Pizza och Ostbågar (ostkrokar då..)

Onyttig som jah är så åt vi Pizza till middag, hemmagjord. Fast jag kan stolt säga att de inte va jah som kom mä förslaget. De va Krister x)
Så det blev en stor Bit Pizza iaf.

Fick springa ner i pausen av "Sjätte sinnet" och äta. Den filmen e bra den.
Sara ville sen den också men vet inte om hon gjorde de.

Senare så åt jag ostbågar. (Dumma mamma som köpte) Om vi har nått gått i huset blir jah så jävla sugen, men om det inte finns nå e de okey. Vi egentligen gå ner nått kilo i vikt men det går ju fan inte i den här huset. Nu ska jag inte skylla på dom för att jag äter godis och sånt, för de e ju inte dom som trycker ner de i halsen på mej x)Nu ska jag fortsätta kolla på en film på 4:an, det ska bli filmkväll idag :)
Och efter den så blir de rysare.. buuu!

TODELOO!


Matte.. super. NOWAY!

Gjorde några tal i matteboken som jag tog hem under lovet.
Och om man är som jag så gör man allt i sista minuten.. That´s me !Egentligen behöver jah inte ligga enligt planeringen för jag är ändå 1 år före, men tog mä de hem för jag tänkte fråga brorsan om en sak som jah inte fattar. Hihi, ibland hjälper jag han, och han mej x) Han går första året på gymnasiet.


Bloggtrafik.nuGå med i Bloggtrafik.nu och få fler läsare. Det kostar ingenting, och vad har du att förlora?
När du registrerar dej får du 100 garanterade besökare, genom att du får 300 poäng.

Har varit medlem i nån dag nu, och har iaf fått fler unika besökare, men de e ju de att man ska få dom att stanna också, så man får väl bara vänta och se.
FÖR ATT BLI MEDLEM, TRYCK PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU DIREKT TILL HEMSIDAN.

KRAM


Hemma nu.. Är astrött :(

Jag gick till Sara och så åkte vi mä hennes mamma och hämtade Carro. Vi kom till församlingsgården typ en kvart tidigare. Vi gjorde inte så mycket där.
En del hade tagit mä sina föräldrar, för på lappen som vi hade fått stod de att man kunde de om man villa. Det var en man där som hette Micke, som berättade om sitt liv, som hade mycket mä döden och göra. Orkar inte berätta hela historien men när han berätta, så fick jag kämpa med att hålla tillbaka tårarna. Blev ändå tårögd lite då och då.
Sen efter fick vi fika, och sen fick vi åka hem. Det slutade runt 16.30. Jag orkade verkligen inte stanna på Ljusdal mä Carro och Stina. Vi skulle ju vara i kyrkan klockan 6, men de sket jah i. Det var nog inte så viktigt. Tror att de skulle vara nånting att dom skulle tända ljus för dom som hade dött och räkna upp dom.
Jag går ju aldrig till kyrkan och tänder ljus på nån grav, känner ingen som har dött och är begravd där. Kommer från stockholm, (ni som inte vet de) och har bara bott här i 5 år.

När Micke berättade va de många namn som ploppade upp i huvudet på mej. Människor i min familj som har dött. Har ingen bild på dom på datorn, annars skulle jah ha lagt upp nå bilder....
NÅN SOM HAR SKÄRT I PUMPOR IKVÄLL DÅ?
Kommer inte ihåg om jag nånsin har gjort de?? Iaf va de en pumpa utanför församlingsgården som några ungar hade gjort tror jah.
Församlingsgården. 31/10

HA EN BRA HALLOWEEN måste jag väl börja säga.

Hinner inte skriva nå mycket nu, ska åka till församlingsgården snart. Vi ska träffas mä konfirmationen, det ska vara någon som pratar och sånt. Vet inte riktigt hur länge de är, kanske 15.oo - 17.oo. Och så klockan 18.00 ska vi samlas igen och tända ljus tror jah de va. Och då är det ingen ide att åka hem, så jah och Carro kanske stannar på Ljusdal och äter. Vi får se, jag tar mä mej pengar iaf.

TODELOO!
Nu ska jag gå till sara.

Idol.. Och Erika Åkte ut.

Kände på mej att Erika skulle åka ut, inte för att hon är dåligast av dom alla utan för jag tycker man inte kommer ihåg na. När jag rabbla upp alla tjejer som är kvar i mitt huvve kommer jag inte på Erika.
Kollade aldrig på del 2, slog över till eftersnack i dom sista minutrarna och fick veta vem som hade åkt ut. Började kolla på Änglar & Demoner som Krister hade hyrt (mammas kille). Men orkade inte kolla klart på den.

Det blev ett tråkigt bildlöst inlägg dehär..


Lite speciella flätor. 30/10Satt och gjorde flätor på mej själv nyss. Fast jah gör inte nå vanliga.. Dom påminner lite om 7-fläta, men det heter nått annat när man gör de i håre. Men vet inte vad..??


Tycker iaf att dom här fläterna är mycket finare än vanliga, fast dom tar mycket längre tid att göra. På mitt hår, (och jag har väldigt långt) tar de kanske 30-40 minuter att göra två stycken. Man får ha lite tålamod, det är i början man kanske måste sitta framför en spegel men sen kan man fortsatta och inte behöva vara så koncentrerad.

HUR MAN GÖR EN SÅN HÄR FLÄTA

Håret du ska göra en fläta av delar du på två.
Börja med att ta lite hår från yttersta sidan av ena högen och lägg det på innersta sidan av andra högen. Och så forsätter man så på nästa sida och så gör du den så lång du vill ha den.

Det är viktigt att man försöker hålla kvar allt man fört över så att det inte sticker ut på en massa ställen. Det bästa mä att göra en sån här är att den inte har nån speciell uppdelning, man bara tar liite hår från varje sida. Men var försiktig när du tar ut flätan att man inte bara sliter upp de för då blir de lätt tovigt.


10 SAKER NI NOG INTE VILL VETA ..

Varnar er för att läsa x)

1. Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2. Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3. En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5. Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6. Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

8. Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

9. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

10. Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


Jah varnade er ! x)


Första Killen

Bestämde mej för att rita av en kille. Som jah aldrig har gjort förut !! Vet inte varför jag inte har gjort de.. Har väl alltid tänkt att de e roligare att rita tjejer, och de e inte riktigt sant. Asså jag har väl ritat en kille bara från huvvet nån gång men dom blir jättefula x)
Men nu så ritade jah av Matt Dallas, alla kanske inte vet vem han är men jah tycker han e söt :D Han är med i en serie som heter "Kyle XY".
Blev ganska nöjd mä den, men han fick lite för avlångt ansikte.
Funderar på att rita nån annan kille, men inte idag.
Har någon nått förslag?


12 timmars sömn, skönt !x)

Vi vakna klockan 13.45 x)
Vi sov i typ 12 timmar! De e sjukt..
Blev jätteförvånad när jah kollade på klockan. Vi gick upp och åt frukost och en muffins till efterrätt x) Sen hann vi inte gö nå mycket för att Sara skulle till hennes kusin Josse.
Så jag fick skjuts ut till vägen och så gick jah hem.

Mamma tyckte de va konstigt att vi inte hade äntit nå mycket godis och sånt men de är väl ändå bra. Jag va ändå inte på nå jättestort "godishumör" de tror jah inte Sara va heller.

Nu sitter jah hemma och har tråkigt, är väldigt trött också, konstigt nog. De borde man ju inte va när man har sovit 12 timmar !? Jag är som piggast när jah har fått sova 9-10 timmar. Inte för mycket och inte för lite. Åhh, vet inte vad jah ska hitta på ikväll?
De är "The Omen" på tv400, men den har jag sätt förut och jah vet inte om jag vill se den.. Vet inte om jah orkar sitta vid datorn heller.. Då somnar jah väl på tagentbordet x)ps. Gjorde en ny liten "kram-symbol" nyss, tyckte den vart fin :D^^


Forts. igår =D

Började gå till Sara vid typ 15.15 tiden.
Hade Kameran i handen på vägen och tog jättemycke kort, men tror inte jah ska lägga upp alla dom ehh. Till Sara går man på typ 12-15 minuter nånting och den här gången tog de säkert 25 minuter, för jah stannade och tog kort hela tiden x)När jah va framme så var Carro redan där.
De va tråkigt att hon inte kudne sova över.. Carro skulle till Sundsvall nästa dag.
16.30 så gick vi till Tallåsenskolan, för vi skulle möta min mamma som hade köpt godis och chips till oss;D mums. När vi va där så hade hon köpt hur mycket som helst, men allt tog vi ju inte mä oss. Mycket skulle vi ha hemma.


Carro åkte hem runt kl 6, och lite senare satt jah och Sara och kollade på Charlies Änglar. Haha, inte för att den är så bra men ändå.
Klockan 21.00 började The Texas ChainSaw Massacre på tv400. Guu, va hemskt den va. Men den va faktiskt bra på nå sett. Fast man störde sig lite på att dom va lite osmarta då och då i filmen.Rekommenderar den filmen till dom som gillar blod och tårar.
Om de finns några som gör dee?? :O
De va iaf lite för mycket för mej.

Efter filmen låg vi typ och prata hur länge som helst, typ 2 timmar nåt sånt.
Somna vid 2 ;P

KRAM


Då va den klar.

Kladda ihop den här lite snabbt.Tycker om när man ritar såhär lite rörigt, att man kladdar runt lite. De blir finast när man ritar djur iaf, så ett tips.
Nu måste jah gå och ta ut ur diskmaskin.. Innan mamma kommer hem, annars får hon väl damp eller nå.
Kommer antagligen inte lägga in nå mer idag, det bror på när jag går till Sara.

KRAM <3


Gammal kattbild

Kom på att jah faktiskt har ritat av en katt som blev ganska bra, fast de va ett tag sen. Såhär såg den ut:Haha, typ den ända bilden jag har ritat i färg.^^ Tror jah rita av den här i februari nångång, så de va ganska länge sen. Den är inte perfekt, men gillar den ändå. Men nu ska jah fortsätta mä letandet x)

KRAM


Nåt förslag?

Todeloo <3 Va gör alla?Satt nyss och rita av en tjej, blev inte alls nå likt. Menmen ;P

Det är lite drygt att bara sitta och rita av tjejer hela tiden, men de e typ de ändå jah e bra på. Ska jah försöka rita av nå djur eller nåt? Eller nån naturblid kanske, vi får se. Nån som verkligen är duktig på kändisar och sånt kanske kan lista ut vem det är, men det blev absolut INTE likt.

Ska kolla på nå Kattbilder på google nu, och försöka hitta nån bra.

KRAMFettokväll. 28/10

Det blev en tidig morgon för mej, vakna och va jättepigg. Gick upp 09.30, även fast jah la mej typ vid halv 2. Kunde iaf inte somna om. Åt frukost och nu sitter jah vid datorn.Idag så blir de iaf fettokväll hos Sara :D
Lyckades övertala mamma om att jag fick sova borta, för hon var jätteenvis på att jag skulle vara hemma, bara för att de är 5-årsjubeleum idag. Vi har bott här i 5 år.
Men det dumma va att om inte jah skulle ha påmint mamma skulle hon inte ens ha brytt sej, åhh så sabbar hon bara allt. ÅHH! Vet inte om Carro kan vara mä eller inte än, för hon kanske skulle åka bort nånstans imöra. Men hoppas att hon kan komma iaf <33

Ska gå till Sara lite senare tror jah de blir, sen tror jah att vi ska åka till Dollar Store och shoppa godis x) Gött.


Style by Emma - From "Gina Tricot" x)

Va inne på Gina tricots hemsida och hittade lite kläder.Diggar verkligen dom här jeansen^^
Det är störande på Ginatricot att man inte bara kan kopiera bilderna och gör som typ ett collage, ist för såhär. De tar så hmla mycket plats. Man kan säkert kopiera på annat sätt än att högerklicka men orka de.

