Glädjen med att rita.

Blir så sjukt glad när man verkligen ser att man har utvecklats. För ett år sen tyckte jag att jag var någelunda bra på att rita, och ur andras ögon kanske dom tycker samma sak. Men nu så blir det nästan att jag skäms när jag tittar lite längre bak i arkivet. Men det är ändå roligt att titta tillbaka och se skillnaden, "då och nu".
Det här är tre av dom teckningar jag har ritat under ett år:


Här är alltså en bild på Selena Gomez, ritade den för ungefär ett år sen.


Här hade jag precis lärt mig "suddtekniken" på blont hår. Att man skuggar bara och sen tar man ett spetsigt sudd och drar slingor. Det här skulle föreställa Hilary Duff, inte så värst likt.


Den här var det inte länge sen jag ritade, är otroligt stolt över den. Ni som har följt LOST, ser nog att det är Sawyer.

Önskar ju att det gick lika bra med gitarren... Haha.


Solskensbullar

Som sagt har jag bakat fika som ska säljas i lärarrummet. Trodde att dom skulle bli helt misslyckade för dom ville inte jäsa i början. Men efter jag gjort dom till bollar och sen under bakduk trog det på rejält. Efter dom varit inne i ugnen var dom säkert 3 ggr så stora som när jag först lagt dom på plåten för att jäsas.
Så nu blir det stora kaffebrön dom får köpa, vet inte hur mycket vi ska ta för dom? Kanske 8-10 kr?

"Nu skall de gödas", lärarna alltså.. Om ni inte fattade de^^

Vet inte hur jag ska ta dom till skolan imorgon? I påse blir det bara förstörda... Vi får se hur jag gör. Föresten, bilden är tagen med min brorsas mobil, Sony Ericsson Vivaz.


Wednesday

   Idag så hade jag på mig min långärmade tröja från Kandee, love it! Men bara för det så får jag såklart någon sånfläck på ryggen. Måste ha varit något på ryggstödet, men som tur va så försvann det efter jag skrubbat. Har varit lite dålig på att skriva vad som händer under dagarna på bloggen men vad jag gör i skolan är väl inte direkt det absolut intressataste?
   Fick tillbaka min SO-uppsats igår, tydligen lyckades jag få VG- när det bara var en G-uppgift? Är väl nöjd, men lite konstigt är det ju? Hade tydligen skrivit bra "reflektioner" på egna tankar. Men om man kan få Vg borde han väl ta och säga det också?

   
   Random bild jag har tagit. Får mig att tänka på varmt väder... Det var 3- grader imorse!


Wait.. and Wait

   Håller på och bakar solskensbullar (tror jag dom heter), men just nu håller dom på och jäsa. Håller på och bakar för att jag ska ta med mig imorgon till skolan och dom ska säljas upp hos lärarna. Vi får hoppas att dom inte blir degiga som förra gången, för då kan jag absolut inte sälja dom!


Bobo

   

   Assnygga skor från Nelly.com!


Mirror




Kandee-stuff



Det här är vad jag köpte, som sagt så fick jag tygpåsen på köpet för att jag var en av de 50 som beställde först i helgen. Är riktigt nöjd med dom! Verkligen älskar den som är långärmad (de två tjejerna)! Sitter som en smäck ska jag säga. Ärmarna var inte heller för korta som de flesta tröjerna är på mig, så är det när man är lång.


Detta lyckades en klasskompis med!



Såg så sjukt roligt ut när tre brandmän kom inspringade.


Happy

   

   Nu har mina tröjor från Kandee kommit, en långärmad tröja och en T-shirt. Plus att jag fick en tygkasse på köpet, och allt fick plats i det här lilla paketet som kom i brevlådan! Trodde först jag att dom kanske hade skickat en i taget när jag såg paket, väldigt litet var det.
   Visar kläderna senare!


Haircolour

   
   Älskar verkligen Fokis syster Fays hårfärg! Den är så sjukt fin. Jag, till skillnad från nästan alla 15-åringa tjejer i Sverige, har aldrig färgat håret. Anledningen till det är nog att jag vill liksom inte fastna i färgningen. Jag vill inte hålla på och färga håret hela tiden. Men om jag nu skulle färga håret någon gång skulle jag kunna tänka mig att ha ungefär samma färg som Fay.


