Syslöjd och lite annat..

Ännu en måndag.. Men snart är de lov, sörru :d Eller är de några som redan har de kanske? Iaf så blir de lov på fredag. LÄNGTAR <3 Tycker vi kan ha våran Tjockiskväll då sara?? haha, att vi har en massa godis och proppar i oss. Inte så bra för vikten men, ähh. Måste ju gotta sej lite då och då x)

Idag så hade vi ialla fall Idrott, Redskap. Vi hade de inte alls nå länge för nu var de vi som skulle ta fram alla grejer, och de är mycke saker. Så vi hade typ idrott i 25 minuter.

På Syslöjden började jah till slut att virka. Det ska bli en skål, typ. men ska liksom virka runt och öka sen så ökar man inge mer och de går de uppåt om ni fattar vad jah menar? Förstår om ni inte gör de, är inte så dukig på att förklara.
Det hände inte så mycket i skolan idag. Carro stog i cafteterian mä Johanna hela dan så man såg inte mycket av dom. De va jättemånga gånger jag tänkte " men var är Carro då?" eller "Men ska inte Johanna vara här?". haha.
På spanskan gick tony igenom en rolig sak, men de e svårt att förklara. Men de va saker som man riktigt missförstod om man ansträngde sen lite x) hah.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0