Alla dom här kläderna skulle jah vilja ha, men vad ska man göra om man inte har hur mycket pengar som helst. Det finns mycket som jah vill ha, och om jag har pengar vil jag ändå inte bara spendera de på kläder? Tycker nån samma sak?
Vad ska man göra för att få lite mer pengar än vanligt? Har någon nått tips?


Gissa kändisen ?

Vem är det här?
Superlikt blev det inte, men jag tycker man ser vem det är iaf.
Satt och rita den här nyss. Tänkte egentligen rita Christina Aguilera, men så blev de inte. Aaa, du vet ni iaf att de inte e Christina x)

KOMMENTERA


Mitzie <3

När Jag och Sara satt i mitt rum så va mitzie i mitt knä, Sara tog några bilder ;D
Aww , hon e så gullig <3 Älsk !

KRAM


Inlägg 150!! Höstbilder tagna idag :D

Som jah sa tidigare så har jag varit ute och tagit bilder mä min digitalkamera, 7 megap. Inte alls nå mycket, men vad ska man göra. Tog lite bilder ute på gårn, sara gick in efter en stund för att hon frös så mycket.
HÄR HAR NI BILDERNA:
Min favorit ^^
De va alla, eller .. jag har tagit fler men tog inte mä alla.
Bild nr 4, har Sara tagit :D

TODELO!! <3


Våra mobiler ;D

Jag har en Sony ericsson k550i, och Sara har egentligen en Sony Ericsson W760i tror jah att den heter. Men just nå lånar hon en gammal SE av sin brorsa. Skulle verkligen behöva en ny mobil. Men har inte så mycket pengar just nu, så jah får vänta till Julen.
E de nån som har nå mobiltips? Nån Sony Ericsson som är bra? KOMMENTERA!


<----------- Sara         Emma ---------->


Jag har haft min mobil i lite över 2 år. Har tröttanat på den... Men de gjorde jah för länge sen x)

VAD GÖR ALLA DÅ?


Sitter här mä Sara <33 27/10Sitter vid datorn mä Sara..
Vi har en livlig diskussion mä min mamma , haah x)
Imöra ska vi ha fettokväll har vi tänkt, och då skulle vi ha de hos Sara. Och nyss sa jah till mamma att de va 5-årsjubeleum imöra (asså att vi har bott här i 5 år). Och då har hon fått idén att vi ska ha fettokvällen hemma hos mej !! OCH DE SKA VI INTE!! :():
De e tråkigt hemma hos mej. Mamma vill att jag ska vara hemma, men hon skulle inte ens ha brytt sej om jag inte sa någonting!! Dumma.. åhh..!!
Och nu vill hon typ ha "fest". FÅR FAN DAMP!Idag så har jag och sara gjort Äppel-hallonpaj :) Den blev go, fast vi glömde sockra äpplerna så de vart lite surt. Men de va gott ändå. Jag har varit ute och tagit kort, så jah laddar upp dom senare. Tycker dom blev ganska fina, (För att vara jah ,då).

KRAM !<3


Skräckfilmer hela veckan!!Ta fram täcket...
Släck lamporna..
Tänd ljus...
Fram mää chipspåsarna..

De e nu de BÖRJAR..


Angelina Jolie

Har alltid velat rita ov Angelina, men alltid när jag ska rita så har jah glömt bort de x) haha.

Men såhär blev de iaf:Blev Ganska nöjd. Den tog ett tag att rita..
Men nu ska jag gå och tvätta händerna, har blyetsch på fingarna, säkert i ansiktet också ;D

KRAM !

Magi på waverly place .

Hare just kollat klart på Magi på waverly place - the movie.
Den va faktiskt ganska bra. Den har premiär på Disney Channel den 30:e OKtober. Men den kommer säkert att vara på svenska... Och de e jobbigt tycker jah.I filmen kommer alla 3 syskonen närmare varandra.
De va lite roligt att se, medans föräldrarna försvinner.


Nu tror jah att jah ska försöka rita av någon, ska leta nån kändis.

HARE GÖTT !<3


BILDER FRÅN IGÅR (Orkar inte skriva nånting.)


KRAM !


Just de... Klockan en timme bakåt x)

Sara hade satt alarm klockan 09.15 för vi skulle vara i Kyrkan vid 11.
Hon vakna och såg att jah låg i soffan, x) Så då berättade jah varför jah va där. Fick oss ett gott skratt, ett ännu större när vi märkte att klockan bara va 8.15!
Glömt att ställa tillbaka den. Men de va ingen ide att somna om. Vi gick upp, åt frukost. Sara gick och duscha och jag satt och spela guitar hero.


Vid typ 10.35 så åkte vi, åkte förbi mitt hus och jag sprang in och hämta kortet man ska få en stämpel på om att man har varit där. Glömde de igår.
De va jättedrygt i kyrkan, prästen läste nå jättelångt stycke. Man somna ju nästan, och lite då och då va den nån gubbe som satt och hosta skiithögt så de eka i hela kyrkan. Han får väl ta och hålla igen lite.
Vi hade glömt bort att man ska lämna pengar där. Men sara hade 1,50 kr x)  Så jag gav en femtioöring. Generösa vi va vaaa??
Ähh, dom får ju så de räcker. Alla gamla tanter och gubbar ger ju till och med sedlar. 20 -50 lappar ! :O Skulle aldrig göra de jah eh.

Åkte tillbaka till Sara och hämta upp Carro på vägen :D

// Emma

kl. 04.00 25/10

Vi sov i Saras säng, de e nästan en dubbelsäng så de går. Typ 120 cm eller nå.

Men när klockan va runt 4 på natten så vakna jag av att jag låg mä halva röva utanför, med Saras knä i höften och hand i ansiktet x) Försökte få bort handen ur facet, och till slut gick de .
Till slut va jah så klarvaken att jah nästan villa gå upp. Gick försiktigt upp för att kolla va klockan va, men hittade inte mobilen. och då såklart flyttar Sara sej så de fanns mer plats.
La mej igen, och då kom jah på att Sara hade sin mobil i fönstret, de va då jah såg att klockan va 4. Sen efter en stund flyttar hon tillbaka till att sitt knä typ i min rygg. DÅ FICK DE FAN VARA NOG !!

Jag gick upp, tog täcket och kudden. Höll nästan på att gå in i ett bord i mörkret. Gick till Soffan för att känna om Curry (Saras katt) låg där. De gjorde han. Flyttade lite på Curry och la mej där ist. Somna på en gång. Men jag hade säkert varit vaken ett bra tag. Kanske en 30-60 minuter x)
DEN HÄR FLICKAN ÄR JOBBIG I SÖMNEN!!^^<3

KRAM !!


Mulan x)

Gjorde inte så mycket.

Vi kollade på mulan x) hahaJah,, jag vet. Vi är barnsliga x) Nämen, den är faktiskt bra.
De va jättelängesen jag kollade på den.

Spelade Guitar Hero.
Senare på kvällen poppade vi popcorn och kolla på Blog Awards. Flummade lite i Saras rum x)

  

Vi la oss vid typ 00.30 tror jah.
Vi la oss lite tidigare för vi skulle på söndagsgudstjänst .. skööj..

KRAM !


Skolkatalogen

När jag kom till Sara så gjorde vi inte så mycket, vi kolla lite i skolkatalogen som vi har fått nu. Jag såg jättedum ut på klasskortet men iaf lite bättre på kamratstödjarkortet ;D
Sara satt och kolla i både katalogen för iår och förra året, och satt och jämförde hur mycket folk hade förändrats och sånt.. x) Haha.
Iår va de iaf färg, så länge jag har bott häruppe nå har de alltid varit i grått. Och jah har bott här i 5 år, de e 5 år på Onsdag!! då ska man fira !

KRAM


Sticker till Sara !

Ska sova hos Sara idag.

Men först ska jag nog försöka hinna duscha.
Sen måste jag äta middag, har ju inte ens ätit nån lunch idag :S

Kommer nog inte kunna lägga in nå mer nu idag.
Hare gött <33


Receptet !

GRAHAMSBRÖDINGREDIENSER

½ pkt jäst
2½ dl vatten
2 msk olja
1 msk sirap
½ tsk salt
2 dl grahamsmjöl
ca. 3 ½ dl vetemjöl

1. Smula ner jästen i en bunke

2. Häll vattnet över jästen. Rör så jästen löser sig.

3. Tillsätt salt, olja, sirap och grahamsmjöl.

4. Tillsätt 3½ dl vetemjöl och arbeta degen kraftigt. Tillsätt mer mjöl om det behövs.

5. Arbeta degen smidig tills den släpper bunkens kanter.

6. Jäs degen ca 10 minuter under bakduk.

7. Dela degen i 2 halvor och dela halvorna i 6 bitar.

8. Lägg bakplåtspapper på plåten och rulla bitarna till släta runda bullar.

9. Låt bullarna jäsa i ca 15-20 minuter i rumstempratur.

10. Grädda bullarna på mellanläge i ugnen i ca 8-10 minuter.Man kan äta dom som vanliga bullar eller som bröd. Godast mä ost !


Grahamnsbullar !!

TODELOO!

Just nu håller jah på och bakar bullar mä mamma, eller jah.. De e ju igentligen bröd. De är godast mä smör och ost. Nu håller bullarna på och jäser lite och sen 15.15 ska vi lägga in dom i ugnen.
Receptet fick jag från Hemkunskapen i skolan och dom va jättegoda så då tog jah mä de hem. Men idag gör jag en dubbelsats istället och gör dom dubbelt så stora för dom va så himla små i skolan x)

Lägger ut bild och receptet senare ! <3
(De vart inge Carro, blir imöra ist)Dagens Frukost! 24/10

Idag vaknade jag 10.30, låg och kolla på tv lite i sängen och sen gick jah upp och åt frukost.De blev en ostmacka i mikron och en mandarin till efterrätt x)
Jag är galen i manadriner!! Skulle kunna äta hur många som helst.

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag ?? Kanske ringa Carro, inte på humör att dryga hemma hela dan. Konstigt nog så är jag på de humöret ibland, bara tare lugnt hemma och inte gå nånting.
Men innan jag slår Carro en pling så ska jah kolla på gitarrer på
blocket.se. Mamma har sagt att jag får ta ut pengar från banken om jag vill köpa gitarr innan Jul. Hoppas att jah hittar nån !

KRAM // emma

"svenska" Hollywoodfruar del 2 x)

Andra delen på parodin.
Så j*vla bra !! =D x)Hare gött <33
Kramis !

Idol !- Tycker ni att nån va jättebra idag?
- De tycker inte jah..


Erik och Tove är fortfarande mina favoriter men jag tycker inte att nån av alla nio stod riktigt ut idag. Några va ju liksom ganska bra, men ingen va solklar idolvinnare. (Min åsikt) Men de finns ju fortfarande mycket tid att växa under dom kommande veckorna men ändå.
Undrar va de blir får tema nästa vecka? Skulle vilja att de va filmtema, att dom sjunger lite låtar från dom allra kändaste filmerna.
Tycker dom va lite hård på Tove ikväll, hon va ändå en av dom som var bäst. Såå vadå? Rock kanske inte är hennes grej men hon gjorde de ganska bra.

Dom 2 som skulle vara kvar i duellen tyckte jah skulle va nicklas och reza. Och att Nicklas skulle åka hem, och de hade jah iaf rätt i. De va konstigt att Eddie var i duellen, för han va bra tycker jah, ibland så är svenska folket konstiga. Eller jah, då kanske jag också e lite konstig för jah röstar aldrig x)
Litar på att andra ska fixa de åt mej =D


Träffade Linda

När vi slutade så gick jag, Sara och Carro in på bibblan och väntade på bussen. Sen så såg vi Linda, min mentor. Eller hon va, och är de fortfarande om man ska vara exakt. Hon är ganska ung och skulle plugga på nånting den här terminen och kommer tillbaka efter Jul.
Just nu är Christina min mentor och de e hon jag ska ha utvecklingssamtal mä den här gången, kommer kännas konstigt.

