Popcorn and a good movie

  

   Alltid gott med popcorn när man kollar på film, "The Green Mile" tittar jag på, en av mina favoritfilmer. Lite jobbigt att den är så lång, vi får se om jag kollar på hela eller inte.
   Ha en bra kväll!


Family Guy- Maraton!




NÅGON SOM SKA TITTA?

Det ska jag, lite iaf. ^^


Duffy

  
New Shoes From Duffy.


  

   Bra och billiga skor, köpta på Knapps i Hudiksvall. Tycker att sånna här skor är snyggare när som blir lite slitna sen fakstiskt, inte så slitna så att dom är ser förstörda ut, men ni kanske fattar vad jag menar? Dom ser ut att vara gjorda av hårt fint papper just nu !


Make up

  
  
   Detta köpte jag på H&M igår. Vi får se om "The Foundation" är någe bra. Förhoppningsvis är den det för att det står "new formula", att den är lite tunnare.
   Köpte också en liqued eyliner, den är typ som en tuschpenna. Det fanns ju en annan på H&M, Dipliner, som är bättre men kostade ganska mycket och ville inte spendera en massa pengar på smink..



Back home

   Har åkt till Hudik igen idag, var där för precis en vecka sen... Men jag behövde verkligen hitta en jacka.

  
   Någon sjö bakom busshållplatsen i Hudiksvall. Vet inte vad den heter?

   Åkte på morgonen vi halv 10, mamma funderade på att följa med men istället fick jag lite pengar utav henne om jag skulle hitta något som skulle passa henne. På GinaTricot var det mycket rea, mest på linnen och det var inte riktigt det jag var ute efter den här regniga dagen. Jag hade köpte ett par Duffy-skor innan så det var checkat, nu var det jacka som gällde.
   Var uppe på lindex, där fanns det några jackor, men dom liknade så mycket sånna som jag redan ägde. Gick tillbaka till Gina och köpte en kort tunn jacka där för 49 kr, den var ganska fin. Dock inget man använder till hösten men det är ju inte höst än ju!
   Det fanns ju också klänningar på Gina, funderade på att köpa någon, men jag ville inte spendera mer pengar och sen ändå behöva köpa en till jacka sen.

   Gick då till busshållplatsen och väntade.
  
   Dom här skorna håller på och falla sönder..

   Ni skulle bara veta vad fullt det var på bussen! Jag tror att några fick stå faktiskt, det har jag bara varit med om när jag bodde i Stockholm!
   Har inte kunnat lägga ut bilderna på kläderna som jag köpte förra veckan för att det har varit så dåligt väder. Måste ha mycket solljus uppe i mitt rum för att det ska bli bra bilder. Och den dagen det faktiskt var bra väder ville jag ju inte sitta vid datorn.

Photos all together

   Här är bilderna som vi knäppte igår. Sen någon gång skulle jag vilja ta nå riktigt fräna bilder då man har assnyggt hår och smink och man tar bilder från coola vinklar.

  
   Våra huvuden vart lite avkapta, men bilden var ändå fin!

  
   En jättegullig bild på Carro.
Foto: Sara

  
   Dom tyckte den här bilden vart bra på mig, men jag vet inte. Blir aldrig bra på bild, ser så fet ut i ansiktet när jag ler!
Foto: Sara

  
   Jag ser lite rolig ut, men det var ändå en väldigt söt bild med mig och Sara.
Foto: Carro

  
   Världens sötaste filckor på en och samma bild!
Foto: Jag

  
   Ursöt bild på Carro!
Foto: Sara

  
   Fin Sara framför bron som speglades så vackert i sjön.
Foto: Carro


Behind the scenes

  
Sara och Carro håller på och förbereder sig, sminket ska på!

Först så var vi bara på Saras tomt och tog kort, sen så gick vi över ån, sjön (vad man nu ska kalla det) och var dag också.

  
Sara som fotograferar med sin Canon Eos 1000D.

  
Så himla vackert.

  
Carro bakom kameran, och en av världens finaste bakgrunder.

  
Några blommor som jag tog kort på, lite på sidan om.