Det var ju på tin..



I julas så var jag med på någon intervju, kommer inte riktig ihåg om vad. Men iaf så skulle man få en biobiljett för det, och nu... Så fick jag den. Nej, det tog ju inte lång tid alls! x)

Haha, så nu är frågan. Har ni något biotips?


MovieNight

   När jag kom till Carro så åt vi Tacos, vart mycket tacos för mig under två dagar! Ut ju till middag dagen innan och till lunch samma dag. Sen så kollade vi på 40 year old virgin, en riktigt rolig film. Samtidgt klämde vi i oss en massa remmar köpa på Dollar&Store. Helt sjukt att dom kunde vara så goda.

   Senare spelade vi lite GuitarHero, eller mest Carro då. Suger på GH jag..
  

   När klockan närmade sig 11, så gick vi ner och tittade på slutet utav Norbit, kommer ihåg att jag såg den på bio med pappa och brorsan förut. Sen satte vi i Mean Girls, gud vad länge sen jag såg den! Man har ju fan ingen fritid längre så man kan inte sätta i en film och koppla av.
Vi somande väl kring 2 kan jag tänka mig.

   Nästa dag (Idag då) så satt vi lite med SO-uppsatsen, inte för att det gick så bra. Blev att vi tog någonting att äta istället. Först Äppelpaj, lite mer remmar och sen saft. Lite innan fyra började jag gå hem, Carro följde med en bit.

   
   Det vart ovanligt fint väder idag faktiskt, lite kyligt ändå men solen tittade fram.


Home

   Kom hem för ett tag sen, har tagit en god Cocosboll och mumsat på.

   

   Nu måste jag ta och skriva klart min dumma uppsats, sen så ska jag skriva vad jag och Carro hittade på i helgen. Vi skrev lite på uppsatsen hos henne men har fortfarande ungefär hälften kvar..


Sover hos Carro

Ska till Carro nu om en stund, tror dom kan skjutsa mig.



Såhär har jag håret idag, lite ovanligt. Men passar ganska bra i det.


Beställt från Kandeeshop.se

   
   
   Det här har jag nu betällt från Kandee, ni vet väl att det är rea där och fraktfritt!
Och dom 50 första som shoppar där i helgen får en gratis tygpåse på köpet. Så kanske finns en sån i paketet på tisdag eller onsdag!


Why do the raindrops fall from the sky?

   Har regnet precis hela dagen, jag menar det verkligen. Klockan är halv 11 och det har regnat sen sju i morse? Helt sjukt...

   

   Det har hänt ganska mycket idag, kanske inte ska berätta allt här men kan ju säga att brandkåren fick komma för en väldigt dum anledning. Såg jätteroligt ut när tre brandmän kom i sina dräkter, eller en av dom var en "brandkvinna" tror jag.
   Nu på kvällen så har jag ätit tacos och sen kollat på Lost, jag blir så sur över att det alltid ska ta slut när man absolut inte vill att det ska sluta. Imorgon ska jag gå upp tidigt och sätta mig med min SO-uppsats, när jag har gjort klart den så är det bara... 1,2,3.. Tre uppsatser kvar!


Cooling där..




Jag är med och tävlar...

   Jag är med och tävlar om att vinna GH6 hos Kattis Testad.
(Klicka bara på bilden för att komma till inlägget)




Allergisk mot värme

   Okej, det kanske är att ta i.
   Var på sjukhuset idag. Alltså, jag har väldigt känslig mot ljus, det gör så att jag blir varm. Samtidigt är jag känslig för värme och blir lätt väldigt röd i ansiktet. Och när jag står upp så blir jag alldeles röd om fötterna med orangea/rosa fläckar. Bland kan det bli likadant ända upp till knäna. Men nu har jag fått veta att jag har typ ytliga blodkärl som reagerar när jag blir varm, som jag nästan alltid är. Rättare sagt är jag väldigt konstig.. Det blir som en allergisk reaktion.


Chocolate Macadamia

   

   Medans jag och Carro väntade på bussen i 40 minuter så satt vi och åt Ben & Jerry's som vi hade köpt på Coop. Säger som det stod i en text på svenskan. "Om man gör någonting hela tiden betyder det ingenting", glass för 50 kr köper man inte varje dag inte.