Vi gick fram och prata mä henne, och hon hade sina barn mä sig. En pojke och flicka som är tvillingar, jag tror dom är ungefär 2 år nånting. Väldigt blyga iaf. Träffade Lindas man för första gången också, han va där. När vi hade stått och snackat ett tag så, skulle dom gå och fika. Dom kunde ha bjudit oss tycker jah x)Nu är jah hemma och har tråkigt, villa ha fettokväll mä Sara och Carro idag juuu!! :( De får väl bli nån annan gång på lovet. Och mina gratis sms är slut! Fan ! inte för att jag skickar så mycket sms men ändå. De va ju gratis iaf ..

KRAM

Fredag !

Hände inte nå speciellt i skolan idag.

De började mä att vi hade Mentorstid på morgonen, fick mina omdömen inför utvecklingsamtalet, som är den 3:e November. Läste igenom de när karin och christina höll på och prata. Nöjd mä de. Dom som inte vet vad jah menar mä "omdömen" är de typ att vi har skrivit några rader om varje ämne i ett häfte. Sen tar mentorerna i dom och så får lärararna i ämnerna skriva hur de går för en. Vad man är bra på, vad man ska bli bättre på eller kanske nå provresultat.
Blev glad när jah läste att jah hade iaf fått VG- på orientering för ett tag sen. Trodde att jah bara hade fått G. Ska ge omdömerna till mamma senare, för hon skulle läsa de.

Sen var de NO.
vi gjorde inte så mkt, pajen pratade lite om magneter och så fick vi leka lite mä järnpulver, tror jah de va.
Vi hade en hästskomagnet och så hade vi ett papper som vi hade vikt upp kanterna och hällt pulvret på. Och så la man de över magneten och man såg " fältlinjerna" va runt magneten, som järnpulvret bildade. Kan inte förklara de bättre en så x)
De va viktigt att de inte fick komma nånting på magneten för då skulle de va typ omöjligt att få bort de.
Sen så hade vi Spanska mä Tony. De var ju sista gången vi hade lektion innan lovet så vi "lekte" bara. Vi körde nån frågesport mä spanska, och konstigt nog vann killarna. Jah vet, KONSTIGT. haha !

På bilden hade vi vikarie, Annelie. Jag gillar inte henne så mycket. Hon hade ju typ ingen aning om vad vi skulle göra, och hon kunde inte hitta mappen mä våra teckningar. Så då gick jah in på Maggans rum (Den riktiga läraren), och hittade den på en gång x) Haha, kanske ska ta över jah. Needå.
Sen var de SO, yippe... no
Missade senaste lektionen för att jah stog i cafeterian. Så fick vi nu ett blad mä nå bilder och så skulle man skriva en berättelse till bilderna, och använda sig av vad man hade lärt sej från boken. Men de va de att jag har inte läst HELA texten.
Och så hann jag inte göra uppgifterna som va efter texten i boken heller. Och då sa han bara " Du får göra de du hinner". vad menar hann mä de? Att de spelar ingen roll om jag inte hinner, eller att det är nått jättedåligt att jag inte hinner och får ett minus för de? åhh

De va skönt att få ha Engelska mä Tony som sista lektion. Vi gick bra igenom lite saker inför provet som vi ska ha efter lovet. Och vi fick sluta en kvart tidigare. TACK, TONY <3


Hejdå Höst ! 23/10Hejdå Höst !

Nu är jah glad för det är Höstlov! Men jag tycker inte att de är höst nu, de e typ vinter . De har ju liksom redan börjat snöa. Ska bli så skönt den här veckan, bara en massa slapp, Sara och Carro, och kunna va uppe länge. Som jag har sagt tidigare blir de inge stockholm på det här lovet.
Får hälsa på pappa nån helg efter ist ;P


Megan Fox

Satt och rita Megan Fox nu för en stund sen.
Om ni inte vet vem hon är så är hon iallafall mä i Transformers 2 och Jennifer´s Body.
Vet ni nu ? x)BLEV DE NÅ LIKT??

Kameran gör alltid så att bilden ser annorlunda ut tycker jah... Mycket finare i verkligheten tycker jah. Om jah kollar på bilden breve mej så har hon inte lika avlångt ansikte som här ;P

Vad gör alla då?

KRAM <33

Hemkunskap

Hade HK idag jah då.
VI GJORDE PIZZA!! Fy fan va gött!

Gjorde mä Johanna. Hon är vegetarian så vi gjorde 2 minipixxor istället för en hel stor. Blev lättare så. Sara och carro fick inte plats i de köket vi va i, så dom fick va i de andra. Men vi åt tillsammans iaf =D
De va ganska lätt att göra pizza. Vi gjorde degen själv och sånt. Men har aldrig gjort de, visst, jah har hjälpt mamma nån gång men ändå. Inte gjort allt.

Men vi fick så lite skinka och ost, dom snåla jättemycke. Skolan har väl inte råd antar jah x)
Jag fick en enda vanlig skinkbit som man har på mackan att strimla på pizzan, och om man va två så skulle man delat på de !! Så jag fick ju andå mycket mer än vad alla andra fick, för Johanna skulle ju inte ha.

Sara och Carro va klara lite tidigare så dom började äta lite tidigare :


haha, man ser Ahmad i bakrunden i dom 2 sista bilderna x)

Efter en stund kunde jag och Johanna också börja äta.


Pizzan blev väl god men den smaka lite för mycket tomat.
De va väl för man hade så lite av allt annat... men vad som man göra när man går i en fattig skola?? x)


KRAM !!


Musiktipzz - Green Day

Brukar inte lyssna på Green day nå mycke. Men den här låten är ganska bra. Dom har några gamla låtar som också är bra. Så kolla in den ^^Igår.

Glömde säga att jag va mä Carro igår efter skolan också.
Vi fika lite hos henne och spela guitar hero. Carro har World Tour och Sara, Ledgens of Rock. Jag är så van att spela hos sara och på hennes mindre gitarrer. De va jättekonstigt att spela hos Carro.
Visst är World Tour mycket bättre, men ändå. Kommer ta ett tag innan jah blir van.


Innan jag fick skjuts hem så var jag och Carro ute mä Brolle. (deras gulliga hund) jag tror de va en svensk lapphund mä jääättemycke päls. Brolle tyckte va jätteskönt ute säkert, de såg iaf ut så x)
Han fick nå ryck i slutet och sprang runt i en ring runt Carro samtidigt som man lät arg och fläsade. De såg skiitroligt ut ! haha.


Fiincarro på bild ^^ inte för att man ser så mycket på den hära.

KRAM // Emma


Klädtips från ellos. Mysigt till höstenHoppas ni gillar de.

Nu ska jah duscha och sen blir de tv :D
Bonde söker fru 20.00
Grey´s Anatomy 21.00

Hare Gött allihopa <3

KRAM

Gratis sms - SNART SLUT!

Har bara gratis sms i 2 dagar till nu !! och jah har bara skickat 525 stycken. jah, jag vet. De e jättelite på nästan en månad. Men jag orkar inte sitta och skriva sms hela tiden. och de e inte alla som svarar heller.
Men i alla fall, alla som känner mej och har mitt nummer. Skicka !!

Vill skicka 600 i alla fall !

Hare gött <3

Cafeterian 21/10

Idag stog jag i cafeterian, eller "caféet" som Christina säger x)

Va där hela dan mä Sandra. De va ganska drygt, men de är bra att man slipper lektionerna. Jobbigaste va väl när de va "ruscherna", när alla kommer för att köpa macka. De va typ vid 9 tiden. Då e de så himla mycket folk och man hör typ inte vad personen som ska köpa säger.

Och så e de jobbig när man ska springa fram och tillbaka för att lägga in mackan i mikron, och samtidigt hålla koll på vilka som har betalat och inte.
Men de e konstigt att så många slösar en massa pengar i cafeterian. Några va där och köpte flera gånger. Sen vi började skolan, som var för 2 månader sen, så har jag bara köpt en bulle tror jah, och de va i måndags x) Så ni har nog listat ut att jah typ aldrig köper något. Glömmer alltid pengarna hemma också så.

När man står i cafeterian för man ialla fall lite betalt.
Man får välja en festis och nån kaka, eller en glass.Tog en apelsinfestis och crisp. Gött sörru.
Behövde lite energi inför matteprovet. Måste gå från cafeterian sista timmen för att göra provet. De gick väl ganska bra, får nog VG eller MVG. Hoppas på de bästa. men sista frågan var ju fan omöjlig !!

KRAM // emma


Klant..

Om någon har gått tillbaka en bit i min blogg så kan ni se att det är typ ett kryss i varje bild. För då visste jah inte att alla bilder skulle försvinna om jag raderade dom från arkivet, för först gjorde dom inte de. Men sen efter typ nån dag. och alla bilder på mina teckningar har ju försvunnit så jah tänkte lägga in dom igen i de här inlägget. Så här har vi dom.Här ritade jah av Emma Watson :DSelena Gomez, känd från disney channel .Emily osment som spelar Lily i "hannah montana".Taylor Momsen, känd från Gossip Girl då hon spelar Jenny.Ashley Tisdale, vem vet inte vem hon är ?? x)Försökte rita Vanessa Hudgens, men hon blev inte nå lik. Tycker hon ser lite ond ut ! men den blev ändå cool tycker jah.


De va väl typ alla, orkar inte ladda upp nå fler ;P
Todelo !

KRAM //
Emma


Ännu en bild ;DRitade den här slarvigt, för den var lite för svår, och orkaade inte sitta hur länge som helst. Men blev ganska nöjd mä den ändå.
Kom åhh tänka på den här bilden :Den här rita jah för jättelänge sen (bilden är dålig, scannad). Eller de va inte såå länge sen, typ 2 år. De va då jag villa lära mej att teckna manga, men jag var aldrig nå bra på de. Jo, den här bilden är typ den finaste men den har jag bara suttit och ritat av och haft bilden breve. Om man verkligen ska kunna teckna manga ska man ju kunna de på fri hand och de kunde jah inte lära mej. Gillar mer att rita verkligt, inte seriefigurer och sånt. Så dedär har jah lagt bakom mej x)


"svenska" Hollywoodfruar

Dom här är väl förj*vla bra !
De låter precis som dom, iaf hon som spelar Anna Anka.

NI MÅSTE KOLLA!klumpiga jah..

Idag så blev de inge Carro efter skolan. De blir imöra, e ju nästan bättre de. För då slutar vi 14.00 ;D

Vid typ 9.30 så gick vi på baksidan av skolan och in genom "huvudingången" där. Och de så himla kallt ute så jag typ småsprang uppför trappstegen. Och där framför dörren är de som ett fyrkantigt galler, och där va de skithalt.
Ena sekunden är jag uppe, och sen smäller man i med ena armen skithårt i gallret.

De va bara Sara, Carro och Idil där då så ingen såg, fan va dumt de måste ha sett. Men jah brydde mej inte riktigt om de då. I just de ögonblicket tyckte jah att liksom "de gick bra,de gick bra" men sen när vi gick in i cafeterian så gjorde de skitont i handen och hela armen skaka.
Jag höll tillbaka tårarna, med ett leende för de va så mycket folk där. Vill inte precis börja gråta där framför alla, dom vet ju inte om något har hänt. " va inte hon glá nyss=?" skulle dom väl tänka.
Jag och Sandra gick till skolsyster, och jah fick bandage. Fast egentligen va de onödigt för de gjorde inte så himla ont längre. Har inte på mej de nu jah.


