Happy B-day "bloggen"!

Idag har jag bloggat i precis ett år, coolt vaa? Haha.


A perfect bed for a little kitten

   Den här teckningen har jag hållt på med i ungefär en vecka nu. Under skoldagarna har den blivit lite bortglömd, p.g.a att jag inte orkat ta upp pennan. Men nu är den äntligen klar och jag är så himla nöjd. Egentligen är jag stolt över mig själv för att haft tålamodet att göra dom små ruterna på gitarren.

   
   Det här är hela bilden, gjord på ett A3 med 2H, 2B och 6B.

   Lite Detaljer:
   
   


Two homeworks, one essay

   Jag hade då inte fel om att det skulle bli tuffare i 9:an, har en uppsats till Fredag och två läxor till onsdagen. Har knappt börjat skriva på uppsatsen om Judendomen än. Men tror inte jag orkar skriva så mycket. Iställlet ska jag läsa alla sidorna och verkligen förstå ämnet. Då borde det gå bättre att skriva sen.

   


Tomorrow, you´ll se.

   Har ritat klart bilden med katten nu, ni ska få se den imorgon, titta in då. Det är så mörkt nu, så det går inge bra att ta kort med kameran.


Don't focus on the usual

   Alla har väl hört om Kissie? Att hon håller på att fixa med hennes utseende, typ att göra benen smalare? Hon vet ju själv att man ser vad hon gör, hon gör det ju bara för att provocera. Men jag tror att det är många som inte har sett detta för att man varit så fokuserad på det vanliga:

   
   Ser ni att det är typ två slingor som ser precis likadana ut? Är det inte Kissie som är så himla nöjd med sitt hår? Fattar inte värför hon skulle vilja göra det tjockare, det är väl bara att sätta i ännu ett lager löshår isf? Hon, av alla människor har ju "råd"...

   På den här bilden ser man ju det ännu tydligare:

   

   Gud vad jag stör mig...


Pizza and Lost

   Igår kväll så beställde vi pizza, var gött de. Men orkade inte hela så jag sparade en bit som jag åt till lunch idag. Kollade också på Lost, nu börjar man fatta lite mer iaf men så behövde dom ju röra till det igen på slutet.

   


I'm so sick!

   Usch, jag gillar inte att vara sjuk. Ganska dumt att skiva egentligen, vem tycker det? Vaknade i morse och var verkligen jättehes, tänkte då redan att jag hade feber. Men hade inte tid att ta tempen. Senare i skolan gick jag ner till skolsyster, hade lite feber. Brukar nästan aldrig ha feber, eller när jag har det så blir jag ändå inte så varm.

  Tänk att jag igår tog den här bilden, då kände jag mig någelunda frisk. Hade ont i halsen och nös hela tiden, men snörvlade inte så förjävligt som jag gör nu.

   
   Och nu har jag håret upp i en tofs, svullen om läpparna för att jag andas ut så varm luft och har på mig en tjocktröja.
   
   

      GREAT!

She has cut her hair

   Carro klippte sig igår, passade henne skitbra!

   

   Hon har färgat håret rött också, innan var Carro brunett.


Inskolningsdagarna Mån-Tis

   Jag har varit lite borta från bloggen i veckan, skolan har ju börjat. Har varit jättetrött och inte pallat lägga ut någonting. Men ska nu iaf ta och skriva lite om dom två inskolningsdagarna vi hade i början. Då sov vi på Folketshus i Hennan från Mån-Tis.

   Först kom vi till skolan, fick scheman, träffade folk man inte sett på länge och träffade såklart lärarana...
11.30 tog vi bussen till Hennan, kändes som jag hade världens största packning. Mycket man skulle ha med när det inte fanns sängar. Sen gick vi till campingen, där var det några som åkte rutschbana och badade. Fy, vad kallt! Filmade med mobilen när Joppe åkte, men tror inte jag ska lägga ut den.

   

   Riktigt fint är det där iaf. Tror det var Karin (mentor) som berättade detta:
Att man hade tagit prover på vattnet i Hennansjön och tydligen var det vattnet bättre än det man får i kranan i Gävle? Duger till att dricka alltså.

   
   Vet inte värför Carro gör sådär med handen? Ser ut som att hon pratar i telefon?

   Carro köpte en glass och smaskade på, jag hade så mycket gott i väskan borta i folkets hus så jag ville inte köpa någonting. Sen så gick vi tillbaka och packade upp. När vi tidigare hade varit där så såg vi att det fanns ett gym, och när vi kom tillbaka sa alla " Det är någon därinne! ". Ett tag senare, så gick det förbi en muskelknutte.
   Till middag åt vi tacos, jag var i gruppen som fixade köttfärsen. Jag som hade ätit tacos dagen innnan. Ganska gott fart det iaf. På kvällen fanns det inte så mycket att göra direkt, så man låg på sitt hårda liggunderlag, snackade och flummade sig samtidigt som man smaskade på godis.

   Dagen efter blev man väckt vid 08.30, man åt frukost och sen hade vi "lektion". Karin och Linda är så himla fokuserade på att göra en bra "stämning" i klassen när det faktiskt inte är några stora problem! Det är dom som gör att vi blir sura.


Behind the scenes

   Här är en liten video, "Behind the scenes with The Pretty Reckless".

   

   Tänk att Taylor Momsen är bara 17 år, född 93. Gud vad jag älskar hennes stil. Kommer ni ihåg när hon var den lilla gulliga tjejen i Grinchen!?


Pics from Yesterday

Mitzie ligger som vanligt ute på sin mysiga lilla stol, så gullig.


Blommor mamma hade fått från Rune.



