Färdigpackat, Stockholm.. Nu kommer jag!

Är nu färdig med packningen, det är mycket man ska ha med under två veckor. Är sur över att jag inte kommer kunna ta med mig plattången för mamma behöver den, men jag behöver faktiskt plattången mer än hon!^^



Känns som att det kommer bli jättefint väder här hemma nu när man åker, vill inte åka! Kanske låter konstigt när man ska till Stockholm men... Finns inte så mycket att göra, höh, det lät ännu konstigare. Men jag kommer sakna Sara och Carro.



Nu ska jag ta och sova, måste upp klockan 6 för att tåget går 8.
När jag kommer tillbaka blir det en riktig bildbomb!


Kick ass



Ska titta på Kick Ass nu! ^^


Hemma

   Cruising.. Inte min grej!

   Det var inte roligt med Rune, mamma och brorsan. Fast var bara med dom ett tag, gick till Stina, Ida och Nora sen. Hände inte så mycket då heller. Man såg en massa folk från skolan och så.
   På vägen hem stannade vi vid Statoil, Rune köpte en körv med bröd till sig själv och lite godis till oss.




Innan vi åkte

Rune: "Emma, ska du följa med då?"
Jag: "Nja... Jag vet inte."
Rune: "Men kom igen, det kommer vara massa snygga killar där."
Jag: "Haha, .. visst!"




Lite humor då.^^




Cruising

Idag är det Cruising nere på Ljusdal, tror inte jag har varit på det förut men nu så har Rune frågat om vi ska följa med. Antagligen så följer jag med, känner mig inte så fräsch för att gå ute men.. Mamma sa det för ett tag sen så jag har inte hunnit duscha eller nå -.-.


Bild från Google, den kanske är förrförra året eller nå?


World Trade Center

   Har kollat på en två timmar lång dokumentär på Tv4Fakta, handlade om World Trade Center. Egentligen vet jag redan det mesta (har sett filmen också), men nu fick man också se en massa videos från medborgarna i Manhattan/New York som var där när det inträffade.


Så himla hemskt...

   På dokumentären såg man människor som flyr och som är i chock på gatorna. Det är lite konstigt också, det inträffade den 11:e September och i Usa skriver man det 9/11, tillsammans blir det 911 som är numret till polisen.   
   Så det kanske var förbestämt en lång tid tillbaka?




Verkar som jag alltid börjar dagen vid 12?

   Vet inte riktigt när jag somnade igår, klockan halv 3 kanske? Låg och läste, jag kunde inte sluta. Så blev det att jag gick upp klockan tolv ännu en dag. Har inte hinnit med mycket, ätit frukost och fotograferat lite.





   Den här helgen ska jag kanske klippa gräset hemma hos Rune och tjäna lite pengar.


Ska äta rester..

Borde ta och äta, mamma för snart något utbrott på mig.. x)


In one month, it´s my B-Day!


Det vart en till bild med Mitzie.

Tänk att jag fyller 15 om precis en månad? Nu ska jag låta som min mamma och säga att tiden går så himla fort. Snart går man ut Högstadiet, sen tar man studenten och flyttar hemifrån. Haha, min pappa har inte heller koll på tiden, han trodde jag skulle fylla 14..

Längtar tills jag fyller år iaf, vill ha pengar. Känner mig så himla pank och jag vill inte hålla på och ta ut från banken.


Fredag

   Tänk att det nu har gått ungefär en tiondel utav sommarlovet! Den här sommaren kommer gå lika fort som året innan...



   Dagens planer förstördes för att jag försov mig.. Tänkte ta bussen till Hudik och bara "titta" runt lite, om jag ska shoppa vill jag hellre göra det i Stockholm. Men sist jag var i hudik såg jag lite snygga jeans som jag inte hann prova.
   Iaf så försov jag mig, typiskt. Så nu hinner jag inte låna någon bok på biblioteket heller. Ville ha någonting att läsa hemma hos pappa där jag ska vara i två veckor. Annars har det inte hänt så mycket idag, har inte orkat skriva något på bloggen förrän nu.


