Gina tricot

Fina kläder från Ginatricot.se





1. Belle knitted cardigan Black  199:-
2. Nora knitted sweater Blue 
149:-
3. Roberta weave shirt black/Off-white  149:-
4. Jasmine short shirt Blue  199:-


Plugg 28/2

Den här dagen har bara försvunnit tycker jag, det är inte bar att sova till klockan 12!

Hittlills har jag bara ätit frukost, kollat på tv, ätit en bulle och för en stund sen så skrev jag av mitt och Saras SO:arbete över till datorn.



Jag och Sara hade skrivit 3 sidor i boken och det blev bara lite mindre än 2 sidor! Så vi måste skriva lite till antar jag och så har vi fortfarande planchen kvar att göra.. Vet inte om vi hinner, Sara kanske får följa med mej hem eller nåt imorgon.
Och idag måste jag träna på NO, får inte skjuta upp det mer. Nog med Prov och läxor nu, Uff :(

Igår så köpte vi Pizza, det var aslänge sen vi köpte det. Mamma gör alltid egen, men pizzerians ar godare x) Hände inte så mycket igår kväll annars, satt typ bara vid datorn. Kollade aldrig på meldifestivalen men jag vet att Anna Bergendahl gick vidare. Ska ta och lyssna på den, har inte hört den :)



Ben & Jerrys

Gud vad jag är sugen på glass, men vi har ingen!
Tänk vad gott det skulle vara med Ben & Jerrys!!


Asså, jag skiter i att dom kostar 50 kr paketet. Jag måste köpa det någon dag efter skolan, det smälter iaf inte nu när det är så kallt.
NÅGON SOM VET EN EXTRA GOD SMAK?


Kladd och Porträtt

Sa ju att jag skulle måla något idag, fast det vart inte riktigt något allvarligt. Ritade bara från huvudet, tänkte egentligen rita av blommor men ja.. Det vart inte.
Istället vart det det här :



Den är målad med akvarell.



Började och rita av Emma Watson för några dagar sen, men har inte fortsatt. Den är inte så lik, och man blir så himla... åh! Och så håller man på och ändrar och sen blir det bara en massa sull. Så den får va som den är nu, men den är inte klar :


Hon har en för kantig näsa... Det kanske är det? Jag vet inte?




Guuud..




ps. HAR SKRIVIT FEL, DET ÄR Modehus.nu.

Skitduktig tjej !

Kollade runt lite på youtube efter någon låt som jag kanske kunde lära mej på gitarr så hittade jag denna tjej:



Hon är både jätteduktig på att spela gitarr och att sjunga,
LYSSNA! :)


10 timmars sömn :)

Sov ända till klockan 12 idag, det kaaanske beror på att jag la mej vid 2 :)

Mamma är borta typ hela dagen idag, hon och krister skulle på nån antikmässa i Iggesund. Så hon kommer hem vid 5. Vet inte vad jag ska göra idag? Kanske måla lite? Sen ska jag iaf skriva SO på datorn, och försöka hinna med att träna på NO:n lite (Har prov på Onsdag!). Det är så typiskt mej att lämna allt pluggande till sista dagen för jag är så himla slö! Och jag erkänner det! x)



Igår var det mycket varmare än vanligt, -7 grader och nu idag är det -3. Skitskönt med lite varmare, man blir så trött på att kolla på termometern och se 30 minus... Uff !



Tråkig kväll

Nu hände det inte mycket, kollade som agt på LOST till klockan 10 och nu finns det inte något på tv, kanske ska ta och kolla på en film på datorn? Just nu lyssnar jag på när Krister spelar gitarr, han hade med sin egen nu. GUD VA DUKTIG HAN ÄR! Asså sjukt duktig..

Förra helgen när jag sov hos Sara tänkte få kolla på "The forth Kind", men internet var så segt så det funkade inte men jag tror jag ska ta och kolla på de nu. Om det funkar då x)



Sega jag..

Orkar inte berätta om dagen, det hände inte så mycket och är inte direkt på blogghumör.
Ska spela lite gitarr och sen blir det LOST :)

Ha en bra kväll!


Torsdag, Kajvall 25/2

LÅNG TEXT, MEN LÄS! ;)

När jag gick upp idag gick jag direkt och kollade hur kallt det var, -29 grader, och idag var det ju friluftsdag. Packade ner Fanta och Marabou, 3 bullar och två äpplen i ryggan. Jag har inga täckbyxor som är inte är för små så jag klädde på mej tights, lösa jeans och teamsportia-byxor över.´Det vart varmt och skönt.

När jag kom till skolan satt Carro, Sara och Stina i Giganten. Där flätade jag två flätor för jag hade inte hunnit det hemma, sen gick vi till Coop för att dom ville köpa godis. Jag hade ju redan lite, men jag köpte ändå lite smågodis.
Bussen till Kajevall gick 08.30. Jag och Johanna (som fick skjuts till dit) satt mest inne, ingen av oss är riktigt mattåkare x) Det var lite drygt ibland att bara sitta där men det fanns ändå ganska mycket folk att snacka med. Khadra (Idils syrra) skulle låna Lindas (min metor) snowboard och prova åka. Efter det så blev jag också sugen på att prova. Så jag sa det till Linda, men Shauneen var före.

Iaf så efter ett tag skulle jag försöka. Linda visade hur man skulle stå och bromsa. Man skulle antingen lägga tyngden på tårna eller hälen, det gick inte precis så bra. Vi stod ungefär i mitten av backen lite på sidan. Sen så släppte Linda mej och jag visste inte vad jag skulle göra. Det enda jag gjorde rätt var att böja på knäna. Jag stog helt platt på fötterna och åkte hur snabbt som helst nerför hela backen. Jag missade svängen där man skulle åka in för att komma till liften, ist så fortsatte jag framåt ! x)
Jag såg att det var ett litet gupp framför mej, och visste att jag skulle ramla om jag åkte på det. Så jag satte mej på röven och åkte kanske 2 meter. Gjorde iaf inte illa mej ! Det är positivt!

Sen kom Johanna och Linda springande ner, Linda höll på och skratta ihjäl sig. Hon tyckte tydligen att jag var skitduktig typ " Vad kom det där ifrån" och "Jättebra för första gången". Att det såg ut som att jag hade full kontroll även fast jag missade svängen och allt.
HAHA, vi borde ha filmat det!
Är jättestolt över mej själv att jag våga, det var lite av ett nyårslöfte. Att jag skulle våga mer, men då syfta jag mer på Idrotten men det är en början !


En fin låt med Miley Cyrus

Det här är soundtracket på Miley Cyrus nya film "The last Song"
EN FIN LÅT! ;)




Frilufsdag imorgon.. :(

Jaa, nu kommer jag inte kunna åka längdskidor heller... Inte för att jag vill, men om man vill ha lite plus i kanten. Iaf så var det ju tänkt att jag skulle låna skidor utav Carro och att Sara skulle låna utav Sandra.
Men nu tydligen så vägrar Carro åka längdskidor och jag kan inte åka heller, och för att inte Carro vill åka vill kanske Sandra inte heller. Och jag säger hela tiden till Carro! :

" Men du behöver bara bära dom till bussen och tillbaka! Jag kan bära dom på skolan och i Kajevall och du behöver inte göra något."