Workshops and Dogge

   Jag och Carro gick upp till gymnasiet, dom hade sagt att vi skulle vara där klockan 8 och välja en workshop men sen så började det inte förrän klockan 9.10. Så man fick sitta och vänta i Aulan ett bra tag. Det var någon tjej som pratade om Barnkonvektionen. Sen så hade vi lunch, efter det skulle man på workshopen man valt.
  
    Vi valde "Diskriminering p.g.a sexuell läggning", det var i en timme. Sen skulle vi tillbaka till Aulan, dit skulle Dogge Doggelito vara. Jag trodde att han skulle prata om sånna saker vi hade gått igenom under dagen, men han gjorde typ standup. Det var faktiskt ganska roligt, han berättade om hur han växte upp till att bli rappare. Han växte upp i Botkyrka precis som jag! Självklart så rappade han också. Det vart inte precis någon "konsert" som jag skrev något inlägg innan.

   Efteråt kunde man få köpa en bok som han hade varit med och skrivit (tror jag) och få hans autograf. Jag och Carro gick fram bara för roligt, är inte direkt något "fan" av honom.

   
   Boken hette "The latin kings" såg jag nu.

    
   Jag tog kort på Dogge och Carro tillsammans, jag ser fan inte klok ut på bild tagen med blixt så ville inte vara med.

Haha, han bah: "Var det roligt att jag kom då?"
Vi svarar: "Öhhm.. Jaarå!" (Big smiles)


What if..?

   

   Planerar att köpa en systemkamera till jul, tror att jag kanske kommer ha råd men isf är jag helt pank efteråt. Så kanske köper bara en bättre digitalkamera. Såg denna i posten.
   Den verkar jävligt bra, 14 mpixel, 10x optisk zoom, 3" skärm, filmar i HD och så har den en massa andra bra funktioner. Allt detta är mer av önsketänkande, kommer säkert inte köpa en för att jag vill shoppa mer kläder eller något? x)




Photos from 2010-19-09

Lite kort jag tog för några dagar sen, alla på samma dag.



Ohhh, sockerdricka!


Älskar verkligen dom här blommerna, har tagit kort på dom många gånger. Men nu snart kommer dom vissna, då blir Emma ledsen..


I´ve been a very.. very.. bad Girl

   Haha, vad känner ni igen det ifrån? Just de, "Telephone".
   När jag kom hem tröck jag i mig två bitar tårta och sen en halv Brejk och en halv Japp. Har bestämt att jag inte ska äta godis tills höstlovet nu. När allt vi har hemma är borta, då är det slut med godis för min del. Det blir en popcornpåse varje helg istället.

   

   Nu ska jag ta och kolla på Idol, slutaudition!

Gymnasiet

Imorgon ska vi upp på gymnasiet hela dagen, tror alla 9:or i hela kommunen ska vara där. Har inte riktigt fattat än vad det är vi ska göra. Tydligen ska det vara någon typ av konsert där också (Många konserter nu..). Dogge Doggelito ska vara där. Lär ju blir intressant, kan ju ta med kameran iaf.



Vem vet, vi kanske får en "cykel på köpet?"


Man får nu längta till helgen igen

   Idag så hade vi inte så jobbiga lektioner. Matte, svenska och sen Syslöjd. Under våran håltimme, så var det typ "konsert" som 4:orna (tror jag) hade gjort. Lite smått gulligt i början, men efter ett tag så var man så himla trött på deras pipiga små röster. Det är ju någon speciell dag idag? Någonting med fred att göra, det var iaf därför de hade ordnat det här.

   Sen så hade vi Idrott, men det vart lite tight med konserten så vi behövde inte byta om. Vi tränade bara på att läsa karttecken, alltså orientering.

   

   Fick sitta och vänta på bussen ensam ett tag, Carro åkte hem under dagen för hon mådde inge bra. Men sen kom Stina, Ida och några andra.


Com Hem, bästa reklamerna



Den här senaste Com Hem reklamen är ju bara för bra!
MUMS säger jag!


Isabelle Strömberg, Portrait

   Satt och ritade den här igår i någon timme.

   
   Ser nu att läpparna är halvfärdiga, allt syns på bild vettu. Såg det inte annars, ska fixa till det!
  
Isabelle är en av mina favoritbloggare. Följer många bloggar, men om vi säger att jag bara kan sitta vid datorn någon minut så är det hennes och Kandees blogg jag läser. Riktigt coola tjejer! :)


PAAAIN!