STURMSGÅRDEN



Svar på kommentar



   sv: Tack så jättemycket! Jag använder Faber Castells blyetschpennor, 2H - 6B, dom är inte så märkvärdiga. Har haft dom i ungefär sex år, kanske borde fundera på att köpa nya? ^^


Chokladbollar

   Gjorde chokladbollar, och dom försvann på sisådär 25 minuter..


   Alltså, jag åt inte upp alla själv. Det vart fyra var, men dom var ändå ganska stora. Så nu känner jag mig som en liten tjockis.




I´ve got no life



   Fullträff!^^

   Kollat på videon till Miley Cyrus låt "Party in the USA". Är så sjukt uttråkad så jag räknade hur många gånger hon håller på och tar sig i håret.
   HELA 13 GÅNGER!
Har dom ingen fantasi?




My Look Today



Svart Cardigan - Lindex
Klänning -
H&M

   Snart så ringer nog Carro, borta på konfalägret hade dom tydligen blivit riktigt uppskrämda när ledarna hade berättat spökhistorier och Carro skulle berätta lite. Borta på "Sturmsgården" där dom är går det rykten om att någon har hängt sig och det är faktiskt ganska läskigt där på något sett.


Me playing guitar

  Jag är inte alls bra på att spela gitarr, men tänkte lägga upp en liten video när jag spelar introt till "When I look at you".



   Är så sur över att jag inte fått tagit några lektioner än, men jag står på väntelista. Det är så himla drygt! Så jag har bara försökt lära mig så mycket som möjligt på egen hand.
   Har bestämt mig för att ta med gitarren till Stockholm, är ju hos pappa i två veckor så jag klarar mig inte utan den! Plus att vi åker direkttåg hela vägen, så det blir inte att jag måste bära på den i Gävle.


VÄRLDENS GODASTE TUGG!



Detta sitter jag och smaskar på just nu, har bara några kvar.. awww.


Hållt tillbaka tårarna!

Satt och kollade på Grey´s Anatomy nyss, gud vad det var sorgligt. Satt och höll tillbaka tårarna hela tiden för att mamma och Rune satt och tittade dom också. Då ville jag inte sitta och storböla. Nu är det sommaruppehåll för Grey´s Anatomy, kommer sakna det!
Nu tror jag ska ta och duscha, gillar inte att göra det på morgonen, det blir inte lika fluffigt och fint då på något sett. Blir en snabbduschning då för att Carro kanske ringer igen. Hon ringde igår kväll tre ggr, och jag märkte det inte, så ska inte missa det den här kvällen också.

HÖRS IMÖRA MED ÄNNU FLER INLÄGG!
TODELO!



"What's wrong with these photos?" Photos

   Tycker den här delen av Ellen DeGeneres show är en av mina favoriter. Hon visar bilder som tittare har skickat in, på dom är det något allvarligt fel. Dom roligaste är nog skyltarna tycker jag.



   På ett annat avsnitt var det någon som hade skickat in en bild på en "mat-artikel" i en tidning där det stog "Yellow Curved Fruit" brevid en knippe bananer! Liksom, är dom helt dumma i huvet? ^^


Magnum Strawberry White


   Min hand såg röd ut?

   Brorsan cyklade iväg och köpte glass, sa åt han att köpa den här åt mig. Min absoluta favorit, så himla god!
VILKEN ÄR ERAN FAVORITGLASS?


Mitzie ligger och sover



   Man måste ju ta det lite lugnt också.
Mitzie följer mitt exempel där hon ligger på soffan!

Work in Progress, Olsen-twin

   Det är en ganska svår bild jag håller på med nu, men jag gillar att utmana mig själv lite. Vi får se sen hur den ser när den är klar!



   Vet inte riktigt om det är Mary-kate eller Ashley, men är ganska säker på att det är Mary-Kate. Fast vad spelar det för roll egentligen? Just nu är jag jättenöjd, det här är den perfekta teckningen att träna på att skugga i ansiktet, som jag själv tycker att jag är ganska dålig på. Har lite kvar i ansiktet, och sen är det dags för håret!



Svar på kommentar


  sv: Tack så mycket!:)
Nej, jag har inte löshår. Skulle ändå kanske vilja ha det, inte för att få håret långre utan för att få det tjockare, tycker det är så fint. Skulle vilja ha typ Miley Cyrus hår! ;)



Vill fotografera..



