligt!


Nu känner man att sommaren är här

Hemma hos mig finns det nu lite blommor, knäppte dom här igår.






Shopping och hemresa DEL 4

Hittade typ ingenting i Stockholm, vart så himla sur! Plus att mot slutet hade jag inge tålamod alls för jag hade så jävla ont i ryggen. Men lyckades hitta en klänning och en t-shirt, FAN INGENTING! Tyckte inte alls det var mycket rea, och det fanns bara samma tråkiga "mode" överallt.
Vi skulle ha haft mer tid på oss också, 3 timmar var alldeles för lite. Man stressade igenom alla affärer. Sara hade fått värsta skoskav så hon gick barfota runt i affärena. Kanske såg lite roligt ut.

I slutet så gick vi till en liten "Ben & Jerry's-Kiosk" som fanns där och köpte glass. Man köpte liksom kulor i bägare, det var ganska dyrt, det här var priserna :

1 kula: 29;-
2 kulor: 39;-
3 kulor: 49:-


Dyrt, men vi köpte iaf två var. Det här är nu min favoritsmak, ASGOD!:


Sen så gick vi dit bussen släppte av oss, då när vi skulle gå över övergångsstället så höll Sara på att skrämma livet ur mig. Hon var typ 30 cm ifrån att bli påkörd. Fast det var bilens fel. Först så körde den, sen stanna och började sedan köra igen!

Klockan 18.00 började vi åka hem, hade aldrig varit så glad över att få sitta ner. Vi hade ganska roligt i bussen, hade en frågesport och Det var skitroligt att lyssna på när Linda och Linda höll på och sjunga barnlåtar, har det på film. TINKY-WINKY, DIPSY, LALA, POOOO! x)
Sen så började vi kolla på film, Kopps. Det var ganska svårt att koncentrera sig på att kolla på den liten 14" tv men det gick. Sara hade inte ens märkt att vi kollade på film, hon lyssnade på musik igen.



Vi tog också ett gruppfoto längst bak i bussen, jag hade typ ingen plats att sitta på, fick skitont i röven. Jag satt på det lilla armstödet typ, så det vart ett litet fake- smile ! x)



Ser ut som en jätte, ser skitstor ut!
Vi kom till skolan ungefär 21.45, askönt att komma hem.


Konsert på Solliden-scenen DEL 3

Förra året var det David Hellenius från Hey Baberiba som var värd, men i år så var det Måns Zelmerlöw (stavas det så?).



Så kom det ju lite andra artister också.


Molly Sandén. Ser det inte lite ut som att hon dansar till Thriller? :)


Linda Sundblad, tyckte hon var riktigt bra.




Andreas Jonsson, låten som har sjunger i klippet jag filmade gjorde han ganska bra. Annars är jag inte ett så stort fan utav honom. Två gånger så gick han fram till publiken och lutade sig fram mot alla, och alla tjejer skrek och drog i honom som bara den. Haha, det såg så himla roligt ut. Han var typ en meter fram mig och Sara.




Timotej var där också.




Två gånger så kastade dom ut saker till publiken. Först gula strumpor som det stod "Hej" på. Senare i slutet en massa uppblåsta badbollar. Alla blev som galna, ungefär som duvor som bråkar om pommes frits (Sara ord). Men allvarligt det var så. Jag och Sara fick en badboll rätt ovanför oss, och folk bara slängde sig efter den!

Efter konserten blev det shopping! :)
Resten skriver jag imorgon, gud va länge jag har hållt på nu..

Skansen DEL 2

Lärarna gick och checkade in oss och gick sen och hämtade våran mat. Vi fick en stora baguette, festis och äpple allihopa. Haha, vi fick också varsin snygg pin som det stog "Hej" på. Ni vet från reklamen?


Det där var lärarna som var med, Linda, Linda och Anna-Stina som är gömd där bakom.



De man kunde göra på Skansen var ju att man kunde gå runt på alla olika stationer som fanns lite här och där, vi hade fått en karta där alla var utpekade. Men det första jag och Sara gjorde var att ta kort på utsikten som är så himla fin uppe ifrån Skansen:


Där stog jag och Sara och kollade bort mot Gröna Lund, att inte FRIENDSDAGEN kunde ha varit där istället? Ett förslag till nästa år? :)


Man såg ju enda bort till Globen också.


Sara började äta på sitt äpple direkt!^^

Vi började med att gå runt lite på Skansen bara. Jag trodde att det skulle vara kanske lite kallt, men det var faktiskt jättebra väder. Bättre kunde det nog inte varit. Man frös inte och man gick inte runt och svettades heller, haha, bra va?
Vi tänkte väl gå till någon station men det var så himla fullt överallt, allt som allt var vi ju faktiskt över 5000 kamratstödjare där! Skitmycket när man tänker på det, för det kändes inte alls som det.
Jag och Sara gick runt och knäppte kort, men sen gick vi och klämde i oss en hel baguette.


Två små jättegulliga stugor!