I handen har jag fortfarande 3 sträck från gallret, som typ är blåmärken :S ser lite konstigt ut :S

KRAM // Emma


Resultat x)En liten gullig skål blev de  ;D


Ingen fantasi..Hade ingenting och göra, så satt jag och rita den här ^^ who..
Hade absolut ingen fantasi, vad skulle jah rita förnå? Tänkte rita av Foki men Hitta ingen bra när bild när man verkligen såg att de va hon;P
Och sen så dampa datorn, så den typ låste sej. Tänk att de hela tiden måste hända nå..

Imöra tror jah att jag ska följa mä carro hem, vi skicka lite sms om de nu på kvällen. Men vi får väl la se.

KRAM // emma


Moonwalk !!

Jag vill lära mej moonwalk !!
Har tränat på de nu ett tag, men de e svårt. Har kollat på några youtube-klipp om hur man lär sej, men jag tycker den här var den absolut bästa och lättaste .:
GOOD LOOK IF YOU WANNA LEARN ! ;D

KRAM

VirkaVirka.. 19/10

jahdu,, va gör jah nu. SITTER VID DATORN och mumsar på ett äpple ;P Gött..
Tror jah ska duscha senare men först ska jah äta pannkakor, plättar igår och pannkakor idag. Guu, va nyttig man får vara då.

Håller på och virkar hemma nu också. Har inte kommit så långt än, men de tar sej. De e störande för jag har så tunnt garn, de tar en evighet att bara virka en liten bit.

Vad ska alla hitta på, på HÖSTLOVET DÅ?

Den här gången åker jah inte till stockholm iaf, på ett sätt vi jah de för jah vill väl träffa pappa såklart, men de finns en till anledning! Min pappa har 4 helsvarta kattungar hemma hos sej!! Och dom är precis en månad imöra. Och jag har inte fått se dom än. Kanske pappa inte har dom hemma hos han för han tycker de e jobbigt x) Dom var inte planerade.. Han visste inte ens att tigris skulle få ungar.

En Bild på tigris (mamman):Hah, GULLKATTA !<3

En annan anledning för att jag vill stanna hemma är att Jag vill vara mä Sara & Carro ! Alltid när de e sånna här korta lov som är i en vecka brukar jah alltid vara hos pappa i typ 5 dagar, och så försvinner love bara. Tiden går jättesnabbt i Stockholm. De e som att "nån" vrider upp tiden så fort jag kommer ner dit x)


Syslöjd och lite annat..

Ännu en måndag.. Men snart är de lov, sörru :d Eller är de några som redan har de kanske? Iaf så blir de lov på fredag. LÄNGTAR <3 Tycker vi kan ha våran Tjockiskväll då sara?? haha, att vi har en massa godis och proppar i oss. Inte så bra för vikten men, ähh. Måste ju gotta sej lite då och då x)

Idag så hade vi ialla fall Idrott, Redskap. Vi hade de inte alls nå länge för nu var de vi som skulle ta fram alla grejer, och de är mycke saker. Så vi hade typ idrott i 25 minuter.

På Syslöjden började jah till slut att virka. Det ska bli en skål, typ. men ska liksom virka runt och öka sen så ökar man inge mer och de går de uppåt om ni fattar vad jah menar? Förstår om ni inte gör de, är inte så dukig på att förklara.
Det hände inte så mycket i skolan idag. Carro stog i cafteterian mä Johanna hela dan så man såg inte mycket av dom. De va jättemånga gånger jag tänkte " men var är Carro då?" eller "Men ska inte Johanna vara här?". haha.
På spanskan gick tony igenom en rolig sak, men de e svårt att förklara. Men de va saker som man riktigt missförstod om man ansträngde sen lite x) hah.


Talk dirty to me !

En låt från Guitar Hero, som jag har på hjärnan. Den är inte jättebra men som sagt. "HAR DET PÅ HJÄRNAN" .

Nu ska jag ta och gå och kolla på tv.
Sov gött allihopa <3


Imorgon : Redskap ! :S

Nej, jag vill inte !!

Imöra så är de måndag igen och då har vi idrott. Egentligen skulle vi ha haft friidrott i torsdag, men de missa vi för att polisen va på skolan och vi skulle sitta och lyssna i aulan. Då trodde jah att jag att vi skulle ha det imorgon, men Lollo hade tydligen sagt att vi skulle skippa friidrotten för att de e för kallt. Och de håller jag mä om..
Men då ska vi börja mä Redskap! Och jag suger på de !
Förra året fick jah 21 poäng och de va typ VG-. Men de va i 7:an, då e de väl svårare i år! jag kan fan ingenting. Inga volter, jag är inge stark, jag kan ingenting i ringarna.

Och sen om 3 veckor har vi fystest! Jag får fan damp, jag har blivit så himla klumpig nu. Förut kunde jag typ göra kanske 8 armpress och nu kan jag typ 3 ! Jag är mycket starkare i benen nu så jag kanske kan hoppa längre i stående längd. Ojj vilken förbättring... neej. Ibland känns de som man inte räcker till...Hemma och har tråkigt !!

Nu har jag jättetråkigt och vet inte vad jag ska göra?
Kom hem vid typ klockan 6, och så har jag suttit vid datorn. Svarar på era fina kommentarer!<3 Sen så kom jag på att de va ett nytt tema på
picnik, halloween. Så då satt jah och lekte lite. x)
Brukar egentligen inte vara inne på picnik för den hemsidan gör alltid datorn sej, men nu så blev den inte de.

BLEV JAH NÅ LÄSKIG?? x) haaha.
De va roligt iaf, fast de e dåligt att man inte kan använda alla funktioner eller vad man ska säga. För då måste man vara medlem och då kostar de. Men annars är de gratis, för er som undrar.
På bilden, jag vet inte vad jag gjorde, men på nåt ett blev mitt hår typ rött? om man kollar noga? konstigt. Fortsatte mä att redigera iaf, lite mer allvarligt. Såhär blev den :
TYCKTE DE VART FIN JAH :D fast jag är inte så duktig på att redigera. Slulle vilja ha Phtoshop på datorn, men de kostar väl jättemycket att köpa? Någon som vet hur mycket?

TODELOOO <3


Saras plättar, mums x)

När vi hade nördat Guitar Hero, och vunnit nya låtar så gick vi och gjorte plättar. Sara anväde inte riktigt nå recept, hon bara hellde i lite .
Dom blev inte så lyckade, Dom första va för lösa (smeten asså) och man kunde knappt vända dom. Så till nästa så hällde vi i lite mer mjöl. Då blev de ganska bra, men då blev dom brända för vi hade på högsta x) Och så fortsatte de sådär, tills vi lyckades.
Men dom som var lite för brända, men som ändå gick att äta gav vi till hundarna. Visst va vi snälla <3


Hundvalpar och guitar hero. <3

Tänkte ta mä mej kameran för att ta nya höstbilder efter de klantiga jag gjorde igår. (Jag radera alla bilderna..) Men så såg jah att batteriet va typ slut och jag hade inte tid att ladda den, plus att de ändå inte va nå fint väder.

Och jag som hade tagit så fiina bilder, hade varit så duktig. :( Ett av korten va på en grusväg och så var de 2 träd mä jättegula löv och solen som lyste på dom. De va skiitfint och nu är jag olycklig.
När jag kom till sara va vi ute en stund, vid hundvalparna som hade fått en ny hundgård som Saras föräldrar byggde igår.
Åhh, valparna är så gulliga <3 Dom har 5 stycken just nu och de är en dom ska spara ("våfflan"), men jag tycker dom kan spara Nelly också, hon är den finaste <3

2 av hundvalparna. Snodde den här bilden från
Saras blogg^^
Väfflan är åt höger. Nelly är typ helt ljusbrun och är lite udda. Men orka inte leta efter en till bild, laddar nog upp en bild på na nån annan gång :D

Lite senare spelade vi Guitar hero, de va sköjj.
Men nu är de bara jag som inte har guitar hero, för Carro fick de idag i present :( Vill också ha ! Fast jag sparar till en "riktig" gitarr jah. För jag har precis börjat spela typ.


KRAM // Emma

Sara idag igen ;D

Vaknade mycket tidigare idag, 11.00 men de va ändå sent. Började direkt sms:a mä Sara, eller hon började skriva mä mej om man ska vara noga .Bestämde att vi skulle hitta på nå, men först skulle jah äta frukost och duscha. (Jättefett hår :S)

Kollade en stund på reprisen av idol för jag kunde inte kolla på de i fredags för att tv:en dampa. Fixade inte håret eller nånting heller, lät de bara torka lite sen gick jah. Använder inte hårtork, för jag måste stå isf i typ en timme för att få de torrt. Mitt hår e så långt och tjockt. De blir mycket bättre nä de får självtorka också. De blir mycket luftigare x)


Carro 14 år !! 18/10SNYGGO - CARRO fyller 14 år idag !!<33
Min lilla gullunge ! Hoppas du får världens bästa födelsedag !<3

Carro blir fjortis, fjortis ! Min fiiina fjortis ! lalalalala laaaa<3 (sjunger asbra, haha)För mycket data ..Nää, nu har Emma suttit för mycket vid datorn.
Det blev inge mer ritande, satt och cama mä Sara som vi typ inte har gjort på 1 år eller nå :O De va iaf skitlänges sen. Vi satt och skrev väldigt länge.
Typ 1 och en halv timme. Men nu ska jah sova.

Hoppas alla sover gött inatt, för de ska jah gö :D <3
GÓNATT !!


Brenda Song & Taylor Swift

Satt och ritade du på kvällen, fick nå ryck. Har inte ritat nåt på jättelänge, på grund av So-provet. Så fort jag tänkte "kan sätta mej vid datorn" ploppade de upp "Nämen, jah måste plugga.". BUT NOW IM FREEE!! YIPPIE!TAYLOR SWIFT
Ritade den här först, gjorde den inte så noga. Konstigtnog va de fötterna som var svårast ??x)

BRENDA SONG
Åhhh, jag tycker Brenda är så himla söt !! Eller som kanske fler kommer ihåg henne som "London" i Zack & Codys ljuva hotelliv på Disney Channel. Det var roligt att rita av henne för jag har aldrig ritat nån som kommer från kina. Fast jah vet inte om hon just kommer därifrån, men iaf. Trodde de skulle vara mycket svårare att få henne att se ut och komma från Kina, men jag tror jah lyckades få till de ;D <3


Nu är klockan 22.35 och jag vet inte om jag ska ta och rita av nån annan. Vi får se om jah orkar, men de borde jah ju. Har ju sovit hur länge som helst x) :D


Jag och Sara <33

Sara skickade en bild på oss som hon hade tagit :
Tyckte den va  ganska fin :D Jag såg inte så jätteful ut, ser bara dum ut på kort jah.
Sara är ALLTID gullig <33


Jag är suur !!

Gick till Sara ju, på vägen tog jah lite höstbilder. På träd, himmlen och hus, lite allt möjligt.

När jah kom till Sara så var vi också ute och tog kort. Jag hade "VERKLIGEN" tagit många fina. Och då så händer de. JAG RÅKA RADERA ALLA BILDERNA!! gu va sur jah blev. AHHHH!!
Det är så lätta att göra de av mistag, de har hänt en gång förut. Men då va de min brorsa som raderade alla mina kort. Fast då fanns de inte några nya som jag inte hade lagt in på datorn än iaf, tror jah. Jag är så arg på mig själv!
Sara knäppte ju några kort på mej och hon på hennes kamera, så hon får väl skicka dom till mej.. Så jag har nått och lägga ut... :(

KRAM // Från en ledsen Emma


Sara today.

Drar till Sara nu jah, Lite sent men iaf.

Skriver senare <3


KRAM / Emma

Taylor Swift - Fearless

Vill ha den här skivan, lyssnade lite på låtarna som finns på den på youtube. Och dom är skiitbra !!<3

Alla videorna älskar jag också. Dom berättar alla en historia eller vad man ska säga. Låtarna kommer från hjärtat!FEARLESS


Tror jah ska rita av taylor men det är hennes hår som är så svårt. Hennes lockar ;P Men jag ska försöka ändå. Har velat rita av henne jättelänge, men har inte haft tid.