   Igår så började jag på en ny teckning, när jag kommit lite längre på den kan ni få se en liten "Work in Progress".
   Åhh, nu vill jag så gärna gå ut och fotografera. Ha på mig något fint och göra en ny header, men det är svårt att ta kort på sig själv när man bara är "själv". Fast just nu är jag ganska nöjd med min header, så det blir väl när jag kommer hem från Stockholm.
   Haha, när jag satt och åt lunch för ett tag sen såg jag Sara och Carro och resten av alla i konfan cykla förbi (konfaläger). Längtar tills dom kommer tillbaka... Pratade med Carro nyss, hon och Sara hade iaf haft roligt. Hoppas att jag hinner träffa dom innan jag åker. Annars blir det den 6:e Juli!


Seriekväll idag

   Först blir det Ugly Betty (Men egentligen är hon inte ful, dom är dumma) och senare på TV3, The Mentalist.


   Två bra serier på raken, jag vet inte varför men jag har alltid gillat mordgåtor eller vad man ska säga? Tycker att alla CSI är bra. Ni vet det finns ju "Miami" och "NY".

Vilka serier diggar ni?


A closer look at my dress!

   Klänningen jag hade på mig på skolavslutningen har jagi nte riktigt visat upp här på bloggen, här syns den lite tydligare:


   Det är jättefint med nitarna!
Den fanns bara i jättesmå -och stora storlekar, så det vart att jag köpte storlek 36. Den är bara lite tight upptill annars passar den bra. Höh, man får en stor bak i den också! Kan väl både vara positivt och negativit antar jag.. ^^


Busschaufförer



   Har ni någonsin sett en ung busschaufför?
Det har då inte jag gjort, är inte de lite diskrimminering? Hah, men jag menar, det kan ju inte ta så länge att bli en busschaufför så att man sitter framför ratten när man är i 50-årsåldern? Dock tycker jag "En busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör", passar bättre på en trevlig gammal farbror!^^



Trökiga jag..

Vart inget "kolla på tyger", tänkte: "Det är säkert helt urplockat".
Kunde ju bara ha åkt för att ha någonting att göra, men... Nej, jag pallar inte.


Tisdagens planer



   Jag har fått nog utav att sitta hemma och dryga, nu får jag ta och hitta på någonting!
Idag så åker Carro & Sara på konfaläger, hoppas dom har roligt men jag däremot kommer ha väldigt tråkigt. Tänker åka till "stan" och gå till våran tygaffär, dom ska tydligen stänga ner, och då har dom 50% på alla tyger. Vi får se om jag hittar någonting!
   Fint väder, så nu har jag på mig klänning. Just de, hade glömt att hämta mina priser hos Sara igår trots att det var jag som sa att jag skulle göra det, det bara försvann! Dom stod iaf utanför dörren imorse!


DAGENS TIPS #3





   Den här gången tipsar jag om Neutrogena Daily Scrub och LdB, fresh´N Fruity. Neutrogena har nog det flesta testat vid det här laget, men tankte på den dåliga reklamen dom visar med Vanessa Hudgens (tycker hon är så himla barnslig i den) hela tiden. Den gör iaf verkligen så att huden blir alldeles len och fin.
   LdB, Fresh´N Fruity köpte mamma på Dollar&Store för ett tag sen och är en BodyLotion för sommaren. Den luktar jättegott´!


Lady Gaga - Alejandro



Vad tycker ni om Lady Gagas nya låt?

Själv så tycker jag inte den är lika bra som resten av hennes låter, men den är okej.


Perfekt till sommaren - H&M


   Den grön/lila klänningen har jag, den är jättegullig!
Allt finns som sagt på H&M.


Nevnarien - Snabbskiss



   Tänkte att det kunde vara roligt att rita av Nevnarien, gjorde den dock väldigt snabbt så det kanske inte vart hur likt som helst, men tycker den vart fin ändå. Tror jag höll på med den i nästan två timmar, vet inte?