Men svaret jag får är:

"Men neej, det finns inget du kan säga som får mej att ändra mej!!"

Jag blir så himla frustrerad! Hon behövde väl inte säga ja, för några dagar sen och nu dagen innan totalvägra! Jag är inte sur på henne eller nåt, men jag blir så... Åh! Jag skulle kunna klaga på Lollo också. Varför ska man ens få typ "betyg" på en frilufsdag?? Är det inte meningen att man ska ha roligt?
Iaf så blir det nog ingen längdskidåkning, men vadå? Ska man köpa ett par skidor och pjäxor för att en gång om året åka på en tråkig frilufsdag med skolan? NEJ TACK!


Dagens lilla fynd!

Efter skolan så gick jag med mamma (hon måsta ju bara följa med) till Eurosko, för dom hade rea där. Hittade ett par snygga tygskor eller vad man ska kalla de. Hittade också ett par sjukt snygga klackskor ! Dom hade bara i storlek 40 så dom skulle skicka ett par 41:or från Bollnäs och jag ska hämta dom på tisdag :) Dom kommer passa så himla bra med min klänning som jag håller på med i syslöjden.



Lite dålig bild men batterin i kameran tog slut :(
Duffy Navy Blue 90:-  ord.
299 :-  (Ska ha dom till våren)

Dom är egentligen inte sådär klarblåa, dom är mörkare. Men det är blixten på kameran som gör det. Åhh ! Jag vill ha dom där andra skorna nu ! Kommer inte kunna använda dom nu precis, och inte till våren. Dom är mer för lite finare tillfällen och dom har sisådär 9 cm klack någonting.. Hihi!





Onsdag 24/2

Hände inte så mycket i skolan idag. Det började med Studietid, då gjorde jag Spanskaläxan och jobbade lite med Biologin. Sen hade vi Kemi, vi gick igenom lite till provet nästa vecka. I slutet elda vi socker, först lukta det sockervadd sen började det stinka bränt. Iaf så kom det en massa ånga av något (kommer inte ihåg, kanske koldioxid) och Kol i botten.

På SO:n jobbade vi för fullt jag och Sara, och ovanligt men sant, så var surgubben Jonas på lite glatt humör idag. JÄVLIGT OVANLIGT SKA JAG SÄGA!! Efter lunchen hade vi bara Spanska och sen slutade vi. Skönt att sluta klockan 14.00, borde sluta tidigare oftare.



Det skulle vara Hilary Duff :)

I några dagar nu har jag jobbat med en teckning. Försökte rita av Hilary Duff, det finns något liknade men jag tror inte att man skulle se att det var hon om inte hennes namn stod under. Men blev ändå väldigt nöjd:





Mamma tyckte iaf att den vart fin, men det är hon det.
Vad tycker ni ?

HA EN BRA KVÄLL !<3


:)

Vet inte vad jag ska skriva i rubriken x) !



Har inte hänt så mycket från när jag kom hem tills nu. Har ritat klart en teckning, ska ladda upp den i nästa inlägg. Ätit middag, något kinaliknande vart det. Åt jättemycket men ändå säger mamma "Ska du inte ta lite mer?". Hon tycker jag äter som en fågel trots att jag inte gör det !
Duschade nyss, så nu kommer mitt hår vara alldeles fluffigt på morgonen. Nästan för fluffigt, det är som att jag i sömnen har tuperat håré!! x) Vet inte hur jag sover...

Det var väldigt kallt idag också, det var -27 grader i morse. Hoppas att det inte är lika kallat imorgon och på Torsdag. För imorgon ska jag gå på Ljusdal och på Torsdag är det friluftsdag och då kommer jag åka längdskidor. Jag längtar tills det blir vår så man inte behöver ha så tjocka kläder.. Tänk sen på sommaren, då man kan gå ut i tunika eller linne och shorts. LÄNGTAR!!


Tisdag 23/2

Dagen började med tråkiga SO, sen var det matte. Gjorde typ 2 uppgifter, kunde inte alls koncentrera mej med alla runt om kring mej. Och jag måste liksom göra klart boken tills vecka 15! Sen blir det nationella prov.. Så till slut så vände jag mej om och satte mej lite utanför, inte för att det gick så mycket bättre, men det var värt ett försök.

På Svenskan efteråt fick vi se proven, trodde att jag skulle haft fler missar än vad jag hade. Blev iaf jättenöjd :)
Till lunch fick vi plaskig köttfärssås med Spagetti, det är väl ganska gott men dom snålar med köttet. Man skulle kunna kalla det "Sås med Spagett".
Klockan 12.30 skulle man börja gå upp till Gymnasiet, men vi gick direkt efter lunchen och stannade hos Idil på vägen. Hennes lillebror är så himla gullig!! Tror han var 1 år och en månad något sånt.

Teatern uppe på Slotte var dryg, alla 3 som var med i den verka ha en liten skruv lös. Det var inte riktigt en teater, dom höll på och prata om klimatet? Så gjorde dom en massa konstiga rörelser hela tiden.. x) Vi fick iaf sluta lite tidigare, 14.15. Då gick jag, Sara och Carro på Ljusdal lite i det iskalla vädret.
Vi var inne på Eurosko där dom hade en massa rea. Hade inge pengar då men tror jag ska dit imorgon efter skolan, för det fanns många fina skor där. Kan ju försöka hitta nå skor till våren om jag inte hittar nått par till vintern.



Gymnasiet imorgon

Imöra ska vi på någon teater uppe på Slottegymnasiet, hoppas det inte är lika kallt som idag ! Då vägrar jag gå upp dit, isf blir det en massa tjocka kläder och så sitter man och svettas sen ! x)
Sara tycker att vi ska fixa till oss lite extra imorgon men jag vet inte om jag orkar det? Fixar mej inte så speciellt mycket för skolan heller, varför måste man göra det uppe på Gymnasiet. Ärligt talat så bryr jag mej inte, kommer ändå vara alldeles röd i ansiktet. (blir det när jag fryser) Ska jag ha dubbellager med foundation bara för att jag ser lite dum ut? ..

Hoppas iaf att den där teatern är värd att gå hela den där långa vägan för att kolla på.. men ofast är det bara något tråkigt.
Aa, men nu tror jag att jag ska gå och spela lite gitarr och sen sova :)


ps. Bilderna från helgen blev inte idag, vet inte när jag orkar redigera dom? Jag lovar ingenting :)

Filmer Britney har varit med i

Jag sa ju att jag skulle kolla upp de !x)

Iaf så har Britney varit med i "Crossroads" där hon spelar huvudrollen. Men dom två sakerna jag inte visste:
Hon är med i en säsong av Punk´d där hon blir.. Jaa, PUNK´D!!

Hon har också gjort en dokumentär.



Filmen är ganska ny, från 2009 där hon pratar ut.
Det var allt jag hittade :)


Kallt..