   Renskrev uppsatsen under två timmar i sträck! Snacka om att jag har kramp i handen nu!

   
   Bild tagen från Google


Tomorrow

   Har ritat klart ett porträtt på Isabelle Strömberg nu, började med den för någon timme sen. Ni ska få se den imorgon, det är för mörkt för att ta kort på den nu. Så titta in imorgon!

   Nu ska jag ta och duscha, sen blir det chips framför tv:en med familjen :)


Plugg..

   Inte en sån rolig födelesedag inte, har suttit med en uppsats i kanske någon timme. Nu är den iaf klar, ska renskriva imorgon efter skolan och inlämning på tisdag.

   

   Satt och knaprade på lite nötter samtidigt. Måste träna in biologin senare också, jag, Sara och Carro ska ha redovisning om LSD och sniffning imorgon. Skulle egentligen förbereda en bokrecention till imorgon också, men glömde kriterier-pappret i skolan (Tänkte i fredags att det var någonting jag hade glömt).
   Säger som Carro: "Vi vet inte vad order Fritid betyder längre.."


Happy Birthday you 2!

Idag så fyller brorsan 17 år och min lilla favoritkisse Mitzie fyller 6 år! Haha, jag vet! På samma dag.




Saturday

   

   Hann inte blogga någonting igår för jag följde med Carro, Stina och Ida ner på Ljusdal. Först var vi hon Ida ett tag, sen träffade vi Sabina som hoppade av tåget. Hon gick i våran klass i 7:an, men nu så bor hon i Uppsala. Gud vad länge sen jag såg henne. Hon hade med en kompis och så träffade vi Ebba också.

   Verkligen inte min "stil" att hänga ute på "stan" klockan 10 på kvällen. Men jag menar, lite social får man väl ta och vara ändå.


Kolsvedjastugan

   Vi åkte till Kolsvedjastugan för att det var någon tjej som skulle ha konstutställning där. Men tydligen hade dom tagit bort hennes tavlor och det fanns bara 4 stycken andra tavlor där. En av dom kostade 5000kr! Men iaf så fikade vi där, jag åt världens sötaste kokoskaka.


Thursday, 2010

   
 
   I skolan har det inte hänt något speciellt, haft matte, svenska, No och musik. Den här skolveckan har gått riktigt fort, bara fredag kvar. Måste verkligen börja på min SO-uppsats idag, jag som sa till mig själv att börja med den tidigt den här gången och vad gör jag? .. Inlämning på Tisdag!


I want to draw Kesha

   Vill rita av Kesha, funderar på att rita på ett stort papper och en bild på hela hon, inte bara ansiktet. Gör nästan aldrig det. Ska först rita av Runes pappa, men efter det då. Funderar på någon av dessa bilder:

   
   

   Just nu känner jag mest för den sista, tror att den kan bli riktigt snyggt med benen och skorna.
Men vad tycker ni?


Basic, Gina Tricot

   
   Stör min på att den här tröjan aldrig kommer på reor! Har nästan inga tröjor som är över röven, och tycker verkligen om denna. Fast ändå så tycker jag inte att den är värd 199 kr? Den har funnits i Gina Tricots sortiment (eller vad man nu ska säga) jättelänge nu! När blir det rea?

   Jag brukar alltid kunna fynda snygga cardigans, på Vero Moda hittade jag förut en lång blå cardigan med dragkedjs-detaljer för bara 75 kr.


Beställt katalogen

Har tagit och beställt skolkatalogen nu, tror att vi glömde det förra året för jag kommer inte ihåg om vi har den här hemma. Gud så dom jag ser ut igår, skulle ha lockat håret eller nåt? Skrev ju att min lugg åkte fram så det ser ut som att jag har värsta feta håret med fotoblixtsaken.



Skoljoggen 2010

   Fattar inte att man klarade det, jag och Carro sprang 4 km runt kyrksjön.

   
   Kyrksjön, bild tagen från Google.