   TAR GÄRNA EMOT BESTÄLLNINGAR, DET KAN VARA PORTRÄTT PÅ BÅDE DJUR OCH MÄNNISKOR.
Skriv då bara en kommentar :)


Blommat ut

   Det är jättefint ute nu, äntligen lite varmare. Det har bara varit en massa regn och moln hela helgen. Men det ska det inte bli den här veckan, det har jag bestämt.
   Kommer nog bli att jag bloggar ganska mycket den här veckan också, p.g.a att både Sara och Carro ska på konfaläger. Kommer inte ha någonting att göra. Sen när dom kommer tillbaka från lägret, då åker jag till Stockholm, så himla typiskt säger jag bara!

   Här är lite bilder som jag knäppte för någon timme sen:







Ny kort cardigan



Blå kort cardigan 99:- / Lindex

Ignorera mina lila ben på första bilden, jag blir så när jag fryser.


Taylor Momsen, DONE!

Har glömt bort min Taylor Momsen- teckning lite, men igår kväll så fortsatte jag med den. Och nu är det klar!




Efter alla timmarna jag har spenderat på den är jag jättenöjd. Det finns lite detaljer på håret som jag inte orkade göra, både på p.g.a att jag tänkte att det kanske skulle se dumt ut och jag vill verkligen börja på någon nytt.
Har hela sommarlovet framför mig.


NY PROFIL



LÄNGTAR!

   Gud vad längtar till upplösningen av Grey´s Anatomy på Onsdag!



   Här är en liten smygtitt!


Maggie Simpson

Haha, jag målade av Maggie Simpsons!



   Vart hon inte gullig? Ganska enkel att måla. Ritade först av bilden när jag satt vid datorn på ett enkelt vanligt papper. Sen stod jag vid fönstret och kalkerade av på ett Akvarell-papper.
   Det vart inte att jag målade på duk, för jag ville kunna sätta in den i en ram!

Vad ska jag måla?



   Funderar på att måla på duk, men jag vet inte alls vad jag ska måla. Har inte alls någon bra fantasi, har länge velat måla "The simpsons", vi får se om jag hittar någon bra bild.
   Men först måste jag städa lite på rummet innan jag tar fram ännu mer grejer!

Den äckliga tanten



Hittade en bild på Google hur den äckliga tanten i "Drag me to Hell" ser ut i verkligheten. Hon ser verkligen bättre ut! ^^


Drag me to hell


   Som sagt såg jag "Drag me to Hell" igår med Sara.

   Filmen handlar om en tjej, Christine, som jobbar på banken. Tror hon var i avdelning för lån och sådana saker. En dag kommer en gammal läskig tant in och säger att några män försöker ta hennes hus p.g.a av att hon in har betalt sina lån. Gamla tanten hade redan fått två undantag innan och hon kunde ha fått ett tredje om Christine var villig att försöka. Men hon gör inte det för att hon ville göra som chefen tyckte, Christine var nämligen en av dom personerna som kunde få en befodran.
   Iaf blir tanten jättearg, och hoppar på henne på parkering när Christine att på väg hem. Den gamla tanten säger sedan en förbannelse över en av hennes kappknappar. Förbannelsen hon får över sig kallas Lambia (tror jag, det kan ha varit "lamia").

   Filmen var ganska bra, specialeffekterna var lite "over the top" ibland så att det såg väldigt fejkat ut. Men annars, helt okej.

   7/10


Blommerna jag fick av mamma



Mums!



En sån gottegris jag är!


Lördag 12/6


   En bild från när jag kom hem igår efter att ha varit i kyrkan. Tycker mitt hår var väldigt fint, och med min lilla gulliga rosett jag köpte i torsdags.

   Idag lyckades jag sova till nästan klockan två, trots att jag gick och la mig vid tolv. Det är liksom 14 timmar! Vet inte hur jag lyckas, är iaf utvilad. Var till Sara idag, gick till henne i den "fina" vädret, det regnade. Så jag gick med ett paraply och höll på att trampa på 20cm långa maskar.
   Hemma hos Sara satt vi vid datorn, och kollade på film. Vi såg "Drag me to Hell", sa berätta lite om filmen i ett annat inlägg.

   Just nu väntar jag på "huvudrätten", mamma har typ gjort trerättersmiddag.