Som jag sa tidigare så här det varit jättekallt här, då det var skitfint på fönstrerna och solen sken så det glänste. Tog fram kameran och tog lite bilder, men det var bara den här jag blev riktigt nöjd med ^^ :)


Måndag 22/2

Trodde jag skulle dö när jag såg termometern i morse! -33 grader! Det är rekordet för mej så länge som jag har bott här uppe. Det har aldrig varit så kallt. Fast jag önskade att det skulle vara kallt idag faktiskt, så vi skulle slippa skridskor, men då tänkte jag mer sisådär -20...

Iaf så slapp vi Skridskor, det blev fotboll inne ist. Höh, mycket bättre än skridskor men fotboll är inge roligt det heller! Sen var det Syslöjd, jobber på för fullt nu. Efter lunchen hade vi matte sen Spanska. Det var tråkigt på spanskan utan Carro, hon var sjuk idag :(
Sista lektionen var Svenska, och nu har vi börjat på något ännu tråkigare än det vi gjorde innan så himla typiskt ska jag säga. Man trodde att vi var klart med allt skit !

Troligen kommer inte vi tjejer kunna åka och fiska heller! Det fanns inget ställe som var bra, om vi inte vill stå i en halv meter snö med fötterna i 0 graders vatten. Det blir väl Kajevall igen... Antagligen lånar jag längdskidor utan Carro då. Om vi ändå är där kan jag ju åka i en timme och få ett litet plus i kanten ist för att sitta och tröka.


Söndag 21/2

Vi vaknade ungefär 11.30 tror jag, så det var mycket sömn. Men jag vaknade några gånger innan och såg att Sara fortfarande sov. Vi sov säkert om varnadra, fattar ni vad jag menar? Att jag vaknar och tänker att jag inte vill väcka Sara och somnar om. Sen vaknar Sara och ser att jag sover och hon också somnar om x)


Sara ville inte vara med på kort på morgonen med det ville Curry:^^


Visst är han gullig ? :) awww..


Vi gjorde inte så mycket under dagen. Vi år frukost, sjöng lite mer Singstar och kollade på Crossroads. Ni vet den där filmen med Britney Spears? Undrar om hon har gjort några fler filmer? Ska kolla upp de ;)

Sitter hemma nu och gör inte så mycket, kollade på "Barn med sjätte sinnet" nyss. Det var ganska bra, tycker om att kolla på sånt. Eller typ "Det okända" och "Spökhus". Men jag stör mej så mycket på någon Engelsk serie när dom går runt mitt i natten i ett gammalt hus som spökar. För dom hoppar till för minsta lilla knak!
Jag menar, dom kan vara i ett 200 år gammalt hus, och de knakar ju för minsta lilla vindpust! Så sitter som där och skrämmer upp sej själv "Vad var det där?".

Ska ta och duscha nu tror jag och sen blir det väl tv:en igen ;)
TODELO!

Lite coola bilder



Med den här lilla lysande lampan kunde man ta riktigt snygga bilder. Fick Idén av ett kort Sara tog.






Här är en annan bild jag tog i mörkret :)
:



Jag var skittrött på kvällen så det blev att vi la oss omkring klockan 12.


Singstar

Vi sjöng lite singstar också, har inte gjort det på aslänge. Iaf så har jag sjungit så mycket när jag har spelat gitarr så jag har knapt nån röst kvar, och så kändes det som man hade en stor klump i halsen :S



SnyggSara ^^





Modellerna vettu x)

Gick till Sara ungefär vid 2 tiden. Carro kunde inte sova över.. Hon hade blivit sjuk under natten och spytt. Stackars henne ;( <3

Ett tag senare började vi knäppa kort och sånt. Tror inte att jag lägger upp dom bilderna nu för jag tänkte redigera dom lite, och det orkar jag inte nu. Det får bli imorgon ist. Plus att Sara har lite av bilderna på mig på sin kamera också.



Lördag 20/2

Åhh, det är så kallt... :( Sitter och fryser.

Snart ska jag gå till Sara, skulle ju sova hos henne idag. Har packat ner lite finare kläder för vi skulle hålla på och fotagrafera och sånt. Carro är med hon också !<3 Har kanske lite mer än hälften av godiset kvar som jag köte igår som jag ska ta mä.
Gick upp ganska tidigt idag, tänkte hinna duscha men jag orkade fan inte. Plus att mamma gick upp och duscha precis när jag tänkte göra de..




Börjat på en ny teckning :)

Igår så började jag rita av Hillary Duff, har försökt rita av henne förut men då såg det absolut inte ut som hon. Nu är det iaf en bra början :)



Tycker det liknar hon litegrann iaf.
Hon har inte ett ansikte som riktigt sticker ut, det gör det hela lite svårare. Jag menar, det skulle vara mycket enklare att rita av Angelina Jolie t. ex.


TODELOO!






Blir Lost-kväll ist !

Efter skolan så gick jag till Coop med Sara och Carro. Jag och Sara köpte godis, lånade av henne. Både jag och Carro skulle sova över hos henne idag, men det blev inte för att Carro kunde inte :( Men det blir imöra ist.
Ska ta och kolla på Lost ikväll klockan 20.00, och jag har både mitt godis och godis hemma som jag kan smaska på. Fast jag tror jag ska spara mitt till imöra !<3

Det var en sak jag glömde skriva i "Fredag 19/2" inlägget.

Tycker våran klass i skolan har kommit mycket närmare på något sett, jag vet inte. Tjejerna pratar mer med killarna och tvärtom, det är en mycket bättre känsla i klassen. Den 19:e mars ska vi också sova över på skolan!.. Eller det är inte riktig bestämt men ganska säkert iaf.
Det kommer bli sköjj!



Roligt vid Camen, haha :)


The Cutie in Me :)


The Bitch in me!


The Rocker in me!
(Jag har kiss-tunga!!)


Jag ursäktar min dåliga cam! x)


Fredag 19/2

Ännu en Fredag :)

Vi hade sovmorgon som vanligt, man får bara sova 1 timme längre. Inte mycket, men alltid något antar jag. Började med Spanska, väldigt dryg lektion. Sen var det lunch, men vi åt inget... Det var korvgulasch, Usch!
Nästa lektion var Bild, och vi visste att Maggan var sjuk och vi har bytt tider med henne, så vi gick till Bilden och kollade om Roger visste det eller inte. Det gjorde han såklart inte, men då tog han lunch och vi började rita och sånt. Allt som allt hade vi 1 timme och 40 minuter bild ! ;)
Jag målade ögat som jag ritade igår, kan det typ huvudet nu. Det är det som är bra. Om jag ritar av någonting så kan jag rita det utantill efter. Min tavla är typ klar nu, ska måla på kanterna bara, så det inte ser dumt ut om man skulle hänga upp den.

Sen hade vi tråk-SO, och den här gången var Äckel-Jonas lite extra vrång :(.. Skitsur var han! Iaf så tycker jag att jag och Sara har riktigt kommit igång med arbetet.
Sista lektionen var Engelska, lika tråkigt som svenska. Det är så mycket jobb med Tony, man kan aldrig ta det lungt. Vi har Engelska 2 gånger i veckan. På torsdagar, som första lektion och det är ju i slutet och början av dagen man är som tröttast. DÅLIGT!
Annars tycker jag engelska är roligt.


