Nu har jag bestämt mej..

Nu har jag bestämt mej.. Jag har slutat på Konfan. Tycker helt enkelt att det inte är värt det. Jag ville konfirmera mej för att det skulle kanske vara roligt på lägret i sommar, kanske få nån ny kompis och få pengar sen när man har konfirmerats.

Men det är så himla tråkigt!
Plus att jag inte är döpt! Så jag menar, jag måste döpas. Hela min jävla familj är fattig så jag kommer inte få ett skit när jag komfimeras heller.. Fanny, på Konfan (känner inte henne) ska också döpas, så hon kanske inte tycker det är så roligt att jag slutar för då är det bara hon.
Randy har också en skruv lös måste jag säga. Han har nåt konstigt för sej och till och med min mamma tycker att ha verkar jätteotrevlig och det har hon rätt i.

Hela tiden på Konfan..
Om det var någonting man kunde gå på som var "frivilligt" då tvingar han ändå en till det. Så nej, jag tycker inte att det är värt de, och dom där lamporna.. Jag är känslig mot ljus, så mina kinder och händer blir alldeles röda ?

Sara och Carro tycker antagligen att jag skulle ge den en till chans, men ärligt talat så har jag gett det så många chanser att jag redan har gått ett halvår. Det var därför jag tveka i början. För att allt jag jag gjorde skulle vara i onödan, och många kommer nog tycka att det är dumt av mej att sluta..
MEN NU FÅR DET VARA NOG!


Kommentarer
Postat av: Sara

Emma... har du tänkt på att de snart är februari... vi konfirmeras i juni... ganska onödigt att sluta ändå, tycker inte du skulle göra de. Och de är varannan onsdag!

Men ditt beslut som sagt..

2010-01-27 @ 21:32:50
URL: http://kungenhalvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0