Tacos



Till middag vart det tacos och mamma hade köpt jordgubbar, och hon gjorde kladdkaka. Vi firade att sommarlovet är här kan man säga. Fick en bukett blommor utav mamma också, hon tyckte att jag hade lyckats så bra med betygen. TACK MAMMA! <3
Har självklart tittat på Lost, det var skitspännade. Ville inte ens gå ner och hämta kladdkaka när dom ropade på mig. Nu tror jag att jag ska läsa lite ur "Ljudet av ditt hjärta", lånade den igår. Det finns ändå ingenting på tv, och orkar inte sitta vid datorn mer.


MTV Movie Awards 2010

Har nyss kollat på "MTV Movie Awards 2010"



Lyckades nästan gissa rätt i alla kategorier.^^
Men det här var vinnarna:


BEST MOVIE: The Twilight Saga: New Moon
BEST FEMALE PERFORMANCE: Kristen Stewart - New Moon
BEST MALE PERFORMANCE: Robert Pattinsson - New Moon
BEST BREAKOUT STAR: Anna Kendrick - Up In The Air
BEST COMEDIC PERFORMANCE: Zach KaliFianakis - The Hangover (Baksmällan)
BEST VILLIAN (Skurk): Tom Felton - Harry Potter And The Half-Blood Prince
BEST FIGHT: Beyoncé Knowles vs. Ali Larter - Obsessed
BEST KISS: Kristen Stewart & Robert Pattinsson - The Twilight Saga: New Moon
BEST WTF MOMENT: Ken Jeong - The Hangover, Naked Trunk Suprise
GLOBAL STAR: Robert Pattinsson
BEST SCARED-AS-SH**T PERFORMANCE: Amanda Seyfried - Jennifer´s Body
BIGGEST BADASS STAR: Rain

Tycker det var onödigt mycket Twilight, men.. x)


Mina fina skor.. förstörda.

Bara för att vi måsta stå i gräset och gruset när vi tog kort med klassen, är nu mina gulliga klackskor förstörda. Det är ju inte precis några billiga skor av något skitmaterial heller, undrar hur dom kunde gå sönder så lätt? :(




Sommarlov!

Nu har jag sommarlov, så himla härligt. Ska tillbringa lovet med kompisar, slappa, Stockholm, bada och självklart blogga!

Klockan 8 samlades man i kyrkan. Såg ut så här idag:



Fick betygen också, jätteglad, kunde nog inte blivit mycket bättre. Sen så skulle vi knäppa kort, men jag började fan nästan grina. Kunde inte alls titta upp, bländades utav solen. Så jag ser jävligt mobbad ut, därför har jag klippt ut mig själv på det här kortet. Vi kan säga att jag var fotografen!^^


Fina flickor!


Hårspännsrosetter från Lindex



    Dessa köpte jag på lindex för jag var tvungen att köpa för 30 kr till för att kunna byta boleron och köpa en annan cardigan som kostade 30 kroner mindre. Då sa hon i kassan: "Vi har 50% på alla håraccesoarer, där kan du nog hitta något".
    Hittade dom här då, jättegulliga! Men skulle nog inte ha köpt dom i vanliga fall. All¨tså om dom kostade ord. pris 29:- st. Dom är vldigt små så dom är inte riktigt värt det. Men 15:- st, absolut! ^^


Åhhhh!



MYGGBETTEN SOM TAR LIVET AV MIG!
Intresseklubben antecknar...


Torsdag 10/6

    Imorgon är det skolavslutning! Men det känns ju redan som man har sommarlov, man ska ju bara till kyrkan och det kanske tar en timme.

    Idag hade jag lite sovmorgon p.g.a att vi serverade igår, kom hem vid 23.00. Vi städade ur skåpen, och drog vinnarna i lotteriet på morgonen. Det är ett lotteri vi har gjort i klassen för att tjäna ihop lite pengar. Sen så var det modevisning i Aulan med kläderna som har gjorts på syslöjden under terminen. Jag, Sara och Johanna var med, men vi gick bara vi vår egna kläder.   
    Allt gick bra, var jättenervös. Det hade tydligen gått rykten om att någon skulle kasta vattenballonger på modellerna, men dom vågade iaf inte då för ingenting hände.

    Vi slutade 11.00, och då åkte jag in till Hudik, skulle byta ut en bolero som mamma hade köpt till mig och så köpte jag en klänning och två gulliga rosetter.