The Skeleton Key

   Igår kväll så kollade jag på denna film:

   

   Den ser jätteläskig ut men det är den inte, man sitter väl och spänner sig lite då och då men så farlig är den inte. Det är Kate Hudson i huvudrollen, tycker hon gjorde det väldigt bra i den här filmen. Slutet är ju lite freeky, man får gissa lite själv vad som har hänt och vad som har hänt innan. Tror jag lyckades klura ut det någolunda.

   Rekommenderar den här filmen, den är ganska bra!
++++/ 5


Work I.P

   Det här är bara en liten del utav teckningen jag håller på med, men det är i den här änden jag har börjat.

   

   En liten kissemiss, kan se vad den ligger på än? Den här kommer att ta lång tid, ritar på ett A3.


Earring and Necklace





"Let the pictures speak"



The very last Saturday

   Idag så sov jag till 12.30, väldigt smart utav mig. Sova bort den sista helgen innan skolan börjar. Har inte hunnit göra så mycket, vi har ätit hos Rune och nu sitter jag och försöker lära mig "The only Exception" på gitarr.

   


This evening

Ikväll så har jag suttigt och lekt i Photoshop på brorsans data, han har hela "Adobe Master Collection" den lilla skiten, haha. Måste ta och öva lite iaf, till slut kanske man kan det någelunda.
Sen så har jag också kollat på två avsnitt utav Lost, som jag gör nästan varje fredag. Får stordamp att dom alltid måste sluta när det händer någonting rktigt spännade.

Det har varit lite tomt på nya teckningar dom senaste dagarna, förlåt för de. Har inte haft någon vidare fantasi. Vet inte vad jag ska rita när jag inte vill rita porträtt..


Just a little bite?

   Hur ska jag kunna "inte äta" det som finns i skåpet och kylen! Känns som att chipspåsen ropar efter mig. Är det möjligt? Nämen, allt ska sparas har jag sagt. Ska inte ta någonting, inte ens en liten knascht från godispåsen. Neejdu!

   


Infallible

   

   Provade denna, tycker den var riktigt bra. Tråkigt att dom ska sluta med den, men det var ju anledningen till att det var extrapris. Tänk att det bara var en ända kvar och den rätta färgen? "Lucky is my lastname". Den här håller nog ett bra tag, orkar inte precis använda varje dag.


Is she going to make it?

Var beredd på mycket tider.

Kommer Emma att klara att lämna böckerna på bibloteket, köpa godis på Coop och sen hinna gå till Parfymshopen och försöka hitta en bra foundation på 35 minuter? Vi får se.

   14.45. Framme i Ljusdal.

   14.47. Båda böckerna är lämnade.

   14.57. Efter att ha hämtat en stor Fanta, chips, plockat godis och pratat med Joppe som jag träffade på Coop (Han visste tydligen ingenting om måndagen), så var jag påväg till Parfymshoppen vid den här tiden.

   15.06. Det var inte direkt mycket rea, men hittade iaf en foundation som verkade bra som det var extrapris på. Min mamma har använt den förut, så då vet jag att den inte kan vara jättedålig iaf. Fick den för 80kr.

   15.11. Kom till busshållplatsen hela 9 minuter innan bussen gick. Har nog slagit något rekord, men med långa ben kan man shoppa snabbt antar jag.


New bag

   

   Mamma köpte en ny väska till mig, kan behövas. Pallar inte längre att ha gympakläderna i en ful liten ryggsäck. Den kan ju var bra att ha på måndag också när vi ska sova på Folkets Hus. Men nu måste jag skynda mig till bussen, ska lämna tillbaka böcker på biblioteket.


The jacket I want to order


   Det där är jackan som jag vill beställa, de andra är bara sånt som jag skulle vilja ha. Har typ fobi mot ringar, men vill ändå använda det. Jag har så knubbiga fingrar så jag tror dom ska fastna. Paranoid, Check!
   Den randiga tröjan är ju riktigt snygg också.


It always taste better

   När man själv har lagat eller bakat någonting själv, visst smakar det mycket bättre då?

   

   När min mamma gör sallad, så dränker hon den i olivolja. Spyr nästan av det! Därför ska man göra det själv, smakar mycket bättre! x)

   Vilket intressant inlägg va?

Folkets Hus

   Kom hem från Sara för några timmar sen, vi gjorde väl inte så jättemycket egentligen. Åt chips och kladdkaka, kollade på "The Last Song" (Den var ganska bra) och spelat lite tv-spel.
   Har också fått veta att dom två första skoldagarna ska våran klass sova på Folkets Hus i Hennan. Så då ska man komma konkandes på sovsäck, liggunderlag och en massa annat första dagen. Nästan ingen idé att typ fixa till sig lite heller, vi stannar bara på skolan tills 11.30.
   Men det blir väl kul ändå, hoppas bara att inte Karin och Linda har hittat på några dumma lekar..

   


I am really stupid..

Har haft min kamera iaf över 1 år, och nu hittar jag en inställning som är till för att ta närbilder. Har inte sett det förut, så nu är jag riktigt arg... men ändå glad att jag nu kan ta ganska fina bilder med kameran.








Nu är dom absolut inge redigerade, men ska fixa dom sen.


Kladdkaksmuffins

   Ska snart till Sara, ska sova hos henne. Men har inte haft någonting att göra idag så jag gjorde kladdkaksmuffins, som jag sen kunde ta med lite av till Sara.

   

   Lyckades riktigt bra med dom, men mamma var en aning störande. När jag höll på att lägga i smeten i formarna var hon liksom "Åhhh, jag vill ha lite smet. Snälla ge mig lite smet!". Sen när jag nästan var klar, och hande smet kvar som kanske hade räckt till två formar till, så snodde mamma till sig bunken.
   Till skillnad från resten av min familj, äter jag helldre fler goda kladdkaksmuffins än att klämma i mig en massa smet.

