Fredag !

Hände inte nå speciellt i skolan idag.

De började mä att vi hade Mentorstid på morgonen, fick mina omdömen inför utvecklingsamtalet, som är den 3:e November. Läste igenom de när karin och christina höll på och prata. Nöjd mä de. Dom som inte vet vad jah menar mä "omdömen" är de typ att vi har skrivit några rader om varje ämne i ett häfte. Sen tar mentorerna i dom och så får lärararna i ämnerna skriva hur de går för en. Vad man är bra på, vad man ska bli bättre på eller kanske nå provresultat.
Blev glad när jah läste att jah hade iaf fått VG- på orientering för ett tag sen. Trodde att jah bara hade fått G. Ska ge omdömerna till mamma senare, för hon skulle läsa de.

Sen var de NO.
vi gjorde inte så mkt, pajen pratade lite om magneter och så fick vi leka lite mä järnpulver, tror jah de va.
Vi hade en hästskomagnet och så hade vi ett papper som vi hade vikt upp kanterna och hällt pulvret på. Och så la man de över magneten och man såg " fältlinjerna" va runt magneten, som järnpulvret bildade. Kan inte förklara de bättre en så x)
De va viktigt att de inte fick komma nånting på magneten för då skulle de va typ omöjligt att få bort de.
Sen så hade vi Spanska mä Tony. De var ju sista gången vi hade lektion innan lovet så vi "lekte" bara. Vi körde nån frågesport mä spanska, och konstigt nog vann killarna. Jah vet, KONSTIGT. haha !

På bilden hade vi vikarie, Annelie. Jag gillar inte henne så mycket. Hon hade ju typ ingen aning om vad vi skulle göra, och hon kunde inte hitta mappen mä våra teckningar. Så då gick jah in på Maggans rum (Den riktiga läraren), och hittade den på en gång x) Haha, kanske ska ta över jah. Needå.
Sen var de SO, yippe... no
Missade senaste lektionen för att jah stog i cafeterian. Så fick vi nu ett blad mä nå bilder och så skulle man skriva en berättelse till bilderna, och använda sig av vad man hade lärt sej från boken. Men de va de att jag har inte läst HELA texten.
Och så hann jag inte göra uppgifterna som va efter texten i boken heller. Och då sa han bara " Du får göra de du hinner". vad menar hann mä de? Att de spelar ingen roll om jag inte hinner, eller att det är nått jättedåligt att jag inte hinner och får ett minus för de? åhh

De va skönt att få ha Engelska mä Tony som sista lektion. Vi gick bra igenom lite saker inför provet som vi ska ha efter lovet. Och vi fick sluta en kvart tidigare. TACK, TONY <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0