Bollnästorget, ja.. Då var man ju inte så långt hemifrån.^^

Senare gick vi ner till Tivoli-delen utan Skansen, dom har ju det också. Där så var stationen där en trollkarl var, tror han hette John någonting? Han var skitduktig iaf. Han tog upp lite folk på scenen för att hjälpa till, men som tur var så hände det inte oss.


Ser han inte lite galen ut?
Just på den här bilden så säger han till tjej att trycka in en sax i armen på han, och är liksom "neehheejj..". Sen när hon tänker göra det rycker han bort armen och säger typ "Men är du galen?".

Sen gick vi runt och kollade på djuren, man är ju andå på Skansen, så det är väl ett måste? Men jag tog bara kort på Björnarna och Sälarna.


Dom små björnungarna var ju helt galna, alla kläddrade upp i ett träd samtidigt. Man trodde ju att dom skulle ramla ner ellet nåt! Men björnar är väl ändå ganska bra på att klättra?


Kolla va gullig! ;)

Hos sälarna var det två stycken framme, tror inte det var alla? Så himla söta, och Sara sa att deras päls, eller "fjun" kanske man ska kalla det, ser ut typ som velour.



Sen klockan 13.00 var det dags för Konsert på Solliden-scenen, utan att vi hade någon aning om vilka som skulle vara där.


Stockholm : På vägen dit 6/4

Ska dela upp det här i fyra inlägg, och det här blir det första delen.
Om ni inte vet så har jag varit i Stockholm på "FRIENDS på Skansen", och sen så var det lite shopping efteråt.

Det började med att man måsta kliva upp klockan 03.45, packa ner de sista grejerna och göra frukost att ta med på bussen. Det är omöjligt att klämma i sig en torr macka typ mitt i natten. Sara kom och hämtade upp mig ungefär en timme senare från när jag gick upp.
Bussen gick från skolan klockan 5, och precis som förra året var alla eleverna där före lärarna! Vi klev på och nästan alla ville sova, försökte jag också men det gick inte så bra. Det blev bara att jag låg och blunda. Sara tog nästan direkt på hörlurarna.





Vi gjorde ett stopp i Gävle för fika på Statoil, både jag och Sara köpte "Magnum Strawberry White", min magnum-favorit. Sen på bussen var de flesta vakna, Hon till vänster på bilden är min och Saras mentor Linda.
När vi var i Uppsala ungefär drog dom lite information i mikrofonen. Det var så härligt sen när man kom till Stockholm, jag säger som Linda: "Stockholm måste ligga en mer än en månad före". Med det menar jag att det var så himla fint, alldeles grönt och hur färgglada blommor som helst. Dock så var det lite svårt att få ta bra kort på det från bussfönstret!



Vi var framme på Skansen runt 09.30.

Onsdag 5/4


En gullig bild på Mitzie från igår! <3

Gud, jag håller på och dör snart! Har fått så jävla ont i ryggen, kan typ inte sätta mig och böja mig ner. Och imorgon åker vi ju till Stockholm, hoppas det har blivit bättre då.. Asså det var inte såhär farligt under dagen, men efter jag duschade när jag kom hem så har jag fått skitont.
Orkar inte skriva om dagen så mycket, det vart inge Dollar§Store efter skolan. Köpte bara godis på Coop istället och gick och satte mig på Biblioteket. Åhh, jag måste bort från datorn, DET GÖR SÅ JÄVLA ONT! Kanske skriver lite mer under kvällen om jag hinner. Jag ska ju packa och sova tidigt idag jag.


Servitriser



Hallelujah - Paramore



En sån jävla bra låt!


Tisdag 4/4

Det här var jag inte beredd på:



När man vaknar upp på morgonen är det värsta snöovädret typ. Snöflingor med diametern typ 1,5 cm!
Hade först ingen aning om vad jag skulle ta på mig, fick slänga på mig mina adidas och min fula gamla gröna jacka. Jag tänkte ju gå upp till Dollar Store idag! Sara tipsade mig om en locktång som fanns där, som verkade okej. Plus att jag ville köpa något godis/snacks till resan till Stockholm på Torsdag. Det får bli imorgon istället, då slutar vi ju tidigt också.

Dagen började med SO och Matte, har inte något speciellt att berätta om det. På svenskan så höll vi på och svarade på en massa frågor om filmen vi hade sett. Astråkigt! Senare efter lunch var det Biologi, då fick vi skriva så mycket så att pennan började ryka!
När vi hade hemkunskap (Elevens val) så trodde vi att vi skulle ner till Coop och kolla priser, men istället fick vi baka vad vi ville som innehöll jäst. Vi gjort såklart kanelbullar. Otur som jag alltid har så ville inte min jäsa speciellt mycket... :/

Just nu är jag hemma, ska snart äta kycklingklubba. Mammas "nya" kille är här nu, han skulle äta middag här då. Första gången jag träffa han.



Maria Montazami



Hur kan man inte älska Maria Montazami?
Inte konstigt att hon vann det där priset! ;)


Måndag 3/4

Idag är det egentligen tisdag, men jag skriv ju aldrig om dagen igår.