  
Vattnet som forsade fram, tyckte Sara och Carro var intressant. "Det ser ut som slime!" (slem?)


Sovit i Gäststugan

   Från igår till idag så har Sara och Carro sovit här, vi sov nere i gäststugan. Sara hade sin bärbara med sig så vi kunde kolla på film och lyssna på lite musicá. Men skriver mer om det senare.
   Igår var vi alla tre och tog lite kort, jag ville fixa en ny header och förhoppningsvis blev det några bra bilder till det. Korten finns på Saras systemkamera som vi använde, så jag måste väna tills hon skickar dom. Men strax så ska jag ladda upp lite "Behind the scenes-bilder" som jag tog lite på sidan om när vi fotograferade. Dom är dock tagna med min digitalkamera.



Everything at my table

Knäppte bara lite kort på saker jag kunde hitta i mitt rum, eller ja.. På bordet.



Rosetter jag fick utav Carro i present.



Dessa örhängen köpte jag i Hudik på Ur&Penn för 20 :-



En extrem närbild på örhängerna, man kan inte gå så nära med min Digitalkamera. Men det vart lite coolt ändå?


Totally LOVE these shoes


ELLOS.se


Känner mig duktig



   Idag så tvingade jag mig själv upp klockan 09.00, och så gick jag ut och spring lite. Är inte så van vid det precis, så det vart inte så länge. Men när man byggt upp konditionen lite så blir det väl lite längre rundor. Sprang hela vägen upp till elljusspåret utan att ta en paus, sen så gick jag en bit och började sen springa igen. 

   Som sagt, det vart inte så länge, kanske 10 minuter? Men jag drog på ganska hårt, så någon nytta har det väl gjort. Ska fortsätta gå upp på morgonen och jogga, om jag inte har lust för det så kan man ju bara gå lite längre istället.


Outfit - Lindex

    
   Jag är egentligen ingen som shoppar dyrt på internet, men det är roligt att titta runt lite. Jag är mer utav dom personerna som fyndar på reor. Kanske, för att jag är fattig - Eller anledningen kanske är den där känslan man får när man har hittat några riktigt fina saker utan att man känner att plånboken är tom.


Present från Carro

   När jag fyllde år för... hm, för 8 dagar sen så fick jag bland annat dom här nagellacken utav Carro.

   

   Viva La Diva, riktigt snygga!
Haha, det tycker inte mamma, men hon vet inte riktigt vad dom är fint och inte ´these days'.


Lost from the beginning

   Har hållt på och kollat på en massa gamla Lost-avsnitt ett tag nu, började från början på avsnitt 1, säsong 1. Och nu är jag på avsnitt 24. Började kolla när jag kom hem från Stockholm, för 3 veckor sen. Så har kollat på ett ansnitt varje dag typ.
   Dom första fem avsnitten hade jag inte alls sett innan heller.

   Haha, Lost in Simpson-Style!

    

Om ni har sett serien..
Ser ni vem som är vem?



Uppe tidigt

   La mig ganska tidigt igår för att jag ville gå upp tidigare och gå ut och gå/jogga, med självklart så regnade det. Kunde inte somna om då så gick ner och åt frukost och satt mig vid datorn. Har inte tagit kort på mina nya kläder som jag har köpt och fått i present än heller, måste göra det när det blir lite soligt.

   Fortsatte lite på teckningen igår, men gud, håret är så drygt att rita! Men man vill ju att det ska bli så bra som möjligt också..
   
    


Despicable Me (Dumma mig)

   Undrar om den här filmen kommer till Sverige eller inte? Den har ju redan haft premiär i USA och det har inte ens kommit någon reklam för den i Sverige än? Kommer dom här data-animerade filmerna alltid mycket senare, kanske bara inte har tänkt på det förut.

 

   Till skilland från vissa andra filmer så verkar den här ganska rolig!^^


För en handfull Dollar

   Vad har jag gjort idag då? Ingenting egentligen, därför har jag varit lite osocial på bloggen. Det bara regnar ute, har gjort det hela dagen. Men nu på kvällen kommade jag på en gammal western-film med Clint Eastwood.
Det var lite roligt, tror vi har den här filmen någonstans också. En riktigt gammal rulle, från 1964.