   Man behövde ju inte springa om man inte ville, men tänkte... Vi går ju i 9:an och har aldrig sprungit. När starten gick så sprang typ alla skitfort, jag och Carro lullade på lite sådär. Sen vart ju alla trötta, så vi hamnade före. Körde ett bra tempo hela tiden. Kom ifrån Carro lite på slutet, men tror hon tog igen lite. Sprang på 26 minuter blankt, och Carro kom ungefär en minut efter. Tyckte vi gjorde det skitbra!
   Såklart måsta tidningen vara där, kommer nog vara en ful bild på mig i mitten av sidan (hänt förr..). Plus att jag nästan råkade springa in i fotograften i starten när hon stod framför.

   Under dagen hade vi nästan inga lektioner, på So:n hade vi håltimme, och så hade vi bara engelska och spanska. Lugn dag rättare sagt!




Alice Hagerbrandt



Den här tjejen är så sjukt bra! Älskar denna typ av röst, slår vad om att hon kan sjunga lite rockigare också. Hon kommer gå långt! :)


My little angel..



... who left a rat by the front door!


Yummie

   

   Mamma gjorde smulpaj, mums!
Egentligen tänkte jag göra det, men det var så himla stökigt i köket så jag pallade inte. Men jag hämtade iaf äpplena från våra trän. När jag hoppade för att greppa tag om det största äpplet så fick jag ett annat äpple i huvudet. Ajj!


Sorry for all the flowers

   Har inte knäppt kort på några dagar så det blir mycket av mina bilder på blommer. Iaf när jag bara håller på att skriva om dagen.
   Gick bra uppe på gymnasiet, min och Andreas nya mattelärare heter Bengt Olsson. Mattelärare vet jag inte riktigt, men vi kommer träffa han en gång i veckan, börjar på fredag. Åkte ju med Pajen, hans bilbälten dumma sig. Så när vi åkte dit, tog det några försök tills jag kom loss. På tillbakavägen använde jag inte bältet, vågade inte. (Thaaha! Stygg jag är!)

   

   Under tiden jag varit hemma så har jag bara suttit med SO-uppsatsen. Men kom på att vi har en lång håltimme imorgon, så jag kan göra det sista då, så kunde jag sätta mig lite vid datorn nu.


Lärarrummet

   Just nu är jag en ny vikarie på min skola, sitter vid datorn i lärarrummet.
   Haha, nej då. Sitter i lärarrummet, det gör jag, men bara för att dom har strulat till det. Ska upp på gymnasiet med Pajen för att träffa en mattelärare. Men idag så vart det att vi inte hade någon Elevens val så nu måste jag sitta och vänta tills 14.20, när jag egentligen borde vara hemma och skriva på min So-uppsats... Morr!
   Skulle ha fått slutat klockan tre i vilket fall, men nu kan jag inte heller skriva något på SO:n heller.




Work all day

   Jag var så himla korkad igår att jag glömde bort uppsatsen helt. Så idag har jag skrivit ungefär 2 sidor till, men är ändå inte riktigt klar. Ska skriva om påsken och sen mina egna åsikter. Sen så måste jag ju renskriva det också, förhoppningsvis hinner jag med allt imorgon efter skolan.

   

   Idag så kom brorsan hem efter att ha skogsvandrat 5 mil med skolan. Hans mobil hade gått sönder, inte att han tappat den i en lera eller något, den hade bara lagt av. Men nu så använder han min mobil. Antagligen ska han väl köpa en ny snart.
   Nu på kvällen så har jag tagit det lite lugnt, har ju suttit och skrivit smått hela dagen. Vi alla delade på en familjepizza vid halv 8-tiden, hade knappt ätit på hela dagen. Jag och Carro skulle egntligen gått ut och sprungit idag, men jag hade inte direkt någon lust efter att jag fick så jävla ont i öronen igår när jag var ute och sprang.
   Skoljoggen är på Onsdag, hinner jag komma i form tror ni?

New Ipods

   Det har tydligen kommit några nya Ipods.


   Skitcoola små saker, men ändå.. Hur många är det egentligen som fortfarande köper mp3-spelare? Alla köper ju dom senaste mobilerna. Dom här nya Ipoddarna (haha, va man nu ska säga) är ungefär dubbelt så stor som din tumme. Går på ca. 900 :- tror jag det var.


