Stockholm, torsdag

TORSDAG, 1/4

Det fortsatte att gå dåligt på fotbollsturneringen, Idil stod i mål dom sista matcherna. Våran sista match mot 8C kämpade vi som bara den, och när det stod forfarande 0-0 efter 15 minuter så vart det straffar och vi förlora... Vi vann inte äns Fairplay! Men med tanke på att nästan inga tjejer i vår klass spelar fotboll tycker jag att vi gjorde ett ganska bra jobb ändå.

När jag hem var det bara att packa i alla sista minuten grejer och äta middag, sen klockan 16.40 tog vi bussen till Ljusdal. Tåget gick inte förren 18.10 så vi gick först in på coop och köpte dricka. Där hände det en skitroligt sak när jag och Dennis väntade på mamma (hon fick gå in själv och köpa). Vi satt på en bänk nära toaletten, och så kommer det en tjej och en kille. Killen gick in på toa och sen när han kom ut så hade han en lång bit toalettpapper som satt fast under skon! Man tror aldrig att det någonsin kan hända, men tydligen så kan det de. Höll på och skratta ihjäl mej.
Sen så hade vi fortfarande tid över, då gick vi och åt glass på finess.

Tågresan gick ganska snabbt ändå, vi var hemma hos pappa ungefär klockan 10. Pappa gjorde pizza, alltså fryspizza i ugnen (tänkte att han säkert skulle göra det), det var gött.
Pappa är en sån person som köper en massa godis, men äter knappt något själv. Så här mycket godis och slisk hade han köpt inför påsken:


Man gick upp 1 kg bara genom att titta på det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0