   


 

Burberry

Om ni inte visste de, så har Emma Watson varit modell för klädmärket Burberry.

   

   Men visste ni att killen till vänster är hennes egen bror som också har jobbat med henne? Han heter Alex Watson och är något år yngre än Emma. Tycker dom är sjukt lik varandra!
   Känner igen den andra killen från någonting, men kommer inte ihåg varifrån? Kanske någon film, vet ni?


My tips #6

  
   Ikväll så är det en film som heter "Uptown Girls". Har sett den någon gång förut, har för mig att den är bra. Den är med Brittany Murphy och Dakota Fanning. Brittany var ju skådesspelaren som dog för ett tag sen, tycker jag var väldigt sorligt, hon var riktigt duktig. Gillar alla hennes filmer.

   
   Den börjar om bara några minuter, klockan 9 på Tv3.


Kittens

   Jag och Sara gick tillsammans till Carro, vi fick ta en liten omväg för att man inte får gå över "Hagmans Bageris" mark längre. Väldigt varmt var det, gick bara i shorts och en tunn klänning.

   

   Vi satt väl mest och pratade när vi kom dit, läste Frida-tidning. Vi gick ut med Brolle en sväng (Carros hund), han var lite jobbig i början, höll på att slita av armarna av Carro.

   

   Efter att spelat lite Guitar Hero, gick vi över till Carros granne, Eva. Hon var våran lärare från 3:an till 4:an, Sara och Carro hade henne som lärare lite längre än mig tror jag. Men iaf så har hon kattungar, så vi var över och kollade på dom. Riktigt gulliga!

   

   En av dom få bilder dom inte vart suddiga, men istället blev det alldeles för ljust. Det var så mörkt så man var tvungen att använda bilxt.

   

   Naaw..

På vägen hem så hade det börjat dugga lite, så det vart små-kyligt.


A day with these girlz! :)

Imorgon ska jag hitta på någonting med Sara och Carro, jag vill vara ute och knäppa kort. Vi gjorde det bara för någon vecka sen, men då var det mer att man bara stod och log på bilderna. Nu ville jag ta nå riktigt coola bilder med snygg make-up och från olika vinklar.
Vi får se vad dom tycker om det.



Nu ska jag tillbaka till filmen, hörs imöra!


The Fast and the Furious

   

   Sitter och kollar på den här filmen med brorsan, den är väl okej. Jag ville helldre kolla på någonting annat. Vi får se om jag tittar klart på den.

   Har ni gjort den här måndagskvällen då? Njutigt av en sista sommarlovsdag? Kommit hem från en första skoldag? Eller kanske grubblat över att skolan börjar om en vecka, det har jag gjort ..


Waffles

   Till middag vart det goda våfflor med hallonsylt och grädde.

   

   Inte den bästa maten om man vill gå ner något kilo, sådär lite i slutet på sommaren, efter att ha ätit en massa glass och godis i två månader.


Hayley and Robert

   

   Hittade en lite rolig video med Robert Pattinsson och Hayley Williams. Tycker dom har ungefär samma personligthet på något sett, klickar lite?


Ellen

   

   Nu ska jag ta och kolla på Ellen Degeneres Show, börjar bara om några minuter på Kanal5.


Love at first sight


   
   Den här jackan ska jag ha! Gud, vad jag vill ha den.
Passar ju till precis allt, funkar med jeans eller med långt linne och tights. Tror att den skulle passa mig skitbra också, riktigt min stil. Eller den stilen som jag vill ha och tycker är sjukt snygg!
   Den finns på H&M.

The camera in my pocket

   
   Ska ut och knäppa lite kort på hus, det blir i svartvit tror jag. Om det blir någon bra bild så ska jag rita av den, då blir det lättare om det redan är i svartvit.


Apples

   Ska ta en paus från porträtt ett tag när jag ritar liksom för mig själv, om någon vill betälla ett porträtt tar jag fortfarande emot. Men nu ska jag börja rita mer vardagliga saker, natur, hus och andra sker.

   Började att rita äpplen idag, vart riktigt fint.

   
   

   Det var därför jag var ute och knäppte kort på våra äppelträd, kom på att det kanske fanns lite äpplen när jag satt och ritade den här. Funderar på att gå ut och fota sen och rita av någon bild jag själv tagit, men måste vänta tills golvet har torkat i hallen för jag kommer inte åt kameraladdaren..



Mitzie the Cutie

   Nyss så var jag ute och knäppte kort på våra äppelträd (ni ska få veta varför sen) och då hoppade Mitzie fram. Så kramgo som hon är ville hon absolut inte så still så att jag kunde knäppa kort på henne, så det vart en video:
           
              

   
  
   "Haha, vad gör lillmatte med dej? Naaaw"

   Till slut fick jag till en gullig bild på henne, inte för att den översta inte var gullig! Där höll jag ju i henne, därför ser hon ju så rolig ut.
  
   


Vegetables are always healthy

   Ja, vad gjorde jag och Carro då?
   Vi pratade, fikade lite, bullar och ballerina klämde vi i oss. Senare gick vi ut i trädgården för att kolla om det fanns några hallon. Men vi vågade typ inte plocka på grund av alla spindlarna.
Carro drog istället upp lite morötter!

   

   Åt lite artör också, eller inte jag.. Smakade inte precis så gott, men Carro knaprade på.

                

   Tog med lite in också. Ni kanske får höja ljudet lite. Det här är filmat med min mobil så jag kunde inte öppna den i Windows Movie Maker, blev riktigt sur då. Vi flummar oss litegrann.


