Skansen DEL 2

Lärarna gick och checkade in oss och gick sen och hämtade våran mat. Vi fick en stora baguette, festis och äpple allihopa. Haha, vi fick också varsin snygg pin som det stog "Hej" på. Ni vet från reklamen?


Det där var lärarna som var med, Linda, Linda och Anna-Stina som är gömd där bakom.



De man kunde göra på Skansen var ju att man kunde gå runt på alla olika stationer som fanns lite här och där, vi hade fått en karta där alla var utpekade. Men det första jag och Sara gjorde var att ta kort på utsikten som är så himla fin uppe ifrån Skansen:


Där stog jag och Sara och kollade bort mot Gröna Lund, att inte FRIENDSDAGEN kunde ha varit där istället? Ett förslag till nästa år? :)


Man såg ju enda bort till Globen också.


Sara började äta på sitt äpple direkt!^^

Vi började med att gå runt lite på Skansen bara. Jag trodde att det skulle vara kanske lite kallt, men det var faktiskt jättebra väder. Bättre kunde det nog inte varit. Man frös inte och man gick inte runt och svettades heller, haha, bra va?
Vi tänkte väl gå till någon station men det var så himla fullt överallt, allt som allt var vi ju faktiskt över 5000 kamratstödjare där! Skitmycket när man tänker på det, för det kändes inte alls som det.
Jag och Sara gick runt och knäppte kort, men sen gick vi och klämde i oss en hel baguette.


Två små jättegulliga stugor!


Bollnästorget, ja.. Då var man ju inte så långt hemifrån.^^

Senare gick vi ner till Tivoli-delen utan Skansen, dom har ju det också. Där så var stationen där en trollkarl var, tror han hette John någonting? Han var skitduktig iaf. Han tog upp lite folk på scenen för att hjälpa till, men som tur var så hände det inte oss.


Ser han inte lite galen ut?
Just på den här bilden så säger han till tjej att trycka in en sax i armen på han, och är liksom "neehheejj..". Sen när hon tänker göra det rycker han bort armen och säger typ "Men är du galen?".

Sen gick vi runt och kollade på djuren, man är ju andå på Skansen, så det är väl ett måste? Men jag tog bara kort på Björnarna och Sälarna.


Dom små björnungarna var ju helt galna, alla kläddrade upp i ett träd samtidigt. Man trodde ju att dom skulle ramla ner ellet nåt! Men björnar är väl ändå ganska bra på att klättra?


Kolla va gullig! ;)

Hos sälarna var det två stycken framme, tror inte det var alla? Så himla söta, och Sara sa att deras päls, eller "fjun" kanske man ska kalla det, ser ut typ som velour.



Sen klockan 13.00 var det dags för Konsert på Solliden-scenen, utan att vi hade någon aning om vilka som skulle vara där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0