Öga

Med hjälp av en tutoriol på youtube ritade jag nyss det här ögat:



Satt med den här i ungefär 1 timme, och är jättenöjd!
Höh, det vart inget hus !x) Nämen jag kollade på Google efter någon bra bild men hittade ingen.



R.I.P

Kanske inte har berättat det här, men vi har små möss i köket, dom är under diskmaskinen och vi kan inte komma åt dom. Men för någon dag sen såg mamma att nåt hade gnagat på en potatis i lådan under spisen, så antagligen var dom där.
Då köpte hon en liten råttfälla och la i lådan. Och hittills har två dött... :( En lyckades mamma rädda och släppte ut den istället.


(Bild från Google)

R.I.P små möss.
Allt dom villa ha var en ostbit.. :(



PS. Dom skulle ha gjort sähär om dom var smarta x)^^


Helgens planer.

I helgen ska jag och Sara knäppa kort och göra som en riktig Photoshoot. Vi ska hänga upp ett lakan och knäppa kort. Carro kanske är med då också, vet inte än.Är glad att jag hittar på någonting den här helgen, är så trött på att tröka hemma som jag har gjort dom senaste helgerna och bara bloggat.

Bjuder på en bild jag knäppte för någon dag sen :




DET SER UT SOM HJÄRTAN! :) <3

Torsdag 18/2

HejHej! :)

Hände väl ganska mycket den här dagen, både bra och dåligt. Det började med Engelska med Tony, sen vart det Idrott då vi hade Fotboll. Skulle mycket helldre haft badminton med 8C på andra planhalvan !
Iaf så parades vi ihop med en av killarna i klassen som hade Fotbollsprofil, för Lollo tänkte att kanske dom kunde var med och hjälpa till och få oss tjejer att vilja vara med på Fotbollsturneringen. Lektionen gick ganska snabbt, och killarna sa typ att vi grymma. Och det tror ju jag jäääättemycket på. Idil och Sandra är typ dom ända som håller på med fotboll av tjejerna.
Antagligen sa dom bara det för att få oss att vilja vara med, och än har dom inte lyckats helt.

Efter Idrotten var det lunch och sen Hemkunskap. Det var du jag skulle vara själv i köket, men det vart inte så:( Tydligen så fick halva inte klassen plats så jag fick hoppa över till andra gruppen som skulle jobba med något häfte. 7 sidor med 39 frågor på ca. 2 timmar!! Gud vad drygt det var, skulle helldre stått i köket. Det var ju bara onödigt att jag ställde mej och gjorde maten jag skulle gjort idag, igår. Då vart jag på lite dåligt humör.

Vi fick iaf sluta lite tidigare från HK:n och då köpte jag en chokladboll i cafeterian :) Behövde lite energi, hjärnan var uttömd. Sen så hade vi bara studietid då SYV var där. (Studie och yrkesvägledare) Hon pratade lite om prao och gymnasieval, men det ett tag kvar till gymnasieval iaf ;)


Ritade klart hunden igår



Så jag ritade klart hunden igår, det vart lite slarv i slutet men de ska jag försöka fixa till, är iaf jättenöjd med den :) Vet inte vad jag ska rita sen, funderer på att typ rita av något hus med trädgård och sånt.


Haha :)



GO´Natt! <3


Vart lyckat

Den kinesiska grytan blev ganska lyckad, nu är jag iaf förberedd för imorgon. Har ätit lite annans som vart över också, men det finns lite kvar. Jag skulle kunna äta annans som om det vore godis en lördagkväll, allvarligt. DET ÄR SÅ JÄVLA GOTT! Åhh, nu blev jag ju sugen på det igen .x)

Har läst fram till sida 24 i "The cool boffin", det går sakta framåt. Om jag läser för snabbt glömmer jag bara bort vad jag har läst ! Iaf när jag läser en bok på engelska.
Nu tror jag att jag ska fortsätta att rita på hunden jag började med för någon dag sen ;)



Köket, här kommer jaaag!

Tror jag ska gå och börja med maten nu, det blir en Kinesisk gryta med bambuskott ! :)


Lånade böcker



Lånade två engelska böcker på bibblan som verkade bra. Har velat låna någon engelsk bok väldigt länge nu, och när jag och mamma ändå väntade på bussen passade jag på att göra de.
Tror jag ska börja läsa "The Cool Boffin", den handlar om en kille som typ är en tönt och ändrar sig helt och försöker vara cool !x) Det här är kanske första gången jag läser en bok som handlar om en kille, läser alltid böcker om tjejer typ.


Onsdag 17/2

Dagen började med Studietid då alla tjejerna satt och planera övernattningen på skolan :) Har kommit på lite grejor, till exempel att vi kunde vara nere i hemkunskapen och baka.
Efter det så hade vi NO, vi labbade lite. Plus att vi ska ha prov Onsdagen vecka 9. Just de, vi har prov i Biologi vecka 11 också, bara en massa skit måste jag säga.
Sen hade vi SO, det börjar gå lite bättre på mitt och Saras arbete nu. Vi satt i Datasalen den största delen av lektionen.

På lunchen var det skinkfrestelse (yuck!), men vi fick iaf semla idag ;) Vi fick till och med ta två om man ville, väldigt ovanligt för våran skola är så himla fattig !x) Jag nöjde mej med en semla jag.
Det är på Onsdagar vi har väldigt lång lunchrast, så vi hade bara en ändå lektion till. Det var skönt att sluta 14.00. Men jag skulle ändå på Ljusdal med mamma.

Som jag har skrivit tidigare skulle jag till arbetsförmedlingen och fråga litegrann om sommarjobb, och så köpa lite indgredienser till ett recept. Ska stå ensam i köket på hemkunskapen imorgon så jag ville öva lite hemma.


Det vart semla iaf :)



Hihi, mamma hade köpt semlor :)

Så jag åt en semla ett tag efter jag hade kommit hem. Fast den var ganska tör.. Antar att dom inte var dagsfärska. Sen när vi gör semlor på Hemkunskapen, dom kommer säkert bli skitgoda.
När jag var mindre var jag inte så mycket för semlor, kunde typ äta en halv sen mådde jag illa. Nu tycker jag att dom är ganska goda. Men jag är ingen Bert Karlsson ! x)




Tisdag 16/2

Den här dagen började med SO.. Fattar lite mer om arbetetet nu, men det är fortfarande skittråkigt! Innan matten var Gunnar och Kalle så jävla dryga! "Dom kan gå och ta sej någonstans". Haha, (Sara fattar)
Iaf så höll Kalle för dörren för mej, Idil och Johanna, men så när Lotta kom (lärare) och skulle igenom då sluta han. Han är så jävla feg. Lite mer otur hade Sara och Carro som hade varit nere i C.
Matten hade börjat och Gunnar höll för dörren. Carro ringde till min mobil, men olyckligtvis så hade jag lämnat den i skåpet. Så då kom dom försent, men det var ju inte precis dom som fick skit för det.

Åhh ! Dom borde gå i nån särskola långt bort. Jag blir så himla sur.