Drawing, Sawyer: Done!

   
   

   Är så himla nöjd med den här, dom långa timmarna har lönat sig. Dom som inte har läst tidigare, så är Sawyer en av mina favoritkaraktärer i Lost, hans riktiga namn är Josh Holloway.Det vart lite slarvigt på slutet, så jag fixar nog till håret lite på höger sida när jag kommer hem. Ska till Carro nu.

   Min mamma håller nu på att måla golvet uppe i hallen, så vi kommer inte kunna sova hemma inatt. Vi ska sova hos Rune tills imorgon. Frågade först Carro om jag kunde sova hos henne, men hon och hennes familj skulle åka bort ganska tidigt på morgonen nästa dag.


Update: Såg att det här var inlägg 800! :)

Down to earth Hayley



   En liten video där man får se hur Hayley William (Paramore) bor. Roligt att se att kändisskapet inte har påverkat henne så mycket, vet dock inte hur länge sen det här filmades. She is really, "Down to earth".


Kiss me

   

   En gammal goding. Vet inte varför, men jag verkligen älskar den här låten!
Den här kommer jag ligga och sjunga i huvudet när jag lägger mig ikväll.


Inside the dressingroom

   I gävle så var jag inne på INDISKA, är typ aldrig inne där. Tycker att det mesta är ganska tantigt. Men iaf hittade jag en skjorta där som var ganska fin, men.. Ändå inte på något sett?

   

   Det är liksom lite tantig den här också. Men jag tror man skulle kunna göra den snygg om man har på sig jeansshorts och ett snyggt skärp i midjan?

Tycker ni att jag skulle köpt den?


Video #1, My little place

Tog med kameran när jag gick ut och promenerade, filmade några klipp som jag sedan satt ihop till en liten video.



När jag bara hade en bit kvar hem så såg jag tre som pojkar en bit framför mig. Två av dom (tror jag var tvillingar) tävlade för att komma först hem, så dom kutade förbi mig. Deras äldre bror gick efter med ett stort paket.

Han: "Hej!"
Jag: "Hejsan!"
Han: "Vad heter du?"
Jag: "Haha, Emma."
Han: "Hur gammal är du?"
Jag: "Jag är 15, du då?"
Han: "Jag är åtta" (Men stolt röst). "Men jag vet att jag ser ut som fem..." (och så såg han ledsen ut)
Jag: "Nejdå.. Det gör du inte!"

Haha, det var skitroligt. Han gav mig ett litet leende och gick iväg. Han var jättegullig, fast egentligen såg han ganska liten ut. Men inte skulle jag göra säga det och såra hans känslor inte! (A)


Forbidden Rose




Någon som vet om Avril Lavignes nya parfym "Forbidden Rose" luktar lika gott som "Black Star"?


What I Bought

Det vart ju ingen stotshopping i Gävle precis, vart bara detta:

   

   En halsduk från H&M (som jag ska använda i höst) och ett par jeans från Gina Tricot som jag antagligen ska klippa hål i. Dom är en aning för ljusa så jag vill tuffa till dom lite!


So Happy



   Trots att det är Fredag den trettonde, är jag så himla glad!
För någon vecka sen vecka sen skrev jag till Kan Dee (Sandra), älskar verkligen hennes blogg. Och idag fick jag ett jätterart svar från henne. Hon hade lagt till mig på Bloglovin, men snart så inser hon nog att det inte funkar.
    Tog bort mitt konto för ett tag sen, men av någon anledning finns den kvar om man söker. Jag kan dock inte gå in på den, kommer upp ERROR.. ?

Vill bara säga tusen tack till Sandra! :)


I´ve got a backproblem

   Har fortfarande skitont i ryggen, pallar verkligen inte att sitta och rita framför datorn. Men ändå vill jag att mitt porträtt utav Josh Holloway ska bli klart nu! I onsdags gick jag ju ungefär 5 km, och då vart det bättre ett tag. Så ska gå ut och gå nu en sväng!

   

   Svara gärna på inlägget under !

Skapat konto på videofy.me


   Har skapat ett konto på videofy.me, så att jag kan göra videoinlägg. Men planerar inte att prata som en bimbo i cam precis. Vet inte riktigt vad jag hade tänk filma. Har ni något förslag?
   Om jag nu har några som följer min blogg, så kan ni väl svara på den frågan. Är det någonting som ni vill se mer utav, kanske i ett videoinlägg?


CREEPY..

   

   När jag satt vid datorn nu och skrev förra inlägget så bara skramlade pennan på skrivaren till och flyttade sig säkert några centimeter. Fan vad rädd jag fart! Spökar det hemma hos mig? För det är helt omöjligt att jag skulle ha gjort det, skrivaren är så tung att den skulle inte röra på sig om jag dunsade till lite i tagentbordet... Döhtöhdööööh!! ^^

Became a long day

   Som sagt var jag i Gävle idag, satt på tåget klockan 10.

   

   Vad är jag inne på då?
   I väskan hade jag en Brejk, men åt inte den på vägen dit. Satt typ bara och läste, lyssnade på lite musik på youtube också.
   Gick först till Gina Tricot, dom hade lite rea, men tydligen tror dom att alla har storlek XS. Nämen, de bästa storlekarna var antagligen urplockade. Köpte iaf ett par ganska ljusblåa jeans där, gillade en tröja också men ville kolla runt lite mer innan jag köpte den. På H&M hade dom tydligen inte fått i höstjackan som jag såg på deras hemsida, så jag får beställa den istället.