Balen

   Nu skriver jag det här i början, så att det inte blir något "missförstånd". Det här är inte våran bal. Jag och Carro var servitriser på 9:ornas bal igår kväll, nästa år är det våran tur.

    Direkt när jag kom hem från skolan tog jag någonting att äta och sen började jag locka håret, tog en evighet! Jag var klar med håret när Carro skulle hämta mig och en kvart. Så det vart lite stressigt.
    Carro och jag hade typ precis likadana kläder, precis samma blus från H&M. Hon och jag hade på oss höga svarta pumps, men vi tog av oss dom för det var alldeles för jobbigt! Det vart ballerina istället.


Nervösa flickor!

    Vi började severa vid ungefär 18.30. Jag gjorde kvällens första tabbe, glömde vänta på nickningen från Joppe om att vi skulle börja när vi stod vid borden. Så jag började bara, men det var bara vi som servera som märkte det så.
    Vi skulle alltid se till att det fanns mat på borden, fylla på potatis, dricka och såser och servera spett. Man kände sig jättedum när man gick mellan borden och kollade ner i bägare! ^^
    Ärligt talat, tror jag vi hade roligare än 9:orna under middagen, vi höll på och skratta och skojja bakom vid köket. När dom hade ätit klart så fick vi äta, vaniljglass med jordgubbar, chokladsås och maränger till efterätt klämde vi också i oss.


Det var någon slags "show" efter middagen, men vi fick nöja oss med att kolla från fönstret.

Sen bytte några av oss om, för vi fick ju också vara med och dansa. Det vart inte mycket dans, men iaf. Jag och Carro "försökte" bugga några gånger!^^ Vet inte om det gick så värst bra. Det var skitrolig att kolla på när Pajen och Lotta dansade (lärare), Lotta är en bit längre en pajen. Maggan dansade också med några av killarna från nian, hon var typ två huvuden kortare!

Såhär så jag och Carro ut då:


Sockersöt!


(Ingen åsikt..)

Vi fick vänta ett tag på Carros pappa, så nu är jag myggbiten fulla axeln. Plus att jag har en bild på när en mygga sitter i pannan på mig! Och nu känner jag myggbettet, hoppas man inte ser det imorgon på skolavslutnigen (fredag).





Folkparken

Hann inte sitta någonting vid datorn igår, för jag håll på och locka håret. Det tra ett tag. Men iaf så var vi i Folkparken. Vi fikade, spelade kubb och vi skulle ha spelat minigolf, men killarna var så tråkiga och ville tillbaka till skolan, jag menar. Hallå?


Dom blivande Hollywoodfruarna "Johanna och Carro", eller Carro iaf. Fast nu är det Johanna som håller i läppstiftet. ^^


Jag ser lite risig ut, men blir aldrig bra på bild. Ser inte bra ut över huvud taget, rättare sagt!


Bilderna är tagna med Saras kamera, jag glömde min hemma. Kolla vilken gullig lite flicka som kom till oss, hon ville ha Carros såpbubblor och Johannas mobil!


Några utav killarna i klassen... Ni ser väl att dom har jätteroligt?


Vattentornet



Läst ut boken



Jag har nu läst klart andra boken av "Twilight-böckerna". Har tagit ganska lång tid på mig för att jag har haft en massa annat att göra, t.ex behövde läsa ut en annan bok, har pendlat mellan dom!^^
Säger som jag sagt förut, Böckerna är mycket bättre än filmerna. Så om ni tycker att filmen är sådär, tycker jag att ni kan ge boken en chans istället.
Vad ska jag läsa för bok nu då? Tror jag ska låna tredje boken... :)



Sista "riktiga" skoldagen! 8/6



Nu slipper man alla lektioner, slapp resten utav veckan och sen sommarlov, härligt säger jag.

Det dumma är att jag börjar bli sjuk, har jätteont i halsen. Det gör att jag hela tiden vill äta något kallt, som glass eller ett päron nere från matkällaren. Man kan ju inte gå runt och äta hela tiden heller, men... MY TROUHT IS ON FIRE! (Did I spell "hals" right? Whatever. I´ve got no time to look it up.)