Idag hade vi Svenskaprov, det var inte så jättesvårt. Men det dåliga med svenska är att man kan lätt göra slarvfel, men vi får se. IG blir det iaf inte x)
Vi skulle ha fått semlor idag, men tydligen hade det blivit nåt fel så dom kommer imorgon. Men är det så himla svårt att få en last semlor tid. Står ju fan i kalendern, dom kan ju planera det 1 år i förtid? x)
Biologilektionerna går alltid så himla fort och det känns som att man inte har fått något gjort alls, trots att man har det. Bente kan babbla bort lektionerna ibland, och det är både positivt och negativt. För ibland är man ju inte på humör för att jobba.
Vart ingen NO-profil idag så jag var med Sara på Bilden tills bussen gick 14.06. Satt själv på bussen åter igen den här dagen, UTMOBBAD! x)


Plugga


Bilden är tagen igår, orka inte fixa en ny nu. Jag ser typ gråhårig ut av ljuset ! Ser ni??


Ska gå och kolla lite på tv nu, sen blir det plugga Svenska. Det är inte det svåraste provet vi har haft precis, men vet inte riktigt och det sitter. Men efter ikväll gör det iaf det !:) Hoppas jag..?


Snö

Det var så himla sligt idag så jag kunde inte motstå att gå ut och knäppa lite bilder, det glänste så fint på snön.
Kunde dock inte röra mej så mycket ute på gården på grund av alla snö !









Alla dom här bilderna är oredigerade, orkar inte göra det nu. Plus att Picnik är så himla drygt, och datorn blir jätteseg och dampar. Det kanske beror på att det är så många som är inne på den där sidan eller något? Ska iaf redigera dom någon annan dag :)



Mitzie har hittat ett nytt ställe



Här sitter Mitzie och stirrar på mej när jag sitter vid datorn !x)
Hon kan vara där hur länge som helst. Plus att hon kan spana på småmöss i köket, haha. Vi har några möss under diskbänken som vi inte kan komma åt, jag har hört hur det har krafsat där :S



Bad Hair Day


När jag hoppade av bussen åkte en bil förbi med en ca. 35-årig man skom körde och han hade en "Bad Hair Day-mössa" !^^
Tyckte det såg lite roligt jag. Har aldrig sett en vuxen ha en sån mössa, och jag har ingen jag heller (passar inte i det). Skulle inte vilja att min mamma eller pappa skulle ha en sån, den är mer för ungdomar tycker jag.
MÅSTE ENS VUXNA BRY SEJ OM SITT HÅR? x)

TODELOO!


Måndag 15/2

Ännu en vecka, ni hörde ju om veckans bekymmer i förra inlägget !x)

Iaf så hade vi skridskor idag, TROTS att det var -15grader ute! Gud va kallt det var, mina kinder var alldeles stelfrusna. En positiv sak var iaf att vi fick skjuts upp till IP av Johanna, så vi behövde inte gå både upp och ner.
Jobbade jätteflitigt på syslöjden tycker jag, jag önskar att jag kunde säga det samma om Matematik - "Det går sakta, men säkert framåt". Har drygat lite på senare tiden, men nu måste jag speeda upp lite. Måste ha gjort klar kapitel 6 innan vecka 15 och jag vet inte om det går?
Spanskalektion med Tony sen då, som bara blir tråkigare och tråkigare...
På Svenskan läste vi och skrev dikter, och om man ville fick man träna till provet imorgon. Skrev en enda dålig dikt på en timme.. Im the best ! x) Höh.

Satt alldeles själv på bussen på vägen hem, hade ingen att sitta med. Stina och Ida var inte i skolan, Sara åkte med sin pappa och Carro stanna ppå Ljusdal för att hon skulle hämta sina skor.
SÅ JAG VAR UTMOBBAD


Veckan som kommer

Åt nyss en bit tårta till ! x)

Åhh, och nu kom jag på att vi har skridskor imorgon.. Jag ville inte. Plus att jag har prov i Svenska på tisdag, och jag och Sara måste göra nåt tråkigt arbete i SO, som jag fattar noll av. Mot min vilja måste jag fråga äckel-Jonas.
När vi åker skridskor så försöker bara Lollo få mej att prova vanliga skridskor men han fattar inte att jag inte kan så på sånna och jag har aldrig gjort det heller! Skulle väl kunna prov någon gång men inte på en lektion när alla ser.
Tycker jag klarar mig någelunda bra på konståkningsskridskor, så varför gå från ett VG till G-IG? Vet inte vad han tänker med? Och det är ju inte förbjudet att åka konståkningsskridskor heller, så... vad är problemet?

Det här kommer bli en jobbig vecka känner jag. Vi ska träna fotboll inför fotbollsturneringen också, som jag inte vill vara med i men antagligen kommer vi att bli tvingade. På Onsdag ska jag troligen till arbetsförmedlingen (om jag inte skjuter upp det igen) och söka sommarjobb. Inte hela sommaren men kanske 3 veckor någonting. Vill få lite peningar :)


Gina Tricot - Fint linne



Urgulligt linne ;)^^
Jag bara älskar fjärilar, måste rita fjärilar någon dag !



Fika 14/2

På morgonen kom mamma med ett litet paket. Jag fick matchande örhängen och halsband, dom var fina.
Mamma har hållt på att göra tårta igår och idag, så nu satt vi och fika lite.


Tänk att den där handkrämstuben bara måsta vara där? x)

Den här gången var tårtan helt hemmagjord för mamma hade glömt att köpa tårtbotten, så istället gjorde hon egen. Då blev tårtan väldigt maffig så man blev proppfull på bara en bit. Det var jag som föreslog att vi skulle göra tårta, vi brukar egentligen inte göra det på "Alla hjärtans dag".
Men det är en tid på året det är ett långt uppehåll från mammas tårtor, och det är dåligt. Då vi vanligen äter tårta är när mamma fyller år i Maj, sen jag i Juli, Mormor i Augusti och Dennis (brorsan) i September. Sen är det inte några fler som fyller år typ. Då måste man vänta enda till Maj igen, men så åt vi iaf tårta idag.
BRA VA? x)


Ha en bra Alla Hjärtans Dag!



HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG!
Har ni fått nån liten present idag då? Eller ätit en rosa marsipantårta? x)

VILKA ÄR ERA ALLA HJÄRTANS DAG TRADITIONER??


Påbörjad Hund

Som jag skrev igår hade mamma köpt ett nytt skissblock till mej, så jag måste ju bara kolla om pappret var bra. Har börjat rita en hund nu då.


Höh, såg nu att jag glömt ta bort prislappen! ^^^



Pappret var iaf skitbra! Det andra blocket jag har är alldeles för grovt, det här mycket bättre! På hunden har jag öronen kvar och så tror jag att jag ska rita lite på kroppen också.
Jag satte mej vid datorn igen för det fanns ingenting på tv..
Vet någon om det är nån film ikväll??



Trött på datorn.

Nu har jag suttit vid datorn ett bra tag, har börjat på en ny bild. Håller på och ritar av en hund, den kommer nog bli jättefin.. Hoppas jag iaf ;) Men nu tror jag ska ta en liten paus från datorn och kolla lite på tv.

TODELOO!


Äntligen klar med Teckningen!