   
   "Gallerian Nian"

   Var inne på hur många affärer som helst, behövde fördriva lite tid tills klockan 4. Hittade en snygg halsduk som jag kan börja använda senare för bara 30 kr, plus att den var asskön och mjuk!

   
   Det var några som spelade cool musik ute på torget, vet inte vad jag ska kalla instrumenten. Dom spelade med sånt som såg ut som typ bambu.

   

   Satt och åt glass, orkade inte ta kort på glassen. Eller ville inte, rättare sagt. Satt ganska mycket folk där, ville liksom inte ta upp kameran och ta kort på glassen! Ser en aning dumt ut, så den här bilden är från lite efteråt.
   Ser ni att det är Vero Moda där på sidan av bilden? Där brukar det alltid vara bra rea, men nu fanns det absolut ingenting..

   Hittade typ ingenting, det vart bara dom sakerna som jag har nämt. Innan jag gick tillbaka till stationen stannade jag för att köpa en liten korg (eller vad man ska kalla det?) med hallon. Så himla smarright med färsta hallon! Klämde i mig alla på vägen hem.

  

   Nu har jag jätteont i benen, man mår inte bra utav att gå runt i affärer i 4,5 timmar. Haha, det är inte bra att inte ha gått på toa på nio timmar heller! x)

   ps. Kan lägga upp bild på de jag har köpt senare, men orkar inte ka kort på när jag har det på mig. Isf blir det en annan dag.

Gävle-shopping imorgon



   Imorgon tar jag tåget till Gävle, ska hitta en höstjacka. Kanske blir några andra fynd också. Tåget går imorgon vid 10-tiden så måste vara uppe vid ungefär 08.15, måste ju ta buss innan.
   Har planerat att surfa med mobilen under resan också, som kommer bli ungefär 3,5 timmar tillsammans. Det är inte så farligt, kostar ju bara 9 kr. Har aldrig gjort det förut, har sagt till mig själv "När jag åker någon lång färd så ska jag offra 9 kr under en dag".


Happy B-Day Grandmá!

   Nu på kvällen har jag varit borta hos mormor (100 m härifrån), hon fyllde år idag. Hon hade sagt till oss att hon absolut inte ville ha några presenter, så jag köpte inga den här gången. Hon sa samma sak förra året, men då köpte jag ändå.

   
   Det vart två budapestbakelser och en massa annat smarrigt.

   
   Jag fick den lilla rosen! Mamma gav den först till mormor, men sen skyffla hon över den på min tallrik! ^^

   

   Hon hade köpt en massa godis också, men kunde verkligen inte klämma i mig någonting. Vart några smågodisar. Precis som förra året så sa mormor "Allt som blir över tar ni med er hem!". Så nu har vi en massa godis, två stora chokladbollar från finess och en hel budapestbakelse hemma!



Another look

   

   Har kommit en bit på den nu, nu har vid stubbet på haken, håret, shortan och bakgrunden kvar. Plus lite mer detaljer i ansiktet, ganska mycket kvar alltså. Är rädd för att börja med håret, vill inte att det ska bli missbildat!

Nästa gång jag lägger upp den ska den vara klar! :)

My tips #5

   
   Jag är en sån som inte håller på med någon sport, därför kan det ju vara bra att röra på sig lite. Har nyss kommit hem efter en lång promenad, tror det vart på 5-6 km. Men själv så tycker jag det är ganska så drygt att bara gå.. Gick två varv runt kaffebron, första varvet gick jäääätelångsamt. Men sen så ringde Carro och jag pratade med henne hela vägen hem.

   Så det är mitt lilla tips, prata med någon och använd headset. Tiden bara flyger iväg, och så känner man sig stolt där man kommer hem.


Stupid camera..

   Min kamera har hakat upp sig igen.. Tryckte på den, och så ville inte startbilden försvinna och själva objektivet vill inte åka in igen. Plus att det går inte att stänga av den. Så nu är det bara att vänta till batteriet dör, hoppas den hinner göra det innan klockan 4, så jag sen hinner ladda upp den.

   

   För jag behöver den klockan halvsju, då ska vi över till mormor. Hon fyller år idag, så vi ska väl gratta henne och så.


Bustier


Bustier från H&M. Riktigt snygg, skulle passa jättebra med min cardigan jag har på mig.
Passar väl egentligen till allt? Svart/vit är aldrig fel.
Ett riktigt kap. 129:-


Orkar fan inte sitta någe mer vid datorn, knappt suttit idag. Har bara gått in lite då och då för att skriva ett inlägg. Har så himla ont i ryggen.. Ajj.


Some new material

   Okej, det var faktiskt två paket jag behövde hämta. En aning jobbigt på bussen ska jag säga. Det jag hämtade var iaf lite nya papper, pennor och fixativ som man sprayar på teckningar så att dom inte ska kladda. Pennorna jag köpte har jag redan en förpackning, det är dom jag använder. Fast pennvässaren är borta, suddet är "slut" och pennorna är är typ sju cm!

   

   Det var mamma som beställde åt mig, så jag vet inte riktigt vart allt kommer ifrån. Men billigt var det iaf. Mamma hade köpt först fixativ på bokhandeln för 209 kr! Helt sjukt, jag vet. Men vi lämnade tillbaka det när hon såg att på den den sidan som vi köte allt det här kostade det bara 65 :-.


Get a package



Ska ta bussen 14.30, och hämta ett paket på posten. Hah, jag låter som Kissie, Usch! x)


Svar på kommentar



   sv: Tack så jättemycket!
Anledningen att jag svarar i ett inlägg är för att det här var riktigt freaky!
Jag är inte direket ett fan av Justin Bieber, men bara för några minuter sen så var jag riktigt uttråkad. Jag tycker att Ellen Degeneres Show är bra så jag tänkte att jag kanske kunde kolla på någon intervju med någon kändis där på youtube.
   "Haha, kan ju kolla om Justin Bieber har varit med", tänkte jag då. Det var han, så när jag hade kollat klart på de, då gick jag in på bloggen och såg att jag hade fått en kommentar och då var det den här frågan! Lite konstigt var det iaf?