KRAM


Sova,Sova 17/10

Igår fixa sig aldrig tv4, så jag kunde inte se på idol..:(

Kollade istället på "Blades of Glory" Den va ganska bra, fast jag kolla mä ett halft öga. Satt och virka. Sen kollade jag på reprisen av Roast på Berns.
La mej vid typ 2 , thihi. woops.
Hade jättedåligt batteri på mobilen igår för jag glömde att ladda den, och plus att dennis lyssna på mina låtar på mobilen igår kväll, som han inte fick. Sen hade jag bara 3% :( Tack dennis. Och dennis hade laddaren i sitt rum och jag orkade inte hämta den.
Så då stängde jag av mobilen ist för att jag skulle få vakna hela natten av ett surrande "lågt batteri".
Och då blev de att jag sov till 12.30 idag. För jag kunde inte sätta nå alarm. Så nu är halva dagen borta. Den är 14.31 just nu.

Blev iaf glad när jag gick in på idol-sajten för en stund sen. Camilla åkte ut!! Yes ! Skitbra , vet inte hur hon har kommit till finalerna i över huvud taget. Hon är väl typ bra, men hon passar i Melodifestvalen. INTE IDOL.
Vet inte vad jag ska göra idag?

Grattis Foki som fyller 18 år idag!! Hoppas hon vinner i bästa nykomling (de va väl de?) på Blog Awards idag! Hon är så j*vla cool och hon förtjänar att vinna! <3
INLÄGG NR 100!!

Nu har jag skrivit 100 inlägg!! haha, gu va snabbt de har gått. Har inte ens bloggat i 3 månader än ,snart tror jah x)

Kollade på topshop.com för en stund sen, dom har såå jävla snygg skor. Dåligt är att sidan är på engelska och jag tror man betalar i dollar eller euro. Så de gick inte hellar att kopiera bilder. Men gå in på den
HÄR hemsidan så kommer ni till deras "skosida" eller vad man ska säga.
Skorna är jättedyra, men jag är KÄR! Dom har skyhöga klacker men de spelar väl ingen roll :D haha <3


Men nu ni, nu hitta jag bilder på skorna på google ist. Här är 2 av skorna som va coola ^^Finns många fler på hemsidan, så checka in den  <3
TOODELO!
Inlägg 99 x) snart 100 ! Musiktipzz

Nu lägger jag in en låt mä Miley Cyrus, jah jag vet.. Hon är inge bra.
Tycker mer om serien "Hannah montana-serien" än hennes musik. Men det här är en låt jag kan få på hjärnan x)"Fly on the wall" :D
Jag vill ha de där gråa linnet mä nitar hon har på sig i videon !!

KRAM


Tv:en dampar !!

Alla vårar tv4 kanaler funkar inte !!

Så nu kan jah inte kolla på idol:(
Mamma ringde till nått ställe och fråga vad hon skulle gö förnåt. Vi skulle kolla på en kanal i typ 1timme utan att byta kanal och sen byta tillbaka till tv4. Så nu missar jah början.,, Faen !

Jag som villa se de!!
De e ju Mikael Jackson tema idag ju  !


Hemma hos Carro :D

Jag och sara följde mä carro hem efter skolan... Jah, jag vet. Hon kunde ju ha öppnat presenterna hemma hos henne, men jag kunde inte hålla mej längre. Så hon fick öppna de i skolan x)

Hemma hos Carro gjorde vi chokladbollar. Eller, de va mest Carro som gjorde de. Jag rulla dom bara i pärlsocker. Vi läste lie Fridatidninger uppe i Carros rum :D


Sara ^^ <3333Carro mä sin lilla apa eller va de du är x)
Den hade jättelång svans iaf , haha.


Senare åt vi lite pizza. Klockan 6 började "Linas Kvällsbok", jag tycker inte alls att den är nå bra. Men dom villa se den. Tycker den bara är dum.. jag och Sara han bara sen den i typ 10 minuter sen kom hennes föreldrar och hämta oss.
Och du e jah hemma :D

Skönt mä helg. Då kan jah bara slappa lite. Fast jah tror jah ska träna lite på formler i Matte, för jag tror jag har prov nästa vecka :S Men typ slapp, ska försöka rita lite.


Korridoren. :D 16/10

Idag hände det inte så mycket, mer än SO-provet.

Carro fyller år på Söndag, Grattis ! Så hon fick presenterna av mej och Sara idag ist.
Av mej fick hon en liten mini-plattång och av sara lite hurprodukter, eller vad man ska kalla de x)
Johanna hade mä nå paraply till skolan, de va gulligt <3 Rooosa <3

Tog lite bilder:MISS UMBERELLA <33
Sara och Carro ville inte va mää på bild... :(
Haha, de ser ut som att Sara kollar om de regnar, tog bilden när hon inte va berädd :DSluta klockan typ 14.40, vi fick sluta lite tidigare,
men vi fick ju ändå vänta på bussen..BILD FRÅN IGÅRCarro, Sandra och Idil hade lite roligt i korridoren x)
Snyggt va?
Åhh, jag vill ha en ny mobil. Min kamera på mobilen suger !!


SO-prov :S äntligen över.

Idag va de fruktade SO-provet...
De va inte så hemskt som jag trodde men jag tycker Jonas hade lagt upp provet konstigt. Själva provet var ett vi fick ett papper mä frågorna och så fick vi liksom skriva "fråga 1" på ett randigt papper och svara så. Han har då konstig för sej x)
Hoppas jag får mvg, men vi får se.. De va en fråga jah inte kunde, och jag kan ju ha gjort nå fel på något annat också.

MEN ANNARS GICK DE BRA :DPs. Skrev inget inlägg igår, hade annat för mej. Önskar att jah hade en liten mini-data :D


Fy skäms, Emma :(

En än dag har jag skjutit upp att träna på SO:n..
Hinner inte idag och provet är på FREDAG!!

Typ Joppe sa att Jonas hade sagt att det här är en av dom svåraste proven han har gjort!!
Jag fick bara VG- på arbetet vi lämnade in och jag vill verkligen satsa på MVG på provet, men nu börjar jah tvivla lite.. Jag tänker "Men jah tror jag kan dehära" , men så kommer en mass tankar. "Tänk om han ta mä de, och de!" . FÅR DAAMP!
Och imorgon har vi läxförhör i diskning? jag vet, de låter dumt. Men vi har de, i hemkunskapen.
Ska gå och fixa mej lite nu ;P


vänta.. och vänta.Nyduschad och väntar på att Carro ska hämta mej, och sen blir de konfirmation-saken xP
Åhh jag missar Greys Anatomy idag ;( De e dåligt att dehär är på Onsdagar, men jag får väl ta och kolla på reprisen då.
Idag så plattade jag håret på morgonen. Brukar inte göra de.. jag har ju inte precis lockigt hår mej jag har en massa fjongar. Fick några "komplimager" om de. Kanske ska forsätta mä de, men de sliter ju så mycket på håre. Så jag vet inte..

Hoppas vi gör nå roligt på församlingsgården idag då. De e jobbig att va där tycker jag, för de blir så himla varmt i salen jah vet inte varför? Och dom där jävla lamporna.. Allting bara för att göra mej sur:( x)


Gymnasielärare/elever på skolan. 14/10

Idag så har Lärare från gymnasiet varot på stenhamre, under hela dag en har vi gårr runt på skolan och varit i olika klassrum där dom har pratat om varje gymnasieprogram. Dom här va jah på:

09.00 - Hantverksprogrammet, mode och kläder
09.40 - Estetiska, bild och Form
10.20 - Hotell och resturang
11.00 - Musikprogrammet

12.30 - Barn & Fritid
13.10 - Mediaprogrammet


Mellan varje "lektion" så hade vi 10 minuters rast och på varje ställe var man i 30 min.
Vi fick själv besämma vad man ville gå på, så man gjorde typ sitt eget schema.

Tror jah ska gå Mediaprogrammet på Gymnasiet, men de e långt kvar tills jah ska välja. Så kan ha ändrat mej också. Går ju bara i 8:an x)


Mitzie är min älskling <3MITZIE ÄR MIN ÄLSKLING <3

Kan liksom inte föreställa mej ett liv utan Mitzie.
Kommer inte kunna flytta hemifrån och lämna henne, visst kommer jag se hon ofta ändå, men vem ska ligga kurrandes och snutta på sin egen arm brevé mej på kvällarna?? :´(
Mitzie har funnits i mitt liv sen den 28:e December 2004 och snart blir de 5-årsjubeleum !
ÄLSK <3

KRAM EMMA


Vad betyder "EMMA"??

E= Jättebra på att Kyssas
M=Ruskigt Smart
M=Ruskigt Smart
A=Har dom vackraste ögonen.


(GAMMAL BILD)


A - Har Dom Vackraste Ögonen.

B - Alla Vill Ha Dig.

C - Riktigt Barnslig.

D - Gillar Att Dansa Loss.

E - Jättebra På Att Kyssas.

F - Bra Personlighet Och Utseende.

G - Skiter I Vad Andra Tycker.

H - En Gosig Nallebjörn.

I - Helt Underbar I Sängen.

J - Alla Avgudar Dig.

K - Vild Och Galen.

L - Alla Älskar Dig.

M - Ruskigt Smart.

N - Du Kan Behålla Hemligheter.

O - As Sexig, Grr.

P -Populär Bland Andra.

Q - Mindre Snygg.

R - Helt GALEN.

S - Lätt Att Bli Kär I.

T - Omtänksam Och Bryr Sig.

U - Kung På Att Bara Ta´t Lugnt.

V - Alltid Lika Glad.

W - Otur I Kärlek.

X - Inte Alls Duktig I Skolan.

Y - Bästa Pojkvän/Flickvän Som Finns.

Z - Alltid Redo.

Å - Har En Dold Talang.

Ä - Kan Inte Behålla Hemligheter.

Ö - Gillar Att Dricka/FestaSTÄMMER DE??


Popcorn & Ugly Betty

Poppa lite popcorn och satt och Kollade på Ugly Betty, de va mysigt.
De finns lite popcorn kvar också, kanske tar de också x)

De e va ett bra avsnitt på Ugly betty idag iaf, eller det är väl alltid bra. Men ett extra bra då.
Rekomenderar den serien, men det kanske blir lite konstigt att bara börja kolla på den för den har gått ett bra tag. De kanske e 3:e säsongen nu, jah vet inte.


Funderar på att rita nånting, har nån nått förslag?
På en kändis eller att jag ska rita av en speciell bild från Google?
Nånting bara. Vet inte vad? har dålig fantasi...

Imöra blir det Konfirmation, hoppas vi gör nå roligt då :DDuktig tjej dehär ;P

Hittade en tjej på youtube, som sjöng "Dear mr. President".
Väldigt bra röst måste jah säga, önskar jah kunde sjunga sådär, men är inte ens nära...Det finns mer med henne på youtube, men de här va typ den ändå hon sjöng hela låten ;P
Låten är sjukt bra åhh. <3


Lite bortglömda bilder x)

Som ni kanske vet så sov Sara och Carro över hos mej i helgen, Sara hade då tagit en massa kort på min mobil, som jag hade glömt bort. Allt från Saras fjortisbilder, till lite annat x)Saras fjortisbilder ;P


Den här bilden tycker jah va fiin <3


Haha, gu va roligt dom har då... <33

De va de de, hare gött allihop <3


NO-profil

Idag hade vi NO-profil som sista lektion, asså vi hade Elevens val.