Contest

Är med i tävling hos http://nattuchan.blogg.se/.
Tävlar med denna teckningen:




Portrait

   Har ritat ett porträtt till Rune på honom, som han sedan ska ge till sin pappa. Sen ska jag rita av hans pappa och Rune ska få den. Tjänar in en liten slant på det också. :)

   
   

   Den ser ut att vara så sjukt ljus ut på bild, är lite mörkare i verkligheten. Det är fortfarande någonting som inte stämmer med den, det är likt Rune men det är ändå något som inte ser rätt ut. Ögonen kanske går för mycket neråt eller så kanske måste det var lite mörkare kring själva ögat. Ska fixa till den lite innan jag ger den till honom.

Computer-Cat!

Vad gör Mitzie när jag inte är hemma?



Sitter vid datorn såklart!


Stupid Essay

   Har en uppsats som jag måste skriva klart tills på tisdag, oj vad roligt. Har skrivit nästan en sida, men det ska iaf vara på 2 och en halv. En bit kvar då alltså.

   

   Mina cambilder passar då inte ihop med texten jag skriver till den. Orkar absolut inte skriva på någon dum uppsats... Senare ikväll kommer ni iaf få se ett nytt porträtt jag har ritat. Titta in igen då!




Sing out loud

   Efter jag har kollat på Idol så blir jag alltid på ett sånt jävla sjunghumör. Älskar verkligen att sjunga, det dåliga är väl att jag inte vet om jag är bra eller inte.. Jag och Sara funderar ju på att sjunga på skolavslutningen nästa år, tycker att vi låter ganska bra iaf.


Pixie Lott

Gud va denna tjej är duktig, diggar denna låt och hennes cover på "Use Somebody".




After

   Det vart inte så stor skillnad efter frisörbesöket, inget man ser så mycket på bild iaf.

   
    Lite mer uppklippt och lite kortare.


Thursday

   Vad har hänt idag?
   Började med Matte, sen var jag och Sara och pratade med SYV (Studie- och yrkesvägledare), pratade lite om gymnasieval och sånt. Blev lite förvånad av betygpoängen jag har. Men tror jag kommer sänka i några ämnen på grund av nya lärare.
   Efter en lång lunch så hade vi musik. Tycker musik är ganska roligt nu när man inte har Anders. Sista lektionen var Studietid med 8A. Några av dom är riktigt dryga ungar.. Jag, Sara och Carro bytte sal.

   


Sebastian Krantz?

Var det bara jag som tyckte mig se att Sebastian Krantz kommer vara med i Idol imorgon. Ni vet när dom visade vad som händer imorgon. Om det inte var han så var han iaf sjukt lik!


Om ni inte vet vem har är så var han iaf med i Talang.
Haha, han stod framför mig och Carro i Lustiga huset på grönan för något år sedan!


Get in shape

   Jag och Carro planerar att springa skoljoggen nästa vecka, problemet är att man inte alls har någon kondition. Men bestämde mig ikväll för att gå ut och jogga lite. Sprang runt kaffebron helt utan att stanna, är sjukt stolt över mig själv! Det var runt 3 km.
   Skoljoggen är runt kyrksjön och på 4 km. Så med lite mer träning kanske jag kan klara det.

   

   Ganska passande bild, bara det att jag inte springer runt och tänker på öl. ^^



Before.. later "After"

   Det var för dåligt med ljus när jag kom hem för att kunna ta en efterbild idag, så det blir imorgon istället. Men så här såg mitt hår ut innan jag gick till frisören. Som ni kan se är det typ absolut inge uppklippt längre.

   

   Kanske passar som ny profilbild? :)


Hairdresser

    Ska sticka till frisören nu, tänk om jag hade haft tiden igår istället! Skulle ju varit perfekt inför fotograferingen, men som vanligt har jag alltid otur..


Really bad Photo

Vi tog kort i till skolkatalogen idag, usch.. Det vart inge bra. Hon valde den sista bilden där min lugg åkt fram så det ser ut som att det är alldeles fettigt!

Klass 9A


En suddig bild jag tog med mobilen, men man ser lite iaf. Jag är den tredje högst upp från vänster. Åhh, mitt jävla dumma hår, FAAN!


Sally Mann

   På Bilden i skolan ska jag börja med ett arbete om Sally Mann.

   

   Håller just nu på att leta efter bilder på landskap som hon har tagit, men hon är mest känd för bilderna på hennes barn. Men nu är det såhär att det finns en annan tjej som också skriver om henne, och hon kommer nog använda mycket av bilderna på hennes barn så jag vill inte göra likadant.