   Nu till frågan. Jag vet inte riktigt, när jag ritar av någon så brukar det vara för att jag tycker om den kändisen. Men jag håller med om att det skulle vara lite roligt att rita av honom. Vi får se, kanske gör det om jag får något ritar-ryck någon gång! x)


The Only Exception

Riktigt bra låt med älskade Paramore!
Paramore "is the only exception" rättare sagt.^^




Not very good with water-colours

   Tog en stor trädgårdsbok och letade upp nå blommer jag ville måla av, men så hittade jag en cool bild som antagligen var målad i akvarell. Ritade av bänken med blommerna gjorde jag lite själv.

   
   Ser att färgerna på alla blommerna inte riktigt hör ihop, skär sig lite eller vad man ska säga. Men som sagt, det har var bara lite utav en testmålning.

   

   Haha, har stökat till ett bord som var helt tomt innan jag började.


Lily Allen in new ELLE

   
   

   Fick en ny Elle-tidning i brevlådan, eller "mamma" då, men brukar sno åt mig den precis när det kommer! Har bara bläddrat igenom den hittills, men ikväll så ska jag läsa intervjun men Lily Allen!


Grumble

   Gud vad min mage låter, har inte ätit någonting sen klockan 11. Ska gå och ta en macka eller nåt, lite senare ska jag lägga upp en bild jag har börjat måla. Vet inte om jag kommer fortsätta med den, det var mer som ett test hur det skulle gå för att jag är verkligen inte bra med vattenfärger.


What can I do?

   Min mamma var ju på auktion för någon dag sen, ni vet när jag vart utelåst? x)
Men iaf kom hon hem med en massa saker (en del en aning onödiga), här är iaf en tavla hon fick med sig hem:

   

   Skulle vilja ha en tavla i mitt rum, har abslut ingenting på väggarna. Inga tavlor, inga affischer. Så kanske får ta denna tavla då. Har jag nämt att jag och mamma kanske ska byta rum? Kanske är på tin för lite förändring, mitt rum har sett likadant ut i snart 6 år !


2 weeks left

   
   En härlig bild från ute på gårn.

   Sommaren är snart över och skolan börjar, plus att jag hade någon jättekonstig dröm inatt om skolan. Det sjukaste var att jag hade alarmet på och stängde av det och somnade om och drömde att jag sedan vaknade och att jag hade försovit mig när det för första dagen i skolan. Alltså, en av dom verkligaste drömmarna jag haft!

   'Jag fick panik, klädde på mig, och sprang ut till bussen. Sen när vi kom till Stenhamre, så åkte vi någon väg över skolan på något sett och så kom vi upp till lärarrummet "med bussen", haha, någon slags infart?'

   Jadu, det blir nog några fler konstiga drömmar dom närmaste två veckorna..



Sneak Peak, Sawyer

   

   Har börjat rita av Sawyer, en av karaktärerna i Lost. Tror det kommer likna han mer sen när jag ritat till hans stubb på hakan. Sakta men säkert går det framåt.


Design

Vad tycker ni om den nya designen?


A mess, then success

   Vi var och åt hemma hos Rune, ganska gott var det, någon köttgryta. Men sen så sa Rune "Skulle inte en kladdkaka sitta fint?" Så jag gick hem och gjorde en kladdkaka och sen skulle dom komma.

   

   Jag trodde att jag hade gjort någonting fel med receptet, fick tanken att jag kanske hade tagit för mycket smör. Det hade börjat lukta bränt inne i ugnen så jag visste inte vad det var för fel? För det brukar inte hända. Så antagligen var det den nya formen jag använde, tror inte den var så bra.
   Jag var beredd på att kakan skulle bli misslyckad, men den vart faktiskt väldigt god.

   

   Lite för kladdig i mitten vart den, men lite längre ut mot kanterna : HELT PERFEKT!
Mamma och Rune har inte kommit än, konstigt?


Lady Gaga

   
   Lite coola faktiskt, skulle vilja ha den första.


It does´nt work...

   

   Har suttit och försökt bränna över lite nya låtar till en CD, men det verkar inte funka. Försökte 3 ggr, men nu har jag fått nog. Har ritat klart min första beställning nu (hoppas hon blir nöjd!), har nyss skickat ett medelande till henne.
   Igår började jag skissa upp Sawyer, eller Josh Holloway som han heter i verkligheten.


Curly

  

   Testade något nytt med locktången. Vart ganska fint.
Tog mitt kortaste uppklippta hår på både sidorna och lockade det, sen tog jag resten och gjorde en lång fläta (man kanske inte ser flätan så mycket). Gulligt vart det, och tog inte alls lång tid. En halvtimme, 45 minuter max.
   Kanske har såhär i skolan någon gång.


Talented Girls

   

   Har tagit bort "orginal-länkarna" eller vad man ska kalla dom och lagt till två väldigt talangfulla tjejer. Dom är jätteduktiga på att teckna ska jag säga. Följer själv deras bloggar varje dag. Klicka in vettja!


This is the 'thank you' I got!

   Tog inte med mig mobilen och nycklarna när jag var ute och gick, för jag skulle bara vara borta i typ en halvtimme och både Dennis och mamma var hemma. Det skulle jag ha gjort...