Nu har vi börjat göra en stor luftballong x)En luftballong som ska vara mer än 2 meter hög!!
Jag jobba mä Carro och Idil, och idag så hann vi mä att göra själva mallen för alla delarna som ska vara till ballongen. Fast de va typ bara jag och Idil som gjorde nå.. Carro va i sin egna lilla värld :D


Musiktipzz

Den här låten är okej, men jag älskar videon :D

Det är med han Lucas till i "Hannah montana the movie". Han är söt <3
KOLLA IN DEN ^^You're on the phone with your girlfriend, She's upset
She's going off about something that you said
She doesnt get your humour like I do

I'm in the room, its a typical Tuesday night
I'm listening to the kind of music she doesnt like
And she'll never know your story like I do

But she wears short skirts, I wear t-shirts
She's cheer captain and I'm on the bleachers
Dreaming bout the day when you'll wake up and find
That what you're lookin for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me
You belong with me

Walkin the streets with you in your worn out jeans
I cant help thinking this is how it ought to be
Laughing on the park bench thinkin to myself
Hey isnt this easy?

And you've got a smile that could light up this whole town
I havent seen it in awhile, since she brought you down
You say you find I know you better than that
Hey, Whatcha doing with a girl like that?

She wears high heels, I wear sneakers
She's cheer captain and I'm on the bleachers
Dreaming bout the day when you'll wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me

Standin by, waiting at your back door
All this time how could you not know that?
You belong with me
You belong with me

Oh I remember you driving to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're about to cry
I know your favorite songs and you tell me about your dreams
I think I know where you belong. I think I know it's with me.

Can't you see that I'm the one who understand you?
Been here all along so why can't you see?
You belong with me

Standing by or waiting at your back door
All this time how could you not know that
You belong with me
You belong with me

Have you ever thought just maybe
You belong with me
You belong with me


CafeterianVisst har Stenhamre de snyggaste cafeterian eller vadå?? x)
Den målades om, innan sommaren. Då va den ljusgul och tråkig tror jah, de e kanppt att jag kommer ihåg.


KRAM

Segt?

E de bar för mej de är jättesegt på blogg.se??
Jag får ju typ vänta i en halv minut, bara jah klickar på nåt? :SKRAM <3


Forts. på dagen

Sen så hade vi Syslöjd.
Tror jah ska virka nånting, men jag har inte kommit på vad. Clara hämtade nån bok på virkning, men de verkade så himla avancerat. Jag menar.. Så bra är jah inte på de.

Hade lunch 10.50, tycker de e tidigt men man är ändå så himla hungrig. De konstigt. De va pannkakor, åt 5 stycken. x) Som sagt, "JÄTTEHUNGRIG"´
Senare hade vi matte. Pajen är borta hela den här veckan för han är på älgjakt?? Tänk att lärare kan ta ledigt bara för att vara i skogen och skjuta älgar, och oftast mä ingen tur. Så dom varit ute i onödan. Så på matten Hade vi nån surtanta som heter Erika. Kommer ihåg henne för jag tror vi hade henne som vikarie i 6:an också. Och vi ska ha henne i NO också !! nej!! VILL INT, VILL INT!!

Men en sak som är positiv är att vi inte har Jonas heller, har är också på älgjakt. Vi har ju prov på Frdag i SO, ska vi ha en vikarie då ist?? De verka konstigt att vi inte ska ha de mää han.. Och nu kommer man ju inte kunna fråga han om nåt innan provet heller :( Dumma gubbe.

På vägen hem i bussen började de snöa:D
Fast just då va de inte så bra, de va typ blasksnö och de blåste jättemycket. Men nu så snöar de inte längre.
Nu sitter jag hemma. Måste träna mer på SO:n sen, för jag kommer inte kunna träna nå mycket den här veckan. Imorgon kanske jag stannar på bilden och målar klart min "tavla". och sen på onsdag är de konfermation i 3 timmar på kvällen så då kommer jah inte hinna.. Åh

TODELO !


Idrott ! 12/10

Jah, nu e de måndag igen.. Gu va tråkigt.

Dagen började i klassrummet. Karin berättade lite om veckan, bland annat att det är våran klass som ska stå i cafeterian. På tisdag nästa vecka ska jag stå mä Jocke... Skulle helldre stått mä en tjej, fast jah.. Han skrattar ju som en x) de e ju alltid nått. haha

På Onsdag ska lärare från gymnasiet komma under dagen. Och vi fick ett papper som vi skulle välja lektioner på olika tider. Där dom skulle berätta om olika program. Bättre än lektioner iaf.

Sen så gick vi ner till Idrotten, vi hoppades på att vi skulle få vara inne. De va så kallt ute och de småregna lite. Och liksom,, palla idrott 8.30 på morgonen:S
Som tur så hade vi inne, vi hade styrka och kondition mä 8C. Vi typ delades in i grupper och jah va mä Ebba och André ;P Andre e väl förj*vla rolig x)
Vi Var på en av stationerna, där vi skulle gör upphopp. Så skulle man göra så typ i 30 sekunde, åh så skriva upp de hur många varje person i gruppen gjorde och räkna ut medianvärdet.

Ebba och André som prata:

"Hur många gjorde du Andre?"
"19"
"På riktigt, Andre?"
"14...."

Haha, garvgarv. De lät så himla roligt x)


STENHAMRESKOLAN


Bild på våran "vackra" skola.
Tror att den är väldigt gammal, det står 1925 på framsidan om jag inte minns fel.PLUGG .. :( !!Läste igenom 10 sidor i so-boken nu på kvällen, de e fan skitjobbigt.
Skulle egentligen läsa igenom de 2 gåner men de orka jag inte x)
Men borde ha gjort de.

Och imöra så blir de skola igen då. Har varit så skönt att ha varit borta från skolan i en hel vecka. Hade ju Prao. Det har känns nästan som de har varit lov. Men de e skola nu iaf.
Tror vi ska springa stenhamre runt på Idrotten, de e är att vi springer liksom runt skolan och det är typ 1km, så är de på tid. Jag har nog ingen konduktion (stvnin??) kvar, den försvann under sommaren. OCH SEN BLIR DE FYSTEST!! åhh.. De kommer inte gå bra.
Nä nu orkar jag inte tänka på de.
Ska nog gå och lägga mej nu, sov gött allihopa !<3


Guitar Hero hemma hos Sara.

Stack till Sara efter de.
Spelade Guitar Hero, vill också ha de !! men har inga pengar...
Och jag vill helldre spara till en ny mobil.

Sara äger på Guitar Hero, hon spelar på Hard. De kanske e för hon spelar de ju mycket oftare än mej och carro.
Slog typ nytt rekord för mej idag. 96% på Medium !! Yippie! Glad

Nu sitter jag hemma, ska duscha nu . och sen träna på SO:n, jag får inte skjuta upp de nä mer!!
Får damp på mej själv !


Smulpaj:D

Som sagt, så gick vi ner och plocka äpplen.
Sen gick vi in och tog fram alla grejer.
Sara och Carro satt och skala och skärde äpplerna och jag gjorde själva degen. Eller om man ska kalla de "deg", de e ju bara en massa töört x)
Satte in den i ugnen.


Jobbigt att vänta. Eller jah, på bilden är den egentligen klar x)


Vi gjorde Vaniljsås, de va nån konstig som man skulle koka ??


De ser ut som att dom står och kokar välling , haha.

Otur som vi har så brände de fast i botten så vaniljsåsen smaka blää.
Då gjorde mamma ett försök sen igen, men då blev de som vaniljkräm. Jättetjock.
men de gick väl ändå.
SMASKENS !! <3


Morning 11/10

Vi vakna klockan 10 typ precis samtidigt.
Hade lust att skicka sms till några, hoppas att jag inte väckte nån. Har Gratis, så alla som jah känner, SKICKA !!

Gick upp och åt frukost.
Vi satt en stund vid datorn, visa min blogg för carro. För hon har inte sett den. (Hon sitter typ aldrig vid datorn)
Senare gick vi ut och plocka äpplen, för vi skulle göra smulpaj. MUMS <3

KRAM <3

Natti Natti !

De blev allt mörkare...
Vi blev trötta...
Men inte ska vi sova för de :DMina sötnosar <3

Vi var väl typ uppe till kanske halv 2 nånting:D


TokCarro <3

Vi va inne och lyssna på musik, tog in keyboarden i mitt rum så i kunde använda mikrofonen :D
De va sköjj, haha.
Carro hade nå konstigt för sej, men hennes dans va skitrolig. Då va jah framme mä kameran:Sara <33
Tog hur många kort dom helst på när Carro dansa men jag kunde ju inte ta mä alla,
de här va iaf dom roligaste typ ;P

KRAM //Emma


Fota lite i de kalla vädret.

Gick ut för vi tänkte knäppa lite bilder, men ingen va på humör x)
De va så himla kallt. isch


Dubbelhakorna "sara & carro" , haha:DMin Carro <3Den här bilden redigerade jag lite, tycker den blev cool såhär.
De ser ut som att Sara e tecknad :DGuu va snygga vi va då.. Carro iaf.
(Jag såg dum ut), men nån bild måste jah väl ha på mej själv.Rita, Rita.

När Sara och Carro kom så satte vi oss och rita då, väldigt ovanligt.

Har inte gjort de på länge, asså suttit och rita mä dom. Själv har jah väl gjortx x)
Vi ritade "superduperfint" , haha.
KRAM  //Emma <3


Home sweet Home

Har kommit på att jag aldrig har visat en bild på mitt hus, asså för typ er som läser och jag inte känner;P
Bor i ett rött (Ganska stort) hus, och vi har 2 förråd utanför, en gäststuga och ett hus som vi kallar för "snickarverkstan". Mamma håller på och fixar mycket i vårt hus, om hon typ målar nå dörrar så gör hon de nere i snickarverkstan. Vi har en massa flyttlåder som liggar kvar där sen vi flytta hit också. Men antagligen så e de inte nå viktiga saker x)HOME SWEET HOME <3


Äppelpäppel 10/10

Efter jag hade krattat gick jag och plocka lite äpplen från de här trät.DE VA JÄTTEFINA ÄPPLEN, PLOCKADE BARA NÅGRA STYCKEN, KANSKE GÖR ÄPPELPAJ SENARE !Fina tycker jah, men har inte smakat dom än. Dom va väldigt kalla, så dom får vara inne ett tag först.

Nu kommer Sara & Carro snart, ska gå och städa lite i mitt rum.
Så man kan få ut bäddsoffan x)
Annars blir de svårt !


Kratta,Kratta :(

Ja la mej vid typ 2 inatt, de va inte bra. Kollade på ett program. "Roast på Berns"´. De e ganska roligt.

När klockan var 08.30 så var jag jättepigg av nån anledning, men jag vill e somna om. Det kändes som jag bara stängde ögonen i 3 sekunder, och dennis kom in och sa att klockan va 11.30. Men de konstiga va att jag hade mobilen på alarm klockan halv 11 och jag kommer inte ihåg att jag stängde av den ??

Gick upp och duscha, direkt efter kom mamma och sa att jag skulle komma och kratta. Väntade inne en stund för att mitt hår skulle hinna torka litegrann iaf. Sen var jag tvungen att gå ut....


De va bara att ta fram grejerna...
Tänk va mycket löv de kommer från dom här björkarna, den ni..
Som tur va behövde jag inte riktigt "kratta", Dennis hade redan varit ute och krattat ihop kanske 35 högar eller nå, som jag fick plocka upp. De är inte så jobbigt som de låter. "35, herregud". Han hade bara gjort en massa småhögar överallt så de va inte så illa. Bara att man måste flytta på sitg hela tiden.