   

   Tror den här filmen är lite utav en klassiker, så varför inte kolla på den? "Fore a fistfull dollar" heter den på engelska.


Solnedgång



Eller den här bilden är egentligen från när solen precis har gått ner, då det kan vara en fin rosa färg på himlen. Det här såg absolut finare ut i verkligheten, men fick iaf till en någelunda bra bild. Nu ska jag gå och se om det är något på tv.

TODELOO!


California Girls (Gurls?)

Allvarligt, vem älskar inte den här låten?
Den har verkligen 'det', man kan inte få ut melodin ur huvudet.




Vart Pizza till middag



   Efter en dag med ingen lunch så var det gött med en stor pizza till middag, drog på lite extra när jag gick till Pizzerian för att få lite motion på samma gång. Om jag klarar att tvinga upp mig lite tidigt imorgon så ska jag gå ut och jogga lite (om jag orkar).


Vi krockade nästan


   Haha, vilken fin bild va?

På vägen tillbaka från Hudiksvall var bussen jättenära på att krocka in i en bil. Vi åkte på en raksträcka, ungefär 70 km/h, jag vet inte riktigt. Och så kan bilar svänga in på samma fil från vänster, men dom måste ju vänta till det är tomt på vägen.
   Men iaf så var det en bil som bara svängde in när vi åkte där, bussen hann precis bromsa in. Vi var nog bara 1-2 meter från att åka in i den, satt ju långt fram så hade ganska bra "sikt eller vad man ska säga. Usch, nu kommer jag inte vilja åka buss längre! x)


Hudik

   Igår så också jag till Hudik, (Hann inte blogga igår) jag tog bussen 09.55 till Hudiksvall.


   Bild från bussfönstret när jag precis gått på.

   Mötte Carro klockan 11 och så gick vi lite i affärer. Egentligen skulle dom ha kommit senare än jag men dom hade redan varit där ett tag. Vid ca. 12.15 så åkte jag med Carros familj till Mc´Donalds och åt en Big Mac. Hade inte varit där på ungefär 3-4 år, det såg väldigt annorlunda ut.
   Sen så skulle dom åka tillbaka, och jag skulle ha åkt med dom men jag hade inte hunnit gå så mycket i affärer så jag stannade och tog bussen hem istället klockan 14.25. Jag hittade lite grejer iaf. Märkte när jag kom tillbaka att det var marknad, så jag gick dit och köpte lite remmar. (Love "remmar" fore life!)


Flumm med Carro

   Carro kom på kvällen, direkt efter jag hade klämt i mig pannkakor.

   Vi tänkte gå och bada för att det hade tittat fram lite sol, men sen kom det stora moln igen. Vi stannade hemma hos mig då, vi hade jätteroligt och satt och ritade!^^ Det var verkligen länge sen man gjorde det. Carro är jätteduktig på att rita gulliga tecknade djur och sånt, något som jag är väldigt dålig på. Jag håller mig mer till verkligeheten, trots att jag inte alltid vill det, men det är liksom jag.

   Imorgon åker jag till Hudik och ska shoppa lite, Carro ska också dit med sin familj så vi träffas där och så får jag skjuts tillbaka med dom. Hoppas jag hittar något fint!

   HASTA LUEGO!




Sop påse?



   Såg det här på startsidan på msn.se.
Bara jag som tycker att klänningen ser ut som typ en sop påse som man har virat in sej i? Den var inge fin, dock om den skulle vara gjort av tunt svart plast, då skulle det vara imponerade!