I säkert en vecka nu har jag hållt på och ritat av en bild med blommor, allt som allt har jag säkert suttit omkring 8 timmar med den här ;) Det är det absoluta rekordet för mej. Brukar inte ha nå vidare tålamod, men det gav iaf resultat:



VAD TYCKER NI?


Knäppte lite kort nu då ;)

Fixade mej lite och tog lite kort, för jag har inga bra kort på mej själv. Fast det var lite svårt, skulle varit lättare om jag var med Sara eller Carro.


Det här var faktiskt det första kortet jag tog, och det är den som jag tycker vart bäst. Plus att det bara var ett testfoto för att se om kameran fick med hela mej x)
Funderar på att göra en header av den här på något sätt, men det blir nog till våren. Har ju precis fått till min design.



Den här vart lite frän.

Tog inte bara kort på mej:


Mitzie var så himla gullig när hon höll på och leka, inte precis med den bästa leksaken (sladd), menmen.



Från mammas sovrumsfönster, det lyste så fint.






Kreativ kväll x)



Som jag sa tidigare så spelade jag lite gitarr, försökte lära mej en ny låt. Satt och spela kanske i 2 timmar ;) Det var roligt det. Sen klockan 20.00 kollade jag på 2 avsitt av Lost på tv400. Nu håller jag på och ritar! Håller fortfarande på med min "Blomm-teckning", som jag började med för länge sen.
Men nu så är jag jättekonstig i nacken?
Det rycker till och gör skitont, har suttit för mycket med huvudet ner tror jag.

GÓ NATT DÅ ALLESAMMANS!


Fredag 12/2

Änligen helg säger jag !! Så himla skönt.
Fast den här veckan har ändå gott ganska snabbt. Idag fick Carro sin Alla <3 Dag-present. Eller present och present, det var något väldigt litet ;)
Sara får sitt på måndag ist tror jag, hon var sjuk idag igen:( Det var asjobbigt att sitta och jobba själv på SO:n utan Sara (grupparbete), så det blev inte mycket gjort. Fattar inte så mycket av vad vi ska göra heller? SKIT-JONAS! Eller vänta.. Han förtjänar inte ens att bli skriven om i min blogg!! x)

Alla hjärtans dag på Söndag då. Sa till mamma att hon kunde göra en tårta eller någonting och det kommer hon att göra ;) Älskar mammas tårtor, man kan äta hur mycket som helst utan att må illa! Hon har också köpt nytt ritpapper till mej, sånt som är myyyycket bättre än vad jag har nu.

Nää, nu vill jag ta fram gitarren och lära mej något nytt!

TODELO!


Bilder jag är mest nöjd med.

Jag är ingen mästerfotograf men det här är några bilder jag är väldigt nöjd med:


Dom här bilderna tog jag på tidiga hösten tror jag, i September 2009.
REDGIRAD


Bilden är tagen från min trädgård den 27:e Oktober. En av mina favoriter.
OREDIGERAD!!


Det här är min favorit bild av alla!! Den är tagen en solig dag i Somras, det riktigt lyser och glänser om den! Plus att bladet ser ut som ett hjärta, har med den här bilden i headern också ;)
REDIGERAD


En jättefin bild på Sara!
Tagen på våran gamla skola vid gungorna i September 2009.
REDIGERAD


Som sagt.. Ingen mästerfotograf, har inte ens en systemkamera. Men min 7 mpixel digitalkamera är väl ganska okej ändå.
Nu ska jag gå och duscha, och så får vi se om jag ska kolla på den där nya serien som påminner om twilight. Ni vet, Vampire Diarys ;)


Torsdag 11/2

Den här dagen hände det jättemycket tycker jag.

Började med Engelska, Sara var sjuk så jag fick sitta själv.. Var lite utmobbad. Tony hade en kompis med sig som var med på lektionen, Björn hette han. Oroa dej inte Sara, HAN VAR INTE SNYGG! x) och så stog han bara och kollade på och rörde sig inte ur fläcken under hela timmen !

På Idrotten hade vi Styrka/Kondition, och det var faktiskt ganska roligt. Vi gjorde en massa övningar, mest 2 och 2. Men det var inte roligt när vi hoppade bock på varandra i en staffett. Liksom Lollo hoppade på mej ! Jag var så himla rädd att göra illa någon eller själv göra illa mej också. Efter att blivit hoppad på 15 gånger var tortyren över, man hade skitont i låren!

På hemkunskapen så lagade vi ingen mat. Maud pratade om kostnader av lägenheter och hur mycket pengar man gör av med på ett år och en massa andra saker. Kommer inte ihåg vad hela området kallades ? Under resten av lektionen gjorde vi en inköpslista. Jag ska stå i köket själv nästa vecka! Hemskt! Är lite orolig... Ska iaf göra någon "Kinesiskt gryta med bambuskott" och sedan bjuda Sara. Så.. Jag hoppas att du gillar Zucchini!! x)





Igår kväll (11/2)

Igår kväll så bakade jag chokladmuffins, dom blev riktigt goda. Klämde i mej 3 stycken innan jag la mej, hann också med Hemkunskapsläxan. Vi skulle fråga ens förälder några frågor och energi och sånt krafs. Blev inge mycke gitarrspelade igår, man hinner inte med.
    När jag kommer hem så vill jag först ta det lugnt och bara ta en macka och kolla på tv ett tag, orkar sällan sätta mej vid datorn på en gång. Tiden bara försvinner, och sen är det middag. Sen kanske jag sitter vid datorn ett tag och bloggar, sen blir det oftast att jag duschar och kollar på tv eller nåt igen.
    Men som jag skrev tidigare någon gång måste jag komma på något nytt att spela. Drygt att spela samma sak om och om igen.


Onsdag 10/2

    Skolan gick ganska snabbt idag tycker jag. Började med Studietid, där jag inte behövde jobba så mycket för jag hade planeringssamtal med Linda. Vi pratade om ens betyg och satte upp mål och sånt ;) Så då missa jag kanske 20 minuter av lektionen.
    Efter det hade vi NO, det har börjat bli ganska roligt nu. Vi håller på med Kemi, lektionerna går alltid så fort när man labbar. SO:n efter var däremot väldig dryg, vi satt typ inte och gjorde någonting. Jag fick veta vad jag fick för betyg på prover i Fredags, är jättenöjd. Nu har vi börjat på ett nytt grupparbete.. Yippie...
    Vi hade en lång lunch i 1 timme och en kvart, som vi spenderade nere hos skolsyster och läste dumma frågor i GLÖD x)^^
    I slutet hade vi Spanska, där Sandra typ bråkade med Tony. Ansträngde mej inte så mycket för att fatta vad dom babblade i. Det var skönt att sluta klockan 14.00 idag. Dåligt att vi inte slutar 13.00 nån dag längre, så nu går vi till 3 alla dagar förutom Onsdagar.

    Nu har jag precis ätit, det vart blodpudding. Usch! (Sara, det är inge gott!)
Ska ta och spela lite gitarr nu tror jag, och kolla på tv. Har inte så stor lust att blogga på vardagar, man är så trött av skolan och allt. Det blir mer på helgerna.


Tisdag 9/2

Har redan skrivit ett litet inlägg idag, men nu kommer det lite mer.