Medans jag kratta gjorde jag en rolig upptäckt. Vi har en blå gran x)Coolt vaa? de tycker jah iaf :D


Sara och Carro antagligen imöra <3

Sara och Carro ska kanske sova över hos mej imöra <3
Dom har tjatat om de ett tag nu, men jag tycker de e så tråkigt hemma hos mej :(
Alla sovrummen är så nära så man typ måste var kniptyst typ annars väcker man nån . Men de e ju dom som vill så..Dom får iaf vara berädda på att få kratta. När jag fråga mamma om dom kunde sova över sa hon: " Jah, men då kan dom ju hjälpa till och kratta". Haha, lycka till mä de x)

Nu ska jag sova, haaydå <3


Musiktipzz

Ännu ett musiktips, Beyonce mä Halo.
När jag va i Hudik kändes de som att dom spela den här låten hela tiden inne affärerna, eller så gick jag väl runt och nynna på den utan att veta de x)
Men nu har jah iaf fått den på hjärnan ..


Ska väl ta och lägga mej snart.. 23:59


Idol ikväll !

Har egentligen ingen lust att kolla på Idol sen Klara åkte ut. Finns ju typ inga bra kvar...
Jag som brukar ha ett bra öga för vilka som kommer långt.
2007, efter jag hade sett Amanda Jenssens första audition så tänte jah: "Hon kommer vinna". Och hon kom tvåa;P

Men de finns iaf en som är bra kvar. Tove då. Hon är liksom sig själv, lite frän.

KRAM Emma


Hudik var de ju idag då.. 9/10

Efter Praon så åkte jah till hudik då.

Köpte present till Carro, skulle försöka hitta nånting till mej också. Men jag var inte på nå bra shoppinghumör, va så trött i benen. Köpte till mej ett linne, ett halsband och ett par örhängen. De va inte mycke, jah vet. Men är ganska nöjd ändå. Har ändå lite nya saker, mamma köpte ju en tröja och ett par jeans till mej i Måndags.

På bussen hem så var de helt proppfullt, fanns ju typ inga platser. Jag satt mej brevé en värsta emotjej mä typ svart kappa mä nitar, jah bah:

"Kan jag sätta mej här" (lite ynklig röst)
"Visst" (utan något ansiktsuttryck)

Hon va ju typ 20-25 år, inte nån i min ålder asså.
Sen så hoppa de på en kille i "min ålder" som hade nån jävla fobi att sitta breve nån han inte känner. Han gick upp och kolla om de fanns nån tom 2-plats. Ganska omöjligt, för då skulle jah ha tagit den (haha). Han va faktiskt ganska söt. Inte såhär "Värsta hetingen" bara gullig x)
Om jah inte hade en "läskig" tjej breve mej kunde han ha fått suttit vid mej<3HUDIK !Blir Hudik efter Praon imöra då;P
Ska hitta en present till Carro som fyller 14år den 18 Oktober:D
Min lilla fjortis <33


Ska försöka hitta nånting till mej själv också. Nån tröja eller nåt.
Åker ju ändå gratis dit mä busskortet.
Vill egentligen inte åka själv, men de blir väl så... ;'(

KRAM EMMA


Fanta och lite sköjj ! <3

Vi slutade lite senare. Gick till Coop och Köpte Fanta :D
Eller jah, Carro köpte MER. Sara hade inga pengar mä sig, så hon fick låna av mej.
Kolla vilka coola fanta-flaskor jag hittade på google.
Sånna borde dom sälja i sverge också för typ en femma :D hah


Sen så satt vi på bibblan, vet inte varför men vi var för jävla flamsiga. Vi satt typ i ett stort tält mä kuddar och sånt inne på barnavdelningen. Vi skratta en massa och flera gånger sprutade jag nästan fanta !!
Sara försökte komma upp på ett litet hus och åka nerför taket, men de stog en massa människor utanför som kunde se, så hon vågade inte. x) Men sen så gjorde hon det, det var ju typ inte som en lång rutschbana men det såg roligt ut.


Carro fick ett litet skrattanfall ^^ <33Sara <33Där vi satt, (tagen från soffan). Huset till Höger ---->Miinistolar x)
Det kändes jättekonstigt att sitta på dom, typ som när man är ute i skogen och man måste pissa och huka ner, haha.


Jag slår vad om att hela biblioteket hörde oss, men skitsamma.
För jag hade en konstig känsla av att alla stirra på oss när vi gick för att gå till bussen x)
Men de kanske bara var jag .. haha <3

TODELOO
 

60 inlägg ! yippie :D 8/10

Idag va det gymnasiet igen,
vi var typ bara ute i Djurhuset idag igen. BILDER:


Så gullig ^^
Den här kaninen var jätterädd, men vi lyckades få ut den iaf ;PDom är rädda tilsammans, aaww <3Guud, va jag skrattade åt dehär.
En liten kaninunge hade bara slängt sej i huset, med benen utanför,
De såg jätteroligt ut, haha x)När klockan va typ 11.45 så kom, jah rektorn eller nåt som skulle berätta för oss om vad dom håller på mä på programmet. Han visade nått bildspel.Grey´s AnatomySka kolla på Greys Anatomy ikväll :D
De e bra de !


Systemkamera.. ett måste <3

Jag vill ha en systemkamera ! lalalalala lalalalala
Jag vill ha en systemkamera ! lalala !! dada :P

Vill ha den här, min kamera suget, en digitalkamera :S
och den HÄR är iaf inte överdrivet dyr, FAKTISKT !

De fan skitkul att gå ut och fotografera då tycker jag att man kan börja med en bra kamera :D

l
l
l
v

Bevis på bästa stilen x)


Ritade ju..Blev väldigt nöjd med den här, det ska vara Taylor Momsen. Hon från Gossip girl ;P
Tyckte de vart ganska likt, va tycker du
Sara? Du vet iaf fall vam det är . (kommentera)

Tycker iaf att Taylor har en sån himla grym stil. Det är liksom lite mitt emellan x) Eller som hon heter i serien, "Jenny".

Hare gött <3Hihi, har trök <3Laddar upp en bild på Sara och Carro, som sitter i Korridoren. VÄRLDENS FINASTE <3


Har tränat lite på SO:n nu, men ska träna mer ikväll.
Tror jah ska ta och rita nu. Ska se om jag kan hitta nån bra bild att rita av ;D


Gymnasiet, 7/10-09

Prao på Djurvård idag då.
De va ganska tråkigt, fram till lunch fick vi sitta och lyssna på nån tjej som prata om Järven i nästan 2 timmar!!
Jah menar, orka x)

Klockan 11 var de lunch, vi satt och åt i matsalen. De kändes dumt, de va som att alla stirra på en.
Lisette som precis har börjat på gymnasiet och går i första, berättade att hon typ första veckan hade tappat ett glas i matsalen och alla klappade händerna. Guu, va pinsamt. Och just som hon berättade de så hörde man ett: KRAS !!
Nån tjej hade tappat sitt glas och alla i hela matsalen applåderade. Konstigt, jah vet. Att de hände precis när hon berättade det.

Sen efter lunch så var vi inne i Djurhuset, vi skulle vara där.
LITE BILDER:
(Mobba inte bilderna, använde bara kameran på mobilen. Bara 2 megapi.)

Åhh, den va så gullig <3Albinokanin, jättegullig. Bara dom röda ögonen som skrämmer mej x)
Hon satt och drack vatten i säkert 2 minuter.Fåglarna va jättefina, såg roligt ut. Dom gunga, skulle nästan ha filmat de x)


Fanns många djur där, mer en vad jag trodde.
När vi skulle vara där i Djurhuset trodde ju vi att nån skulle vara mä oss. Men ingen va ju där, så vi satt bara och prata och sen så stack vi vid typ halv 2;P

Sitter hemma nu, ska träna på SO:n. Har prov nästa vecka mä Jonas Kraft.... (vill inte)Världsrekord :D

Tänkte att de kunde vara lite roligt att kolla upp lite världsrekord ;PEn man som har samlat ihop 560 par Converse, E han sjuk han eller?
Gu va mycket de måste ha kostat :S Men ändå , snygg samling..


Världens längsta varmkorv gjordes i Chicago och var ca. 5 meter!!
Undrar om nån skulle orka äta sig framåt på den där för en kyss halvvägs x)


Världens största pruttkudde x)
Den skulle jag vilja ha.. needå


De va allt för den här gången, ska sova nu . <3Vill ha pengar..

Vet någon nått smart sett att tjäna pengar??
Jah menar, jag får aldrig mer pengar, månadspengen på 150kr går ju till lite smått och mobilpengar varje månad. Dom gångerna på året det liksom ökar e väl när jag fyller år och på Julafton..

Så vet nån nått sett att tjäna pengar??

Jag skulle kunna rita porträtt, och ta lite betalt men jag tycker ändå inte att jag är såå bra på att rita att jag kan göra de...HELP ME !
I WANT SOME CASH !!?Lily Allen

Ännu en låt av Lily Allen, The Fear.
I want to be rich and I want lots of money
I don’t care about clever I don’t care about funny
I want loads of clothes and i want fuckloads of diamonds
I heard people die while they are trying to find them

And i’ll take my clothes off and it will be shameless
Cuz everyone knows that’s how you get famous
I’ll look at the sun and I’ll look in the mirror
I’m on the right track yeah I’m on to a winner

I don’t know what’s right and what’s real anymore
I don’t know how I’m meant to feel anymore
When do you think it will all become clear?
‘Cuz I’m being taken over by The Fear

Life’s about film stars and less about mothers - </3
It’s all about fast cars concussing each other
But it doesn’t matter cause I’m packing plastic
and that’s what makes my life so fucking fantastic

And I am a weapon of massive consumption
And its not my fault it’s how I’m programmed to function
I’ll look at the sun and I’ll look in the mirror
I’m on the right track yeah we're on to a winner

I don’t know what’s right and what’s real anymore
I don’t know how I’m meant to feel anymore
When do you think it will all become clear?
‘Cuz I’m being taken over by The Fear

Forget about guns and forget ammunition
Cause I’m killing them all on my own little mission
Now I’m not a saint but I’m not a sinner
Now everything's cool as long as I’m gettin thinner

I don’t know what’s right and what’s real anymore
I don’t know how I’m meant to feel anymore
When do you think it will all become clear?
‘Cause I’m being taken over by fearSara och Carro !<3Blir dom här varje dag till på Fredag då !<3 Mina Älsklingar ! Bara miiiina <3

(Checka Saras ansiktsuttryck ) haha x)<3


Kyle xyHade tråkigt så jag satt och kolla på 2 kyle xy avsnitt.
Kyle va full x) haha, han va så jävla rolig :D

Vet inte varför dom har slutat visa den serien, men de va väldigt bra iaf. Så ibland sätter jag mej vid datorn och kollar på avsnitten på youtube, som idag då.
Ikväll så e de säsongsstart för Ugly Betty. Ska inte glömma bort de.
De blir ingen sovmorgon imöra, FAN !!
Aaa, men nu ska jag dra och duscha innan Ugly Betty börjar. Todelo!! <3


Tisdag ;P Andra dan, och sista. 6/10-09

Idag va de sista dan på Källbacka Gruppboende. Gjorde inte så mycket idag.

Satt och kolla i tidningar, hitta typ en klädkatalog.
Deval hette de. Va inne och kolla på hemsidan, dom har typ billiga sportkläder, fast de va inte så mycke. Bara lite av varje. Asså inte bara de, men mest.

Men iaf, igår när mamma kom hem hade hon köpt till mej en grå cardigan, med knappar. Den va skitskön, bra att den hade långa ärmar. Stör mej på kläder jag måste ta en jättestor storlek på bara för att ärmarna är så korta. Och så hade hon köpt ett par jeans åt mej. Dom va mörkblå med typ nått coolt på dom , vet inte hur jag ska beskriva de.
Båda sakerna tror jah va från cubus.
Kan lägga in bild på dom nån annan gång, men nu orkar jag inte.