Dagen började med Idrott, jag trodde att vi skulle ha beep-testet men tydligen skulle vi börja med Fridrott. Jag och Sara sa till Lollo att vi är inte här på torsdag så att vi inte kan göra resten av fystesterna med alla andra, men han verkade inte lyssna. Vi gick iaf på sidan om och gjorde armhävningar sen så hade vi fridrott.
På syslöjden så sydde jag klart livet på klänningen (överdelen), hade bara dragkedjan kvar. Tänk att vi till lunch fick pannkaka med grädde och sylt! Väldigt ovanligt, men såklart skitgött. Vräkte i mig fem pannkaker tror jag.



På matten vart det inte mycket gjort som vanligt.
Sista lektionen som var svenska, då kollade vi färdigt på filmen vi började kolla på i fredags, "Vinterviken". Den var liksom dumt bra eller vad man ska säga? x)




Leila Bakar



Leila är så himla duktig! Har suttit och kollat på delar av "Leila Bakar" nu på datorn och det bara vattnas i munnen på en! Visst har väl hon släppt någon/några recept-bok/böcker? I så fall är det ett måste att köpa den/dom!

Kollade på när hon gjorde en daimglasstårta med sockerkaka inuti, gud... Ne, nu får jag sluta.



Sega Söndag


Tycker det är jättetråkigt med ett inlägg med bara cambild, men bättre en ingenting. Bjuder på min svullna läpp! Hoppas att jag är riktigt frisk tills på torsdag. Eller skulle behöva vara frisk till imorgon också, för vi ska ha beep-test.

Den här dagen har segat på rejält. Jag har suttit och klippt sönder ett par jeans (vart ganska snyggt) och så har jag delat på en klänning, för jag ville spara själva kjolen. Gick och lämnade mammas brev också i blåsten, alltså allvarligt, om jag inte hade hållt i brevet så att fingrarna vitnade skulle de garanterat flugit iväg.
Jag har också ändrat designen på bloggen, vad tycks?


Uppe först ! x) 2/4

Nu har Mamma och brorsan inget att klaga över, gick upp klockan 09.00 idag. Inte för att jag tvingade mig upp, jag var pigg. Sov ju bort halva dagen igår typ !
Har ändå inte hunnit göra så mycket idag, mamma ville att jag skulle gå och lämna ett brev på brevlådan, men har inte gjort det än. På morgonen så kollade jag på inspelningen av Talang 2010. Jag tycker juryn är alldeles för snäll! Dom liksom gav 3 gröna bockar till en 4-årig tjej för att hon var duktig och kom ihåg texten? Åhh, jag blir så sur!



Det är iaf ingen lika dyster dag som igår (Bilden är tagen igår), det var bara en massa moln.
Senare tror jag att jag ska göra hål i ett par av mina jeans! =)




Taylor Momsen got Style

Gud vad jag älskar Taylor Momsens stil! Så himla frän.






Om jag hade modet och pengarna att kunna klä mig såhär skulle jag absolut gör det!
(Visste ni att Taylor har ovanligt långa ben om man jämför med hennes längd, för hon är inte så värst lång men har typ ändå lika långa ben som mig!)


Fixat naglarna

Jag är inget proffs på att fixa naglarna, en riktig amatör!
Men iaf:


DET HÄR ANVÄNDE JAG^^


1. Underlack


2. Väntade tills det rikigt hade torkat och måla på ljusrosa nagellack.


3. Sen tog jag en lite tandpetare och målade streck på naglarna.
Men som ni ser gick det inte alls bra, blev bara en massa kladd...



Lördag 1 MAJ!



Idag har det inte hänt mycket, vaknade 13.30, jag säger som jag sa till Sara : "Jag tar igen dom timmarna jag skulle behövt under veckan på fredagsnatten!".

Borde egentligen ha jobbat lite med SO:n, istället har jag bara hållt på och dryga. Eller jag fixade naglarna också, men det var misslyckat på ena handen, kan lägga ut bilder från det sen! Från klockan 18-20.00 satt jag och kollade på Ciao Bella på Kanal5, nu sitter jag vet datorn och camar med flummorna Sara och Carro.


Rysare - The Children

Efter jag hade kollat på Lost och ätit 2 bitar skitgod morotskaka satt jag mig vid datorn igen. Hade lust att kolla på en rysare, det vart The Children.



Filmen tycker jag var ganska bra, en aning sjuk men... Iaf bra!
Det handlar iaf om två gifta par och deras barn som firar Jul ihop. Papporna tror jag var syskon. Kommer inte ihåg alla namn, men det var 4 små barn och en äldre tonåring som heter Casey. Medans dom är där börjar alla mindre barn beté sig konstigt, de kommer bilder som ploppar upp i huvudet på dom och så kan dom helt plötsligt ta upp en kniv.
Sen så dör alla lite en efter en, som tycks vara "olyckor". Casey vill helst inte vara där med familjen och är lite frånvarande när "olyckorna" inträffar, så en av papporna låser i henne i huset. Men det gjorde ju bara allt värre.
Slutet är både bra och dåligt, man får liksom själv bestämma slutet lite.


BETYG : 8/10