Dagen började med SO, sen Matte.
På Svenskan höll vi på och läsa dikter och så skulle vi skriva dikter själva, det var lite svårt att komma på bara sådär. På Biologin efter lunch tycker jag att Bente pratade bort lektionen igen (gör hon ganska ofta), men det var ändå väldigt kul tycker jag.
Som jag skrev tidigare så hade vi NO-profil i slutet av dagen. Vi har börjat med värmelära, fast jag gjorde typ ingenting för att jag ska ändå sluta, och AJO kan inte hindra mej.

Sen när jag kom hem kollade jag bara på tv, och duschade innan maten. Sen när jag kommer ner så ser jag att mamma hade gjort samma mat som det var på skolan. Då blev jag riktigt arg.. Så jag åt ganska lite.

Och nu sitter jag vid datorn..


Tråkig NO-profil 9/2

Just nu sitter jag i datasalen på en tråkig NO-lektion, NO-profil.
Orkar inte göra någonting för jag ska ändå sluta och kommer inte att vara här nästa vecka. Skriver det här lite i smyg, haha ;)
Skrev inget igår för jag hade så mycket annat att göra, men det hände iaf inge speciellt. Ska inte skriva nå mer, snart får jag skäll !!
TODELOO!


Musiktipzz ! Fire Flies

En bra låt som man lätt får på hjärnan. Har hört den några gånger på tv:en.
Antagligen kommer ni gå och nynna på den hela dagen om ni lyssnar !x)




Junkyard.se

Tror jag aldrig har varit inne på Junkyard.se förut, men gud vad snygga tröjor och sånt dom har!
Om jag skulle vara "rik" skulle jag nog köpa dom här:


 
999:-                                                          899:-

 
799:-                                                          849:-


Asdyra är dom, jag veeeeet! :(


Jag vill ha sommar!!



Jag är trött på snö och att det är så himla kallt! Vill att det ska bli sommar!
Slippa alla tjocka kläder och bara kunna gå ut i en tunika och flipp-flopps.

JAG KRÄVER SOMMAR NU!


Söndag 7/2

Ja, jag vaknade klockan 10.30 idag. Sover inte så länge längre.

Känns som jag knappt har gjort någonting idag, och klockan är redan skitmycket. Måste hinna göra klart SO:n sen också, ska lämnas in på Tisdag, har några småsaker kvar att skriva.
Mamma håller hela tiden på och frågar :

"Ska vi göra sockerkaka?
Och så jag : "Gör det du!" ;)

Orkar inte baka nu, det för hon göra.
Målade för en stund sen också. Fast det var mer kladd.



Tänk att jag kunde ta en bild så nära utan att det blev suddigt!^^ Ibland förvbånar min kamera mej, för den är inte alls någe bra x)


Myskväll igår

Låg och kollade på film hela kvällen igår.
Poppade lite popcorn och åt upp allting själv x) haha, tjockis. Det är jag de.



Jag pallade absolut inte att kolla på Melodifestivalen, tycker det är så himla drygt. Det är som Let´s Dance, det går att kolla på kanske 30 minuter sen får man nog!
Det blev Spiderman 2 och Drömmarnas Horisont för mej. Stängde av tv:en runt halv 3. Woops!



Jo, juste. Höll på och fixa håret på kvällen också. Bara för kul, testade lite annat än vad jag brukar ha.


Valentine´s Day

Det här är ett litet klipp från filmen Valentine´s day som jag vill se.

Tycker det här är skitroligt, kolla!




Systemkamera

Nu ett tag har jag velat ha en systemkamera ;)
Så om jag skaffar sommarjobb kommer jag nog antagligen köpa en. Förut fick min brorsa en gammal systemkamera av min faster, hon ville inte ha kvar den längre. Men vi har aldrig provat den? Undrar om den funkar? Men med den måste man använda film och framkalla, och det är ganska dyrt.



Det är iaf en Canon !x)
Är det någon som vet om den är nå bra? Fast som sagt, den är aaasgammal!!


Music is fun !:)

Har inte spelat så mycket gitarr den här veckan, men nu tog jag iaf fram gitarren och satt mej och spelade lite. När jag ändå hade kameran framme så tog jag några kort och filmade när jag spela. Kan inte lägga upp videon, för jag vill inte behöva lägga upp den på youtube.
Funder på att skaffa videofy.me, fast jag tycker det är dåligt att man har en massa reklam runt omkring då.. Vi får se hur jag gör. Man kan iaf tjäna pengar på videofy.me :D





Gulliga Mitzie!

Mitzie låg inne på brorsans säng och jag kunde inte motstå att ta bilder på na!





Jag undrar hur länge sen det var Mitzie var ute egentligen? Det har varit så himla kallt så hon har varit inne hela tiden. Men varmare bliré!


Målat :) 6/2

Satt och måla ungefär vid 2 tiden, gjorde det inte så noga med det var kul.




Sakerna ligger fortfarande kvar i mitt rum så jag kanske sätter mej och målar igen någon gång ikväll.


Något skitläskigt hände nyss.. hjälp!

Nyss när jag kollade på tv i mitt rum hände något skitläskigt. Stereon startade och började spela "Disturbia" med Rihanna. Och den är det ju ganska mycket dunk i, fatta hur rädd jag blev! Det har aldrig hänt förut ?
Någon gång kan den ha startats och börjat lysa för att man bara har haft på Standby, men aldrig börjat spela musik. Jag menar... Hur fan går det till?? :/

Iaf kommer jag inte kunna somna sen, tänk om det bara börjar spela sådär igen? Allvarligt, då sover jag inne hos mamma ! x)

Under kvällen har jag suttit och kollat på Lost på tv400. Har aldrig kollar på det förut när det gick varje vecka på 4:an. Men har insett nu att det är väldigt bra. Dom har börjat om från början så det är typ del 9 nu. Kollade förra helgen också.



PS. Inlägg 350 nu ! hah

Har astråkigt..

Har nyss klämt i mig en semla, Gott sörru. Vet inte vad jag ska göra nu?
Vill inte kolla på tv, det finns ändå inget. Är ganska trött på datorn också. Något förslag? Vet inte vad jag ska hitta på i helgen heller, Åhhh!!

Kanske skriver mer ikväll också, om jag... Inte har dött av tråkhet eller nåt! x)
Vilken roligt inlägg det här blev?



Jeans.


Riktigt snygga jeans tycker jag, fast jag har sett snyggare :)
Hittade dom här på en hemsida som jag aldrig kollat på förut :
FashionClub.se
Dom hade också jättefina tubklänningar där, eller vad dom kallas.

Soo Check It Out!


Fredag 5/2

Sovmorgon idag, bra det. För då hann jag ändå träna lite mer på SO:n. Kände mig inte alls nå säker.

Första lektionen hade vi Spanska, det var ganska drygt. Men Tony är förjävla rolig. Men sitter och skrattar typ hela tiden ! x) Sen var det lunch. Bild-Maggan var sjuk så det vart ingen bild, och det är den lektionen man har längtat efter hela veckan juh! Men nu så var det inte så farligt, ville träna på SO, för det var direkt efter. Det blev en 2 timmars lång lunch ist.