Sitter och fryser, därför jag har så mycket kläder på mej ^^
De e fan bara 17 grader inne.. :S Fyfaan


Försov mej till 06.45 i morse, så jag hade bara typ 20-25 minuter på mej att äta frukost och allt man gör på morgon. Och sen gå till bussen.
Jag vet inte riktigt när jag ska vara på gymnasiet imorgon? Dom på skolan sa att vi skulle va där 8.15 men jag vet att typ alla på gymnasiet börjar kl 9. konstigt?
Sara, om du läser det här. Fråga Lisette när hon börjar imöra, för hon går väl den linjen??
Blir jätteglad om jag för lite sovmorgon:D hihi <3


Till något helt annat, dom här senaste dagarna har jag inte alls varit nå hungrig. De är väl bra, för jag har inte det här suget efter nått gott hela tiden. Går upp i vikt så jävla lätt, vill vara typ Carro :D
I somras gick jag upp nått kilo och jag vill att de ska försinna !! Så om jag har tur så gör de de .Jennifer's BodyJa , nu har jag kollat på Jennifer's Body. Fan va hemsk den va.
Den va inte så läskig som jag trodde, men de va liksom så äckligt gjort.
Tänker inte berätta så mycket av vad den handlar om, för de kanske man vill se själv.

Men de jag inte gilla va, att de fa lite dåligt filmat ibland.. Att dom bara höll på och prata och det inte hände någontng. Gilla inte slutet så mycket. På nått sett vill jag att det ska komma typ en fortsättning, som handlar och Jennifers "bästa" kompis.

FILMEN FÅR 3,5/5 :DPrao, första dan 5/10-09

HejsenHejsan !
Ingen skola idag, YEAH !

Idag gick jag gå upp klockan 06.10. Ville bara fortsätta sova.
Idag ska jag praoa på nått gruppboende vid sjukhuset. Ville egentligen ha en praoplats "på" sjukhuset, men dom tog bara emot gymnasieelever. .. men de fick väl duga.

Trodde att jag skulle få jättesvårt att hitta de, men det gick.
Jag gjorde inte så mycket där, städa lite. Fick baka sockerkaka också ;P

När klockan va typ 11 så gick jag och åt. Egentligen skulle jag ha ätit på gymnasiet för de är mycket närmare, men jag åt på Stenhamre. Ville inte sitta på gymnasiet, alldeles ensam. På Stenhamre så träffade jah Lina, eller jah.. Vi skickade sms lite innan och då träffades vi sen i matsalen.
De va fick & chips, de va väl ganska gott, men "chipsen" (som är vanlig klyftpotatis) var kalla. Men de gick att äta ändå ;p Bra va .? hihi
Sen så gick jag mä Lina en bit, för hon praoa på ett gymnasieprogram, så de va typ samma väg.

Fick sluta typ 13.40 för jag ville hinna på 2-bussen. Dom sa först att jag skulle sluta prick 2, men då skulle jag ju ändå få vänta på Ljusdal till 15.20. Och jag ska praoa där en gång till imöra också. Sen på Onsdag-Fredag ska jag proa på ett gymnasieprogram (djurvård), mä Sara och Carro.


Nu sitter jag hemma vid datorn.
Mamma är i Gävle, hoppas hon har hittat nått till mej nu då. Sa till na att jag ville ha nå jeans och nån tröja. Vi får se ;DMusiktipzz

Låt mä Katy Perry, den här låten är faktiskt väldigt bra.
Killen som hon tänker på heter "Matt Dallas", han är mä i Kyle xy. Han e gullig <3ps. Ska försöka komma ihåg att lägga in lite musik, då och då ;P


Kan ni se de?

Åhh , kolla här.. ETT LYCLIGT PAR SOM SKA GIFTA SEJ, eller?VAD ÄR DE SOM ÄR FEL??

Roliga Historier - alla behöver ju ett skratt ibland x)

TÄNKTE LÄGGA UT LITE ROLIGA HISTORIER, HARE GÖTT!BREV FRÅN DOTTERN

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss PussLÄRAREN

Läraren som var arg på klassen sa:
-Alla som vet att de är idioter reser sig upp!
Ingenting händer, men efter ett tag reser sig en pojke.
Vad får dig att tro att du är en idiot?
Ingenting, men jag tycker synd om magistern som får stå upp alldeles ensam.


LILLE PÄR

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!
     

FUN DAY WITH SARA <33

Dagen började med att jag väcktes 2 gånger av att jag fick sms. Gu va sur jah blev.

Satt på tv:en vid typ 10.45 och så prata jah mä Sara i telefon ett tag. Skulle va mä henne.
Gick ner och gjorde frukost och duscha
När klockan var 12.20 börja jag gå till Sara. Jävla tråkigt väder,, molningt. När jag kom till Sara så spelade vi Guitar hero, har blivit mycket bättre (stolt) . haha !

Hade mä mej kameran, tog litte kort:


Sara ^^ <3


Gullkatten Curry <3Saras fina rum. Hennes morfar tror jah de va, har bytt hennes fönster. Så vi kunde inte vara där inne x)
Eller om man vill bli skitig om fötterna så, en eget val ;PEn av hennes affisher, och jag håller verkligen mä <3


Efter jag tog det här kortet ovanför, sluta min kamera att fungera.. De gick inte att trycka på knapparna eller nånting, Bliden svartnade, men de stog fortfarande att den va på?? Linsen var fortfarande ute och den ville inte åka in heller .
Så jag fick bara vänta och se om det skulle hända nåt.

Sen gick vi och bakade muffins. Dom blev skitgoda :D
Kollade på Lilo & Stitch sen x) Väldigt länge sen jag såg den.


Senare när jag kom hem så satt jag i laddaren ett tag i kameran och sen funka den. Så de va ju bra, ville absolut inte att den skulle vara paj, min kamera på mobilen suger. Bara 2 megapixel. Jag skulle vilja ha en sån här stor klumpig systemkamera. Den må va klumpig, men den tar jävligt bra bilder :D <3


Mitzie <3

Tog lite kort på Mitzie, hon e så gullig.
Men hon blev nog lite irriterad av blixten x)
Mitzie har nåt konstigt för sej, Hon håller på och snuttar på sin egen arm.
Hon har gjort de sen vi fick na och de va 5 år sen ;P
Kanske de va för att hon inte fick va med sin mamma så mycket, mycke syskon vettu. Lite sorligt när jag tänker efter...


Haha ^^Goofa mej litte .. x) 3/10-09

Satta och tog lite oseriösa bilder mä cam, e för jävla uttråkag..
Men såhär blev de i alla fall x) :De va länge sen jag tog kort mä cam, måste ju se att den funkar ;D haha !


Har ingen aning om vad jag ska göra imöra, kanske skickar sms till Sara och fråga om vi kan hitta på nånting. Pallar inte att vara hemma och tröka hela dan imöra också.
Skönt att de är Prao hela nästa vecka, slippa skola och läxor, prov och framför allt JONAS!!

Jag ska praoa på Sjukhuset Måndag-Tisdag. Ska vara på nån avdelning för gamla.
På Onsdag-Fredag ska jag praoa mä Sara och Carro på ett Gymnasieprogram. Djurvård.
Men det blir ingen sovmorgon. Börjar samma tid som vanligt :(


Tror jag ska lägga mej nu. Klockan är 23.51.


Gissa Kändisen ?

Aaa, jag har ritat av en tjej och nu ska vi se om ni kan gissa vem det är.Det blev inte så likt men ni kanse kan lista ut de ändå;P
<3

VEM ÄR DE??
 - kommenteraLördag..

Har varit en väldigt tråkig dag idag..
Ville absolut inte gå upp i morse, va så himla trött. Men jag var tvungen att kravla mej upp ur sängen när klockan va halv 12. Då, när jag inte äns hade ätit frukost kom mamma in och sa att jag skulle kratta upp löv ute.

Gu, va tråkigt. En av sakerna jag avskyr. Kratta.. usch:S
Dennis (brorsan) började kratta först, och sen gick jag och tog upp högarna.Sen satt jag mej vid datorn och satt där ett tag.
Så gick jag fram och tillbaka mellan datorn och att inte göra nånting typ fram middan.
Konstigt nog beställde vi pizza, vi brukar aldrig köpa pizza så jag visste att de va nå lurt på gång.
De va faktiskt mammas kille, krister som är här i helgen som bjöd. Vi delade på en Familjepizza.

Sen efter maten. Letade jag på google, efter någon jag kunde rita av.
Och då kom jag på en sak x)Är det bara jag som tycker att dom är jättelik varandra??

1. Amanda, som har varit mä i "Mean Girls" och "Mama Mia".
2. Dakota, som har varit mä i "Hide and Seek" och "Världarnas Krig".

Det är en viss skillnad på åldern men ändå, dom ser typ ut och vara syskon eller nåt.
Aaa, men i alla fall. Jag hittade en att rita av och jag ska lägga upp bilden på den i nästa inlägg, det blir så mycket på samma gång annars.

 


Lägger in dehär, .. har tråkigt.


Jennifer's Body

En film som jag vill se. JENNIFERS BODY.
Typ en skräckfilm, med Megan Fox. Den verkar skitbra. Vet inte riktigt när den har premiär här i Sverige, men jag vill se den^^
Kolla in Trailen :D

DUMMA JURY!!

Hur tänker Idoljuryn egentligen??
Moa och Clara skulle ju vara wildcards av tjejerna!
Dom valde dom absolut dåligaste...

Clara äger ju fan-..


Dom ni kanske ser har jag ändrat lite på bloggen igen, blir aldrig nöjd jah ehh.
Va inne på " Designa din blogg " och lästa lite. Ska fortsätta lite mä de åhh och sen e de sleeptime x)
Jag vill kunna fixa en design som e så jävla snygg, och inte ha haft hjälp av någon. Man kan ju köpa designer, men jag vill att de ska vara helt och hållet jag !

Har gjort en liten logga som jag använder nu för första gången.
Så nu kör vi x)Fredag.

Idag va de skola .. Skönt att de e helg.
Vi hade So mä Jonas .. usch.

Sista lektionen var Engelska, men då satt vi bara och snacka mä Tony (läraren) om filmer. Roligt,Roligt.
Han hade väl inge lust att jobba och sånt heller antar jah.
Vi hade också bild idag, men jag satt bara och rita fritt eller vad man ska säga. Nästan alla andra höll på och rita av en soffa, mem de har jag redan gjort.
Jag tror bild nästan är mitt favoritämne i skolan, inte en av de viktigaste ämnena men absolut de roligaste. Nån som håller må om de?? x)

Satt i alla fall och rita nyss.
Här e den bilden:Själv tycker jag att den e finare i verkligheten, kameran gör att den ser konstig ut .

Senare ska jag kolla på Idol har jag tänkt.
HOPPAS! HOPPAS, ATT CLARA ÄR ETT WILDCARD!
Hon är så jävla bra, och hela sverige e konstig som inte såg till att hon gick vidare.
Måste säga tioll mamma att vi ska rösta på henne om hon är mä ;P

Håller just nu på och nördas hennes låt:Så jävla bra <3

KRAM


tisdag - onsdag KAMRATSTÖDJARLÄGER

Hejsan

Här e lite bilder från sturms!!


Moud (stavning??) och kuratorn (kommer inte ihåg hennes namn) fixar lunch.Anna-Stina hjälpte också till x)
Fick till en snygg bild på na  !! haha :DPå övervåningen där alla sov. Fast jag, sara och Johanna fick inte plats .
Vi sov i ett eget litet rum mä 3 sängar eunt hörne ;PHär sitter dom och spelar. Katja, Linnea och Louise.sara ^^<33Johanna^^
Hon villa inte va mä på bild x) men det struntar emma i <3På kvällen var det jättemysigt och Anna-Stina berättade spökhistorier, medans Sara typ Halvsov x)
Under hela dagen höll vi typ på åhh fika hela tiden. Gick säkert upp 2 kilo! + att vi åt PIZZA.

Men de va skiitakul, lärt känna många lite bättre också <3
TODELO


RSS 2.0