   

   När jag kom hem så var ingen hemma, vart så himla sur då. Då gick jag till mormor för att hon har en nyckel, sån otur som jag har var inte hon heller hemma och hon är verkligen "alltid hemma". Då visste jag fan inte vad jag skulle göra.
   Plus att jag sa till brorsan att han skulle säga till mamma att jag hade var ute och gick en sväng. Självklart så kom han inte ihåg det. Det gjorde mig ännu mer arg, för att jag var den enda som kom ihåg hans namnsdag idag och det här är tacken jag fick!
   Så jag gick över till grannen och frågade om jag kunde låna telefonen, ringde till mamma och frågade var hon var någonstans. Tydligen hade hon och mormor stuckit på auktion. Vet inte varför jag vart lite tårögd, kanske för att jag just hade varit ute och gått och var jättetrött och kunde inte komma in. Så det var ett tvärt "tack för lånet", och jag var lite oförskämd.

   Mormor kom iaf efter ett tag och släppte in mig. När brorsan kommer hem ska han få en riktig utskällning utav mig!


Take a walk

Ska ut och gå lite.. innan det börjar regna.


Look want I've found!

   

   För någon dag sen tänkte jag: "Jag ska nog köpa något ritblock med A3-papper för jag har inget". Och så hittar jag ett nästan oanvänt block med just A3-papper. Det har hänt väldigt ofta att jag har tänk på något och sen bara dyker det upp, haha.. En gåva! x)
   Så nu kan jag börja rita lite större, då kan man ju göra riktigt stora och fina ögon på människor!


Pretty in "Green"

  

Some Candy

   Lite såhär dierkt efter middan är det gott med godis, enligt mig! ^^
Nämen, ska spara det till Lost klockan 8, nu ska jag fortsätta med ett porträtt.

   


Dinner at the old table

   

   Åhh, det är så irreterande! Varför måste mamma göra allting på en gång?
Hon håller på och målar och tapetserar i hallen, så alla grejer därifrån är ihoppressade i mitt rum. Varje gång jag ska gå och lägga mig håller jag på och snubblar! I vardagsrummet står ett stort skåp i vägen som har målats och samma sak i köket, mamma har målat köksbordet så vi kan inte äta där.
   Jag är en sån person som inte ens kan slappna av i en soffa när klädseln har åkt ner eller soffkuddarna har åkt ut, och hur ska jag klara det här? Det var nu att vi satt och åt middag vid bordet precis bakom datorn, där jag nu sitter.


Boring Friday

Har inte hittat på något speciellt idag, betällt lite grejer på internet. Nya pennor och spray som man tar på teckningar så att dom ska hålla sig fina och inte kladdar. Bra att ha, kommer inte ihåg vad det heter?
Har också varit på flugjakt med flugsmällaren, alltså... Den där äckliga lilla flugan var efter mig!!

Tog den här bilden på mitt öga idag, ett under att den vart ganska bra.


Flowers

   Tog kort på lite olika blommer i trädgården för någon dag sen när det var fint väder.

  
  
  

   Den sista bilden är ju riktigt cool tycker jag. Gud vad jag önskar att jag var bra på att måla med akvarell, då skulle man kunna måla jättefina blommer och landskap. Måste ta och träna på de...


Watching eye

  

   Ritade denna för några månader sen, satt forfarande kvar i blocket. Ville sätta in någon bild i en ram och det här var typ den ända som passade. Brorsan sa att det såg lite läskigt ut, haha. Tycker lite samma sak, men det här är ingen bild jag ska ställa bredvid sängen inte...


It´s a beautiful day

  

   Gick upp lite tidigare idag, solen sken genom fönstret när jag låg i sängen så jag fick lite energi utav det. Hittills idag så har jag ritat och suttit ute i solen och läst lite. Såg grönt inne minst i fem minuter när jag kom in, haha.

   Har också satt in en av mina mindre teckningar i en lite fotoram, ser lite freeky ut. Ni ska få se den sen.


Wynaut : Done

   Som jag skrev i ett tidigare inlägg idag så har jag gjort klart teckningen av Sanna Holmberg (Wynaut).

  
  

   Är väldigt nöjd, håret kanske jag ska göra några ändringar på för det ska egentligen vara mörkare. Om man bedömmer på likhet så kunde det nog inte bli bättre tror jag, vart jättenöjd med ansiktet.
   Nu så har jag fått en första betällning, lite roligt, så ska börja på den. Sen ska jag rita av Sawyer från Lost, den kommer nog bli riktigt frän. (Hoppas jag..-.-)

Dagens TIPS #4

  
   Denna gång tipsar jag om TRESemmés Shampoo.

   
   (Ignorera dom ruttnade päronen bakom)

   Mamma har köpt det här nu till mig, köpt det en gång förut också. Det är jättebra, innehåller mycket (nästan en liter!) och är inte allt för dyr när man tänker på hur länge en tub håller.


Old spice

   Nu ska vi till Rune och äta middag, ni kan väl ta och få er ett skratt när ni kollar på den här videon.

   Igår så såg jag på Ellen DeGeneres show, där visade dom en skitrolig reklam som har visats i USA på tv. Han i reklamen var gäst, en riktigt rolig kille.

Här är reklamen för Old Spice. Check it OUT!

  


Home

   Har varit hemma ett tag nu, kom hem från Sara för ungefär två timmar sen.
  

   Orkade inte sätta mig vid datorn direkt, tagit det lite lugnt framför tv:en och kollat på Top Model.
Igår när jag först kom till Sara var Carro också där, men hon kunde inte stanna så länge... snyft. Senare på kvällen gjorde vi kladdkaka, hade lite grädde till också, riktigt mumsigt. När vi klufsade på kladdkaka, satt vi samtidigt och kollade på skräckfilmen MadHouse.
   Den var en aning äcklig och konstigt, men läskig var den inte. Älskar verkligen skräckfilmer, men den där vi inte min typ. Det var lite överdrivet med musiken, det var som att dom försökte göra den läskig. Men Sara var rädd hon.. Haha.