Gina Tricot - tunika


Assöt och inte alls så jättedyr, ge mig!
Kanske köper den här på torsdag också, om den finns. Känner nu att jag måste hitta lite fler tunikor, och det kostar pengar...
Men iof så kommer jag klippa Runes gräsmatta några gånger i sommar och få 150 kr varje gång, kaaatsching! ^^


Måndag 7/6

Sista veckan nu då, sommarlov på fredag!
Just nu sitter jag med världens värsta solbränna i ansiktet, är alldeles röd! Har varit på funktionär på Älvvallen hela dagen och bränt mig trots att det inte alls var någon sol. Men antagligen så räckte det med att jag var ute. Hoppas det försvinner lite tills imorgon iaf.^^

Just nu så är jag väldigt glad, äntligen klar med min dumma SO-uppsats. Om ham kommer gilla den, det får jag reda på till hösten. Har inte så mer att skriva. Ska lägga upp en bild på en till klänning jag vill ha.


Nationaldagen!



Trodde att det skulle vara mycket mer ståhej på msn.se och blogg.se, om att det är Nationaldagen idag. Men dom följer väl mitt exempel att det inte är en sån stor grej.
Nu måste jag skriva på min SO-uppsats som ska vara klar på Tisdag. TODELO!


Igår kväll...

... så lockade jag håret! Jag gjorde det bara för roligt, hade ingenting annat att göra.

Kollade också på 2 avsnitt utav LOST senare.



LIKA BRA SOM ALLTID! :)


Våra stora äppelträd

Mamma kom in och sa att jag borde gå ut och ta kort på äppelträdena, och det hade hon rätt i, dom var jättefina!





OTROLIGT FINT!


Blekfis

Mitzie har man sett lite överallt idag, har knappt varit inne någonting. Hon dök upp när vi skulle äta och senare när vi spelade kubb. Såg henne inte någonting på morgonen för då sov jag till 12.30, woopz..


Höh, byxor.^^





Tänk att jag har på mig hudfärgade strumpbyxor och jag är ändå en blekfis! :(
Han fan inget pigment heller. Jag blir röd, och sen vit igen...



Todays "fun moment"

Haha, när vi höll på och spelade kubb hände något roligt.
Några av Runes kompisar åkte förbi med bil, och så tutade dom. Men det roliga var att dom åkte lite för nära soptunnan så deras bakspegel flög av. Alltså in hela backspegeln, utan bara "spegeln". Först trodde jag det var någon dum fan som slängde ut något genom bilfönstret!



Undrar om dom märkte det?
Det måste dom ha gjort? ^^


Grillat

Idag så skulle vi sitta ute och äta.



Men allvarligt, det gick inte. Det var fullt med en massa småkryp på arm - och ryggstöden, bordet och överallt, jag och min fobi. Så jag gick in och satt och åt grillat framför tv:en istället, Höh.

Såg att mamma hade köpt jordgubbar också, så det blir väl det med lite grädde senare!



MEN NU SÅ SKA VI UT OCH SPELA KUBB! :)


KlippKlipp! 5/6

Har själv klippt upp mitt hår lite idag, det var ju nästan lika jämlångt! Tog aldrig någon "före-bild", men jag kan ta den som jag senast la ut på bloggen. ^^



Man kanske inte ser någon stor skillnad på bild, men i verkligen gör man det.

I´m drawing on "paint"

Gissa vad Emma gör när hon har tråkigt?
Ritar på Paint !^^



HAHA!


Skoldagen

Det tog inte så lång tid uppe på sjukhuset så jag gick till Coop och köpte Bonaqua (Bonvatten!) och lite smågodis. Sen hade vi fika på Bilden, satt och skrev klart en recension till engelska då också. Gött på Kladdkaka, tog med några kladdkaksmuffins från igår.
Sen på SO:n hände väl inte så jättemycket, det vart lite flumm.^^
Svenskalektionen var nog den roligaste av alla svenskaletioner vi haft tror jag. Vi lekte kurragömma ute på skolgården! Kanske inte det absolut roligaste som finns, men bättre än vad vi kanske skulle ha gjort. Jag och Carro vann första omgången, vi gömde oss bakom skolan, bakom en buske! Sen ville jag inte "leka" någe mer så jag gick inte. Sen körde vi "Rita, gissa, spring!", tjejerna vann såklart. (Stolt)


Blodprov uppe på Sjukhuset 4/6

Skulle egentligen haft sovmorgon, men jag var med på syslöjden med 8C på morgonen. Ska bara fålla upp kjolen nu. Sen efter syslöjden så gick jag upp till Sjukhuset, skulle ta blodprov i armen, alltså armvecket.
Hade aldrig gjort det förut, dom liksom tog mycket blod i ett rör. Inte bara som ett stick i fingret. Det var inte så farligt, trodde att det skulle vara värre... men, AJ!