Regn och åska


Bilden är tagen från Google

    I morse så tror jag att det regnade, då tänkte jag egentligen gått ut och sprungit (Gå, jogga skulle det nog blivit..), men det gick ju inte så bra. Så jag stannade i sängen och sov lite till. Klockan 11, så vaknade jag utav att brorsan hade råkat tagit på Snooze på mobilen så man hörde "Curly Sue" två gånger, ashögt inne i hans rum. Plus att det åskade, KAN MAN ALDRIG FÅ SOVA!
   Nu är det fortfarande lite moln på himlen, men det åskar iaf inte. Solen har börjat titta fram också! :)


Kaktus (stavas det så? Ser konstigt ut)

   Några bilder jag tog innan jag åkte till Stockholm, tycker att dom vart lite coola.

  
  
  


Jag ska vara udda..



... och inte göra någon Nelly-sko!

   Fattar inte vad vitsen är? Man vet ju ändå att någon av typ storbloggarna kommer vinna. Jag är inte en av dom som sägar att dom fuskar, det är ju inte de som har bestämt att dom har många läsare precis. Och jag menar, man kan ju inte bli diskvalificerad för det?



Pusselbitar

Bara för att jag har haft tråkigt idag så här jag suttit och ritat det här.


PUSSELBITAR SOM FALLER




Bakgrundsbild: Utsikten över Stockholm

   Just nu är det här min bakgrundsbild:


   Har tagit den här bilden från Kaknästornet i Stockholm, när jag var där med pappa. Att åka upp dit (140 meter upp) var en av det värsta saker jag har gjort. Det tog ungefär 20 sekunder, man fick yrsel när hissen stannade in längst upp. Har aldrig åkt en hiss som gått så fort!



   Där fanns det också en restaurang, man vi åt inte där. ASDYRT! Men det är ju inte så konstigt igentligen, dom har inte precis några konkurrenter däruppe! x)


Bortglömda Mary-kate

   För ett tag sen började jag att rita av Mary-Kate Olsen, men sen har jag glömt bort den ett tag. Fast det kan ha berott på att jag inte har haft några bra sudd hemma, behöver det när jag ritar hårtet. Men igår så köpte jag nya sudd iaf.


   Faber Castell - 10 kr/ st på Bokhandeln

Fortsatte med tecningen igår, riktigt nöjd hittills.


   Testade också att rita med kol igår efter jag hade sett en video på youtube. Visste inte riktigt om det var just "kol" hon använde men chansade på det. Med hjälp utav kolen kunde man få till riktigt verkligt hår, plus att det är mycket lättare att sudda ut när man gör slingor.


Helt otroligt!

   Den här personen är så jävla duktig på att rita! Önskar att jag kan bli sådär bra.. Det gäller väl bara att fortsätta träna.
   Ta er tid att kolla på videon:




Blodtryck

Var uppe på sjukhuset och tog blodtryck idag och vi hade världens jobbigaste sjuksköterska. Hon babblade hela tiden och ibland hörde jag inte ens vad hon sa, tror hon kom typ från Österrike? Men det värsta var då att hon hade så stirriga ögon! Mamma tyckte att hon var väldigt jobbig också..



Innan vi gick upp på sjukhuset så var vi på Fifty och hämtade en kavaj som jag hade lagt undan, den är skitsnygg! (kan lägga upp en bild på den någon dag) Efter jag hade tagit blodtryck så var vi på Coop och handlade, köpte en 0,5 L hallonsorbet som vi delade på, på biblioteket. Tänk att dom hade skedar i kassan! ^^


Ännu ett kvällsdopp

   Jag är sällan och badar på dagarna, gillar inte när det är mycket folk. Sara och Jag tog ett kvällsdopp idag, vi försökte nå Carro men hon svarande inte. Men sen fick vi iaf veta att hon var och badade med sin familj någonstans.
   Jag och Sara var alldeles själva på henriksson men sen kom en hel barnfamilj på ungefär 6 stycken. Sen vart jag "verkligen" jättepissnödig och måsta vänta tills dom andra hade gått. Finns inte precis så många ställen att sätta sig på utan att någon ser. Hade nog aldrig varit så nödig förut! x) (Jag vet, intresseklubben antecknar)
   Nu måste jag snart gå och lägga mig, upp tidigt imorgon. Ska til sjukhuset och ta blodtryck, FUN!


Birthday Girl!


   Jag och mormor. ^^
Haha, är vi någe lik?