   Stannade uppe till ungefär klockan tre, vaknade vid 12.30. Haha, vi kollade på två avsnitt utav "Hem till Midgård", ni vet med Lillsnorre och Tyke (Tyke inte duuoom!).

   Innan jag gick till Sara så gjorde jag också klart porträttet av Wynaut (Sanna Holmberg), ska lägga upp bilden ikväll. Så höll ögona öppna!


Sova hos Sara

Nu ska jag först äta och sen sticker jag till Sara, ska sova hos henne. Vi hittar nog på något kul!


Mary-kate

Äntligen klar med mitt porträtt av Mary-Kate Olsen :

  
  

   Gjorde klart den alldeles nyss för jag var väldigt trött på den här nu, så det vart lite slarvigt på håret i slutet. Men jag vill så gärna börja på ett porträtt utav en annan, den här gången en kille. Vem kan det vara säg?
   Jag är ändå väldigt nöjd med den, känner att jag utvecklas efter varje teckning jag gör. Tror det här är en utav dom få personerna som jag har ritat av som faktiskt har att ansiktsuttryck, ett glatt leende.




Mycket i tankarna

   Har gjort mycket nu på kvällen, spelat lite gitarr, ätit våfflor (mums!), fixat naglarna och tittat på Lost. Borde ta och lägga mig snart. Sara och jag pratade om att man borde vänja sig att lägga sig lite tidigare, annars kommer man inte kunna somna sen när skolan börjar... Fyfan för skolan !

   Jag har så mycket i tankarna när det gäller att börja 9:an, alla nationella proven, vad som kommer hända med min "matematik" och vem vi kommer ha i engelska? Om man kommer kunna hålla uppe betygen att dom inte faller ner..


New clothes

Lite nya kläder jag har köpt/fått i födelsedagpresent.

  

Svart linne - H&M
Svart-vit kavaj - ONLY (Present av mamma)
Jeans - H&M
Shorts - GinaTricot

  

Rutig klanning - ONLY (Present av mamma)
T-shirt - Lindex (Fick den gratis när jag köpte en annan tunika, som jag glömt tagit kort på.. -.-)

   

Jacka - Ginatricot
Vit tunika - ONLY

   Har också ett nytt linne som jag fick utav Sara som jag också glömde ta kort på, men den kanske kommer kommer upp någon annan gång.



Lite motion och tv-snack

  
 
   Jag och Sara gick runt kaffebron, ca. 3 km. Kanske inte är så långt, men det var ganska jobbigt i värmen. Men man ska inte klaga, helldre att det är jättevarmt än att det spöregnar.Köpte en nogger på pizzerian också, gött på med glass.

   Sen gick vi hem till Sara, drack en massa saft och satt och pratade i hennes rum. Vi satt och diskuterade allt konstigt som pågår i LOST. Det var typ Sara som fick mig att börja se på Lost, men har bara sett fram till tredje säsongen (Det visas på tv400 på fredagar). Så det vart att jag berättade en massa som har hänt i början som hon kanske inte kom ihåg helt.



Hoppas på blekning!

Ska ut och gå en sväng med Sara om en stund, har tagit lite citron i håret så vi får se om det bleks i solen. Neej, nu håller solen på att försvinna, fan!
Kom tillbaka skolen och gör Emma glad! ^^


Nyttig Frukost



   Kanske inte det godaste som finns men... Jag vill börja äta lite nyttigare. Inte bra med bara en massa macker.
Igår kväll så bäställde vi pizza och åt hemma hos Rune (Oj, så nyttigt!). Plus att jag fick en sak utav Rune, en digital Fotoram!
   Först tänkte jag: "Jaha... Varför har han köpt en sån här dyr sak till mig?" Men tydligen så hade han fått den gratis när han köpt lite andra saker på någon affär. Och då tänkte han att jag kunde få den eftersom jag är intresserad av foto och allt.


Hungrig..

   Jag tror inte min mamma har någon koll på tiden, jag har inte ätit någon lunch och ingen middag. Klockan är fan snart halv 8!
   Nu ska jag gå och ge mamma en riktig utskällning!^^


Dear Mr. President

Ignorera hans roliga namn (Ni vet nog vad jag syftar på), lyssna på videon.
Skitduktig är han ska jag säga!



Nikon D3000

           
   Gud vad jag vill ha en sån här systemkamera! Är så trött på min dåliga digitalkamera..

   Både Sara och Carro fick varsin systemkamera i konfirmationspresent, är så himla avundsjuk! Haha. Men allvarligt, det känns som att jag skulle kunna ta jättefina bilder bara jag hade en bra kamera. Fast det tror jag iegentligen att alla skulle kunna göra.

   

   Den här gulliga bilden på Mitzie har Sara tagit.


Första Augusti



   Tänk att det är första Augusti!!
Vi börjar skolan om tre veckor imorgon, usch. Jag vill inte tänka på det.


   Det vart inte att jag kollade på hela "The Green Mile" igår, kollade på ena reprisen av Lost istället. Det var ett av dom bästa avsnitten jag har sett iaf. 'Dom andra' hade lurat Sawyer att tro att dom hade satt in en pacemaker i honom som skulle döda han om hans puls gick över 140. Så himla spännade, och så kunde ha inte berätta för Kate heller, för då skulle dom sätta en i henne också. Men som han fick veta sen.. Så fanns det ingen pacemaker.


RSS 2.0