   Nu ska jag ta och skriva en liten läxa vi har i engelska. Vi ska hitta på en person och skriva om hans/hennes personlighet. Vi har hållt på och lärt oss "Personalitywords" på engelskan, så det är meningen att vi ska använda så mycket av dom som möjligt. Sen så börjar ju Idol också!


Military


Den är jackan är så sjukt cool! Den här typen av stil gillar jag, plus att jag passar väldigt bra i grönt. Vet inte riktigt hur mycket den kostar, sparade bilden för ett tag sen. Men jag skulle chansa på ungefär 399 kr.


Some hairstuff

   

   Äntligen har mamma köpt lite hårsnoddar och hårnålar. Hårsnoddarna snor alltid mamma åt sina blöta penslar, och då blir dom förstörda efteråt för att dom torkar när dom är uttöjda. Hårnålarna kan man ju säga att jag använder en och sen försvinner den!


Kinda warm

   

   Det har varit någelunda varmt dom här två senaste dagarna, skönt de. Men på morgonen är det alltid dimma och kallt så man packar på sig en massa kläder som man sen får bära på.
   Idag så har det väl inte hänt så mycket, vi hade frisbee (stavning?) och brännboll på idrotten. Fick till några riktigt bra träffar på brännbollen. Carro och Idil stod i cafeterian och Sara åkte hem för hon mådde dåligt, så vi vart inte så många tjejer från våran klass på idrotten.
   Imorgon är det fotografering! Jag vill inte..


A new portrait

   Håller på och ritar ett porträtt till Rune nu, en bild på han. Vi ska äta grillat hemma hos han senare, då kommer också hans pappa vara där. Då ska jag ta ett kort på honom och rita av han också, och sen tror jag tanken var att dom skulle byta med varandra. Att Rune får ett porträtt av sin pappa (vet inte vad han heter) och hans pappa får ett porträtt av Rune.


Applecake

   

   Idag så har Lars och Mona varit och hälsat på, det var dom som bodde i vårat hus innan oss. Tror inte att jag har träffat dom sen jag var typ 10 år? Men iaf så stannade dom på fika och så gick dom på en liten rundtur i huset. Mamma har ju hållt på och renoverat, så det ser inte precis likadant ut som förr.


Something's Gotta Give

   Kollat på denna film ikväll.

       

   En riktigt bra film! Den är skitrolig, en aning seg på sluten men ändå så himla värd att se! Harry (Jack Nicholson), dejtar Ericas (Diane Keaton) dotter, sen får Harry en hjärtattack och är tvungen att stanna i hennes hem. Då börjar det hända mycket mellan dom två kan man väl säga.


Scorett


Sjukt dyra, men så sjukt snygga!


Me and my Flowers

Några kanske har märkt att jag verkligen älskar att knäppa kort på blommor.






Right on!


"Fighting for peace is like fucking för virginity"

Texten är ju bara för bra, en tröja från kandeeshop.se.
Om jag var halft rik så skulle jag absolut köpa denna!


Friday

   Dagen började med spanska, tycker att spanska-lektionerna är ganska roliga nu faktiskt. Förut när vi hade Tony var det så himla drygt. Sen på SO:n så skrev jag klart uppsatsen och lämnade in den. På Idrotten skulle vi har varit ute, men tydligen var vi inne ändå, trots att det var bra väder. Vi kommer väl få vara ute i regnet på tisdag antar jag.

    

   Sen så var det matte och engelska efter lunch. Sista lektionen alla veckor är Bild, som är det absolut roligaste. Nu ska vi börja med ett konstnärsjobb. Man ska skriva och göra ett collage, har valt att skriva om Fotografen Sally Mann.


Already September 2nd

   Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen den här veckan, förlåt för det. Har haft så himla mycket att göra. Har nyss suttit och renskrivet en uppsats om Judendomen och jag är ändå inte klar. Men jag har lektionen på mig i skolan imorgon också.
   Men i veckan har det hänt lite saker iaf, våran klass ska stå i cafeterian, vi har fått en till mattelärare och har fått reda på att det är fotografering nästa vecka (help me!).

   

   Haha, pajade lampan i badrummet för ett tag sen. Så fick duscha i mörkret! Undrar om jag tog mammas schampo? x)


RSS 2.0