   Fick lite grejer igår iaf. Pengar, en klänning, lite smycken och så paket från Sara och Carro på kvällen.



   Mina fina presenter av Sara och Carro. Undrar vad det gröna paketet är förnåt? Klänningen jag fick var inslagen i precis samma papper? x) Det ver ett jättegulligt linne och utav Carro fick jag nagellack och rosetter man kan ha i håré.


   Fina flickorna som leker med sina systemkameror! Avundsjuk, vill också ha! ^^



   Vi gick ut på en liten kvällspromenad på kvällen också, dom tog lite kort.


Emma turns fifteen!

    

   Grattis till mig själv, min dag idag!
Haha, och Chase Crawford (om det var det han hette), ni vet han i Gossip Girl?

   Lägger upp bilder ikväll, då kommer Sara och Carro också.


Den här blir nog årets sommarplåga

Hey soul sister




   Den är fortfarande skitbra tycker jag, men när sommaren är slut så kommer den nog vara väldigt uttjatad!


DIGGILOO på Stenegård

Klockan 17.30 var det insläpp, men det var ju många där innan. Det var alldeles fullsmockat.



   Det var inte meningen att den där killen skulle ha böjt sig precis när jag tog kortet, men nu vart det så. Haha! Sedan vart det rushen för det bästa platserna att sätta sina stolar. När alla trängdes i grindarna hade jag någons väska i röven, jätteskönt! x)
   Vi fick ändå ganska bra platser.



   Bra utsikt över scenen.
Bilden är tagen precis när vi kom dit, så det var inte så många då. Showen började inte förren 19.00. Carro och hennes familj satt en bit bakom oss, men innan det började kom Carro och vi satt och snackade lite.



   Man kunde köpa mat, godis, snacks och dricka där också. Inte för att vi gjorde det, fast jag ville verkligen ha remmar! Rune hade tagit med sig lite packning.
   Under hela första akten av showen hade man hela tiden solen i ögonen, så himla störande! Men i pausen så försvann solen. Då var jag med Carro ner hos Stina, Nora och Ida som också var på Diggiloo. Dom satt typ längst ner till höger, men mycket närmare scenen.

   Det var skitroligt när dom gjorde Ballongdansen, ni vet som knäckebröddansen på Talang? x) Det var någon känd komiker med också, kommer inte på vad vad han heter men har sett han många gånger på tv. Han hade lite standup två gånger och det var typ det bästa. Och när hon blonda från Alcazar spelade "Hollywoodfru"!


Gud, jag måste svalka mig på något sett! Sitter och svettas, apvarmt!

Grubbel



   Har nu grubblat över i några dagar om jag ska lägga ner bloggen eller inte. Har bestämt mig för att fortsätta, det är inte så mycket annat jag gör vid datorn än att blogga. Det känns också konstigt att gå runt på andras bloggar när man själv inte har någon.
   Ska dock försöka göra det mer som en konst-blogg, vi får se hur det går med de!
   Igår så var jag med mamma och Rune på Diggiloo på Stenegård i Järvsö, eller "Jarse", det låter mycket bättre. Ska lägga upp lite bilder från det om ett tag, har ändå ingenting annat för mig, väntar på att Lost ska börja. Imorgon fyller jag 15 år också! Jag är inte så liten längre minsann (stolt).


Shut down..

   Är inte längre på nå vidare blogghumör , vill ta vara på sommaren utan att tänka på "vad ska jag lägga ut på bloggen?". Så jag tar en liten bloggpaus. Kanske kommer inspirationen tillbaka? Kanske inte...
   Funderar på att göra en ny blogg och göra det mer som en "kreativ blogg", men mer teckningar och sånt. Det kanske är fler som är intresserade av sånt än att läsa vad jag gör en helt vanlig dag på sommarlovet?

   TJAO! :'(


Kvällsdopp

   Jag lyckades slippa sova i Runes stuga igår, så vart bara att man tog det lite lugnt hemma. Sara och Carro kom och vi gick och tog ett kvällsdopp, jättevarmt i vattnet var det iaf! Håller med Sara och säger att det var nog en av de bästa kvällsdoppen, skitfint var det.