Kunde ha gått såhär ^^


Kladdkaksmuffins 3/6

Bakade kladdkaksmuffins för ett tag sen, vi ska ha fika med oss imorgon så.. :)



Dom vart skitgoda, trodde först att dom blev misslyckade!

Dagens Tips


#2

Sockersöt klänning från Gina Tricot!
Den här skulle jag verkligen vilja ha på examen, urgullig!


Peanut Butter Cookie Dough

Denna "Ben & Jerry-glass" åt jag i helgen:
Bilderna tagna från Google.




Man tror att den ska vara mycket större, men alltså om den skulle ha varit större skulle man inte ha fått i sej den! Den var så himla maffig och god, men man blev så himla mätt. Det är liksom jordnötssmör, kakdeg och vaniljglass med choklad över!
Den finns att köpa för 26 :- (asdyrt), men det var inte jag som betalade, vart bjudna utav Rune :)


Rosor

Har tagit en massa bilder på de fina rosorna vi har hemma. Så nu blir det en riktigt bildbomb, NJUT! ;)










Första Doppet! 2/6


"Bilden tagen igår"

Kanske alla redan har tagit första doppet, men idag så gjorde iaf jag det.
SVINKALLT! Men nu är det iaf gjort! ;)


Tori Kelly

Den här tjejen har verkligen talang. När hon var runt 12 år så var hon med i "Americas most talented kids" och senare varit med i Idol. Men hon åkte ut innan finalerna i "American Idol".
Iaf är hon sjukt duktig!




Hoppa fram till 0:30, där låter det helt otroligt!


Jag fattar inte hur hon gör.. ^^





Mamma vettu...

Idag var mamma i Hudik, så då hade jag frågat henne om hon kunde köpa en svart bolero till mig som jag skulle ha med min klänning på skolavslutningen. Jag sa bolero, men hon tar alltid allt för bokstavligt. Det kunde ha varit en kortare cardigan med knappar eller liknade. Men iaf så köper hon en "vit" bolero från Lindex. En vit passar inte till klänningen så bra så nu kanske det blir att jag ändå inte använder den till skolavslutningen...




Lindex - 179:-

Jag menar, det fanns en svart jättegullig, kort cardigan på lindex också (kollade på nätet), den skulle ha passat mycket bättre. Men mamma får aldrig till någon rätt när det gäller kläder. Fast hon köpte en till tröja till mig också som var söt.


Tisdag, FÖRSTA JUNI!

Det här är en riktigt jobbig vecka i skolan nu, men som tur är så är sommarlovet nära! Det är det som gör att man klarar av det kan man säga.



En till sak som är postivit är att hela den här veckan kommer det att vara jättevarmt, jag har fan typ inga tunikor, vet inte vad jag ska ha på mig? Jag är absolut en riktig jeans-människa.
Idag i skolan har jag redovisat på SO:n och haft matteprov. SO-redovisningen gick bra, men matteprovet.. Inte så bra. Plus att Pajen (läraren) glömde bort att jag satt och gjorde prov, så han gick. Jag kunde liksom ha tagit fram matteboken och kollat upp vad jag inte kunde. Man det gjorde jag ju inte, skulle ha allt för dåligt samvete över det. På elevens val gjorde vi en 3-rättersmiddag, jag, Sara och Carro. Det vart lite stressigt så vi åt alltså en "3-rättersmiddag" på 15 minuter, vi måste ha slagit något slags rekord. Plus att vi slippte städa undan, Maud gjorde det åt oss så att vi inte skulle missa bussen. Hon kan vara väldigt snäll ibland, inte för att hon är skitdum i vanliga fall! Men ni fattar vad jag menar ! x)




RSS 2.0