Lite speciella flätor. 30/10Satt och gjorde flätor på mej själv nyss. Fast jah gör inte nå vanliga.. Dom påminner lite om 7-fläta, men det heter nått annat när man gör de i håre. Men vet inte vad..??


Tycker iaf att dom här fläterna är mycket finare än vanliga, fast dom tar mycket längre tid att göra. På mitt hår, (och jag har väldigt långt) tar de kanske 30-40 minuter att göra två stycken. Man får ha lite tålamod, det är i början man kanske måste sitta framför en spegel men sen kan man fortsatta och inte behöva vara så koncentrerad.

HUR MAN GÖR EN SÅN HÄR FLÄTA

Håret du ska göra en fläta av delar du på två.
Börja med att ta lite hår från yttersta sidan av ena högen och lägg det på innersta sidan av andra högen. Och så forsätter man så på nästa sida och så gör du den så lång du vill ha den.

Det är viktigt att man försöker hålla kvar allt man fört över så att det inte sticker ut på en massa ställen. Det bästa mä att göra en sån här är att den inte har nån speciell uppdelning, man bara tar liite hår från varje sida. Men var försiktig när du tar ut flätan att man inte bara sliter upp de för då blir de lätt tovigt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

sv.tack så mkt! :D

2009-10-30 @ 18:04:35
URL: http://peerla.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv.tack så mkt! :D

2009-10-30 @ 18:04:46
URL: http://peerla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0