   Henriksson.^^



   Började gå tillbaka vid 20.10.


Work in progress, "Wynaut"


 
Om nu undrar om håret så är det att det mesta ligger på ena sidan, därför har jag fått chansa lite för man såg inte så bra. Måste ändra lite, det ser ut som en igelkott, och det gör det verkligen inte i verkligheten!
Har inte ritat på den på ett tag nu, jag gör typ alltid en liten paus när jag ritar någonting. Kanske för att jag är rädd att förstöra den.. x)


Runes stuga

   Senare ska vi åka upp till Runes stuga och sova där en natt, men jag vill inte följa med... Har ingen lust, man kommer inte ha någonting att göra. Rune och brorsan kommer säkert gå och fiska, och då kommer jag bara sitta och tröka inne.
   Vi får se, jag är ganska bra på att prata mig ut ur saker faktiskt. Stannar helldre hemma.



Käkat på Campingen

   Igår så åkte vi och åt grillat på Ljusdals camping, hade aldrig gjort det förut. Träffade Ole där också, en av mammas föredetta "killar".


   Höh, mamma klunkar lite cola! ^^



   Efteråt åkte vi till några av Runes vänner och fikade, Agneta (tror jag) och Kjell. Dom hade en jättefin hund som hette Lian, typ en svart labrador. Det var ganska roligt där, dom berättade någon skitrolig historia... Åh, nu kommer jag inte på den! Kan berätta sen.


Vad ska man hitte på?

   Igår så satt vi och diskuterade vad vi skulle kunna hitta på den här veckan, som är Runes sista semestervecka. Han frågade om vi vill åka till Stockholm och gå på grönan, men jag känner att det är lite dumt när man precis har varit där, trots att vi inte var på Gröna Lund. Känns lite dumt mot pappa, när vi hos han ville jag på grönan men då ville inte han och brorsan, sen sista dagen frågade pappa om vi skulle på Grönan ändå, men då sa ja nej för att jag ville bara ta det lugnt och brorsan hade väl andra planer med någon kompis.
   Det vart iaf inte Stockholm idag, så jag vet inte vad jag/vi ska göra. Om det hade blivit skulle vi stannat en natt i Runes syrras lägenhet i Bromma.



Tisdag

   Idag så har jag inte gjort något speciellt direkt, försökt knäppa några nya kort på mig själv. Fick inte till några bra, men det ser ut som att jag har bra hy iaf, det är ju ett plus!



   Har börjat på ett nytt porträtt också, utav bloggaren Sanna Holmberg "Wynaut". Tycker hon har en sjukt snygg stil, trots att det inte alls är min stil precis. Oj, nu kom jag på att jag är inte klar med teckningen 'Olsen twin', hade glömt bort den.
   Vart såklart Ugly Betty idag, nu har hon äntligen tagit bort tandställningen!... På ett lite annorlunda sett..


Henriksson

Typ direkt när jag kom hem så träffade jag Sara och Carro, det blev två bamsekramar (höll på och kvävas av Carro). Vi gick till Henriksson och badade, det var faktiskt ganska varmt i vattnet, men det blåste så himla mycket!

Tog den här bilden med min samsung, tycker det blir ganska bra bilder:



Carro kommer döda mig!^^
Nejdå, hon sitter knappt vid datorn så hon kommer nog inte se bilden.


Nu är jag hemma!

   Var hemma vid halv 2, efter 3,5 timmars tågresa. Ska skriva ett jättelångt inlägg om Stockholm som jag ska hålla på med under veckan och sen lägger jag upp det. Men jag han ju säga att jag har köpt ny mobil!



   ByeBye gamla mobil! Du ska nu få en ny ägare (Brorsan), hoppas han inte tappar dig i golvet för många gånger! <3
Min nya mobil är Samsung S5600, köpte den på Mediamarkt för 999 kr. Tycker att den är jättebra, den har 3.2 mpixel-kamera och en massa smarta funktioner!


RSS 2.0