Provet gick bra. Vi fick ett papper med bara frågorna och linjerat papper att skriva svaren på. Liksom "1. Svar:, 2.Svar:" .. Ni fattar. Det var hela 21 frågor och jag skrev fan 4,5 sidor! Trodde handleden skulle gå av. Och allt på 1 timme. Oroade mig mest för att tiden inte skulle räcka.

Dagen slutade med Engelska med Tony, det blev en massa prat och lite äckliga minnen !x) Kommer ihåg att en lektion förut satt vi bara och pratade om filmer. Han är en bra lärare, hah!




...

Kolla noga på den ljusgröna rubriken.
KAN NI SE NÅGOT?


Torsdag 4/2

Trött och seg dag.

Började med Engelska. Vi satt bara och gjorde några uppgifter i boken, gjortde det väldigt snabbt för jag va så himla trött, hoppades på att kunna få ta dej lungt sen. Skulle lätt kunna ha somnat på bänken, på riktigt!
Under idrotten vaknade jag till lite, vi hade styrka och kondition. På måndag blir det basket igen, Yippie ! Efter idrotten mådde jag skitilla! Kändes som att jag skulle spy. Men mår ofta illa efter idrotten, vet inte varför? Men brukar aldrig få kväljningar, och det fick jag både i måndags och idag :S

Citrusdagen i skolan, så vi fick en hel buffé med en massa olika apelsiner typ.
Åt inte så jättemycket, det var kyckling till det.. Hemkunskap hade vi efter lunch. Vi trodde att vi skulle göra kräm för att 8C hade sagt det. Men tyvärr så måste vi hoppa över lite saker för vi har inte lika många lektioner som dom, det blev någon köttgryta ist. 
Det är alltid någon speciellt på torsdagar: t.ex skärtorsdag, friluftdag och turnieringar. ALLTING PÅ TORSDAGAR!

På studietiden fick vi äntligen våra höstterminsbetyg! Det var på tiden...
Är iaf jättenöjd med mina betyg, men bättre ska det bli ;D
Nu måste jag gå och plugga mer SO, prov imöra. Det känns inte som att jag har prov för jag har typ inte tränat någonting. Såå... Böckerna kallar!


Stannade på Ljusdal.

Jag, Sara och Carro stannade på Ljusdal, vi har pratat hela veckan om att vi ville gå och köpa glass någon dag, och det blev idag då!
Vi slutade skolan klockan 14.00, då gick vi till Coop och köpte läsk och någon chokladbit. Sen gick vi till Nyfiket där köpte vi glass i bägare och mumsa. Carro köpte en stor hallon-lakris muffin också x)


Gull-Sara ^^
Ser ni lilla killen i bakgrunden? haha. Han gottar i sej han också!


Just det, har glömt att säga. Carro klippte sig igår efter skolan, blev riktigt snyggt! <3


Mitt fina berg av glass, MUMS säger jag bara!
Tog peacannöt-kola och regnbåge.


NO-lektionen. 3/2

Idag på NO:n så var det faktiskt riktigt roligt. Just nu håller vi på med Kemi.

Vi blandade Svavel- och Järnpulver i ett provrör och så eladade vi det, så det glödde jättefint i orange. Olyckligtvis hann jag bara få med på bild där det nästan hade försvunnit.



Iaf så stelnade det och blev som en hård skitkörv x) Det luktade inte så värst gott heller, äggmök (Carros åsikt). Det hade bildats Järnsulifid eller vad det du hette?
Vart en rolig lektion.


iPad

Säg vem som inte vill ha en iPad? x)




Jag har en bra och en dålig sida !

Jag har en dålig och en bra sida!
Och nu menar jag inte att jag kan både vara en jävel och ängel.. No No!
Jag menar på bild! Om jag ler från ena sidan ser det ut som om mitt ansikte uppsvällt upp och på den andra sidan ser det vanligt ut.

  

SER NI?

Sara och Carro säger alltid att det inte är sant men nu kan dom inte föneka det? Ser helt annorlunda ut på korten. Det är därför jag hatar att ta kort i skolan, för jag hoppas alltid på att få stå med den bra sidan fram. I 7:an stod jag med den dåliga sidan på klasskortet och den bra på Kamratstödjarfotot, så ett bra blev det iaf ...?
Jag blir inge bra på bild, får bara leva med det..


Tisdag 2/2

Den här dagen var ganska dryg. Fast det är alla tisdagar.
Man liksom pallar inte SO, Matte och Svenska på rad på morgonen utan knappt någon rast emellan. Biologin efter lunch gick ganska snabbt, kan bero på att det är den enda lektionen som bara är på 50 minuter. Alla andra är 1 timme, väldigt dåligt med tanke på att Biologi kan vara ganska roligt ibland.

Har bestämt mej för att hoppa av NO-profilen, och ha Elevens Val ist som alla andra. Men jag hade iaf NO-profil idag, ska försöka fixa papprerna från expiditionen till nästa tisdag.
Om jag får sluta då? AJO är alltid så jobbig, så fort man nämner någonting om att sluta börjar han säga "Nej men nej, det får du inte", och så står han där ett tag och börjar babbla om en massa andra saker för att komma bort från ämnet.

Tänkte gå på Extra-sy efter skolan men det var så himla fullt, så det fanns knappt någon plats. Då gick jag till bussen i typ sista sekunden.



Sitter och fryser röven av mej !

"Det är barnmisshandel att ha så här kallt hemma!" brukar jag säga till mamma, och jag har faktiskt rätt. Det räckar faktiskt med att det är -25 grader ute..

JAA! ni hörde rätt.. Det är -25 grader ute. Konstigt nog så snöade det? Det brukar inte göra det när det är så här kallt, då kommer det väl små istappar flygande? x) Haha
Som ni kanske kan se har jag ändrat lite på bloggen och sånt, men nu ska jag inte ändra någonting på ett tag. Ska inte komma i närheten av "Redigera stilmall-knappen"!

Nu ska jag nog gå och ta fram gitarren och spela lite, efter den läsa igenom SO:n (Prov på Fredag) och sen kanske det blir lite kolla på tv.


(Bilden är inte från nu, några dagar sen)


1 Februari

Jadu, vad har hänt idag då?

Dagen började med Idrott. Äntligen hade vi Basket! Hade damp på Lollo ett tag för att killarna hade lurat i han att vi redan hade haft Basket. Men det sa dom ju bara för att dom hellre ville ha Fotboll/Innebandy. Basket är fan askul ju! Håller ni med? x)

På syslöjden fortsatte jag med klänningen, men satt typ och sprätta hela lektionen. Inte för att jag hade gjort nåt fel eller någonting, utan för att efter provningen jag hade förra måndagen skulle lite ändras, så den passar mej som en smäck. Får inte gå upp nå mer i vikt då? Kanske den inte passar sen? :)
På matteprovet vi hade förra veckan fick jag veta idag att jag fått MVG på, blev väldigt glad. Men nu har jag ännu större press för nästa prov, då MÅSTE jag få MVG för att få högsta betyg i 9:an..

Dagen fortsatte med Spanska och Engelska, där hände väl inte speciellt.



RSS 2.0